Nye opskrifter

Chokolade, mandel og hindbær tærte

Chokolade, mandel og hindbær tærte


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

Skorpe

  • 1 1/4 kopper fintmalet chokoladeplader (ca. 25)
  • 5 spsk usaltet smør, smeltet

Påfyldning og topping

  • 6 ounces mandelmasse, smuldret i 1/4-tommer stykker (ca. 1 1/3 kopper)
  • 6 ounces bittersød chokolade (må ikke overstige 61% kakao), hakket
  • 1/2 kop tung piskefløde
  • 3 halvliter kurve friske hindbær
  • 2 spsk hindbærsyltetøj uden kerner
  • 2 tsk kirsch (klar kirsebærbrændevin)

Særligt udstyr

  • 1 tærteform med en diameter på 9 tommer med aftagelig bund

Opskriftsforberedelse

Skorpe

  • Forvarm ovnen til 350 ° F. Kombiner småkagekrummer og 5 spsk smør i en medium skål. Rør rundt, indtil krummerne er jævnt belagt og begynder at klistre sammen. Pres krummeblandingen i et tyndt jævnt lag på bunden og opad af en tærteform med en diameter på 9 tommer med aftagelig bund. Bag skorpe indtil den er indstillet og begynder at blive sprød, tryk med gaffelryggen, hvis skorpen puffer, cirka 15 minutter. Afkøl skorpen helt på risten.

Påfyldning og topping

  • Drys mandelmasse over skorpe. Tryk forsigtigt til et jævnt lag. Læg chokoladen i en medium skål. Bring fløde til at simre i lille gryde. Hæld fløde over chokolade. Lad det stå 1 minut, og pisk derefter, indtil det er smeltet og glat. Hæld ganache jævnt over mandellaget. Chill tærte, indtil chokoladen er kold og fast, mindst 4 timer og op til 1 dag.

  • Arranger hindbær med spidsen opad oven på tærten. Rør syltetøj og kirsch i lille gryde ved svag varme, indtil det er blandet og opvarmet igennem. Pensl glasur over bær. Drys mandler rundt om tærtekanten. GØR FORUD Kan laves 6 timer i forvejen. Chill afdækket.

  • Løsn skorpen fra formens sider med en lille skarp kniv. Skub bunden op og slip tærte. Skær i skiver; server koldt.

Ernæringsindhold

10 portioner, 1 portion indeholder: Kalorier (kcal) 348,0 %Kalorier fra fedt 63,4 Fedt (g) 24,5 Mættet fedt (g) 11,0 Kolesterol (mg) 31,7 Kulhydrater (g) 35,2 Kostfibre (g) 5,0 Total sukker (g) 19,0 Netto kulhydrater (g) 30,2 Protein (g) 4,5 Natrium (mg) 87,3Afsnittet om anmeldelser

Chokolade Hindbær Almond Trøffel Tærte

Dette indlæg kan indeholde affiliate links. Se min oplysningspolitik for mere information.

Jer der. Det har været så længe siden jeg har lavet en chokolade dessert. Og med "så lang" mener jeg næsten 3 uger. Sukkerhelte kan ikke leve af kæmpe kager og churros og jordbærbarer alene. Vi har også brug for vores chokolade! Overvej denne Chocolate Raspberry Almond Truffle Tart min ydmyge undskyldning til chokolade. Jeg beklager forsømmelsen. Lad os aldrig kæmpe igen.

Jeg kan ikke tænke på en bedre måde at byde chokolade velkommen tilbage til bloggen end med denne tærte! Den har en sprød chokolade shortbread skorpe med en tæt, sej chokoladetrøffelfyld fyldt med mandelsmag, friske hindbær og smeltede lommer af hvide chokoladestykker. Da jeg er imod tærte nøgenhed, toppede jeg den med flødeskum, flere friske bær, skiver mandler og et sundt drys pulveriseret sukker.

Lad os alle tage et øjeblik til at beundre Jasons håndmodellering og evner til at sprøjte sukker. Så glad for, at jeg lyttede til min mor, da hun fortalte mig ikke at gifte mig for penge, men i stedet for at gifte sig for hænder.

