Nye opskrifter

10 vigtige sydlige desserter

10 vigtige sydlige desserter


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Der er intet som en sydlig dessert

Vi har samlet en liste over ti vigtige sydlige dessertopskrifter.

Intet slår en bid af en rig og trøstende skive hjemmelavet pecannødt, undtagen måske et tykt stykke sej, rød fløjlskage. Uanset om du forbereder dessert til en aftensmad, holder en stor fest, eller du vil imponere dine venner med dine bagningsevner ved en kommende potluck, er der en sydlig dessert til lejligheden. Vi har samlet en liste over 10 vigtige sydlige desserter, som du kan vælge imellem.

Klik her for at se de 10 vigtige sydlige desserter (diasshow)

Vi kan alle være enige om, at den sydlige madlavning længe har haft en topplacering i mange dessertelskeres hjerter og maver, men hvordan beslutter du dig for din næste dessert?

Hvis du ønsker at sætte prikken over i’et til et middagsfestmåltid, kan du prøve denne lækre Strawberry Shortcake, eller hvis du vil have det perfekte supplement til en stor is is, kan du prøve denne ferskenskomager.

Der er så mange desserter at vælge imellem, vi er sikre på, at vores liste vil have noget, du vil elske. Klik på diasshowet for at se 10 vigtige sydlige desserter, og prøv en af ​​vores opskrifter. Nogle af disse opskrifter vil være velkendte for dig, mens andre giver et unikt twist på en gammel favorit. Uanset hvad du foretrækker, er der en opskrift her for enhver smag og lejlighed.


& quotDette er en lækker kage! Jeg lavede den i en 9 x 13 tommer form og bagte den bare lidt længere. Vi frostede det ikke engang, fordi det var så fugtigt, men en flødeost -frosting ville være rigtig god til dette. & Quot

& kopi 2021 Discovery eller dets datterselskaber og associerede virksomheder.

Del denne opskrift:

Ingen resultater

Hej med dig!

Leder du efter en af ​​dine yndlingsopskrifter? Du vil bemærke, at Opskriftskassen nu kaldes SPARER og dine opskrifter er organiseret i SAMLINGER.

Desuden kan alle dine private noter nu findes direkte på opskriftssiden under vejledningen.


Traditionelle sydlige desserter: Top 10 opskrifter

Få steder sammenligner med Syd, når det kommer til dessert. Fra deres dekadente, flødefyldte kager til deres søde tærter, der er ingen ende på alt det dessertgodt, der kommer fra syden. Selvom der er masser af gode muligheder at vælge imellem, gjorde vi det hårde arbejde med at sammensætte en liste over, hvad vi anser for at være de top 10 sydlige desserter. Nu er det op til dig at beslutte, hvilken af ​​disse læskende slik, der bliver din yndlings klassiske sydlige dessert!

Del denne opskrift

Hvis du aldrig har prøvet at bage en sydlig Hummingbird Cake, har du nogensinde en dobbelt godbid, når du laver vores version af The Ultimate Hummingbird Cake. Vores testkøkken har skabt et dekadent, cremet fyld til at smøre mellem vores specielle opskrift på en fugtig og gylden kage.

Hvis du kunne blive forelsket i en kage, ville det helt sikkert være denne rige og fugtige fløjlsbløde røde fløjlskage. Denne gammeldags, sydlige rød fløjlskageopskrift er smuk at se på, men vigtigst af alt, lækker til den sidste krumme. Lyder det ikke meget som kærlighed?

Din bande vil gå "kokosnødder" over vores søde og fugtige kokoslagkage. Dette er en favorit hvid kageopskrift omkring vores testkøkken, og uanset om du er på ferie eller når som helst du vil imponere, er denne en hit-maker!

Ringer alle banan fans! Gør dig klar til en let dessert, der ikke kræver mange ingredienser og ikke mangler smag. Vores bananpuddingkage er en super fugtig banankageopskrift og får dig til at flyde på sky 9 efter en bid!

