Nye opskrifter

Andebryst med appelsiner og spinat

Andebryst med appelsiner og spinat


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Min mand kan virkelig godt lide satsen. Som børn havde de mange ænder i gården. Jeg overraskede hende ved at forberede sit andebryst. Ærligt talt, så rå som uratisk var, så rød og med en lokkende lugt blev lavet i præparatet: D

  • 1 brysthastighed -250 gr
  • 1 appelsin
  • 2 hænder grøn spinat
  • 1/4 tsk tørret granuleret hvidløg
  • chiliflager
  • muskatnød pulver
  • salt

Portioner: 1

Forberedelsestid: mindre end 30 minutter

OPRETNINGSFORBEREDELSE Andebryst med appelsiner og spinat:


  1. Andebrystet vaskes og hakkes på fedtsiden.

  2. Kødet saltes, pulveriseres med formalet chiliflager og drysses med lidt appelsinsaft.

  3. Lad det marinere i cirka en time.

  4. Opvarm ovnen.

  5. Kom andebrystet med skindet ned i en kold pande og sæt det på ilden.

  6. Fra det øjeblik huden begynder at gå i stykker, vender den tilbage efter cirka 5 minutter.

  7. Tjek om huden er brunet og er flot rødlig-knasende.

  8. Der frigives meget fedt, og der er ikke brug for olie.

  9. Efter stegning i et par minutter og på den anden side overføres kødstykket i en bakke til den forvarmede ovn.

  10. Lad stå ved 200 grader i cirka 10 minutter.

  11. Jeg kontrollerede ved at trykke på, at kødet ikke hærder for meget.

  12. Vask imens den grønne spinat.

  13. Fjern andebrystet fra ovnen og lad det hvile et stykke tid.

  14. Hvis det straks skæres i skiver, går saften indeni tabt.

  15. Overfør hurtigt det resterende fedt til panden og svits spinaten.

  16. Spinaten er let saltet og krydret med muskatnød og granuleret hvidløg. Røre rundt.

  17. Efter at have stået i et par minutter skæres kødet og forbliver saftigt, let lyserødt.

  18. Alle disse operationer skal udføres flydende, så det sidste tilberedning serveres varmt.

  19. Ved servering dekoreres det andebryst og spinat i skiver med appelsinskiver.

  20. Fordi vi kan lide det krydret, kværner vi chiliflager ovenpå.

God appetit !!!!

Tips sider

1

Andebryst med hud frigiver meget fedt, og der er ikke brug for olie.


Andebrystet er hakket på skindsiden, men uden at gennembore det til kødet, krydret med salt og peber og forseglet i en gryde, og læg det først på skindsiden, indtil det smelter af fedtet, derefter på den anden side. Tilsæt lidt mere olie og fortsæt med at tilberede i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader, med ventilation.

Brune champignonsvampe tørres godt af med køkkenrulle fugtet med vand uden at rense dem fra den beskyttende hud og uden at putte dem i vand for ikke at blive gennemblødte. Skær og steg på grillen, kun drysset med salt.

Tilberedning af appelsindressing. Forberedelsen af ​​dressingen er enkel og meget hurtig. Forbered først den friske appelsinsaft, hvortil der skal tilsættes sennep og honning i de ønskede mængder, så smagen er det, der tilfredsstiller os. Tilsæt lidt af hver ingrediens og bland, og tilsæt derefter som ønsket. Når vi har andebrystet tilberedt, samt svampe og appelsindressing, kan vi samle salaten.

Måden salaten samles på, foregår efter alles fantasi. Vlăduț valgte at skære endiverne i to i længderetningen og folde bladene ud. Han fyldte dem med baldrian salat, skiver brieost og skiver Roquefortost, skiver svampe. Over dem drypper den orange dressin i en tynd tråd. Tilsæt hele jordbærene for ekstra smag og friskhed, men også for et stænk farve.

Andebrystet er tyndt skåret og sidder pænt ved siden af ​​de endive blade fyldt med alt. Og andebrystskiverne bliver glaseret med den lækre appelsindressing.


Blødt køkken

Velkommen til mit virtuelle køkken. Mit navn er Laura, og gennem denne blog vil jeg præsentere dig for de netværk, jeg har prøvet.

Jeg har altid elsket at lave mad, og jeg må indrømme, at det er en ideel metode til afslapning og "flugt". Lige siden jeg kender mig selv, har jeg siddet mellem min mors ben i køkkenet, så herfra vil du indse sjælsbelastningen mellem mig og mine retter :) Jeg husker, at jeg elskede den lokkende lugt, der fulgte med mig og min mor under tilberedningstrin.