Æren for denne tærte tilhører dig faktisk! Nå, sandsynligvis ikke dig specifikt, medmindre du er en af ​​de fantastiske mennesker, der reagerede på min Facebook -anmodning om forslag til tærte smag. Jeg lavede en hurtig FB -læserundersøgelse om, hvilken slags chokoladetærte jeg skulle lave, og fik alle mulige gode tilbagemeldinger! Det var svært at indsnævre mulighederne, men jeg forsøgte at vælge de mere almindelige smagsanmodninger (hindbær og ampander) og bearbejde dem til denne tærte. (Og hvis du ser mig lave en granatæble-kaffe-hasselnød-ananas tærte i fremtiden, kan du takke Facebook-kommentatorerne.)

Jeg kan nogle gange være virkelig ubeslutsom, plus jeg ønsker konstant validering i form af feedback, så jeg er sikker på, at jeg vil sende flere "dessertdemokrati" -anmodninger i fremtiden ... hvilket betyder, at du sandsynligvis allerede skal være min facebook -ven, så du kan gå ind på denne handling. Luftkys!

Denne tærte er min foretrukne slags chokoladedessert, det vil sige, det er chokoladeoverbelastning. Fyldet er en fyldig, trøffelstruktureret fyld, der er lidt klisset, når den er varm, og mere som en tyk mousse, når den er stuetemperatur eller kølet. Jeg tilføjede mandelmasse til chokoladefyldet, så hver bid har lidt mandelsmag, så røres en stor håndfuld saftige hindbær og hvide chokoladestykker i lige inden bagning. Det lyder som mange konkurrerende varianter, men de fungerer alle perfekt sammen.

Dette er en rig dessert, så jeg troede virkelig, at jeg ville lave den sarte "Åh, jeg kan umuligt afslutte en hel skive" -dans, jeg ser så mange andre voksne gøre ... og alligevel lykkedes det mig at ødelægge hele denne skive som en chef . Ingen beklagelse, heller! Dette er den perfekte dessert til at fejre sommerens smukke hindbær, så du bør skaffe dig lidt, mens hindbærindtagelsen er god.


Metode

TRIN 1

For at lave chokoladekagerne lægges mel, flormelis, kakaopulver og smør i en foodprocessor. Behandl indtil blandingen ligner fine brødkrummer. Tilsæt æggeblomme og vand. Behandl indtil dejen lige kommer sammen. Vend på en let melet overflade og form til en skive. Dæk med plastfolie og stil den i køleskabet i 30 minutter for at hvile.

TRIN 2

Forvarm ovnen til 200 ° C. Rul dejen ud på en let meldrysset overflade til en 3 mm tyk skive. Beklæd en 24 cm (grundmåling) rund tærteform med aftagelig bund med wienerbrødet. Brug en lille kniv til at trimme kanterne. Stil i køleskabet i 30 minutter for at hvile.

TRIN 3

Beklæd kagen med bagepapir og fyld den med wienerbrød eller ris. Bages i 10 minutter. Fjern papir og vægte eller ris. Bages i 8 minutter eller indtil det er tørt ved berøring. Fjern fra ovnen. Reducer ovnen til 180 ° C.

TRIN 4

Brug en elektrisk mixer til at piske smør og sukker i en skål, til de er blege og cremede. Pisk ægget i. Rør mandelmel, mel og kakaopulver i.

TRIN 5

Fordel marmelade jævnt over wienerbrødsbunden. Drys med halvdelen af ​​hindbærene. Tilsæt de resterende hindbær til chokoladeblandingen og fold forsigtigt for at kombinere. Hæld chokoladeblandingen over marmeladen og glat overfladen. Bages i 30 minutter eller indtil fyldet er stivnet. Sættes til side for at afkøle helt.

TRIN 6

Pynt tærte med ekstra hindbær og skær i tern til servering.

Vend eventuelt overskydende wienerbrød til velsmagende kiks - rul ud og skær former ud, bag derefter til det er fast.


Chokolade hindbær mandeltærte

Ikke at jeg normalt ville gider nævne, men det er min fødselsdag om et par dage. Det bliver en usædvanlig blanding af en dag. Det sjove er, at jeg skal tilbringe en del af dagen i København. Jeg har ikke været der i årevis, men hvad jeg husker, kunne jeg virkelig godt lide. Det mindre sjove er, at jeg også vil flyve hjem senere og bruge mange timer på at prøve at underholde et for træt lille barn på en lang rejse.