Du kan næsten lugte denne Sweet Potato Pie opskrift bagning i ovnen. før du overhovedet er startet! Dets rige, cremede center har den perfekte mængde sødme uden at overvinde den søde kartoffelfyld. Dette er en traditionel sydlig dessert, når den er bedst.

Vores fire-lags Pecan Pie-opskrift er lagdelt med cremet fyld, sprøde pekannødder og en flakket kølet tærte, der virkelig gør dette til en lækker dessert. Top det med en scoop af din yndlingsis og en skvæt ahornsirup til en dessert, du vil spise igen og igen.

Vores opskrift på citronmarengs er en alletiders favorit og smager som en sød og syrlig skive af himlen. Du vil elske den lækre marengs topping! Dette er en traditionel sydlig dessert, som ingen kommer til at give videre.

Der er intet som smagen af ​​friske ferskner, og med vores diabetikervenlige opskrift vil du kunne forkæle dig en gang imellem. Så nyd den søde smag af sommeren uden skyld! Hvis du ikke har friske ferskner, skal du ikke bekymre dig. Det har vi også svaret på!

Pecan tassies er en ægte sydlig klassiker. Når alt kommer til alt, da pekannødder er rigelige i syd, giver det perfekt mening at tilføje dem til praktisk talt alt. Flødeosten i dejen gør disse ekstra rige.

Hvad synes du? Vil du foretage ændringer i vores liste over Top 10 traditionelle sydlige desserter eller kunne du lide vores udvalg. Lad os vide det i kommentarerne herunder!

Skal du spise middag, før du kan komme til dessert? Se vores samling af sensationelle opskrifter i sydlig gryderet!

Intet passer bedre med Southen dessertopskrifter end en kugle hjemmelavet is!


2. Sydlige majsbrød

Denne familieopskrift læner sig op af en støbejernspande til sprøde kanter og en fugtig, smøragtig inderside. Nøglen er at få stegepanden brændende varm, mens du blander dejen, derefter smører den med vegetabilsk olie og hælder dejen i, inden stegepanden overføres til ovnen. Spis det med grill, dypp det i gumbo eller få et stykke frisk ud af ovnen skåret i smør.


4. Sommer sydlig grill


Bedste sydlige BBQ -desserter
fra Summer Southern BBQ
. Kildebillede: www.pinterest.com. Besøg dette websted for detaljer: www.pinterest.com

Dette er en gammel sydlig kiks og også sovs opskrift, som jeg har justeret. Hjemmelavet pølsesaus er en tidløs, solid morgenmad, der tager dig med på en tur til syden, når den tilbydes.


14 sydlige opskrifter til at brødføde hele familien

Ingen kan modstå smørret glæde ved sydlig mad. Sydlige retter, kendt for sin sunde, sprøde og trøstende smag, har ændret ansigtet på familiens madlavning. Uanset om du er født og opvokset i syd eller elsker at se sydlige madkanaler på Food Network, kan du ikke modstå smagen af ​​solid, gårdsfrisk madlavning.

Uanset årstid er det altid det perfekte tidspunkt at begynde at tilberede gode gryderetter med smag i hjemmet, ligesom de gøres sydpå. AllFreeCasseroleRecipes har afrundet de bedste opskrifter i sydlig stil. Den sydlige komfort i disse opskrifter vil få dig til at føle dig mæt og tilfreds.

14 sydlige opskrifter til at brødføde hele familien

1. Golden og GooeyMac og ost (billedet, til venstre): En simpel hjemmelavet Cheddar ostesauce og smørret kiks giver denne mac og ost sydlig stil. Test Køkken-godkendt!

2. Bedste nogensinde sydlige fersken skomager: Ferskner, farin, kanel og muskatnød kommer sammen til en sød godbid.

3. Fan-Favorit Favorite Goulash: Denne one-pot wonder er fyldt med hakket oksekød, makaroni og masser af smag.

4. Sød majsskebrød (billedet, til højre): På samme måde som majsbudding ville denne sydlige opskrift være god til en potluck.

