Nye opskrifter

Isdessert med chokolade og mango

Isdessert med chokolade og mango


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kom mælk, sukker, stivelse, margarine i en gryde. Rør rundt, sæt på ilden under konstant omrøring, indtil den tykner som en budding, lad den afkøle og bland derefter med kondenseret mælk, mango og chokolade i tern.

Bland flødeskummet, indtil det fordobles i volumen, tilsæt mælkecreme, bland og hæld det i en skål, som vi sætter i fryseren i et par timer.

Fjern isen i 10 minutter, og sæt dem med en ske i iskugler i 10 minutter.

Jeg slukkede for kagedejen (du kan bruge skiver kage eller pandispan), jeg pakkede hver kugle is i dejen, jeg rullede dem i mel og stegte dem derefter i et oliebad.

Tag dem ud på en absorberende serviet og server straks.


Sådan laver du is på en pind uden opskrifter og specialudstyr

Is er en af ​​mine yndlings desserter uanset alder, og når den kommer pakket på en pind, minder den dig endnu mere om barndommen. At lave en sådan dessert derhjemme er ikke så kompliceret. Du behøver ikke faste opskrifter eller udstyr.

Konceptet vi starter fra er meget enkelt. Saml det, du har ved hånden, i køleskabet eller i spisekammeret, og på et øjeblik får du noget fabelagtigt. I dette tilfælde lægges en kold dessert på en pind til både voksne og børn i huset.

Det, vi præsenterer for dig, er ikke bare en is i skålens sande forstand. Den indeholder ikke nødvendigvis æg og mælk og bør ikke blandes i en speciel ismaskine. Det er en frossen dessert, der kan laves af naturlige juicer, mousser, yoghurt, kan tilberedes i større eller mindre portioner og er utrolig let at lave. Her er de vigtigste trin, der skal følges:

1. Saml alle ingredienserne. Du skal bruge væsker eller halvvæsker (f.eks. Yoghurt). Derefter kan du tilføje nogle elementer, der giver tekstur, såsom chokoladeflager, frisk frugt, kokos, nødder. Du har brug for specielle ispinde på pinden (du kan også bruge dem, der er gemt fra isen i butikken) og nogle beholdere til at fryse blandingen i. Du kan endda bruge glasskåle, hvis du ikke har specielle beholdere til sådan is.

2. Fyld beholderne med de væsker, du har valgt. Frugtsaft er et glimrende valg, men fed yoghurt vil have en mere cremet konsistens, tæt på is. Du kan passere bær med creme fraiche eller kokosmælk. Tilsæt hele frugter for mere smag eller is, til gengæld flere lag væsker til en særlig effekt, når isen fjernes.

3. Hvis du vil bruge alkohol i disse kombinationer, skal du huske på, at det har brug for en meget lavere temperatur for at fryse. Du kan blande likører med andre væsker eller vin med bær, og de vil fryse hurtigere.

4. Fastgør træ- eller plastikpindene. Hvis du har valgt at bruge en blanding med en tættere konsistens, såsom yoghurt, så kan du placere stængerne, før du lægger beholderne i fryseren. Hvis blandingen er en frugtsaft, skal du først lægge beholderne i fryseren, indtil de størkner lidt, og derefter stikke pindene. Det tager generelt 30 minutter, før du kan sætte pindene, derefter yderligere 1-2 timer, før isen er klar.

5. Nyd desserten. For at fjerne isen fra beholderne skal basen lægges i blød i varmt vand i et par sekunder.

Har du brug for lidt inspiration? Du kan som ingredienser bruge en blanding af mangopuré, chili og lime eller en chokolademousse, yoghurt med bær, appelsinsaft og campister, avocado med limesaft og sukker.

Ved at aktivere og bruge kommentarplatformen accepterer du, at dine personoplysninger vil blive behandlet af PRO TV S.R.L. og Facebook -virksomheder i henhold til PRO TV Privacy Policy, henholdsvis Facebook Data Policy.

Ved at trykke på knappen herunder repræsenterer du din accept til KOMMENTARPLATFORMENS BETINGELSER OG BETINGELSER.


Mangosorbet

Selvom denne sommer er det mest & # 8222 efterår & # 8221, jeg nogensinde har levet, er trangen til is på sin plads, udløst af den enkle kendsgerning, at vi er i ovnmåneden, selvom det kun er fra et kalendersynspunkt . Nej, og når appetitten kræver is, skal jeg bare tænke på nye kombinationer og smag. Ideen kom til mig om at prøve at lave en mangosorbet derhjemme, en tropisk frugt, der kommer fra landene med evig sommer, og det lykkedes. Denne mangosorbet er lige så frisk og forfriskende, som den er let at lave. Fordi mango ikke kun har en bestemt tropisk smag og også en særlig tekstur, har min sorbet, selvom den har meget lidt fedt, konsistensen af ​​en god is.