Mens jeg håber på noget god dansk mad på selve dagen, lavede jeg denne chokolade hindbær mandeltærte kort før vores tur, og de var helt igennem lækre. Lige sådan en ting jeg gerne ville fortære på min fødselsdag. Plus med fars dag i weekenden tvivler jeg på, at mange far også ville vende næsen til disse.

Faktisk er denne chokolade hindbær mandeltærte den perfekte individuelle portion til at behandle alle (inklusive dig selv).

Sådan laver du en chokolade hindbær mandeltærte

Sandt nok tager disse lidt mere arbejde end din basale muffin eller brownie, men de er stadig ikke ligefrem komplicerede. Du laver bare noget wienerbrød, køler det ned, beklæder dine forme, blindbager dejen, blander fyldet, lægger det i wienerbrødshusene, presser nogle hindbær i og bager.

OK, jeg ved, at det lyder mange trin, men ingen af ​​dem er vanskelige. Plus slutresultatet er nogle virkelig smukke og lækre små tarteletter, der ville passe ind på disken på det smarteste konditori i byen. Jeg ved, jeg skal muligvis være lidt pænere med mit wienerbrød, for at det kan være tilfældet, men de er ret tætte.

Jeg besluttede at lave fire mini-tærter frem for en stor tærte. For mig er der noget rart ved størrelsen og følelsen af ​​at spise din egen tærte, frem for at skulle dele fra en stor chokolade hindbær mandeltærte. Og de ser også så yndige ud!

Jeg fik formene et par måneder tilbage efter at have læst nogle andre bloggers indlæg, hvor de blev brugt og tænkte på, hvor søde de så ud. Jeg begrundede det med at tænke på, hvor nyttige de ville være. Selvfølgelig tog det mig et stykke tid at faktisk bruge dem (ligesom min pastamaskine), men de vil være nyttige igen, det er jeg sikker på.

Denne chokolade hindbær mandeltærte er ikke overdrevent sød, men smagene er så lækre og fungerer rigtig godt sammen. Hindbærene holder deres form, mens de bages, og deres smag er bestemt den mest fremtrædende, men kardemonen og mandlerne kommer også igennem sammen med den mørke chokolade. De er virkelig allround lækkerhed. Perfekt til enhver særlig lejlighed.

Prøv disse andre individuelle serverings desserter:

Jeg brugte disse mini quiche -pander, som fungerede perfekt.

Se flere af mine foretrukne madlavningsværktøjer og ingredienser i Carolines Cooking Amazon -butik.


Opskriftsoversigt

  • 32 chokoladeplader (ca. 8 ounces)
  • 2 spsk sukker
  • Groft salt
  • 6 spiseskefulde (3/4 pind) usaltet smør, smeltet
  • 12 ounce semisweet chokoladechips
  • 1 1/4 kopper tung fløde
  • 1 1/2 kopper friske hindbær (6 ounces)

Forvarm ovnen til 350 grader. I en foodprocessor kombineres cookies, sukker og 1/2 tsk salt. Bearbejd, indtil der dannes meget fine krummer. Tilsæt smør og puls, indtil blandingen lige kommer sammen. Pres krummer fast i en 9-tommer riflet tærteform med en aftagelig bund. Læg på en bageplade og bag, indtil skorpen er tør og stiv, 20 minutter. Lad afkøle.

I en stor skål kombineres chokolade og en knivspids salt. I en lille gryde bringes fløde til en simre over medium høj. Hæld straks fløde over chokoladen og lad den stå 1 minut. Rør forsigtigt, indtil chokoladen smelter og blandingen er helt glat. Hæld chokolade i afkølet tærteskal og stil den på køl, til den er 30 minutter. For at servere, fjern tærte fra gryden og fordel hindbær ovenpå.


Udvalgt produkt

Grad A Meget mørk stærk smag (tidligere klasse B). Køb det lige her!

Vores Grade A Very Dark Maple Syrup stammer 100% fra små familiegårde i det sydvestlige Wisconsin. En række arter af hårdttræer, herunder vores ahorn træer, vokser på de stejle bakker i Ocooch -bjergene, der omgiver den smukke Kickapoo River Valley.