5. Mundvandende mexicansk kyllingegryde: Hjertelige, tex-mex ingredienser, som Ree ville elske, plus det blev gjort på 30 minutter. Fantastisk aftensmad middag!

6. Chicken Noodle and Dumpling Gryderet: Hvis kyllingnudelsuppe og kylling og dumplings havde et barn, ville det være det.

7. Deep South Rejer og gryderetter (billedet, til venstre): Det bliver ikke meget mere sydligt end gryn. Denne smagfulde gryde er et must-try.

8. Caramel Apple Crumble Bars: Fuld af efterårssmag, disse barer vil helt sikkert glæde hele familien.

9. Biscuit Pudding: En gammeldags sydlig opskrift ligesom din bedstemor plejede at lave.

10. Kiks og Gravy Pot Pie (billedet, højre): Lavet med kun 5 ingredienser, dette er en solid ret til morgenmad eller middag.

11. Ovnstegt kærnemælk kylling og sovs: Stegt kylling er et kendetegn for sydlig mad. Nu kan du lave en ovnbagt version, komplet med sovs!

12. Southern Summer Orange Blondies: Endnu en dessertopskrift lavet med et nyt spin. Du vil elske de søde citrus smag og cremet frosting.


13. Gryde i landlig stil (billedet, til venstre): Hashbrun og kylling er ægte komfortføde i denne bagning. En fremragende familie middag opskrift!

14. Shepherd ’s Tærte med en sydlig snoet: Intet sydligt bord ville være komplet uden majsbrød. Syd ryster tingene op med denne variation på hyrdetærte, der lægger kartoffelmosen på bunden og har et dekadent lag majsbrød ovenpå.

BONUSRECIPE Sydlige æblesmør: Denne fantastisk lækre pålæg kan gå til næsten alt.

Hvis du leder efter yderligere sydlige opskrifter, kan du se vores samling af 26 nemme sydlige madopskrifter!


18 vigtige sydamerikanske desserter

Mens hver nation i Sydamerika har en særskilt kulinarisk tradition, formet af lokale afgrøder og immigrationsbølger, er der et element, der forener dem alle: en seriøs sød tand.

Det er ingen overraskelse, at disse lande elsker dessert: det er trods alt, hvor rørsukker kommer fra. Brasilien er verdens førende producent af tingene, og Ecuador, Colombia, Venezuela og Peru har en lang historie med at dyrke sukkerrør langs Stillehavet og Caribien.

Hvor mælk og sukker er hæfteklammer, og sødet kondenseret mælk hersker, er der ikke noget, der er stærkere i desserter end karamel og dens slægtninge. Mexicos sukkerholdige gedemælkskaramel er kendt som cajeta, men Sydamerika har en halv snes navne til tingene, hver med små regionale variationer. (Et venligt råd: Prøv ikke at bede om det cajeta i Argentina, hvor ordet er gadeslang for en kvindelig kropsdel.) Dulce de leche, der oversættes til "mælkeslik" eller "mælkesødme", findes i hele Argentina og Uruguay. Den laves ved at simre mælk, sukker, vanilje og bagepulver, indtil mælken bliver brun, tyk og sej - eller langsomt opvarmning af en dåse kondenseret mælk i en gryde med kogende vand. Chilenere og ecuadorianere elsker deres manjar, der ligner dulce de leche sans vanilla, mens peruanere og bolivianere kalder det manjar blanco og behold vaniljen. Colombia og Venezuela deler lignende erquipe vaner, og typisk spise deres karamel med obleas (tynde skiver), men venezuelanerne har også en variation kaldet dulce de leche cortada: i det væsentlige erquipe med citronsaft, generelt afkølet til den er tør og robust.

Hver regions unikke specialiteter afspejler områdets historie. Brasiliens indfødte frugt og kokosfyldte slik dukker op i forberedelser påvirket af portugisiske og afrikanske traditioner. I Argentina og Uruguay kommer inspiration fra Italien, og du vil spionere gelato på næsten hvert hjørne. Perus desserter ekko traditioner fra hele kortet: Inka -arven, spanske kolonister og nyere kinesisk og japansk immigration.

