Nye opskrifter

Sådan tilberedes baby grønkål

Sådan tilberedes baby grønkål


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Madlavning med mør baby grønkål er en fantastisk måde at pakke dine næringsstoffer i. Lær hvordan du laver vidunderlige retter med denne nærende grønne på få minutter.Se mere: Kale salatopskrifter
Se: Sådan tilberedes grønkål

Du kan lide


Let toscansk grønkål

Når du først begynder at lave mad med toscansk grønkål, kommer du aldrig tilbage! Denne italienske sort grønkål har en sødere, mild smag og er lettere at tilberede. Da det nu er ret let at finde i dagligvarebutikker, anbefaler Alex og jeg altid denne sort til at starte med. Her er en måde at få det til at smage uimodståeligt godt: Svits det med olivenolie og smadrede hvidløgsfedd i et par minutter i en varm pande. Faktisk har Alex og jeg købt store bundter af toscansk grønkål hver uge, bare for at vi kan lave dette. Her er hvordan man tilbereder toscansk grønkål: og et par andre opskrifter til at spise det!


45 forskellige måder at spise grønkål på, når du ikke kan få nok grønne grøntsager

Uanset om du kan lide din grønkål kogt eller rå, frisk eller frossen, så prøv disse opskrifter, der smager godt og er godt for dig.

Hvis du ikke er kommet ombord med grønkål dille, handler det om tid du gjorde & mdash denne korsblomstret grønne grønne er en af ​​de mest alsidige hæfteklammer i et køkken, og det kan være en af ​​de sundeste. Du kan massere det ind i en rigelig sæsonbetonet salat, som alle vil nyde, eller skænke en luksuriøs skål suppe eller gryderet med masser af satinlignende grønkålsbånd op. Grønkål kan byttes mod nogle af vores stivelsesholdigste kulhydrater, og den kan blandes i lækre dressinger og saucer. Hvad skal man ikke elske ?!

Selvfølgelig, den ægte lokk af grønkål for nogle er det faktum, at den hovedsageligt er fyldt med næringsstoffer, men helt fri for alle de ekstra kalorier. Da grønkål er gennemsyret af naturligt forekommende phytonutrienter, når den høstes, fungerer den som lidt af en superfood, når den spises regelmæssigt. Antioxidanter og andre næringsstoffer i grønkål kan hjælpe med at reducere din risiko for kronisk sygdom som diabetes, den er fyldt med carotenoider for at holde dine øjne skarpe, og dens kalium- og magnesiumtællinger modvirker ekstra natrium i din kost. Plus, det er en god kilde til calcium, hvilket gør det til et must for dem, der helt undgår mejeri.

Hvis du leder efter mere end bare salater, har vi dækket dig, da vi præsenterer nogle af vores foretrukne måder at fylde grønkål på i vores køkkener. Hent et par bundter hos din lokale købmand (eller frisk fra gården!) Og prøv at indarbejde dem i sider, supper, pizzaer, pastaer og endda desserter! Disse opskrifter fejrer de grønne dronninger i alle hendes former.


Sådan tilberedes grønkål (en opskrift på komfur)

Ingredienser (ca. 4 portioner):

  • 2 spsk. let eller ekstra let olivenolie
  • 4-5 fed hvidløg, hakket (jeg brugte 4 store fed)
  • færdiglavet grønkål (ca. 6 store håndfulde) efter smag (jeg brugte ikke groft salt og peber, bare fordi jeg ikke ville have grønkålen til at være grynet)

  1. Sørg for, at grønkålen er ren. Hvis du ikke købte den fra en klar tilberedt pose, skal du sandsynligvis suge den i lidt vand og skylle alt snavs af. Jeg skyllede alligevel min grønne grønkål, og plukkede den igennem og trak eventuelle løse stilke og løvige blade ud. Hvis grønkålsblade ikke allerede er revet, skal du bare rive dem lidt op i mindre stykker (men ikke for små).
  2. Opvarm en stor stegepande til medium-høj varme. Tilsæt olivenolie og hvirvl for at dække bunden af ​​gryden. Tilsæt hakket hvidløg og bland med en spatel eller noget der ikke skraber gryden (bliv ved med at blande, så hvidløg ikke brænder). Efter ca. 30 sekunder tilsættes grønkålen og blandes i yderligere 2-4 minutter.
  3. Fjern fra varmen og tilsæt salt og peber efter smag (start med en lille mængde og tilsæt lidt mere hvis det er nødvendigt).
  4. Server straks med et lækkert måltid (som det nedenfor!).