Disse naturlige skove i Wisconsin er en sund blanding af mange træarter, i modsætning til enorme kommercielle ahornplantager, der ofte plantes i tidligere hvedemarker. Der udvises stor omhu ved at høste saften for at lave ahornsirup, hvilket sikrer, at træets sundhed ikke kompromitteres. Vores sirup kommer fra gårde, der dyrker bæredygtigt landbrug, og som har forpligtet sig til følgende:

Ingen pesticider eller kemikalier blev brugt til at styre denne skov. Vores landmænd bruger ikke kemiske pesticider, herbicider eller gødning til at styre deres skove.

Vores sirup er også testet for tilstedeværelsen af ​​glyphosat, det mest almindelige herbicid i USA, som en ekstra sikkerhed.

En sund skov. Vores landmænd begrænser antallet af vandhaner, de bruger i deres skove for at hjælpe med at opretholde træernes sundhed. Der er ingen standarder for at begrænse antallet af vandhaner, de måtte have, men gårdene har pålagt grænser for sig selv, fordi det er det, der er bedst for træerne i det lange løb.


8-ingrediens mørk chokolade hindbær tærte

  • Forfatter: rachel mansfield
  • Udbytte: Ca. 8 - 9 skiver 1 x
  • Kategori: kornfrit, glutenfrit, mælkefrit
  • Køkken: dessert

Ingredienser

  • Tærte skorpe:
  • 1 kop mandelmel
  • 1/3 kop kokosmel
  • 1/4 kop kokosflager
  • 1/3 kop mandelsmør
  • 3 spsk kokosolie, smeltet og afkølet
  • 2 spsk Zevia Raspberry Lime Energy Drink
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • Chokoladeganache:
  • 9 ounces chokoladechips
  • 1/2 kop mandelmælk
  • Topping:
  • 1/2 kop hindbær (frisk ikke frosset)

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 350 grader
  2. I en foodprocessor blandes tærteskorpsingredienserne sammen, indtil de er fuldstændig kombineret til en dej
  3. Sprøjt 14 ࡫ tærteform godt, og tilsæt skorpe i gryden og pres ned, så der dannes skorpe
  4. Bages i ovnen i 10-12 minutter
  5. Mens skorpen bages, bringes mandelmælken til et lavt kog og simrer i cirka 5 minutter for at varme op
  6. Hæld chokoladechips i en lille skål, så når mælken er opvarmet, hældes oven på chokoladechips
  7. Rør sammen, indtil chokoladechips er helt smeltet
  8. Kom det på tærtebunden efterfulgt af hindbær
  9. Lad det sidde ved stuetemperatur i cirka 30 minutter, og nyd det!
  10. *Bliver godt i cirka 5-7 dage, du kan lægge stanniol på den eller opbevare i en lufttæt beholder

Har du lavet denne opskrift?

Del et foto og tag os - vi kan ikke vente med at se, hvad du har lavet!

Tak Zevia for at sponsorere dette indlæg. Det betyder så meget for mig at arbejde med mærker, som jeg elsker, og som støtter rachLmansfield!


Baseret på en vintage familieopskrift

Hindbær mandeltærte er baseret på min afdøde svigermor ’s pæretærte. Opskriften på det er tilgængelig i min mini -ebook Five Vintage Recipes – Desserts You ’re Sure to Love.

En nat for flere år siden var min mand og jeg til middag på en restaurant i London. Jeg bestilte et udsnit af en meget lækker hindbærmandeltærte til dessert, og syntes det smagte virkelig tæt på min MIL ’s opskrift. Den eneste forskel, jeg kunne opdage, var, at den havde hindbær i stedet for pærer. Da jeg nævnte dette for min mand, foreslog han, at jeg skulle tilpasse sin mors opskrift til at lave en egen hindbærstærte. Resten er historie.


Chokolademousse

Jeg besluttede at bruge min mandelmel tærte skorpe at lave denne chokolademousse tærte og det smagte helt fantastisk! Til skorpen har du mulighed for at bruge en version, der bruger smør eller en version, der bruger forkortelse. Du kan også bruge min keto tærte skorpe opskrift der bruger i stedet flødeost og mandelmel. Skær bare opskriften i halve, fordi den oprindeligt er til en opskrift med dobbelt tærte.