Hvis du rejser til Sydamerika, kan vifte af usædvanlige desserter være skræmmende. men lækker. Her er et par ikoniske slik at tilføje til din must-eat-liste.

Chocotorta: Argentina

I USA fejrer vi fødselsdagsfester med kage, men i Argentina er det altid chocotortaeller "chokoladekage". Dens popularitet skyldes til dels sin enkelhed: Et kar med dulce de leche, et kar med queso crema (noget som en hybrid af creme fraiche og flødeost), købt wafer-lignende chokoladekager og brygget kaffe. (Kahlua er valgfri, hvis du leder efter noget lidt overdreven.)

Chokoladepladekagerne dyppes hurtigt i kaffe for at blødgøre og lægges i et ildfast fad. Queso crema og dulce de leche blandes sammen til en cremet fyld og fordeles oven på småkagerne. Derefter tilsættes et andet lag gennemblødte cookies ovenpå, mere dulce de leche -fyldning, flere cookies, mere dulce de leche osv. Sæt isboksens chokoladekage i køleskabet til afkøling i et par timer, skær og server. Det er en af ​​de enkle desserter, der ender med at få lyst til at tilbyde det perfekte forhold mellem cookie og dulce de leche flødefyldning og et subtilt strejf af kaffesmag.

Helados de Paila: Ecuador

Ecuadors version af is, helado de paila, går tilbage til 1896, da 16-årige Rosalía Suárez, fra Ibarra, Ecuador, høstede is og sne ned fra en nærliggende top. Mere end et århundrede senere er det stadig fremstillet, da hun første gang forberedte det: En stor kobberwok lægges i et bassin over is og halm og fyldes med koncentreret frugtsaft (til sorbet) eller en fløde-mælk-æg-blanding (til is fløde). Derefter omrøres væsken kontinuerligt og centrifugeres med en træske, indtil den begynder at fryse, hærde og skabe en smidig, blød konsistens. Gadesælgere vil forberede helado de paila at bestille og servere med det samme, mens de fleste isbutikker gør det på forhånd og opbevarer i frysere ved lave temperaturer. Populære varianter omfatter brombær, mango, chokolade, kokos, ananas, tamarind, passionsfrugt og usædvanlige lokale frugter, herunder guanábana (sursop) og sur naranjilla (der ligner en babyappelsin, men har en markant syrlig smag). Den originale Doña Rosalias isbar er stadig ejet af Suárez -familien i Ibarra.

Brigadeiro: Brasilien

Da Jamie Oliver nedlagde Brasiliens mest elskede konfekt, brød landet i lige så stor forargelse, som det gjorde, da fodboldholdet blev ydmyget ved VM. Ligesom en trøffel, er denne ultrasøde to-bider lavet af sødet kondenseret mælk opvarmet med kakaopulver til en pasta, derefter blandet med koldt smør og rullet til små kugler-som derefter rulles i toppings som brunt sukker, drys, kokosspåner eller mandler. De spises ofte til fødselsdagsfester.

Suspiro Limeño: Peru

På en peruansk restaurant ville det være usædvanligt ikke at finde suspiro limeño fremhævet på dessertmenuen. Denne klassiker postre går tilbage til Peru fra 1700-tallet og oversættes til "suk af en kvinde fra Lima." Den er lavet af en cremet manjar blanco karamelbund, toppet med en kæmpe klat italiensk marengs parfumeret med port og kanel, og serveret i individuelt portionerede glas. Sukker oven på sukker, det er kun for dem med en umættelig sød tand.

