De bedste opskrifter

Mexicansk kyllingekød

Mexicansk kyllingekød

Fyld fryseren med dette lette mexicanske twist på kvæget, der kommer hurtigt sammen og varmer op i en fart.MERE +MINDRE-

2

spiseskefulde smør, smeltet

2

spiseskefulde Gold Medal ™ mel til alle formål

1

lb røde kartofler, ikke-skrællet, terninger (3 kopper)

1

kop Cascadian Farm ™ premium økologisk frosne majs (fra en 10 eller 16 oz pakke)

1/2

kop fin terninger rød paprika

1

grøn løg, tyndt skåret, kun hvidt

1

spiseskefuld og finhakket jalapeño chile

2

udbenet kinnebryst uden skind, terninger (14 oz)

1

pakke (1 oz) Old El Paso ™ original taco krydderiblanding

1

beholder (32 oz) Progresso ™ kylling bouillon

1/4

kop kraftig flødeskum

2

spiseskefulde hakkede friske korianderblade

Skjul billeder

  • 1

    Bland smør og mel i medium skål. Tilsæt kartofler, majs, paprika, grøn løg og jalapeño chile; røre. Bland i en anden medium skål blanding af kylling og taco.

  • 2

    I 4-kvarts gryde blandes bouillon, vegetabilsk blanding og kyllingeblanding. Varm til kogende ved høj varme, omrør lejlighedsvis. Reducer varmen til medium-lav; kog udækket 10 til 12 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil kylling ikke længere er lyserød i midten og kartofler er ømme. Rør flødeskum i; vende tilbage til simmering. Top med koriander.

  • 3

    At fryse: Bland smør og mel i en medium skål. Overfør til en-kvarts genlukkelig fryseplastikpose. Bland en kylling og taco krydderiblanding i en anden 1-liter genlukkelig fryseplastikpose. Frys op til 3 måneder. Når du er klar til servering: Bland 4-kvarts gryde, bouillon, frossen grøntsagsblanding og frossen kyllingeblanding. Varm til kogning ved høj varme, omrør lejlighedsvis for at nedbryde frosne blandinger. Top med koriander.

Ekspert tip

  • Friske, frosne eller drænet dåse majskerner fungerer godt i denne opskrift.
  • Top med kogt smuldret bacon for et ekstra boost af smag.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
310
Kalorier fra fedt
100
% Daglig værdi
Total fed
11g
17%
Mættet fedt
6g
30%
Transfedt
0g
Kolesterol
75 mg
25%
Natrium
1110 mg
46%
Kalium
670 mg
19%
Samlet kulhydrat
30 g
10%
Kostfibre
3g
14%
Sukker
4g
Protein
22g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
25%
25%
Calcium
4%
4%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Mexicansk kyllingelasagne m. tortillapandekager - Lasagne med kylling - Opskrift #14 (Oktober 2020).