Forberedelsestid: 00:25 timer
Madlavningstid: 00:00 timer
Samlet tid: 00:25 timer
Antal portioner: 1 liter
Sværhedsgrad: Let

Mangosorbet Ingrediens:

  • 3 veltilberedte mangoer
  • 50-60 ml. citronsaft (1 stor citron eller 2 mindre eller, endnu mere sikker, efter smag)
  • 100 gram sukker
  • 150 gram græsk yoghurt med 10% fedt

Mango Sorbet Forberedelse:

1. Første gang sættes sukkeret på ilden i en gryde sammen med 1 spsk citronsaft (af den samlede mængde) og 60 ml. af vand. Kog indtil sukkeret er helt opløst, og afkøl derefter sirupen til stuetemperatur.

2. Skær mangoen i halve, undgå de store kerner i midten, fjern derefter al frugtkødet og skær det i tern. Kom mangotern, yoghurt, afkølet sukkersirup og citronsaft i en blender og bland, indtil du får en fin, halvflydende creme.

3. Sigt cremen gennem sigten for at fjerne mangofibrene i mangoen, hæld den derefter i isskålen, opbevaret natten over i fryseren. Start ismaskinen og behandl fløden i 15-20 minutter, eller indtil den stivner. Hvis du ikke har en ismaskine, hældes fløden i en skål med låg og sættes i fryseren. Rør kraftigt i skålen hvert 30. minut for at bryde de dannede iskrystaller. Insister, fordi en sorbet har meget mindre fedt end en almindelig is, og is dannes lettere i et vandigt miljø.

Isen kan serveres med det samme, eller den kan opbevares i fryseren for at stivne. Det varede mig 3 dage (det vil sige på 3 dage var jeg færdig :))).

Til sidst ønsker jeg dig en god appetit, og jeg kan forsikre dig om, at ismaskinen ikke er en kæde, den giver dig endda mulighed for at få en meget bedre tekstur af hjemmelavede is og sorbeter. Det er et simpelt apparat, og det er ikke dyrt, den eneste ulempe er, at beholderen skal fryses i fryseren, inden isen tilberedes, og det er kun muligt at lave en omgang ad gangen. Ved du, hvad? Jeg tænker på at få en til. :)


Dessertis med chokolade og mango - Opskrifter

Filtrer opskrifterne efter det produkt, de kan tilberedes med

Frossen yoghurtopskrift med jordbær og hindbær

Opskrift på ananas, banan og chokoladeis

Frossen yoghurtopskrift med mango og mynte

Frossen yoghurtopskrift med bananer og oreo

Opskrift på banan og jordnøddesmør

Isopskrift med blåbær, ribs og basilikum

Mango og kokos is opskrift

VIDEO Kirsebærsorbet, hvis kiwi

VIDEO Nektarin og kiwisorbet

VIDEO Is med mango, banan og hindbær

VIDEO Is med brombær og bananer

Opskrift på let sæsonis af Carmen Bruma

VIDEO Kuvings isfrugtopskrift - sukkerfri, af Flavia Mihasan


Tilberedning af ostekage med mango, uden bagning:

1. Skræl mangofrugten og skær hele frugtkødet i stykker og kom det i blenderen sammen med citronsaften. Den opnåede puré føres gennem en tyk sigte, så fibrene i mangofrugten fjernes, og der opnås en fin og skinnende puré. Jeg fik 480 gram puré, sandsynligvis vil omkring 450-500 gram få nogen, fordi mangofrugterne på markedet har en noget ensartet størrelse. (Her er en video meget nyttig, hvor du vil se, hvordan du rengør og skærer en mango).

2. Smelt smørret uden overophedning, og knus kiksene (de kan lægges i en ren serviet og knuses med en kagerulle). Bland det smeltede smør med de knuste kiks, indtil de er jævnt fugtige, derefter presses blandingen i et så ensartet lag som muligt, i en kageform med aftagelige vægge, med en diameter mellem 22-24 cm. Jeg placerer normalt en cirkel bagepapir i bunden, dette hjælper mig med at overføre kagen lettere på en tallerken, til sidst, men du kan også servere den direkte fra den cirkulære bund af kageformen. Kagens form med den dannede kiksbund er givet i fryseren.

3. I to små skåle (eller kopper) del gelatinen, i en 10 gram, i den anden 3 gram. Tilsæt koldt vand (3 spiseskefulde i skålen med 10 gram gelatine, 1 spsk i den anden), bland og sæt til side.
4. Fløde til flødeskum (sørg for at være meget kold, fra køleskabet) pisk skummet og sæt det til side ved stuetemperatur.


