Nye opskrifter

Hjemmelavet blomsterbrød

Hjemmelavet blomsterbrød


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sigt melet og bland det med saltet. Vi kom melet i en skål og lav et hul i midten af ​​det. Knus den friske gær med en gaffel og bland den med sukkeret. Kom denne blanding i den dybde, der er lavet i melet, og hæld lidt mel (ca. 50 ml).

Lad stå i cirka 10/15 min. Tilsæt derefter det smeltede og afkølede smør. Tilsæt gradvist varmt vand, indtil det er indarbejdet i melet. Smør dine hænder og skålen, hvori vi ælter med olie og begynder at ælte. Ælt indtil dejen ikke længere klæber til dine hænder.

Hvis dejen klæber til dine hænder, tilsættes yderligere 1-2 spsk mel til bunden af ​​skålen og ælter videre i yderligere 5 minutter. Sørg for at smøre dine hænder ind imellem med olie. Den resulterende dej skal være fin, elastisk, som som sagt let kommer fra hænderne.

Dæk skålen, som vi æltede med et køkkenrulle, og lad hæve, lunt, i cirka en time (eller indtil dejen fordobles i volumen).

Fjern dejen på det meldryssede arbejdsbord og del den i 2 stykker (for at gøre det lettere, når vi fordeler den med kagerullen). Så vi spredte de 2 stykker dej med kagerullen (en efter en .... jeg har ikke så stort et bord) og så ruller vi dem. Fra de resulterende ruller skærer vi passende stykker og danner kugler. Tapetér en rund bakke med mel, læg en kugle i midten af ​​bakken og derefter de andre kugler rundt (som på billedet), der danner en popcorn.

Jeg formede kuglerne okiometrisk (jeg vejede ikke hver kugle separat, men du kan gøre det), så ikke alle har samme størrelse. Når vi har dannet popcorn, dæk bakken med et køkkenrulle og lad den hæve i cirka 30 minutter. I løbet af denne tid forvarmer vi ovnen.

Bages ved 180 grader i cirka 30 minutter. For at sikre, at brødet er bagt, laver vi tandstikketesten. Tag det ud af ovnen og ... nyd det!

Hvor dufter det godt, og hvor er det godt!


Hjemmelavet brød med sprød skorpe & # 8211 en opskrift lige så simpel som velsmagende!

Hvis du har lyst til hjemmebagt brød med smag, der breder sig i hele huset, skal du være opmærksom på denne enkle opskrift. Brødet er meget let at tilberede, fra kun 5 ingredienser, det er lækkert, med en blød og luftig kerne og en sprød skorpe. Denne opskrift er min favorit, og jeg laver den, når jeg vil forkæle min familie med varmt brød med en vidunderlig skorpe!

INGREDIENSER

& # 8211 2,5 tsk tør gær

FORBEREDELSESMÅDE

1. Bland alle ingredienserne i rækkefølge og ælt den bløde dej.

2. Juster mængden af ​​mel, tilsæt eventuelt lidt mere for at gøre en dej let at håndtere.

3. Dæk dejen til med et håndklæde og læg den på et lunt sted i 2 timer.

4. Del dejen i 2 lige store dele og læg dem i former. Lad dem hæve.

5. Bag brødet ved 180 grader i 30-40 minutter.

Brød - ved indtagelse af vandopløselige B -vitaminer - hjælper med at omdanne mad til energi, opretholde sundhed for hår, hud og negle, dannelse af røde blodlegemer og antistoffer og opretholde kredsløbssystemet.

Brød giver den nødvendige energi til hjernen og nervesystemet.

Brød indeholder essentielle mineraler for kroppen (såsom calcium, magnesium og kalium) og er ideelt til børn og unge på grund af deres intense fysiske aktivitet.

Forbruget til hvert måltid dækker brød den daglige kulhydratration, som specialister anbefaler.

Brød hjælper med at regulere tarmfunktionen på grund af dets høje fiberindhold.


Sorin Bonteas opskrift: hvordan man laver hjemmelavet brød uden gær

Ingrediens:

Fremstillingsmetode

I optagelserne forklarer kokken Sorin Bontea trin for trin alt, hvad der skal gøres, fra blanding af ingredienserne, til æltningsprocessen og de trin, der skal følges, før brød sættes i ovnen.

