Traditionelle opskrifter

Sødt brunt sukker BBQ kødboller

Sødt brunt sukker BBQ kødboller

Så let og SÅ lækkert, disse klæbrig glaserede kødboller er søde, salte og bare lidt krydret. De har en rig, dyb smag takket være brunt sukker og din yndlings BBQ-sauce.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

Kødboller:

1/2

kop Progresso ™ Panko sprød brødkrummer i italiensk stil

1/2

kop strimlet parmesanost

Sovs:

2

teskefulde chili flager (eller efter smag)

Hakket purløg (til pynt)

Skjul billeder

  • 1

    Bland alle kødboldingredienserne sammen og dann dine kødboller.

  • 2

    Varm en stor stegepande op med lidt olie og tilsæt forsigtigt en efter en i frikadellerne.

  • 3

    Når de har kogt i ca. 4 minutter, skal du vende kødboller og koge yderligere 4 minutter. Når de er kogt udefra, skal de være lidt mindre sarte. Sørg for, at ingen sidder fast i bunden, og start dem med at smide dem i panden lidt mere for at koge dem jævnt. Tøm det meste af fedtet, og lad et par spiseskefulde være i gryden.

  • 4

    Tilsæt 2 spiseskefulde vand for at affedte gryden og skrabe eventuelle fastgjorte stykker op. Tilsæt brunt sukker, tilsæt lidt mere vand, hvis panden ser for tør ud.

  • 5

    Sauce skal begynde at boble og ligne mørk karamel.

  • 6

    Fjern fra varmen og tilsæt grillsauce i. Rør grundigt.

  • 7

    Fjern fra varmen og tilsæt grillsauce i. Rør grundigt.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
80
Kalorier fra fedt
30
% Daglig værdi
Total fed
3 1 / 2g
6%
Mættet fedt
1 1 / 2g
7%
Transfedt
0g
Kolesterol
20 mg
7%
Natrium
160 mg
7%
Kalium
70 mg
2%
Samlet kulhydrat
7g
2%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
5g
Protein
5g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 1 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Karamel og kødboller kan virke som en underlig combo, men det er faktisk en rigtig almindelig ting i forskellige kulturer! I Vietnam er der en type kødbolle kaldet Xiu Mai, der er overtrukket med en karamelsovs. Jeg brugte Xiu Mai som inspiration til disse søde brune sukker BBQ kødboller. Jeg lavede nogle enkle kødboller fra bunden, men jeg er velkommen til at bruge butikskøbt. Jeg kan normalt lide at stege kødboller, men til disse fungerer stegning bedst. Det skyldes, at du får den dejlige bruning og fedt til at starte din karamel. Sår dem simpelthen i en stegepande og tilsæt lidt brunt sukker. Når en hurtig karamelsovs dannes, skal du tilføje et stænk BBQ-sauce, og du ender med en klæbrig-sød og super lækker sauce. Et dryss af purløg ovenpå tilføjer lidt friskhed til denne dybtsmagede skål. Disse kødboller er gode! Perfekt til en fest eller på en sandwich.

Se videoen: Napoleon opskrift: Gammeldags frikadeller (September 2020).