Chajá: Uruguay

Uruguayansk mad er måske ikke kendt internationalt, men denne kage burde bestemt være det. Opkaldt efter en indfødt uruguayansk fugl, chajá starter fra en svampekagebund og en fersken sirup, der er tilsat et par spiseskefulde rom. Tilføj lag marengs, friske fersken, flødeskum og dulce de leche, smør derefter hele kagen med høje flødeskum og top den med mere sød sprød marengs og fersken. Den sukkerholdige kage er let og luftig, og selvom der er et delikat spor af fersken- og romsmag, er flødeskummet, dulce de leche og marengs bestemt en stjerne.

Canjica de Milho: Brasilien

Hvert år i juni under den årlige majshøst tugger brasilianerne ned på canjica de milho, en sød, tyk majsgrøddessert lavet med hominy (hele hvide majskerner), sukker, mælk og ofte kanel, sødet kondenseret mælk og jordnødder. Det er en ret, der for det meste findes i det sydlige Brasilien, som stammer fra afrikanske slave- og afro-brasilianske samfund i slutningen af ​​1600-tallet. Hominy suger natten over, før den simrer med mælken, indtil den bliver meget tyk og cremet, med en tekstur, der minder om rispudding.

Pastelitos: Argentina

Generelt spist for at fejre uafhængighedsdag, pastelitos er et punkt for argentinsk patriotisk stolthed. Flakende butterdej fyldes med sød kvæde eller sød kartoffelpasta og formes til en blomst eller pinwheel -form, derefter friturestegt i spæk eller solsikkeolie, indtil den er gyldenbrun. Det afsluttes med sukkerholdig glasur og toppet med festlige drys.

Picarones: Peru

Forestil dig kærlighedsbarnet for en krydderi kage, en græskar tærte og en beignet, og du får en idé om Perus picarones, der går tilbage til Perus koloniale dage. Kartofler er overalt i Peru - der dyrkes mere end 3.800 sorter der - så det er også desserterne far-pakket. I dette tilfælde, camote, en type sød kartoffel, blandes med makre, en slags squash, for at danne en silkeagtig puré. Det kombineres med mel, sukker, gær og anis, formet til en rund donutform og friturestegt. Den lette og luftige slik bliver så dryppet ind chancaca (hakket råsukker opløst i varmt vand, indtil det danner en melasse-lignende sirup), og serveres straks.

Chilenitos: Chile

Disse slik er måske ikke så populære som de engang var, men dukker stadig op på næsten hvert gammelt skolebageri og på borde i ferien. Manjar spredes og klemmes mellem to flade cracker-lignende kiks, før det er dækket af sød og luftig marengs til en bid, der er cremet, sukkerholdig og sprød på én gang.

Dulce de Guayaba: Paraguay

Paraguay har sin andel af usædvanlige retter - som empanadas serveret mellem to stykker hvidt brød og chipa brød lavet med maniokmel og ost - men min favorit er dulce de guayaba. Kogt guava pureres med sukker og vand (og ofte pektin) for at danne en tyk sød-syrlig gel, der kan skæres i skiver og serveres med en krakker eller et stykke halvhård hvid ost. Det er præcis hvad ostekursus dessertelskere skal spise til postre.

Quesillo: Venezuela

Nogle kalder det flan, nogle kalder det crème caramel, men i Venezuela kaldes vores jiggly æg og kondenseret mælkven quesillo. I modsætning til versioner, der findes i andre dele af verden, kræver denne lokale gengivelse hele æg i stedet for bare æggeblommer for at give en luftig, mindre tæt tekstur. Den er toppet med en tynd karamelsirup for en mere karamelsmag.

Espumillas: Ecuador

Disse hævede marengs desserter, der serveres inde i iskegler, sælges på gaden i Ecuador - uden for skoler, på hovedtorv og på åbne markeder. Espumilla, der betyder "lidt skum", kan ligne is eller flødeskum i en kegle, men det er faktisk en meget sød marengscreme -dessert med en lignende struktur som citronmarengstærte, undtagen blandet med syrlig guavamasse i stedet for citrusjuice. Leverandører tilføjer ofte lyserød eller gul madfarve for at give den en lys, opmærksomhedsfangende farve. Disse skummende og luftige godbidder serveres ofte med søde-tærte brombærsirup for at afbalancere sukkeroverbelastningen lidt.

