Nye opskrifter

Grise -almisser

Grise -almisser


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Du kan også lave en grise -almisse fra slagterforretningen, hvis du ikke har en i buret. :))))

  • 300 g flæskemasse
  • 500 g svinekød
  • 300 g flæskebryst
  • 50 ml olie
  • salt
  • peber

Portioner: -

Forberedelsestid: mindre end 60 minutter

OPGAVE FORBEREDELSE Grise -almisse:

Skær kødet i passende stykker.

Brug paneret kød med fedt. (hvis du ikke har indfald)

Kom olien i en gryde og steg kødet i 5 minutter, indtil det skifter farve.

Tilsæt salt og peber.

Hæld et glas vand, læg låg på og kog i 15-20 minutter.

Læg låget til side og steg i 15-20 minutter, til kødet er godt brunet.

Server med polenta og pickles.

Jeg spiste det med varmt brød og pickles, peberfrugt med kål og agurker.

God appetit!

Tips sider

1

Du kan også tilføje hvidløg, hvis du vil.


Ignat: almisse og historien om grisen

Blandt supermarkedernes tilbud og online-ordrer til et komplet julemåltid taber rumænerne langsomt en århundredgammel tradition: Ignat, hvilket betyder den dag, hvor grisen slagtes og forberedes til ferien og den kommende vinter.

Ritual og historie, Ignat samlede - og gør det stadig i nogle områder i Rumænien - familie, naboer, venner, alle sammen, den 20. december. Det er den dag, hvor alle deltager i ofringen af ​​"Ghita", dens opskæring, i de forberedelser, der følger, og ja, det er den juledag, hvor traditionen siger, at du har lov til at spise kød: det er bare flæskalmer!

Længe før de fantastiske og EU -normer var der meget travlhed i rumænske husstande om morgenen den 20. december, da Saint Ignatius Theophorus blev fejret. Mændene slagtede, stegte, rensede og snittede gnaveren, mens kvinderne tilberedte og kogte kødet: kammuslinger, svinefedt, caltabos, pølser, tromler og anden "snavs".

Hele dette ritual med at skære grisen sluttede i slutningen af ​​dagen, hvor alle de tilstedeværende sad ved bordet, ved "grisens almisse", og dermed realiserede den åndelige fællesskab mellem deltagerne i offeret.


PIG ANDRE opskrift. Sådan forbereder du de lækreste flæskealmer!

PIG ANDRE opskrift. Sådan forbereder du de lækreste flæskealmer!

PIG EIGN opskrift: Efter at have skåret svinekødet, kan du tilberede en flæsk almisse med hvidløg for at fejre vinterferiens ankomst.

KILDE: REALITATEA.NET

FORFATTER: REALITATEA.NET

PIG ANDRE opskrift: Denne ret er en af ​​de smukkeste i vinterferien. I landet, hvor denne ret ikke mangler fra julebordet, er folk vant til fedtholdige fødevarer. Svinesalmer har mange muligheder, men det er vigtigt, at der kun bruges svinekød. Du kan vælge dyrets hals, lår eller bryst, afhængigt af dine personlige præferencer. For ekstra smag kan du tilføje hjemmelavede pølser og lidt hvidvin.

PIG almisse opskrift: Hvad du har brug for til flæskeallmos:
600 g fedtfattigt svinekød
300 g friske pølser
1 hvidløgshoved
5-6 spsk olie

PIG EGEN opskrift: Sådan tilberedes flæskalmer:
Skær svinekødet i tern og pølserne i skiver. Varm olien op i gryden og kom kødet på. Rør rundt til det er brunet på alle sider, tilsæt pølserne og kog i en overdækket skål, indtil saucen er reduceret.


Svinesteak med hvidløg

Pomana porcului gryderet, traditionel, familieopskrift & # 8211 min svigermors opskrift & # 8211 som tilberedes den dag grisen skæres, af stykker frisk kød, med lidt fedt, der serverer alle, der deltog i forberedelsen af ​​svinekød forberedelser.

