Nye opskrifter

Hurtige ruller

Hurtige ruller


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Først lod vi dejen tø op (jeg havde ikke meget tid til det), vi skar den i lange strimler tykkelsen af ​​tommelfingeren. Vi pakker hver strimmel i form af en rulle og lægger den i den særlige bakke til ruller (dvs. nogle søm, der sidder fast i en tallerken, der passer i komfurbakken, Tepes 'pigge). Sæt bakken i den forvarmede ovn, de er klar, når de begynder at brune. Fjern dem fra ovnen, fjern rullerne og lad dem køle af.

Fløde: Kom æg i en dobbeltbundet gryde, tilsæt sukker, bland, tilsæt derefter stivelse og vanilje-bourbon, bland godt for ikke at danne klumper, tynd med mælk og sæt panden på ilden. rør kontinuerligt, indtil cremen tykner, fjern fra varmen, tilsæt smørret og tygg godt. dæk gryden med husholdningsfilm for ikke at fange pojghitaen. Vi tager hver rulle hver for sig og fylder den med stadig varm fløde, lægger et jordbær ovenpå og hælder chokoladesauce ovenpå, derefter pulveriseres med sukker.


Hakket kødruller med ostefyld. Enkel, hurtig og velsmagende!

Vi tilbyder dig opskriften på en hakket kødret! Selvom dets ingredienser er enkle, får du en meget original fornøjelse. Lad os komme igang!

INGREDIENSER (til 10 stykker):

-800 g hakket oksekød

-en teskefuld granuleret hvidløg

-lidt olie - til smøring af bagepladen.

FORBEREDELSESMÅDE:

1. Kom hakket kød i en dyb skål. Tilsæt hakket løg, salt, granuleret hvidløg og 2 spsk brødkrummer. Bland meget godt.

2. Skær osten i parallelepiped strimler 5-7 cm lange, 1 cm brede og 1 cm høje.

3. Rul hver strimmel ost ud gennem de resterende brødkrummer. På grund af denne panada spredes den smeltede ost ikke.

4. Tag cirka 80 g hakket kødsammensætning og form den til en kage. Læg et stykke ost i midten af ​​det, og giv det derefter formen af ​​en langstrakt stege, der helt dækker strimlen med ost.

5. Fordel 2 skiver bacon og overlap dem let. Læg hakket kødrullen på dem, rul dem derefter skråt og dæk dem til.

6. Læg rullerne på en bakke smurt med lidt olie. Smør derefter overfladen og siderne med pisket æggeblomme ved hjælp af en køkkenbørste.

7. Bag dem i 30 minutter i den forvarmede ovn til 180 ° C. Overfør dem til en tallerken.

8. Du kan servere disse vidunderlige rundstykker med din yndlingsgarnering, som påfyldningssnack eller som en varm forret.


3 hurtigste forretteropskrifter til travle husmødre og # 8211 på bare få minutter er måltidet klar!

Vi præsenterer nedenfor 2 opskrifter på lækre forretter, som tilberedes fantastisk enkelt og hurtigt. Disse er perfekte til husmødre, der ikke har tid nok til at lave mad. Vælg din yndlingsopskrift, og nyd dine kære med de lækreste snacks, hvilket sparer dig for meget tid i køkkenet.

Opskrift nr. 1 & # 8211 Fiskruller

INGREDIENSER

FORBEREDELSESMÅDE

1. Skær fiskefileten i tynde skiver, så du kan rulle dem.

3. Skræl og hak løget. Steg dem i en gryde med varm olie, til de er bløde. Skær agurkerne i runder.

3. Smør hver skive sild med lidt sennep og anret en skive agurk og lidt løg på den. Rul fiskeskiven og fastgør den med en tandstikker. Pynt efter smag.

Bemærk:Hvis du foretrækker grøntsagsruller, kan du bruge tynde skiver stegt aubergine. Som fyld kan du bruge mayonnaise, smeltet ost, hvidløg, fløde, agurker eller avocado, tomater og grønt.

Opskrift nr. 2 & # 8211 Rejesandwich

INGREDIENSER

-fattig peberfrugt i forskellige farver

FORBEREDELSESMÅDE

1. Kog rejer. Vask og skræl peberfrugterne. Skær dem i små skiver.

2. Skær osten (fra køleskabet) i mellemstore tern. Skær agurkerne i runder.

3. Læg en skive agurk, en tern smeltet ost og et lille stykke salat på hver skive peber.

4. Stik hver reje på en tandstikker. Sæt tandstikkeren i grøntsagsopslagene. Inden servering drysses sandwichene med lidt citronsaft.