"Det er en god ting, et par minutter, ikke en big deal. Lav ikke klumper og det er det. Jeg lagde skorpen med en let blød konsistens i en æske med lidt olivenolie i bunden. Lad det hæve i 20-30 minutter, ved stuetemperatur, med låget på æsken. Hvis du ikke putter det i olie, skal det sidde i en skål med lunkent vand. Vi gentager foldningsprocessen fire gange hvert 20. minut, og lad den derefter hæve natten over, cirka 12 timer ", forklarer kokken Sorin Bontea.

Den næste dag, på arbejdsfladen, der er drysset med mel, deles skorpen i to, og hver del foldes og formes og derefter hæves i yderligere 50 minutter. Brødet blev lagt i en forvarmet gryde og anbragt i ovnen ved 250 grader i 30 minutter. Fjern låget og lad det stå i ovnen i yderligere 15-20 minutter.

Kokken Sorin Bontea erklærer sig selv som en elsker af hjemmelavet brød, og derfor indrømmer han, at han tilbereder det en gang hver anden eller tre dage. Opskriften er også perfekt egnet til den periode, vi går igennem, især da gær er et af de produkter, der næsten ikke kan findes på butikshylderne.

”Hvis jeg stadig er hjemme, sagde jeg, at jeg ville lave brød. Jeg kan virkelig godt lide brød, så jeg besluttede mig for at lave det. Jeg gør det hver 2-3 dag. Og fordi det er meget svært at finde gær i denne periode, laver jeg en opskrift med meget lidt gær ", sagde Sorin Bontea.


Hvordan laver vi p & acircin på p & acircine -maskinen?

Der er mange opskrifter på p & acircine -maskiner, men hvis du bare leder efter simpel hvid hjemmelavet p & acircine - er dette den perfekte opskrift for dig!

I denne opskrift skal du kun bruge 5 minutter på at tilføje ingredienserne, og bagemaskinen gør alt arbejdet, på en automatisk cyklus, der allerede er programmeret. Det er hele formålet med olieproducenten, ikke sandt? Slutresultatet er et velsmagende hvidt brød med den rigtige massefylde.

Når du forbereder p & acircine & icircn i et p & acircine apparat, skal du overveje og icircn disse punkter:

- Når du måler melet ved hjælp af kopper, skal du sørge for, at du ikke putter for meget mel i den kop, du måler med, ellers ender du med meget mere mel, end du har brug for, og derfor kommer dejen tættere ud. Den korrekte måling af melet vil løse meget. Det trick, der virker, er at veje melet.

- Brug p & acircin mel, ikke almindeligt. Hvedemel indeholder en højere procentdel gluten end mel beregnet til alle dej. Brug af brødmel vil producere tykkere, mindre tæt brød. Hvis du bruger almindeligt mel (som har en lavere glutenprocent end mel), bliver dit mel fladere og tættere.

- Når du tilføjer gær, skal du sørge for at tilføje den sidste og tilføje den oven på de tørre ingredienser (mel). Sørg for, at gæren ikke når de våde ingredienser. Lav i bund og grund et lille hak oven på melet og tilsæt gæren til hakket.

Det tager 10 minutter at forberede alle ingredienserne sammen, derefter tager det mellem 3 timer og 4 timer at bage brødet i en bagemaskine, afhængigt af den valgte model.

Tips til p & acircin -maskinen

Læs vejledningen - Læs vejledningen, der fulgte med din bil og acircine! P & acircine -maskiner varierer og har forskellige indstillinger. Gør dig bekendt med maskinens specifikke betjeningsvejledning, inden du begynder at bage. Dette giver dig mulighed for at bruge din bil effektivt og sikkert!

God fornøjelse og eksperiment. Prøv at lave en række forskellige opskrifter og se, hvilke der er bedst for din familie. Prøv også at ændre en eksisterende opskrift, som du finder på internettet, det kan fungere bedre for dig. For eksempel, hvis din familie virkelig nyder et bestemt krydderi, kan du prøve at tilføje den til en klassisk p & acircine opskrift for at gøre opskriften endnu bedre!

For blød - Hvis p & acircine dejen ser blød ud, skal du tilføje mere mel.

For hård - Hvis dejen er for hård, skal du tilføje mere væske (dvs. mælk eller vand).

Hvordan køler vi olien? - Anbring den varme grill på maskinens understøtning, grillen afkøles og undgå, at den danner kondens. Hvis modellen ikke har den grill, så finder du helt sikkert en grill eller en understøtning i rustfrit stål, der tillader korrekt afkøling af ovnen.

Rumtemperatur & ndash Analyser temperaturen i køkkenet, det kan påvirke væksten af ​​p & acircinii. Ideelt set bør temperaturen i dit køkken være omkring 25-26 ° C.