Plátanos Calados: Colombia

Denne enkle dessert viser den rige smag af sød plantain. Ekstremt modne (næsten sorte) plantains kombineres med brunt eller muscovadosukker, vand, fed, kanel og citronsaft og simrer, indtil sukkeret omdannes til sirup. Resultatet er en blød, stuvet sød banan, der tager de krydrede smag af fed og kanel. Den serveres derefter alene eller med en blød hvid ost.

Helado: Argentina

Argentinerne kan ikke få nok helado, og du finder en heladería på næsten hvert hjørne. Det er tættere på gelato i tekstur end amerikansk is, og det er normalt lavet med alle friske ingredienser. For en første timer er en ordre med dulce de leche og chokolade vejen frem. Men prøv på din anden helado på dagen sambayón (Argentinas indtagelse af italiensk zabaglione, en vaniljesaus krydret med sød vin) og frutos del bosque (blandet bær, ofte hindbær, jordbær, brombær og røde ribs).

Islevering er særlig populær i Buenos Aires, især i sommermånederne og bringer så lidt som 1/4 kilo helado til døren uden ekstra beregning. Min lokale isbutik hævder at levere over 350 kilo om dagen i løbet af sæsonens højdepunkt.

Torta de Mil Hojas: Chile

Det mil hojas er populær i hele Sydamerika, men især i Chile. Også kendt som "tusindlaget" eller "tusind ark", har denne kage måske ikke bogstaveligt talt tusind lag, men det er stadig en dessert af gigantiske proportioner. Manjar spredes på plader af wafer-tynd butterdej for at skabe en kage, der generelt er 10-15 lag høj, og derefter dækkes hele sammenkogningen som frosting til den ultimative manjar-overbelastning med crunch, flaky wienerbrød i hver bid. Hver familie laver en lidt anden version: nogle pynter kagen med nødder, andre kræver endda, at chilensk pisco påføres hvert lag.

Torta Bejarana: Venezuela

For at tale om denne kage skal vi se tilbage til Venezuela i det 18. århundrede. Hvede voksede ikke i Caracas, og importeret mel var meget dyrt over hele landet, men Bejarano-søstrene lavede en kage til salg, der var baseret på modne mosede plantaner og majsbaserede brødkrummer i stedet for mel. Søstrene blev en øjeblikkelig succes. I dag er bunden af ​​dejen fremstillet af plantains, sukkerrør, brødkrummer eller malet brød, smør og æg for at give den en tæt, næsten bananbrødlignende tekstur, smagt til med et let strejf af nelliker, kanel og allehånde og overøst med håndfulde sesamfrø. Dens sødme er mild nok til at glæde dem, der kan lide deres desserter på den salte side.

Alfajores: Argentina og Uruguay

Mens argentinere er mere vokale om deres alfajor kærlighed, vi er også nødt til at give Uruguay noget kredit: de har Guinness -verdensrekord for den største alfajor, der nogensinde er lavet og vejer mere end tusind pund. Der er mange forskellige versioner af denne populære cookie, der sælges både frisk i bagerier og pakket i dagligvarebutikker, men de består generelt af dulce de leche klemt mellem to bløde, tykke småkager, derefter enten rullet i kokosspåner eller dækket af chokolade.

Tawa Tawas: Bolivia

Når du er i Bolivia, pas på: forbrugende tawa tawas kan forårsage en umættelig daglig trang. En klog boliviansk bager fortalte mig engang alt, hvad du virkelig har brug for til en perfekt postre, er et stykke friturestegt brød. Mel, æg og bagepulver udgør en dej, der rulles ud, skæres i trekanter og derefter steges i varm olie for at blive en miniaturepude. Det ligner en sopapilla undtagen bidstørrelse, toppet med pulveriseret sukker og dryppet med rå honning.