Sauteret baby grønkål og svampe opskrift:

Jeg elsker grøntsager, især grøntsager. Spinat, Swiss Chard, Grønkål, Collard Greens. Jo grønnere, jo bedre. Det gode ved grønne bladgrøntsager er, at de er kaloriefattige og fedtfattige og næringsrige. Grønne er en stor kilde til calcium, jern, vitamin A og C.

For nylig opdagede jeg Baby Kale. Jeg var heldig på Kroger, hvor jeg fandt forvaskede beholdere på mærket ned. Jeg fyldte op og gik hjem for at brainstorme baby grønkålsopskrifter. Da jeg lagde oversigt over min produktskuffe, fandt jeg en pakke svampe. Kombinationen af ​​svampe brunet i olivenolie passer fint til den visne grønkål.

Min sidste tilføjelse til denne ret er røde kidneybønner. Har du nogensinde hørt om bønner og grønt? Det er en almindelig kombination. Du finder det i min Collard Green and Bean Soup og Swiss Chard and White Beans opskrift.

Bønner giver denne ret en pakke protein. For at gøre det til et fuldt måltid er alt hvad du behøver, en slags god kulhydrat, prøv at servere over en bagt sød kartoffel eller kogt quinoa. Begge er lækre.


Sådan tilberedes grønkål

Tilberedning af grønkål er så enkelt!

Jeg går normalt efter færdighakket grønkål i en pose. Det er praktisk og tingene går endnu hurtigere. Der er heller ikke noget problem med at skære det selv. Du kan endda bruge stilkene, selvom jeg ville skære dem i mindre bidstykker. Stilken vil naturligvis være lidt hårdere end bladene, så du kan også lade dem være ude, hvis du ønsker det.

Tilsæt lidt vand, smør og et revet hvidløgsfed i en stor gryde eller gryde på medium varme. Når smørret er smeltet, tilsættes den hakkede grønkål. Bland for at dække grønkålen med smørret og dæk derefter panden. Lad det dampe i cirka 3 minutter, eller indtil det ser visnet ud. Rør endnu en gang for helt at dække grønkålen med hvidløgssmør!

Server straks med nogle af mine tips i ovenstående afsnit og endda nogle flere tilbehør herunder. God fornøjelse!


Garlicky Sauteed Baby Grønkål

En god sauteret spinat er en lækker tilbehør, der ofte kun nydes på bøfhuse – Jeg finder sjældent, at folk laver det derhjemme med friske grøntsager, masser af madfedt (du ved, at det er det, der gør retten!) Og masser af frisk hvidløg. Denne Thanksgiving, eller hvilken som helst dag, kan du glæde en skare med en 10 minutters ret og give den en næringsopgradering uden at nogen tager det til efterretning. Plus, rester af sauteret baby grønkål passer godt til æg, supper, sandwich og mere!

Baby Kale Nutrition

Baby grønkål er en fantastisk gateway til at nyde de mere tætte og fibrøse versioner af det grønne kraftcenter, og du kan finde det lige ved siden af ​​den pakkede friske spinat i købmanden. Det er en god kilde til vitamin C, K og A samt fiber og antioxidanter. Baby grønkål indeholder også jern, hvilket gør det til en glimrende tilføjelse til kosten for både plantebaserede og altædende. På grund af sin mere ømme tekstur finder mange mennesker, at den er mere velsmagende rå end almindelig grønkål, så sørg også for at prøve salater.

Denne sauterede baby grønkål opskrift brugte en fuld 16 ounce beholder, men du kan absolut lave mindre partier med to, 5 ounce beholdere. Bemærk bare: friske grøntsager som disse reducerer væsentligt, så brug mere, end du tror, ​​du har brug for!

