Seneste opskrifter

Julia Childs Beef Bourguignon

Julia Childs Beef Bourguignon

Der er nogle opskrifter, der er ventetiden værd, og Julia Childs Beef Bourguignon er en af ​​dem. Du kan ikke og bør ikke skynde salte, seared oksekød og gaffel-ømme grøntsager, især når de simrer en rig fuld-flavored sauce. Når en opskrift er så god, er der ingen grund til at skynde sig, har vi ret? Bliv ikke overrasket, når denne tidskendte fad wow hele dit besætning. Der er en grund til, at denne oksekødsbourguignon er en kulinarisk kultklassiker, og de vil se og smage hvorfor. MERE +MINDRE-

Opdateret 24. september 2019

6

skiver bacon, skåret i lardoner

3 1/2

spiseskefulde jomfru olivenolie

3

pounds stewing oksekød, skåret i 2-tommer stykker

1

stor hvidløg, skåret

1

kniv groft salt og friskmalet peber

2

spiseskefulde guldmedalje ™ til alle formål mel

3

kopper rødvin, som en chianti

2 1/2

til 3 1/2 kopper oksekød

1

spiseskefuld tomatpuré

18

til 24 små perleløg

1

urtbuket (4 kviste persille, 2 kviste timian, 1 laurbærblad)

1

pund friske hvide svampe, kvartet

Skjul billeder

  • 1

    Smør bacon-lardoner i 4 kopper vand i 10 minutter (Lardon er det franske kulinariske udtryk, der henviser til tynde strimler bacon, skåret ca. 1/4-tommer tyk). Dræne og klapp tørre.

  • 2

    Forvarm ovnen til 450 ° F. I en stor hollandsk ovn, sauter bacon i 1 spsk olie i ca. 3 minutter, indtil den begynder at blive brun. Fjern med en skåret ske og sæt til side.

  • 3

    Tør oksekødet med et par papirhåndklæder for bedre bruning. Sæt oksekødet i batcher på alle sider i den hollandske ovn. Læg til side med bacon.

  • 4

    Tilbage i gryden, tilsæt de skivede gulerødder og løg; sauter i fedt, indtil det er brunet, ca. 3 minutter. Hvis der er overskydende fedt, skal du tømme det nu.

  • 5

    Tilsæt bacon og oksekød tilbage i gryden. Sæt med 1/2 tsk groft salt og 1/4 tsk malet peber. Smid væk. Drys med mel og kast igen. Anbring i midten af ​​ovnen i 4 minutter.

  • 6

    Fjern gryden fra ovnen; kast oksekød og sæt det tilbage i ovnen i yderligere 4 minutter. Fjern gryden fra ovnen, og reducer varmen til 325 ° F.

  • 7

    Til gryden tilsættes vin og lager. Væsken skal næppe dække kød og grøntsager. Tilsæt tomatpuré, hvidløg og timian. Lad det simre let på komfuret, og dæk derefter, og lad det simre i den nederste del af ovnen i 3 til 4 timer, eller indtil kødet let er gennemboret.

  • 8

    I den sidste times madlavning bringes 1 1/2 spsk smør og 2 teskefulde olie til medium varme i en sauterpande. Tilsæt perleløg og kast rundt i fedtet, indtil de er blevet brune, 10 minutter. Rør derefter 1/2 kop oksekød, en lille knivspids salt og peber og urtebuketten ind. Sænk varmen til lav, og lad løgene simre i ca. 40 minutter, indtil væsken er fordampet, og løgene er ømme.

  • 9

    Fjern løgene og læg dem til side. Kassér urtebuketten og udtør stegepanden. Tilsæt det resterende smør og olie og bring til medium varme.

  • 10

    Tilsæt svampe og kog i ca. 5 minutter, ryster gryden for at belægge med smøret.

  • 11

    Placer et dørslag over en stor gryde. Hæld oksekødgryderiet gennem dørslagene og ind i gryden. Anbring gryden med saucen over medium varme og lad den simre i ca. 5 minutter, skum fedt ovenpå. Hæld oksekød og grøntsager tilbage i den hollandske ovn. Tilsæt perleløg og svampe i gryden. Hæld saucen over oksekødsmixen og lad dem simre yderligere 3 til 5 minutter.

Ekspert tip

  • Ingen grund til at bryde banken med magert, pebret kød. Den lavere varme og langsommere tilberedningstid nedbryder hårdere stykker oksekød, hvilket resulterer i gaffelmørt kød.
  • Spring ikke ud med at brænde oksekødet, før du tilføjer det til gryderet. Dette trin er afgørende for den rige, dybe oksekødssmag, du ønsker.
  • Skynd dig ikke denne allerede hurtiglavede oksekødsbourguignon-opskrift. Hvis kødet ikke får tid nok til at simre, kan dit oksekød blive sejt og sejt.
  • Gem den resterende tomatpasta ved at øse den i spiseskefulde trin på et pergamentpapirforet kiksark og fryse. Når de er frossne, skal du smide dem i en genlukkelig plastfryserpose til madopbevaring i fryseren. brug inden for tre måneder.
  • Oksekød bourguignon serveres bedst på en seng med carb-tunge stivelser, såsom kartofler, ris eller nudler. Pynt med persille, hvis det ønskes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
970
Kalorier fra fedt
560
% Daglig værdi
Total fed
62 g
96%
Mættet fedt
24 g
118%
Transfedt
2g
Kolesterol
225 mg
75%
Natrium
1070 mg
44%
Kalium
1590 mg
45%
Samlet kulhydrat
19 g
6%
Kostfibre
3g
13%
Sukker
7g
Protein
74g
A-vitamin
70%
70%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
10%
10%
Jern
30%
30%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 2 1/2 grøntsager; 0 Meget magert kød; 5 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 4 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvis du altid har ønsket at lave Julia Childs beef bourguignon, men aldrig har haft modet, så er vi her for at hjælpe. Du har læst bogen og set filmen, så det eneste der er tilbage er at mestre hendes klassiske skål. Helt ærligt vil dette tage noget tid, men i sidste ende vil det være utroligt det værd. Men hvis du leder efter en genvej, skal du tjekke vores Ready-in-40 Beef Bourguignon for to.

Se videoen: Julia Child u0026 Jacques Pepin - French Onion Soup (September 2020).