Er der andre tips, vi bør vide?

Ja, mange! Her er nogle supervigtige.

Forbered ingredienserne: Æggene skal altid være ved stuetemperatur, hvis du bruger dem, vandet skal være varmt, og hvis du bruger koldt smør, skal du sørge for, at det skæres i tern.

Vær præcis: bagning er allerede en ret præcis videnskab, men når det kommer til at bage gennem et filter, kan dette gøre dit arbejde til en udfordring. Du vil bestemt ikke have, at dejen vælter ud af beholderen. Mål dine ingredienser omhyggeligt og sørg for, at vandet har den rigtige temperatur.

Analyser p & acircin -maskinens model og indstillinger: Alle p & acircine -maskiner er forskellige, men find ud af, hvilke indstillinger din model har. Grundlæggende er vores vigtigste tip at læse manualen anderledes, så det er lettere at arbejde med den nye pakkemaskine.


I stedet for salami: kødbrød & # 8211 meget velsmagende!

En vidunderlig kødret med enkle ingredienser, der er så let at tilberede. Opskriften er praktisk i løbet af ugen, fordi du kan servere den som varm mad, og efter at den er afkølet, som en snack i stedet for salami. Kødbrødet er meget velsmagende!

INGREDIENS:

& # 8211 1-1,2 kg kød (enhver eller fisk)

& # 8211 2 græskar (500 gr) eller andre grøntsager efter smag (kål, blomkål, broccoli, gulerødder, rødbeder, spinat, selleri)

& # 8211 30 gr salt (jeg brugte almindeligt salt og nitrit salt 50:50)

Alle krydderier (jeg brugte 1 tsk røget paprika, ½ tsk stødt koriander, sort peber).

FORBEREDELSESMÅDE:

1. Skær kød, løg og courgette i stykker og før dem gennem en mellemstor kødkværn.

Råd. Du kan også bruge hakket kød, og hakke grøntsagerne med en blender eller som du finder passende. Løget har en krydret smag, og zucchinien gør brødet mørt og saftigt. Du kan kombinere forskellige grøntsager, eller du kan tilføje grønne ærter, fuldkorn.

2. Tilsæt salt, krydderier og æg, og bland det derefter til det er glat og indtil farsen bliver let tyktflydende, som for frikadeller (så brødet skærer godt).

Råd. Du kan bruge røremaskinen med krogpagaj, foodprocessoren eller planetmixeren med padle til mør dej.

3. Smør bageformen (12 * 22 cm) med olie, tilsæt farsen og glat overfladen.

Råd. Brug uanset hvilken form du har ved hånden.

4. Bages i den forvarmede ovn op til 240 ° С i 20 minutter, indstil derefter temperaturen til 160 ° С og bag brødet i yderligere 50-60 minutter.

Råd. Hvis du reducerer portionen, tager bagningsprocessen mindre tid. Denne teknologi får brødet til at klæbe til overfladen, så bager det meget godt indeni. Således vil de fleste af saftene blive holdt inde.

Lad brødet hvile i formen i 10-15 minutter, så kan du servere det. Hvis du forbereder det som en snack, lad det køle af i formen og i den fjernede saft. Brødet har en sart og elastisk tekstur, det er saftigt, velsmagende og mættende.


Hjemmelavet brød opskrift

Tilbydes af broderen mircea.v i kommentarfeltet i artiklen Forfølgelse af umærkelige præster i Grækenland :

Den seneste version af usyret brød opskrift. Der er nogle små ændringer og tilføjelser.

