Seneste opskrifter

Urteristet kylling og kartofler

Urteristet kylling og kartofler

Søndagsmiddagssmag på en mandag aften! Denne super nemme, skøre smagfulde middag med en pande er mest nøjagtigt beskrevet som "bomben." MERE +MINDRE-

Opdateret 16. august 2017

Lav med

Progresso bouillon

5-6 udbenede, skinless kyllingebryst

1 1/2

lb små rødhudede kartofler

1/2

kop Progresso ™ kylling bouillon

4

spiseskefulde usaltet smør, smeltet

2

spiseskefulde fersk oregano, hakket

2

spiseskefulde frisk timian, hakket

2

spiseskefulde frisk rosmarin, hakket

2

spiseskefulde dragon, hakket

1

spiseskefulde røget paprika

4

spiseskefulde frisk citronsaft

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. Linje et stort bagplade med aluminiumsfolie.

  • 2

    I en stor blandeskål kombineres alle ingredienser og kastes, indtil de er godt overtrukne. Overfør til det klargjorte bageplade.

  • 3

    Bages i 30 minutter, eller indtil kyllingen er kogt igennem og kartoflerne er ømme.

  • 4

    Server kyllingen med kartoflerne. Drys med pandensaftene.

Ekspert tip

  • Jo mindre dine kartofler er, desto bedre fungerer de i denne opskrift, fordi de koger hurtigt igennem, og ingen hakning kræves. Hvis dine kartofler er på den større side, skal du halvere eller kvartere dem, så de koger hurtigere.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Vi kan aldrig få nok kyllingopskrifter, ikke? Derfor deler jeg i dag min FAVORITE kyllingopskrift. Hvorfor er dette min favorit? • Madlavning på 30 minutter • Kyllingen er så fuld af smag, du vil ikke tro det • 5 minutters forberedelsestid • Kun EN gryde! • Sagde jeg superhurtigt? Jeg brugte udbenet, skinless kylling bryster denne gang, men du kan helt sikkert bruge lår eller ben - uanset hvilket stykke kylling du har rundt, fungerer, så længe du tilpasser kogetiden i overensstemmelse hermed. Hvad jeg elsker ved denne opskrift er dens enkelhed. Du blander bare alt sammen i en skål og smider det på en arkpande for at bage. Middag kan ikke blive nemmere end dette! Når du er færdig, er kylling og kartofler overtrukket med den mest lækre buttery-herby sauce med et strejf af hvidløg og citron for en enestående smagsbombe. God fornøjelse!

Se videoen: Stegte Ris med Sprød Kyllingebryst - Klassisk Asiatisk ret på Ztove (September 2020).