Jeg kan godt lide at eksperimentere, og jeg følger aldrig en opskrift fra top til tå, eller jeg skifter mening, jeg starter noget, og der kommer noget andet ud. men hvad jeg kan garantere er, at mine retter er unikke hver gang og meget værdsat af mine kære for nu :)

"Madlavning" er ikke længere en simpel hobby eller beskæftigelse, fordi du skal spise og leve. nej, vi ved alle, at det er kunst, og det er måske en af ​​de ældste kunstarter, så jeg vil give det den nødvendige betydning og fortælle dig, at alt, hvad jeg gør, udføres med passion, og på grund af dette kan jeg lide at gå igennem alle faser af forberedelse af et præparat. Jeg kan ikke lide at gøre mit arbejde i køkkenet meget lettere, jeg kan sige, at jeg "lider" for hver ret :)) For det meste foretrækker jeg at gøre så meget som jeg kan manuelt, ikke at bruge køkkenet hårde hvidevarer. Det er en fornøjelse for mig at tilberede, fra A til Z, en ret.


Sunde snacks i graviditeten

Hvis du bliver sulten mellem måltiderne, skal du undgå snacks, der er rige på sukker, salt eller fedt, såsom chips, slik, kiks eller chokolade, så meget som muligt. Vælg i stedet sundere muligheder, f.eks .:

  • Små sandwich eller pita med gratineret ost, magert kylling, sardiner og en lille salat
  • Grøntsagssalater, såsom gulerødder, agurker og selleri
  • Enkel yoghurt, uden sukker, hvor du lægger lidt frugt i
  • En pitabrød med hummus
  • En håndfuld rosiner, blommer eller tørrede abrikoser
  • En lille skål grøntsagssuppe
  • En lille skål kornmælk
  • Et glas mælk
  • En frisk frugt
  • En bagt kartoffel.

Bedøm med appelsiner

Skær ænder, rengør den og vask den. Smag til med salt og peber og lad det stå på en tallerken.

I en gryde blandes appelsinsaften med 150 ml vand, 150 ml vin og de skrællede skiver af 2 appelsiner. Kog op og lad det simre. Hvis du vil have saucen til at være sødere, kan du tilføje 3 teskefulde sukker efter saucen koger.

Kog and i en teflonpande. Kog and på den ene side i 12 minutter, og fjern derefter det resulterende fedt. Tilsæt sojasovsen. Vend kødet til den anden side. Lad gryden stå på komfuret i 10 minutter med ilden slukket. Hæld imens sojasovsen fra gryden med en ske over anden. På denne måde vil du sikre dig, at brystet er godt trængt ind af saucen.

Efter 10 minutter skæres hvert andebryst i halve. De således opnåede 4 stykker tilsættes panden med appelsinsauce. Anden med appelsiner efterlades på svag varme, indtil saucen falder.


Bedøm med appelsiner

Skær ænder, rengør den og vask den. Smag til med salt og peber og lad det stå på en tallerken.

I en gryde blandes appelsinsaften med 150 ml vand, 150 ml vin og de skrællede skiver af 2 appelsiner. Kog op og lad det simre. Hvis du vil have saucen til at være sødere, kan du tilføje 3 teskefulde sukker efter saucen koger.

Kog and i en teflonpande. Kog and på den ene side i 12 minutter, og fjern derefter det resulterende fedt. Tilsæt sojasovsen. Vend kødet til den anden side. Lad gryden stå på komfuret i 10 minutter med ilden slukket. Hæld imens sojasovsen fra gryden med en ske over anden. På denne måde vil du sikre dig, at brystet er godt trængt ind af saucen.

Efter 10 minutter skæres hvert andebryst i halve. De således opnåede 4 stykker tilsættes panden med appelsinsauce. Lad stå på svag varme, til saucen falder.


Dåbsmenu

Velkommen med mousserende vin

Kold snack

Grisine med rå skinke
Spyd med oksekød og swaiter
Salam Chorizo,
Røget andebryst med soltørrede tomater
Camembert og blå ost på kiwi -hasselnødder
Perfekt foie gras,
Wasa -kiks med røget laks og olivenpasta
Roastbeef med ribs, brombær og fire ostesauce.

Laksfileter med grøn form og pistacienødder, pynt
gnocchi og trøffelolie.

Blandet grill

Confit du canard i hjemmelavet sesamdej,
Svinemørbrad indpakket i røget baconskorpe,
med porcini -champignonsauce og gratinerede kartofler.