Dette er en gæstepostopskrift & # 8211 gæsten er den ærede mand, der fra tid til anden får lyst til at lave mad, og det er svært at stoppe. Det bliver svært, men hvem prøver at stoppe ham? På ingen måde mig. Jeg drømte i hemmelighed, at der ville komme en dag, hvor han og jeg ville lave mad og bare hjælpe ham med et ord og et glas vin. Ja, jeg synes ikke, BT ligner mig. Jeg gør de kedelige ting: rengøring og hakning af grøntsager, praktisk alle ingredienserne efter anmodning, fra disse .... Og rengøringen efter ... .o, Gud!

Jeg lærte denne opskrift af min svigermor, den er kaloriefattig, men meget god og med meget få ingredienser. De kødstykker, der bruges, skal have meget fedt, men også meget kød, hvilket giver disse fødevarer en særlig smag. Den bedste del til denne gryderet er nakken. Jeg forstod, at man også kan putte pølser og slagteaffald. Vi lægger ikke. Den perfekte ledsager til denne gryderet er en polenta lavet som en bog, Laura Laurentius opskrift er den bedste med mere end afklarende forklaringer og video.


PIG ANDRE opskrift. Sådan forbereder du de lækreste flæskealmer!

PIG ANDRE opskrift. Sådan forbereder du de lækreste flæskealmer!

PIG EIGN opskrift: Efter at have skåret svinekødet, kan du tilberede en flæsk almisse med hvidløg for at fejre vinterferiens ankomst.

KILDE: REALITATEA.NET

FORFATTER: REALITATEA.NET

PIG ANDRE opskrift: Denne ret er en af ​​de smukkeste i vinterferien. I landet, hvor denne ret ikke mangler fra julebordet, er folk vant til fedtholdige fødevarer. Svinesalmer har mange muligheder, men det er vigtigt, at der kun bruges svinekød. Du kan vælge dyrets hals, lår eller bryst, afhængigt af dine personlige præferencer. For ekstra smag kan du tilføje hjemmelavede pølser og lidt hvidvin.

PIG almisse opskrift: Hvad du har brug for til flæskeallmos:
600 g fedtfattigt svinekød
300 g friske pølser
1 hvidløgshoved
5-6 spsk olie

PIG EGEN opskrift: Sådan tilberedes flæskalmer:
Skær svinekødet i tern og pølserne i skiver. Varm olien op i gryden og kom kødet på. Rør rundt til det er brunet på alle sider, tilsæt pølserne og kog i en overdækket skål, indtil saucen er reduceret.


Sådan forberedes de bedste svinekødsalmer & # 8230

Efter at have skåret svinekødet, kan du forberede en flæsk almisse med hvidløg for at fejre vinterferiens ankomst. Det er den perfekte opskrift, som den er tilberedt i Bucovina!

Denne mad er en af ​​de smukkeste i vinterferien.

I Bucovina, hvor denne ret er et must til jul, er folk vant til fedtholdige fødevarer.

Svinekødsalmer har mange madlavningsmuligheder, men det er vigtigt, at der kun bruges svinekød.

Du kan vælge dyrets hals, frugtkød eller bryst, afhængigt af personlige præferencer. For ekstra smag kan du tilføje hjemmelavede pølser og lidt hvidvin.

Hvad du har brug for til grise -almisser:

600 g let fede svinekød

Sådan tilberedes flæskalmer:

Skær svinekødet i tern og pølserne i runder. Varm olien op i gryden og kom kødet på.

Rør rundt til det er brunet på alle sider, tilsæt pølserne og kog i en overdækket skål, indtil saucen er reduceret.

Mal hvidløg og bland det med 100 ml vand. Kom hvidløg over kødet og lad det koge et par minutter mere.


Svine -almisser med hjemmelavede pølser

Pølserne skæres i skiver af omtrent samme størrelse som kødstykkerne.

Varm olie op i en gryde og steg kødstykkerne.

De hærder godt på begge sider.

Tilsæt paprika, dæk til med låg og lad det simre i saucen, indtil alt vandet er fordampet og kødstykkerne er stegte.


Mal hvidløg og fortynd med gryde.

Tilsæt det stegte kød.

Lad det stå på bålet i yderligere 2-3 minutter, så kan det serveres med polenta.


Svinekød bøf

Til et familiemåltid tilberedte vi svinekød med svinekød med donuts og rødkål og blomkålsdonuts.

Skær svinekødet i de rigtige stykker og brun i en stor gryde med varm olie.