Opskrift på uladet dejbrød. Den, der lagde den på you-tube, er en bager fra New York. Nedenfor er en endnu enklere og mere bekvem mulighed. Få trin, rengøring rod også.
1 kg mel
800 g vand
3 tsk revet salt (eller efter smag)
1,0 - 1,5 g instant gær
(for andre mængder observeres proportionerne)
kom mel, gær, salt i en skål på cirka 5 liter
blande
læg alt vandet
bland i 1-2 minutter med en træske for at homogenisere indholdet så godt som muligt
hvis der tilsættes varmt vand, begynder dejen at vokse med det samme (den fordobles i volumen, når den hæves til max)
efter at den vokser, eller vokser omkring halvdelen, sættes den på et køligere sted indtil den 2. dag, karret der skal dækkes. Det skal vare cirka 12-14 timer. (i nødstilfælde ville det gå i 4-6 timer, men opbevar dejen ved stuetemperatur hele tiden)
Beholderen, hvori brødet er lavet - yena glasbeholder (jenna), med yena -låg. Beholderens volumen + lågets volumen skal være ca. 5 liter. Det er ligegyldigt fartøjets form.
Sæt gryden med låg i ovnen og kog ved max, 10-15 min, indtil gryden når maks. Fjern skålen (handsker), fjern låget, drys lidt mel på bunden af ​​skålen, hvis melet bliver brunt, betyder at temperaturen er for høj, og ilden skal gives lidt lavere, og vent yderligere 1 minut på skål til afkøling. af yena. Efter at temperaturen er blevet afklaret ved melmetoden, er det ikke længere nødvendigt at trykke melet. Dejen klistrer ikke.
(Hvis skålens temperatur er for lav eller for høj, vil brødet klæbe til bunden af ​​skålen. Hvis T = 180… 250grd C, klistrer brødet ikke)
Hæld dejen i skålen, læg låg på og i ovnen.
30-35 min. Med låg (eller 40 min.)
10-15 min uden låg (eller 7 min)
samlet tid 45-50 min
Det klistrer ikke, det brænder ikke, alt er ok.
For gasovn (uden temperaturindikator), brand ved maks., Og melprøve ved for høj temperatur. Ovntermometre er også tilgængelige i handelen, de er ikke dyre.
For en elektrisk ovn ved 220-230 grd C. (lad den tomme skål nå denne temperatur, og fjern derefter og kom dejen i skålen, drys ikke mel på bunden af ​​fadet)
Længere tid uden låg og højere temperatur betyder en sprødere skorpe, tykkere og mørkere i farven og mere giftig.
Hvis ovnen har en termostat, og temperaturen kan justeres, og ovnen holder denne temperatur (f.eks. 230 grdC), må der ikke drysses mel på bunden af ​​gryden. Brødet klistrer ikke, det brænder ikke.
Til sidst skal brødet afkøles (1,5-2 timer). Fjern fra fadet med jenna, pak det ind i et håndklæde og lad det køle af. Ethvert brød, der ikke gennemgår køleprocessen, dvs. hvis det går i stykker med det samme, vil fremstå som en fugtig kerne, ikke moden nok ...
Det afkøles generelt pakket ind i et håndklæde for at blødgøre skorpen. Men dette, i henhold til alles præferencer, afhængigt af hvor sprød skorpen er ....
Håndklædet bør ikke lugte (af vaskemiddel, cocolino eller andre tamponer), for hvis det har det, vil brødet smage som vaskemiddel.
Det er utroligt i udseende og smag. God smag har også mulighed for 1/3 fuldkornsmel + 2/3 hvidt mel (i dette tilfælde er det godt at putte varmt vand for at fremskynde væksten og 900 g vand pr. 1 kg melblanding). Du kan bruge enhver form for mel, enhver form for gær. Jeg prøvede også 1/3 rugmel og 2/3 hvidt mel med 800 g vand - det kommer godt ud.
Eller hvidt mel og 7… 10% klid (af totalt mel + klid) og 85% vand (. Af totalt mel + klid). Ideelt slebet klid, 2-5 mm flager, ikke fintmalet. Det giver den en ægte sødme og smag af brød.
Ditto, glutenfrit mel, og tilsæt 5-6 spiseskefulde olivenolie.

(der sættes ikke frø, for ved høje temperaturer nedbrydes alle olierne og det gode der (delvist) og noget dårligt resulterer, og i stedet for at spise sundt spiser vi ikke godt).
Den, der gør og er tilfreds med at sige en lille bøn til denne bager fra New York, da han i slutningen af ​​præsentationen sagde: "lad alle vide".
Du kan eksperimentere lidt, kun variere en parameter, hovedsageligt temperatur og tid, indtil du får det bedste resultat, ovnene er forskellige, jenna retter kan være runde, ovale ... og så kan der være små forskelle fra opskriften ovenfor, forskelle der kan kompenseres med små variationer af de 2 parametre ovenfor.

God appetit!
(Det kan opbevares i flere dage, hvis det opbevares på et køligere sted, og efter de første 2 dage opbevares i yena -skålen (med låg), som det blev lavet i. Gammelt brød, hvis det blev lagt skiver i ovnen i 5 minutter ved 150 grd. , bliver som ny eller brunet lidt på tallerkenen ved komfuret)

For en lavere toksicitet af skallen kan der laves brød ved 180-200grdC, hvilket øger tiden "gryde med låg sat" med 10-20 minutter (ved 180grd øger "tiden med låg" med 20 minutter og for 200grdC med 10 min). "Ingen dækning" -fase på samme tid.
Det er lidt af et eksperiment.
Jo brunere huden er, desto mere giftig er den for enhver stegning. Mindre brun betyder en lavere temperatur. Giftige stoffer begynder at blive produceret fra 120grdC og opefter.