Opskrift nr. 3 & # 8211 Ostruller

INGREDIENSER

-et par stykker tynd skiver

FORBEREDELSESMÅDE

1. Bland ost og hvidløg efter smag, smag til.

2. Læg fyldet på skinkeskiven og rul.

3. Skær rullerne i halve på skrå og læg enderne i blød i finthakket dild eller paprika.


Rul fire oste

Quattro Formaggi pistacieruller - den perfekte forret til festlige måltider!

Forbereder du dig til gæster? Vil du imponere dine nærmeste? Opskriften på quattro formaggi ruller er perfekt til familie måltider! Selvom det ser ud til at du har brugt meget tid i køkkenet, er det meget let at forberede! Nyttigt tip: du kan bage rullerne 1-2 dage før og kun fylde dem inden servering!

Du kan vælge forskellige typer ost til fyldet, afhængigt af din families præferencer! Du ved ikke, hvor du skal finde særlige kegler til at bage Fire osteruller? Du kan finde dem i hypermarkeder, i sektionen bagværk og køkkenredskaber.

Glem ikke! I år sammen med grist, vi leder efter Nye opskrifter i familien! Jeg vendte familieopskrifterne på alle arkene, og jeg forberedte en konkurrence med superkøkkenpræmier til dig hver sæson. & # x1f60a Skriv en klassisk opskrift, men med en idé om nyfortolkning med butterdej eller Morarita -tærteplader. De bedste opskrifter bliver tilberedt af din yndlings Gospo-Diva, i form af en videoopskrift og uddelt af Morarita! Følg konkurrencerne på siderne i Facebook Teo & # 8217s Køkken og grist!

Ingredienser til 16 stykker Fire osteruller

Ingredienser til påfyldning af quattro formaggi ruller

  • 200 g fetaost
  • 300 g flødeost natur
  • 150 g gorzonzola
  • 100 g friskrevet parmesan
  • 3 grønne løg
  • 50 g skrællede pistacienødder
  • salt og peber efter smag
  • 50 g pistacien skrællet, groft hakket & # 8211 til pynt

Sådan tilberedes Fire ostruller

  1. Tø butterdejen til den når stuetemperatur.
  2. Forvarm ovnen til 200 ° C med ventilation eller 220 ° C statisk.
  3. Fold forsigtigt et stykke dej ud, skær det i strimler omkring 1 cm brede.
  4. Vi pakker dejen rundt om specielle kegler uden at smøre dem på forhånd.
  5. Smør hver rulle med sammenpisket æg, drys med sesamfrø.
  6. Bag rullerne i 15-18 minutter eller indtil de er let brunede.
  7. Lad dem køle meget godt af inden de fyldes.
  8. Til fyldet lægges alle ingredienserne i blenderen og blandes, indtil vi har en fin creme. Vi matcher smagen af ​​salt og peber.
  9. Vi lægger sammensætningen i en pos og fylder rullerne en efter en, og passer på at efterlade et ord fløde, som vi giver gennem de hakkede pistacienødder

Rullerne er lækre friske, så snart de er fyldt! Må du være den bedste!


Prøv også… Bløde og saftige kyllingruller

Generøs champignon- og ostefyld i cremefraiche sauce - For at forberede denne opskrift har du brug for følgende ingredienser:

Nødvendige ingredienser:

  • kyllingefileter
  • 400 g svampe
  • 8 spsk ost
  • 2 løg
  • 200 ml olie
  • 400 g fløde
  • 10 fed hvidløg
  • 4 spsk dild
  • salt peber

Fremstillingsmetode:

1. Til at begynde med steger du kyllingen og krydrer derefter med salt og peber.

2. Skær svampene i små stykker med en kniv, tilsæt dem derefter til en varm pande med olie og kog ved svag varme.

3. Tilsæt finthakket løg og kog ved svag varme i et par minutter.

4. Bland fløde, dild og knust hvidløg i en separat skål. Bland godt indtil glat.

5. Fordel kyllingen på arbejdsbordet. Tilsæt blandingen af ​​svampe og stegte løg ovenpå. Til sidst tilsættes den revne ost og formes rullerne.

6. Steg rullerne på en varm pande med olie, til de er let brunede.

7. Læg rullerne i en dyb gryde, tilsæt den tidligere tilberedte sauce og kog ved svag varme i 15-20 minutter.


Hurtigostruller

Hurtigostruller

Det hele startede med ægbrødet, som jeg ofte tilbereder mine piger om morgenen, om aftenen eller endda i løbet af dagen, når de har lyst. Jeg sagde, at det ikke ville skade for dette brød at have noget ud over den klassiske opskrift, og jeg tilføjede skiver Creamy Milkana Cheese fra - Delaco. Rullerne var lækre. På ydersiden sprød, inden i den smeltede ost…. Hvad mere er, en godbid. Ved den næste lejlighed vil jeg tilføje et stykke pastrami eller skinke presset til ost. Vi inviterer dig til at gennemse andre opskrifter med snacks og hurtige forretter i afsnittet Opskrift forretter . Sådan gjorde jeg det.

