Nye opskrifter

Easy Skillet Bacon Jam

Easy Skillet Bacon Jam

Lav dette alsidige krydderi hjemme på din komfur ved hjælp af ingredienser, som du sandsynligvis allerede har i dit køkken.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. september 2017

2

spiseskefulde usaltet smør

1 1/2

lb tyk skåret bacon, hakket

1/4

kop pakket brunt sukker

1/3

kop æblecidereddike

Skjul billeder

  • 1

    Smelt smørret i en stor støbejern stegepande over medium høj varme. Tilsæt løg og hvidløg og kog indtil det kun er ømt og duftende, ca. 3 minutter.

  • 2

    Tilsæt bacon, og kog, indtil fedtet begynder at smelte, og baconet begynder at brune, ca. 5 minutter.

  • 3

    Tilsæt de resterende ingredienser (undtagen saltet). Kog, reducer varmen til lav og lad det simre, omrør ofte.

  • 4

    Fortsæt med at simre, omrør ofte, indtil blandingen er meget mørk og sirupagtig. Dette kan tage alt fra 15-45 minutter afhængigt af fedtindholdet i din bacon.

  • 5

    Afkøles helt, og overfør derefter til en foodprocessor. Pulse indtil det er hakket, men ikke pastaagtigt. Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 3 uger. Udbytter 16 portioner på 1 spiseskefuld hver.

Ekspert tip

  • Har du ikke ahornsirup? Melasse fungerer også godt i denne opskrift.
  • Nogle mennesker kan lide at tilføje sjove mix-ins som kaffe eller urter eller krydderier til deres bacon-marmelade, men vi holder det enkelt. Du er velkommen til at eksperimentere med, hvilke smag der gør dig glad.
  • Bacon syltetøj er et krydderi, der går den herlige linje mellem sød og salt. Det er sødt nok til at føle sig dekadent og salte nok til at føle sig rig. Som de fleste ting i livet er den bedste måde at spise bacon syltetøj også på den enkleste - skåret på et perfekt blødt stykke varmt brød eller på din yndlingscracker. Men bacon marmelade er også utrolig alsidig. Føj noget bacon marmelade til din næste grillede ostesandwich. Kast lidt i dine røræg om morgenen. Brug det som krydderi på en burger (især hvis du også tilføjer blå ost og karamelliserede løg). Rør det i blødgjort flødeost og lav en rigtig hurtig og virkelig velsmagende festdypning. Pisk det sammen med lidt olivenolie og eddike for at gøre en fantastisk salatdressing. Lav en BLT og del i bacon syltetøj til "B". Hvis du kan spise det, er chancerne, du kan tilføje bacon syltetøj til det, og det gør det mere lækkert. Bacon syltetøj er ret let at lave derhjemme på din komfur. Vi anbefaler at bruge en stor stegepande i denne opskrift. Det større overfladeareal betyder, at du får din bacon-syltetøj tyk og sirupagtig hurtigere, og det tykke støbejern bliver mere jævnt og sørger for, at du ikke brænder din syltetøj. Blandingen bliver mørkere og tykkere, jo længere den koger. Fortsæt med at røre - når det bliver tykkere, vil det holde fast i bunden af ​​gryden. Ingen problemer. Skrab bare de lækre dele op. Når marmeladen ser meget mørk og tyk ud, er du færdig. Afhængigt af hvor fed din bacon er, kan dette tage 15-45 minutter. Du kan enten stoppe lige der og nyde din klumpede bacon-syltetøj som den er, eller lade syltetøjet køle helt af, før du overfører det til en fødevareprocessor for en hurtig tur rundt at hugge det op. Du ønsker ikke, at marmeladen skal være glat som en pasta, så puls den bare, indtil den er lidt mindre klumpet. Overfør derefter marmeladen til en beholder med et tæt passende låg, og opbevar i køleskabet i op til tre uger - selvom chancerne for, at det varer så længe, ​​er små.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
110
Kalorier fra fedt
50
% Daglig værdi
Total fed
6g
9%
Mættet fedt
2 1 / 2g
12%
Transfedt
0g
Kolesterol
15 mg
5%
Natrium
220 mg
9%
Kalium
100 mg
3%
Samlet kulhydrat
10 g
3%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
7g
Protein
4g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Bacon syltetøj er et krydderi, der går den herlige linje mellem sød og salt. Men bacon marmelade er også utrolig alsidig.

    Tilsæt lidt bacon syltetøj til din næste grillede ostesandwich. Dette er et tilfælde, hvor mulighederne virkelig er ubegrænsede. Hvis du kan spise det, er chancerne, du kan tilføje bacon syltetøj til det, og det gør det mere lækkert.

    Bacon marmelade er ret let at lave hjemme på din komfur. For at reducere tiden anbefaler vi at bruge en stor stegepande i denne opskrift. Det større overfladeareal betyder, at du får din bacon-syltetøj tyk og sirupagtig hurtigere, og det tykke støbejern opvarmes mere jævnt og sørger for, at du ikke brænder din syltetøj.

    Blandingen bliver mørkere og tykkere, jo længere den koger. Afhængigt af hvor fed din bacon er, kan dette tage 15-45 minutter.

    Du kan enten stoppe lige der og nyde din klodsede baconmarmelade, som den er, eller lade syltetøjet afkøle helt, før du overfører det til en fødevareprocessor for en hurtig tur rundt for at hugge det op. Du vil ikke have, at marmeladen skal være glat som en pasta, så puls den bare, indtil den er lidt mindre klumpet.

    Overfør derefter marmeladen til en beholder med et tæt passende låg, og opbevar i køleskabet i op til tre uger - selvom chancerne for, at det varer så længe, ​​er små.

Se videoen: The Best Way to Cook Perfect Bacon. SAM THE COOKING GUY 4K (September 2020).