5. Pisk flødeosten med den korte mixer, til den bliver cremet, tilsæt flormelis og vaniljeekstrakt.

6. Læg en gryde med vand på ilden, varm den godt, og oven på den smelt gelatinen fra skålen med 10 gram, lige nok til at gøre den flydende, uden at den opvarmes for meget. Del mangopuréen i to, og tilsæt den smeltede gelatine i en af ​​halvdelene, hurtigt homogeniseret.

7. Tilsæt 3 spsk flødeost over mangoen med gelatine og bland kraftigt. Hæld mangopuréen over flødeosten, tilsæt flødeskum og bland forsigtigt med en fleksibel spatel og hæv sammensætningen fra bunden af ​​skålen til overfladen.

8. Flødeost og mango kan sødes yderligere med flormelis, hvis din smag kræver det, var det sødt nok for mig. Hæld flødeosten og mangoen over kiksens bund og jævn så godt som muligt for at være i et så ensartet lag som muligt. Sæt det i fryseren for at hærde.

9. Efter at flødeosten er hærdet (ca. 15-20 minutter i fryseren), smeltes resten af ​​gelatinen (som vi viste i punkt 6) og blandes med den konserverede mangopuré. Hæld flødeosten over og stil på køl i mindst 2 timer inden servering.

Inden servering fjernes kagen fra formen og pyntes efter præference og inspiration. For at tage ostekagen ud af formen er en køkkenkage, som man kan opvarme formens aftagelige vægge, meget nyttig, men hvis du ikke har sådan noget, kan du vikle formen rundt med et håndklæde gennemblødt i varmt eller rent vand. og forsigtigt skræl kagen forsigtigt af formens vægge med en kniv med et tyndt blad.

Kagen er lækker, frisk og forfriskende. God appetit!


Ubagt dessert med mango og røde appelsiner

Dessert uden bagning med mango og røde appelsiner, trin for trin opskrift. Sådan laver du en frugtdessert, uden bagning, fin og lækker. Hjemmelavet dessert med to slags frugt og yoghurt, uden bagning.

Det er som om jeg har ventet længe på dessert, ikke sandt? Hvis det er så længe siden, jeg sendte en sød opskrift, lod jeg fantasien løbe løbsk. Jeg skabte ikke noget kompliceret, du ved, jeg ikke kan lide for detaljerede desserter eller dem, der kan skræmme dig, dem, der stoler på mine ideer og prøver dem hjemme hos dig, og jeg takker dig for det, og jeg prøver at belønne dig med denne lækre frugt dessert, uden bagning.

Dagens dessert er med frugt, jeg valgte sicilianske røde appelsiner, for den tid på året begynder, når vi finder dem i butikkerne, sammen med mango, som vi også finder nu, men en lignende dessert kan tilberedes af andre frugter og erstatter røde appelsiner med & # 8230 jordbær for eksempel og mangoer med bananer eller hvad du bedst kan lide. Så at ingen har anger, når han beder om et supplement til denne dessert (den er fandme god og duftende, svær at modstå) Jeg gjorde den ikke for sød eller mere kalorisk end & # 8230's virkelig musai: P. Lad os komme i gang, siger jeg!


Is på en pind med mango, chili og ingefær

Jeg ved, at du spytter efter en forfriskende is og hvorfor ikke lave det selv af sunde ingredienser?

Hvis du vil køle af efter en varm sommerdag og spise en sød og varm dessert, foreslår jeg, at du prøver is med mango, chili og ingefær.

Uanset hvor meget vi kan lide kommerciel is, er den fuld af sukker og andre kemikalier, så vi føler skyldfølelse efter at have spist den, især da vi ikke kan stoppe. Men der er andre lækre måder at køle af om sommeren, så jeg besluttede at forkæle dig med en speciel is, som let kan laves derhjemme & # 8211 du behøver kun et par ingredienser for at få den mest smagfulde dessert, som også er sund og rask.

Du vil blive glædeligt overrasket over kombinationen af ​​mangosyltetøj, skarpe peberflager og den forfriskende aroma af ingefær. Og hvis du tilføjer et gurkemeje pulver, vil du bringe denne opskrift til et andet niveau, både olfaktorisk og visuelt. Derudover er gurkemeje kendt for sine antiinflammatoriske fordele, så du har intet at tabe!

Ingredienser til mango, chili og ingefæris:

-300 gr mangopulver (ca. 2 mindre mangofrugter)

-et stykke ingefær på størrelse med en tommelfinger, renset og skrabet

& # 8211 saft fra 1-2 citroner (afhængig af smag)

& # 8211 ¼ & # 8211 ½ tsk cayennepeber eller varme peberflager.

Fremstillingsmetode:

Skrællet ingefær og mangopulp lægges i en køkkenmixer sammen med saften af ​​1 citron. Bland indtil en silkeagtig og homogen blanding er opnået.

