De bedste opskrifter

Dekonstrueret skål med æggeblommer

Dekonstrueret skål med æggeblommer

Alt hvad du elsker ved en ægrulle, kastet i en skål med hvirvel risnudler, DIY sød-sur dressing og sprød stegt wontons. Fuldkommenhed!MERE +MINDRE-

Opdateret 23. marts 2017

1

pakke (6,75 oz) Maifun Rice Stick Nudler

4

spiseskefulde kokosolie, opdelt

2

fed hvidløg, finhakket (eller 2 tsk hvidløgspuré)

1/2-tommer stykke frisk ingefærrod, revet (eller 1 tsk ingefærpuré)

2

æggeblomme eller wontonindpakninger, skåret i små trekanter eller strimler

2

spiseskefulde riseddike

1

teskefuld sesamolie (eller flydende kokosolie)

4

spiseskefulde tilberedt sød og sur sauce

2

spiseskefulde hakket koriander

3

spiseskefulde ternede grønne løg

2

spiseskefulde knuste jordnødder eller cashewnødder (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Kog risnudler ved hjælp af instruktionerne til tilberedning af varmt vand som angivet på pakken. (Du kan også koge for at fremskynde processen lidt.) Tøm. Drys nudler med 1 spsk smeltet kokosolie, kast til pels og læg dem til side.

  • 2

    Bland kalkun, sojasovs, hvidløg og ingefær sammen. Brown i en stegepande, indtil kogt igennem, så der er afsat.

  • 3

    Smelt 3 spiseskefulde kokosolie i stegepande og steg ægrulleindpakningsstrimler lige indtil de er gyldne. Set strimler til side på et stykke køkkenrulle-foret plade til afløb.

  • 4

    Opdel nudler mellem fire skåle og arranger med kål, kalkun og gulerødder.

  • 5

    Pisk sammen eddike, sesamolie og sursød sauce for at gøre dressing og dryp over skåle. Pynt med koriander, grønne løg og nødder (hvis det ønskes).

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
520
Kalorier fra fedt
210
% Daglig værdi
Total fed
23g
36%
Mættet fedt
13g
67%
Transfedt
0g
Kolesterol
55 mg
18%
Natrium
690 mg
29%
Kalium
360 mg
10%
Samlet kulhydrat
62g
21%
Kostfibre
4g
17%
Sukker
9 g
Protein
14g
A-vitamin
70%
70%
C-vitamin
30%
30%
Calcium
6%
6%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

2 1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 2 grøntsager; 0 Meget magert kød; 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvis jeg kunne spise ægruller hver dag resten af ​​mit liv, ville jeg. Bortset fra den irriterende del om livet, hvor jeg forsøger at spise mere af de ting, min krop har brug for (grøntsager og protein) og mindre af de ting, den ikke gør (alt-steget alt). Det er det hele "at være velafbalanceret" mål, jeg fortsætter med at sætte for mig selv. Så forestil mig min glæde at opdage konceptet med en "dekonstrueret" æggebolle. Alle de bedste dele af en ægrulle, kastet med alle de bedste dele af en salat, serveret med bare et drys af sprøde stegte ægrullestrimler. Fordi balance, denne skål kommer hurtigt sammen. En hurtig kog af malet kalkun, sauteret med hvidløg, ingefær og soja. Friske gulerødder, lilla kål og koriander på toppen. En dråbe af sursød dressing. En smuldring af knuste jordnødder. Denne middag er perfektion. Alt, hvad du ønsker, fra nudler til greener, toppet med sprøde stegte wontons og serveret med en gaffel (eller spisepinde, hvis du vil). Lækker!

Se videoen: Piskede æggehvider over hovedet-testen. Alle mod 1. DR1 (September 2020).