Hvide boller og sorte boller med frø
Blanding af hasselnødder og kringler
Kage og mousserende vin

Andebryst - 3 euro / person

Oksemuskler - 3 euro / person

Smørfisk - 3 euro / person

Whisky : Whisky J & ampB, Red Label, Jim Beam

Vodka : Smirnoff Whisky Cream Baileys, Cinzano hvid og rød, Tequila

Lange drikkevarer : Gin tonic, Campari Orange

Cocktailbar: Aperol Spritz, Hugo, Burlesque
Vin Cotnari - ZAZ Tamaioasa Romaneasca Semisec, Rose Demisec, Feteasca Neagra Demisec, Busuioaca Romaneasca Rose Demidulce, Feteasca Neagra Demidulce 0,75l

Øl: Tuborg alkoholholdig og alkoholfri 0,33l

Cider : Somersby Blåbær 0,33l

Pepsi, Pepsi light, Mirinda, 7UP
Prigat af appelsiner, fersken, æbler, limonetto

Frisk appelsin, limonade
Fladt vand og mineralvand, tonisk vand

Espressokaffe, cappuccino, koffeinfri espresso, milkshakes.

Inkluderede tjenester
rød løber

Blomsterarrangementer for hvert bord og præsidium
Baby værelse
Bordopstilling: duge og servietter
Bordnummer
Trykte menuer 1 / tabel

* UBEGRÆNSET DRINKFORBRUG GENNEM Hændelsen

RABAT (ækvivalent værdi af tjenester) er 10% over værdien af ​​menuen valgt af modtageren

Carlsberg 0,5 l - 0,5 euro / person


En lækker dessert, som vil gøre dine sanser til vanvid, er uden tvivl årsagen.

Kryds

Gina Pistol poserede kun i kroppen 2 måneder efter fødslen. Smileys kæreste viste stolt sine nye postpartum -former frem Demamici.ro

En 25-årig kvinde fødte 9 babyer og satte ny verdensrekord. De 5 piger og 4 drenge vil tilbringe yderligere 3 måneder på hospitalet Demamici.ro

Kryds

Spiser du normalt fra plastikplader? Sådan kan det påvirke dit helbred!

Den mest elskede amerikanske sandwich har rumænsk oprindelse. Jøderne fra Rumænien tog opskriften til New York

Artikler okmagazine.ro


Bryllupsmenu V.I.P.

Indbydende med mousserende vin og sofaer med geddekaviar

Kold snack

Andepastrami med appelsingelé,
Bresaola arugula korn,
Balotina kalkun med bær,
Laksetartar med kapers,
Sort tiger avocado og rejesalat,
Raffaello fra blåost og parmesan,
Skinke med figner holdt i cognac og grønt hav,
Perfekt foie gras,
Philadelphia ostekurv, vagtelæg og manicure kaviar.

Smørfisk i pistacioskorpe med rejer og limesovs serveret med gnocchi og asparges.

Kokkens speciale

Andebryst med du Chef -sauce og kastanje- og ribspuré.

Blandet grill

Wellington oksekød med gorgonzola sauce og grøntsagspude ratatouille.

Hvide boller og sorte boller med frø
Blanding af hasselnødder og kringler
Kage og mousserende vin

Åben bar
Whisky
: Jack Daniels, J & ampB, Jim Beam,

Vokda : Smirnoff, Absolut og Finland

Whisky Cream Baileys, Hvid og rød martini, Cinzano hvid og rød, Tequila, Metaxa, Havana rom

Lange drinks: Campari Orange, Gin Tonic, Cuba Libre, Bloody Marry

Cocktailbar: Aperol Spritz, Hugo, Mai Tai, Pina Colada, Burlesque

Vin Crama Cotnari & # 8211 Domenii Feteasca alba sec, Tamaioasa Romaneasca Demisec, Rose Demisec

Feteasca Neagra Demisec, Feteasca Neagra Sec 0,75l

Øl: Tuborg alkoholholdig og alkoholfri0,33l

Cider : Somersby Blåbær 0,33l

Pepsi, Pepsi light, Mirinda, 7UP

Ristet med appelsiner, fersken, grapefrugt, æbler, limonetto, grøn lipton, ferskner og hindbær

Fladt vand, mineralvand og tonisk vand.
Espressokaffe, cappuccino, koffeinfri espresso, milkshakes.

Inkluderede tjenester
rød løber
Blomsterarrangementer på hvert bord og præsidium
Brudens værelse
Bordopstilling: duge og servietter
Bordnummer
Menuer 1 / bord

* UBEGRÆNSET DRINKFORBRUG GENNEM Hændelsen

RABAT (tilsvarende værdi af tjenester) er 10% over værdien af ​​menuen valgt af modtageren


Video: Pandestegt andebryst med rodfrugter og appelsin (Kan 2022).