Seneste opskrifter

Cajeta (mexicansk karamelsauce)

Cajeta (mexicansk karamelsauce)

Cajeta sauce er en langsomt kogt mexicansk karamelsovs, der starter med gedemælk. Sauce er delish på stort set alt!MERE +MINDRE-

1

kvart gedemælk

2

teskefulde vanilleekstrakt

1

hel vaniljestang, split + frø skrabet ud (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Rør mælken og sukkeret sammen i en stor, tunge bund. (Sørg for, at væsken kun går tre fjerdedele op ad siderne, da den skummer, når bagepulveret tilsættes.) Tilsæt kanelstangen, saltet, vanilleekstraktet og vanillebønnefrøene plus de tomme vanillebønnebælge. Kog på medium høj varme under konstant omrøring. Dette tager cirka 15 minutter. Tag IKKE øjnene af potten. Det koger let og hurtigt!

  • 2

    Når mælken koger, skal du hurtigt fjerne den fra varmen og tilsætte bagepulver i gryden. Blandingen hæver sig og bliver skummende, bare rør blandingen.

  • 3

    Sæt gryden tilbage på komfuret over medium varme, og rør ofte omkring hvert 10. minut eller deromkring. Sørg for, at mælken bliver ved en mild kog snarere end en rivende kog, og rør over bunden af ​​gryden for at sikre, at blandingen ikke brænder. Juster varmen efter behov.

  • 4

    Efter cirka en og en halv time skal mælken begynde at blive gyldenbrun. Fjern kanelstangen og vaniljestangen. På dette tidspunkt begynder det at blive tykkere hurtigt, så det er vigtigt at fortsætte med at røre, så mælken ikke brænder i bunden af ​​gryden.

  • 5

    Fortsæt omrøring, indtil blandingen er rig brun og tyk nok til at belægge bagsiden af ​​skeen, dette vil ske efter ca. 15 til 30 minutter. Lad saucen køle lidt af og hæld derefter i lufttætte beholdere. Blandingen opbevares i køleskab i op til 1 uge.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Til ferien eller enhver tid på året er cajeta mexicansk karamelsauce lavet af gedemælk en rig og dekadent godbid! Server cajeta-karamelsauce over pundkage, is eller andet for at lave en vidunderlig dessert. Denne Cajeta-karamelsauce er bare sagen. Cajeta er en mexicansk karamelsauce lavet af gedemælk, vanilje og kanel, der koges på komfuret, indtil den tykner og karamelliseres. Det er ren forbløffelse, der ærligt talt bare kunne spises med en ske! Hvis det ikke er helt din ting, kan den også serveres over pundkage eller skees i krukker til en god feriegave. Sauce får huset til at lugte fantastisk i timevis. Ja, Cajeta Caramel Sauce skal virkelig være på din "must make" -liste! Sørg for at bruge en stor nok gryde til at fremstille denne sauce. Lær af mig på denne - jeg brugte en gryde, der var for lille og endte med et kæmpe rod. Brug en stor gryde! Nu hvor du har din fantastiske, tykke, søde karamelsauce, hvad skal du gøre med den? Mit forslag er at tage en kasse med Betty Crocker ™ kagemixpund og bage en pundkage. Det er så nemt; du behøver kun boksmixet, to æg og lidt mælk! Server derefter pundkagen dryppet med saucen. Det er en let og fantastisk dessert! Eller sked saucen i attraktive 8 ounce krukker. Brug cheesecloth, bånd og alt hvad du har ved hånden til at dekorere. Folk ville elske dette som en hjemmelavet gave!

Se videoen: ഇപപഴതത തര ആയ Tres Leches Cake Milk cake or tres leches cake in malayalam Mrs malabar (Oktober 2020).