Jeg brugte forkortelse til denne opskrift for at holde hele opskriften mælkefri. Denne chokolademousse tærte er meget rig og cremet, så den går ekstremt godt, når den er fyldt med hindbær. Hvis du vil spise en almindelig chokolademousse tærte, behøver du ikke engang at tilføje hindbærene, da bare tærten i sig selv er fantastisk!

Til den mælkefrie chokolademousse SKAL du bruge både stevia og erythritol. Du kan ikke udelade en eller sub en for en anden. Sødmen er IKKE nok, da vi bruger bitter usødet chokolade. Hvis du skulle bruge allerede sød chokolade, ville det kun være tilstrækkeligt at bruge kun et sødemiddel, men ikke til denne opskrift uden bagt chokoladetærte.

Denne chokolade tærte uden bag er super enkel at lave og tager ikke for lang tid at lave. Den sværeste del vil vente på, at den er kølet af, men det er det hele værd!

Jeg bragte den på arbejde den næste dag, fordi der var alt for meget til, at jeg kunne spise alene og skivede bare de to tærter i 24 skiver, så flere kunne nyde det.


Nogle flere tærteopskriftsideer at prøve

Triple hasselnødder med dekoration af guldchokolade – Denne opskrift på trekantede hasselnødder er en drøm for elskere af hasselnødder, men det, der gør den endnu mere speciel, er dekorationen af ​​guldchokoladeskive smeltet ovenpå! Kontrasterende lag smeltning i munden hasselnød Pâte Sablée tartletskal, silkeagtig hasselnødganache, sprød hasselnød .. en super kompleks dessertoplevelse, der er meget lettere at lave, end det måske lyder!

Jordbær pistacietærte – Denne Strawberry Pistachio tærte består af Pâte Sablée sød mørdej fyldt med silkeagtig pistachio ganache og toppet med lækre friske jordbær. Smuk kontrast mellem fyldig og nøddeagtig pistacienganache og forfriskende frugt i en smøragtig, sød, men ikke for sød smeltning i mundhoveddejen.

Fig Frangipane tærte - Pâte Sablée (sød shortcrust) fyldt med en utrolig lækker, let mandelcreme (frangipane) og et skive figen er det, der gør denne tærte til en virkelig fantastisk efterårsopskrift! Franginape -tærterne er søde, frugtagtige og nøddeagtige på samme tid

Kaffetærte - Pâte Sablée fyldt med kaffe ganache og dekoreret med fløde, der gør den effektivt til en Cappuccino Tærte. Et must for kaffeelskere!

Karamelliseret banan & amp; Karamel tærte - Denne karamelliserede banan og karamelterte er den perfekte lette, men alligevel fancy dessert, du kan lave derhjemme og imponere alle! Tærten har 3 elementer: Hjemmelavet Pâte Sablée (sød shortcrust) tærte, 5 minutter karamelliseret bananlag, super hurtigt og let 3 ingredienser karamellag ovenpå

Citron marengs tærte - Denne opskrift med citronmarengstærte er en dekorativ, individuel dessertversion af den velkendte citronmarengstærte. Jeg elsker, hvordan den søde og silkeagtige schweiziske marengs supplerer den syrlige og cremede citronmasse

Passionsfrugt og chokolade tærte - Hvis du ikke har prøvet at parre passionsfrugt og chokolade før, går du glip af det, de er virkelig match made in heaven! Silkeagtig og rig chokoladeganache møder blomster og tropisk, men alligevel syrlig passionsfrugt i denne Chocolate Pâte Sablée tærteskal!

Saltet karamel & amp; Chokoladetærte - Denne saltede karamelchokoladetærte er en af ​​mine favoritterter nogensinde! Saltet karamel og chokolade er match made i himlen ... Det smager bare fænomenalt, da den smørrige karamel med et let salt spark møder den silkeagtige chokoladeganache!

  • Karamel tærte


Se videoen: Čokoládový dort Fantazie. Můj oblíbený dezert. Chutný TV (Kan 2022).