De bedste opskrifter

Vegetabilsk stegt ris

Vegetabilsk stegt ris

Vegetabilsk stegt ris er en kinesisk madretter til takeout, der er let at lave hjemme!MERE +MINDRE-

1

lille hvidløg, terninger

1 1/2

spiseskefuld revet frisk ingefær

1

pakke frosne blandede grøntsager, kogt i henhold til pakkeinstruktionerne

4

kopper nedkølet ris

2

spiseskefuld sojasovs (eller mere efter smag)

1

spiseskefuld østerssauce (valgfri)

Skjul billeder

  • 1

    Forbered frosne grøntsager i henhold til anvisningerne.

  • 2

    Mens grøntsagerne koges, krypter æggene i en stegepande, og sørg for at bryde ægget op i små stykker.

  • 3

    Varm olivenolie i stor stegepande over medium høj varme. Tilsæt løg, hvidløg og ingefær og kog i 5 minutter, eller indtil løg er kogt og gennemskinneligt.

  • 4

    Tilsæt dampede grøntsager, ris, røræg og sojasovs. (Tilsæt også østerssaus her, hvis det ønskes.) Fortsæt med at saute, omrør lejlighedsvis, i yderligere 3 minutter. Rør sesamolie ind og kog i et minut, og tag det derefter af varmen. Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Vegetabilsk stegt ris er total kinesisk komfortføde .... på få minutter! Jeg er lidt besat af stegte ris. Det var den første mad sammen med ægdråbesuppe, som jeg lærte at spise på kinesiske restauranter som barn. Men på en eller anden måde voksede jeg aldrig helt ud af det og bestil ganske vist stadig stegt ris næsten hver gang vi rammer en kinesisk restaurant eller takeaway. Kald det kulhydrater, kalder det god smag, kalder det komfortmad ... Jeg elsker det bare! Det sjove er, at det også er en leg at lave hjemme! Nøglen er bare at have noget kølet ris klar til brug. Det er en god anvendelse til rester af ris, eller det er også hurtigt og nemt at lave et parti natten før eller om morgenen før arbejdet. Og så blandes det med disse Green Giant Valley Fresh Steamers gør veggie-delen til en leg! Bare damp og tilsæt dem direkte til den stegte ris og voila! Et simpelt og DE-licious måltid er klar til brug på mindre end 15 minutter. Så hurtigt! Endnu en grund til, at jeg elsker stegt ris. Giv det en chance! Du kan være modig og gå med spisepinde eller bruge olgaflen. Jeg fortæller det ikke!

Se videoen: 비빔밥, 나물없이 초간단으로 만들기. 야채비빔밥. 간단요리 (September 2020).