Når det begynder at brune, tilsættes krydderierne og slukkes med vinen. Vend kødet på alle sider, så det trænger godt igennem, og læg låg på. Kødet skal ikke koges, men skal koges. Når det er tørt tilsættes lidt mere vand, og det er godt klaret.

Hvis du har spæk, smelter det først, i stedet for olie, og bruner derefter kødet. Men i dette tilfælde tilsættes der slet ikke vand eller vin!

Når den er klar, fjernes den fra varmen og serveres med et glas vin, varm polenta og donuts fyldt med rødkål og blomkål (eller yndlings pickles).


Svine -almisser med hjemmelavede pølser

Pølserne skæres i skiver af omtrent samme størrelse som kødstykkerne.

Varm olie op i en gryde og steg kødstykkerne.

De hærder godt på begge sider.

Tilsæt paprika, dæk til med låg og lad det simre i saucen, indtil alt vandet er fordampet, og kødstykkerne er stegte.


Mal hvidløg og fortynd med gryde.

Tilsæt det stegte kød.

Lad det stå på bålet i yderligere 2-3 minutter, så kan det serveres med polenta.


Sådan forberedes de bedste svinekødsalmer & # 8230

Efter at have skåret svinekødet, kan du forberede en flæskalmer med hvidløg for at fejre vinterferiens ankomst. Det er den perfekte opskrift, som den er tilberedt i Bucovina!

Denne mad er en af ​​de smukkeste i vinterferien.

I Bucovina, hvor denne ret er et must til jul, er folk vant til fedtholdige fødevarer.

Svine -almisser har mange madlavningsmuligheder, men det er vigtigt, at der kun bruges svinekød.

Du kan vælge dyrets hals, frugtkød eller bryst, afhængigt af personlige præferencer. For ekstra smag kan du tilføje hjemmelavede pølser og lidt hvidvin.

Hvad du har brug for til grise -almisser:

600 g let fede svinekød

Sådan tilberedes flæskalmer:

Skær svinekødet i tern og pølserne i runder. Varm olien op i gryden og kom kødet på.

Rør rundt til det er brunet på alle sider, tilsæt pølserne og kog i en overdækket skål, indtil saucen er reduceret.

Mal hvidløg og bland det med 100 ml vand. Kom hvidløg over kødet og lad det koge et par minutter mere.


Ignat: almisse og historien om grisen

Blandt supermarkedernes tilbud og online-ordrer til et komplet julemåltid taber rumænerne langsomt en århundredgammel tradition: Ignat, hvilket betyder den dag, hvor grisen slagtes og forberedes til ferien og den kommende vinter.

Ritual og historie, Ignat samlede - og gør det stadig i nogle områder i Rumænien - familie, naboer, venner, alle sammen, den 20. december. Det er den dag, hvor alle deltager i ofringen af ​​"Ghita", dens opskæring, i de forberedelser, der følger, og ja, det er den juledag, hvor traditionen siger, at du har lov til at spise kød: det er bare flæskalmer!

Længe før de fantastiske og EU -normer var der meget travlhed i rumænske husstande om morgenen den 20. december, da Saint Ignatius Theophorus blev fejret. Mændene slagtede, stegte, rensede og snittede gnaveren, mens kvinderne tilberedte og kogte kødet: kammuslinger, spæk, caltabos, pølser, tromler og anden "snavs".

Hele dette ritual med at skære grisen sluttede i slutningen af ​​dagen, hvor alle de tilstedeværende sad ved bordet, ved "grisens almisse", og dermed realiserede den åndelige fællesskab mellem deltagerne i offeret.


Video: Francie - prasata - krávy - masokombináty - uzeniny - prodejna (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Tausida

    Wow :) How great!

  2. Nedal

    Did you yourself come up with such an incomparable phrase?

  3. Mimi

    I'm sorry, this is not exactly what I need. Hvem ellers kan foreslå?

  4. Kerwyn

    Jeg tror, ​​du vil komme til den rigtige beslutning.

  5. Teirtu

    Du tager fejl. Jeg er sikker. Lad os prøve at diskutere dette. Skriv til mig i PM, det taler til dig.

  6. Waed

    Wacker, hvilken sætning ..., tænkte den geniale



Skriv en besked