En ideel opskrift til BEGINNERE! Særligt fint og velsmagende hjemmebagt brød.

Du behøver ikke have megen erfaring i køkkenet for at kunne lave tusind gange bedre brød end i butikken. Denne opskrift er perfekt til begyndere og fra de mest overkommelige ingredienser. Brød tilberedt derhjemme er ikke kun sundere, men altid frisk. Hvorfor ikke også prøve det, hvis du lige har fundet den nemmeste opskrift?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Opløs gæren sammen med salt og sukker i vandet (lunken), og indsæt derefter melet. Ælt godt til du får en dej. Dæk med et håndklæde og lad hæve. For så luftigt brød som muligt skal dejen koges om aftenen og lade den hæve natten over.
  2. Overfør den hævede dej til en bakke (18 x 12 cm) beklædt med bagepapir, hvis det ønskes kan du vokse ovenpå. Sættes i den forvarmede ovn i 10 minutter ved 200 ° C og derefter ved 180 ° C i 30 minutter.
  3. Nyd med glæde!

0 kommentarer

Savuros.TV

Opskrifter af maksimal interesse både for ægte gourmeter og for dem, der elsker at lave velsmagende.


  • 250 g fuldkornsmel
  • 100 g hvidt mel
  • 50 g havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 1 eller
  • 1 flaske flødeskum (330 g)

Dejen tilberedes på maksimalt 15 minutter, cirka den tid det tager for ovnen at varme op til 190 grader. Jeg blandede fuldkornsmel, hvidt mel, havregryn, salt, bagepulver og sukker i en skål og lavede et hul i midten.

I en skål blandede jeg ægget med den piskede mælk. Jeg tilføjede disse over de tørre ingredienser og blandede med en gaffel, indtil der kom en blød, fugtig og homogen dej ud.


Hjemmelavet sundt brød

Intet melprodukt er mere velsmagende, mere konsistent, sundere og mere traditionelt end et godt hjemmebagt brød. Dens sprøde og luftige konsistens på samme tid, duften og duften, der omslutter hele køkkenet, gør brødet tilberedt af husmødre til en mere tilfredsstillende glæde end mange delikatesser. Selvom det kan virke svært i starten, vil æltning og bagning af et brød vise sig at være en enkel og tilfredsstillende proces, hvis du har mod på at prøve. Lad os ikke glemme, at hjemmebagt brød ikke kan sammenlignes med noget andet i butikken.

Dernæst præsenterer vi dig en billig, enkel og velsmagende opskrift med få ingredienser, som du helt sikkert har hjemme. Du kan servere den med en skål suppe, med opslag, tærter og mere. Oftest er brød lavet af hvedemel, men der er andre varianter af brød: majs, byg, kartoffelflager, men også andre mindre konventionelle ingredienser.

Så hvis du vil foretage en aktivitet, der intensivt vil minde dig om din barndom i landet, skal du lægge ingredienserne fra nedenstående liste på bordet og komme på arbejde.

Hjemmelavet sundt brød. Ingrediens:

  • 700 gram fuldkornshvedemel
  • 150 gram hvidt mel af høj kvalitet
  • 20 gram frisk gær
  • en terning af gær
  • 600 ml varmt vand ved stuetemperatur
  • en spiseskefuld salt.



Kommentarer:

  1. Andy

    Tak for artiklen, den viste sig at være meget nyttig.

  2. Conall

    Absolut, budskabet er fremragende

  3. Murn

    Du har ikke ret. Skriv i PM, vi vil tale.

  4. Voodoolar

    Nemlig! Jeg kan godt lide din tænkning. Jeg inviterer dig til at ordne temaet.

  5. Patricio

    Er absolut enig med dig. I dette er noget fremragende idé, vi opretholder.

  6. Shoukran

    Min ven, der er meget at skrive om, ... men så det! Giv mig fem!

  7. Kak

    Jeg tror, ​​du tager fejl. Jeg er sikker. Jeg kan bevise det. E -mail mig på premierminister, vi vil tale.

  8. Zulur

    excuse me, i thought and cleared the question



Skriv en besked