Smag til, og du kan også tilføje citronsaft og varme peberflager eller cayennepeberpulver. Rør igen, hæld derefter i ispinde på pinden og stil på køl i mindst 4 timer.


Indisk mango -is

Det er lidt længere, indtil hedebølgen og jeg forudser en invasion af flere og mere farverige koder. Så lad os blive klar, siger jeg. Med en af ​​de klassiske slik fra det indiske køkken: mango -is.

Indianere har ikke mange desserter, og af de få er de fleste i hvert fald mærkelige efter min smag. Men det er nok til at være en meget god, det ord: "sporet undslipper flokken". Og mango -is er ikke kun lækker, men også meget let at lave.

Du har brug for to meget modne mangofrugter. Hvis de er stærke, når du køber dem (højst sandsynligt), skal du opbevare dem i 4-5 dage i spisekammeret eller på et køligt, mørkt sted, så bages de. Det skal være blødt at røre ved at trykke på skallen for at efterlade et mærke. Brug kun frugtkødet, som du putter i en blender og blander, indtil det bliver puré.

Så skal du bruge 250 ml kondenseret mælk, 250 gram sukker og 250 gram flødeskum. Bland dem alle sammen, tilsæt mangopuré og vaniljekerner. Det er alt, denne is behøver ikke koge.

Sigt den derefter gennem en sigte (for ikke at blive overrasket over at finde et større stykke mangomasse - isen skal være meget cremet), og frys den derefter i et par timer.


Minitærte med mango og passionsfrugt

Når du vil forkæle og lede efter en raffineret dessert med eksotiske smag, men også let at tilberede, anbefaler jeg dig at prøve mini-tærteopskriften med mango og passionsfrugt.

Den eneste ulempe er, at det vil være meget svært for dig at stoppe med at spise.

Ingredienser til minitærte med mango og passionsfrugt:
Til basen:

-160 gr rå eller modne hasselnødder eller andre nødder du foretrækker

-100 g frøfrie dadler, gennemblødt i vand i mindst 2 timer

-125 g mandelsmør eller andet nøddesmør, du foretrækker.

Til fyldet:

-150 gr stykker frisk eller frossen mango

-140 ml kokos yoghurt (du kan bruge soja yoghurt eller mandler)

-65 gr af passionsfrugtens frugtkød.

Til frugtpåfyldning:

-200 gr stykker frisk eller frossen mango

-14 g majsstivelse

-65 gr af passionsfrugtens frugtkød.

Fremstillingsmetode:

Til basen: Kom hasselnødderne i foodprocessoren og kværn, til de når på størrelse med et brødsmul. Hæld vandet fra, og kom det i foodprocessoren sammen med mandelsmørret. Bland indtil en homogen blanding er opnået.

Kom den opnåede blanding i tærteformerne.

Til fyldet: Kom alle ingredienserne i en blender og bland det til det er glat. Hæld den opnåede blanding over basen og stil den på køl i mindst 6 timer for at hærde.

Til topping: Tag en lille gryde, hvor du putter mango og majsstivelse. Brug en stavblender til at passere mangoen, indtil du får en puré. Sæt på medium-høj varme og bland hurtigt, indtil det begynder at tykne. Fjern fra varmen og tilsæt frugtkødet af passionsfrugten. Når bunden er hærdet nok, lægges frugtblandingen ovenpå. Stil på køl i mindst 30 minutter for at hærde.

Fjern fra gryden og del med en skarp kniv i lige store stænger. De kan serveres med det samme eller opbevares i en lufttæt beholder i op til 5 dage.


Hvordan laver vi en lækker og cremet is?

Til en cremet mango -is uden iskrystaller ville det være bedst at bruge en ismaskine. Det blander is, mens det fryser det og forhindrer dannelsen af ​​iskrystaller. Jeg bruger en ismaskine med en kompressor, hvis skål ikke skal fryses på forhånd. Du kan også bruge en maskine uden kompressor, kun du skal sætte skålen i fryseren natten før du tilbereder isen. Disse biler er billige og en god investering, især hvis du har børn. Du kan bruge dem til alle slags is, og de holder ret længe.

Du kan også tilberede mango -is i fryseren, men du skal blande den med jævne mellemrum for at reducere dannelsen af ​​iskrystaller. Du kan også lade det fryse helt og derefter blande det med en foodprocessor. På denne måde bliver det cremet, fordi du vil knuse iskrystallerne. Sæt det tilbage i fryseren, og det kan serveres. Efter at jeg havde taget isen ud af bilen, satte jeg den i fryseren i cirka en time, indtil den hærder bedre. For at servere mangoisen skal du lægge den i kopper og dekorere den med mangostykker. Hvis du ikke er fan af mango, kan du prøve min opskrift på vanilje is eller ved Chokoladeis.