Ost Quick Roll Ingredienser:

4 skiver hvidt brød (andre typer brød kan bruges)
4 skiver cremet Milkanaost (eller hvad du nu vil)
2 æg
mel, brødkrummer
salt, peber efter smag
friturolie

Tilberedning af hurtige osteruller:
Vi skærer skorpen fra skiverne af brød og med træ twister (facalet) spreder vi brødkernen så tynd, som den tillader os, og passer på ikke at bryde den.

Læg et stykke ost (og pastrami eller skinke, hvis du har det ved hånden) over brødskiven og begynd at rulle så stramt som muligt.
Kom æg i en skål, pisk med en gaffel, krydr med salt og peber.


Hver rulle gives gennem æg, mel, æg, brødkrummer og steges derefter i olie. Fjern på papirservietter og spis, mens det er varmt.

Er det ikke så let at tilberede disse Quick Cheese Rolls? Vil du have andre ideer til hurtige snacks eller varme snacks? Vil du have ideer til forretter, der tilberedes hurtigt og ikke er særlig detaljerede? I så fald anbefaler vi, at du gennemser afsnittet med Opskrift forretter , hvor du finder forretter til enhver smag og alle lommer!


Assorterede skinke ruller

1. Skær skinkeskiverne i halve og smør med et tyndt lag smør. Forbered en omelet med 3 æg, hvortil der tilsættes en teskefuld paprika.

2. På halvdelen af ​​skiverne af skinke lægges strimler af omelet lige så bred som skiverne af skinke, og der dannes rundstykker, som fastgøres med tandstikker.

3. Hak det grønne løg fint og bland det med flødeosten. Smør resten af ​​skinkeskiverne med flødeost, form ruller og fix med tandstikker.

4.5 / 5 - 3 Anmeldelser)

Opskrift: Skumruller

Forberedelse Dej med skumruller
Udblød gæren, bland med 1 tsk sukker, 1 spsk mel og lidt vand. Lad hæve. Bland æggeblommerne separat med olie, sukker, vand, lidt salt. Tilsæt mayonnaise og mel. Ælt godt, til der kommer en dej ud, der skal hæve i en halv time. Rul dejen ud på et bræt, og få et rektangel, der er cirka en finger tykt. Gnid margarineskummet med 130 gr mel. Smør dejen med denne sammensætning og rul den. Den resulterende rulle skæres i halve, lægges på en tallerken og afkøles i en halv time. Af rullen skæres stykker, der strækkes og rulles til en rulle. (Du kan bruge runde pladeformer eller, som de plejer at være, majskolber.) Rullerne smøres med æg og sættes i ovnen.

Forberedelse Skumfyldning til ruller
Pisk æggehviderne på et dampbad, tilsæt sukker og vanilje, og til sidst citronsaft eller 1 spsk eddike.
Fyldning af rullerne med skum udføres med en kegle eller en pose.


Prøv også… Bløde og saftige kyllingruller

Generøs svampe- og ostefyld i cremefraiche sauce - For at forberede denne opskrift har du brug for følgende ingredienser:

Nødvendige ingredienser:

  • kyllingefileter
  • 400 g svampe
  • 8 spsk ost
  • 2 løg
  • 200 ml olie
  • 400 g fløde
  • 10 fed hvidløg
  • 4 spsk dild
  • salt peber

Fremstillingsmetode:

1. Til at begynde med steger du kyllingen og krydrer derefter med salt og peber.

2. Skær svampene i små stykker med en kniv, tilsæt dem derefter til en varm pande med olie og kog ved svag varme.

3. Tilsæt finthakket løg og kog ved svag varme i et par minutter.

4. Bland fløde, dild og knust hvidløg i en separat skål. Bland godt indtil glat.

5. Fordel kyllingen på arbejdsbordet. Tilsæt blandingen af ​​svampe og stegte løg ovenpå. Til sidst tilsættes den revne ost og formes rullerne.

6. Steg rullerne på en varm pande med olie, til de er let brunede.

7. Læg rullerne i en dyb gryde, tilsæt den tidligere tilberedte sauce og kog ved svag varme i 15-20 minutter.


Video: BRZE MEKIKE TAČNA MERA KOJA SIGURNO USPEVA (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Keenon

    uheldig

  2. Sekou

    Det ved jeg heller ikke at sige

  3. Besyrwan

    Du er blevet fremmedgjort fra samtalen

  4. Leonel

    Hello, the layout of the blog for some reason is dispersed in the firefox: (Maybe you can fix it?



Skriv en besked