Hassel-fri sidefad

Der sker nok og nok i ovnen på Thanksgiving (eller en anden gang du laver et stort måltid), at du vil være ekstra taknemmelig for at kunne lave denne stegte baby grønkål på under 10 minutter på komfuret -top. Rester går perfekt i æg eller quiche næste morgen, eller kan også smides i en panini eller bruges til at give en færdiglavet suppe et næringsboost!


Hvad du skal bruge til at lave grønkålssalat

Inden vi kommer til opskriften, lad os tale om de to hovedtyper grønkål. Den første er Curly Kale, den slags man ser i de fleste supermarkeder, som er mørkegrøn med stramme flæser. Den har en skarp, pebret smag og er ret sej, hvilket gør den bedre til madlavning (især grønkålschips).

Den anden er Lacinato Kale (også kaldet Dinosaurkål eller toscansk grønkål), som typisk er en mørkeblågrøn farve med lange, smalle blade. Den er lidt sødere og mere sart end krøllet grønkål, hvilket gør den bedre egnet til salater.

For at servere grønkål rå i en salat skal du fjerne alle de tykke ribben, der løber gennem bladene, hakke bladene fint og derefter lade dem marinere i dressingen, så de blødgøres.

Til denne opskrift besluttede jeg at opgive alt det og i stedet bruge mør baby grønkål. Den har en mildere smag end moden grønkål, der ligner arugula, men bladene er stadig pebrede og solide nok til at klare mod mere velsmagende smag. Den kommer forvasket og klar til servering, så selvom du måske skal tage en tur til Fuld mad for at finde det, vil det spare dig tid og kræfter i sidste ende.


Sådan tilberedes lilla grønkål

Lilla grønkål har lilla-grønne blade og dybe lilla stilke. Den robuste green er i sæson om foråret og efteråret, når vejret er køligere. Selvom ømme unge grønkålsblade er velegnede til frisk brug, har de hårdere større blade den bedste smag og tekstur efter tilberedning. Lilla grønkål reagerer godt på dampning, da den ømmer bladene uden at gå på kompromis med grøntsagens farve eller smag. Brug lilla grønkål, som du ville bruge almindelig grønkål i dine yndlingsopskrifter.


SÅDAN STEGER DU KYLLINGER TIL SALATEN

Jeg bruger min opskrift på ristede BBQ -kikærter til at toppe denne baby grønkålssalat.

Ved at bruge min metode til stegning af kikærter (beskrevet ovenfor) resulterer det i perfekt sprøde, sprøde bønner.

Hvis du foretrækker almindelige ristede kikærter frem for grillsmagen, kan du bruge den basistegte kikærtopskrift, der bare bruger olie, salt og peber i stedet for BBQ -sauce.

BBQ -saucen giver salaten en ekstra dybde af smag og passer rigtig godt til tahinidressing og søde tærte æbleskiver.

Som et alternativ til kikærter ville ristede sunchokes også være perfekte i denne salat. De & rsquove fik den samme sprøde, sprøde faktor og tilbyder en sund dosis præbiotisk fiber.


Det ser ud til i disse dage, at du kan skjule grønkål i næsten alt, inklusive is! Heldigvis overvælder chokolade grønkålen, så grønkålen er der bare for de ernæringsmæssige fordele. Prøv det selv og se!

Om Erin Druga

Erin er forfatter til madbloggen, The Almond Eater, hvor hun skaber opskrifter, der kun kræver 30 minutter eller mindre. Selvom madlavning er en af ​​hendes foretrukne ting at lave, mener hun, at det ikke bør tage masser af tid. Hurtige opskrifter kan også være smagfulde og sunde. I fritiden nyder hun at fotografere mad, undervise i barre -klasser og blogge. For at se mere af hendes arbejde, besøg hendes blog, The Almond Eater.


Se videoen: Reproduktion af Phalaenopsis orkideer. Orchid baby på en peduncle. SUKKELIGE EKSPERIMENTER. (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Akirn

    Jeg lykønsker, denne storslåede idé er i øvrigt nødvendig

  2. Zulkim

    Dette er bare et vidunderligt svar.

  3. Nigor

    Måske.

  4. Lynford

    Hej allesammen. Jeg kunne godt lide indlægget, give det 5 point.

  5. Kekazahn

    Besides jokes!

  6. Armin

    New items are always cool !!!



Skriv en besked