7. Bedste 25 sydlige madideer på Pinterest


Bedste sydlige BBQ -desserter
fra Bedste 25 sydlige madideer på Pinterest
. Kildebillede: www.pinterest.ca. Besøg dette websted for detaljer: www.pinterest.ca

Jeg så ikke mit barn, lance -korporal Eric Harris, i mere end to år, efter at han havde ansat i marinerne efter gymnasiet. Og også da jeg første gang så ham i lufthavnen sidste efterår, klemte jeg simpelthen ham fast og slog hulkende ud. Tilbage i huset var det allerførste punkt, han indtog, 2 skåle med min enkle bananpuddingopskrift. Han er et rigtigt sydligt barn! Det er en dessert, men du kan få det til morgenmad, frokost eller middag. – Stephanie Harris, Montpelier, Virginia.


8. Perfekte Bananer Foster

Bananefoster kan spises af sig selv med en kugle is eller vil løfte alt fra et stykke pundkage til en friskbagt, varm kiks.

Du kan lave et parti af disse søde og sprøde bananer på bare ti minutter.

Hvis du gør det til voksne, skal du ikke bekymre dig om at brænde alkoholen af. Jeg kan bare lide at blande det ind for smag.


Opskrifter til desserter med pærer: PEAR COBBLER | SØDRE FÆRRE SKOMMER OPFANG | SÅDAN LAGES PÆRE SKOMMER

Denne videoopskrift viser dig, hvordan du laver en klassisk hjemmelavet sydlig pære skomager fra bunden og#8211 begynder at slutte. OPSKRIFT NEDENFOR. God fornøjelse.

#pearcobbler #fruitcobbler #pærer #pearrecipes #cobblerrecipe #tesscooks4u #recipes #cooking #southcooking

Sådan laver du hjemmelavet sydlig PEAR COBBLER fra bunden opskrift

INGREDIENSER:
PÆREBLANDING:
6 kopper skrællede og skiver friske pærer
1 kop sukker
knivspids salt
1/4 kop majsstivelse
1/2 til 1 kop vand
1/2 tsk. kanel – valgfri
4 til 6 rive muskatnød – valgfri
*Kombiner ovenstående ingredienser undtagen krydderier i en stor gryde.
Kog og omrør ved medium varme, indtil pærer er blødgjort, saucen fortykket og klar.
Dette vil tage 7-10 minutter.
Fjern det fra varmen, rør krydderierne i og afkøl dem let.

Forvarm ovnen til 350 grader Farenheit

1 pind usaltet smør (1/2 kop) – smelt i 9 x 13 gryde i forvarmet ovn

BATTER:
1 1/2 kopper selvhævende mel
1 kop sukker
1 1/2 kopper mælk
*Bland ovenstående ingredienser. Røren vil være tynd.
Hæld smeltet smør over. Rør ikke.

Hæld pæreblanding over dejen. Rør ikke.
Bages ved 350 grader Farenheit ovn i 50 minutter eller indtil de er gyldenbrune.
10 minutter før færdig kan du drysse med kanel og råsukker (turbine).

Afkøl i 30 minutter før servering.
God fornøjelse.

PAYPAL -donationer er meget værdsat https://www.paypal.me/TessCooks4u

PRODUKTER JEG BRUGER — — AFFILIATE LINK

Tess Cooks4u Amazon Store

ANDRE OPKRIFTSVIDEOER DU KAN GODE SE

Tess Cooks4u Opskrifter

Ferieopskrifter af Tess Cooks4u

Følg TESS COOKS4U på sociale medier:

ABONNER venligst på Tess Cooks4u:
http://www.youtube.com/c/TessCooks4u

TESS COOKS4U AMAZON BUTIK: https://www.amazon.com/shop/tesscooks4u

PAYPAL LINK: https://www.paypal.me/TessCooks4u

opskrifter på desserter med pærer

Du kan måske også lide


Se videoen: Стяжка от А до Я. Ровный пол. Тонкости работы. Все этапы. (Kan 2022).