Seneste opskrifter

Let batteret torsk

Let batteret torsk

Battered fisk bliver ikke meget lettere end dette. Cajun-krydderiet giver smeten et lille spark uden at gøre det for krydret, hvilket gør det til en velsmagende middag for spisere i alle aldre.MERE +MINDRE-

Ekstra let olivenolie eller rapsolie

1

lb torskfilet (sørg for, at de er udbenede)

1

tsk ristede sesamfrø

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt olie i en stor stegepande til ca. 1/4 tommer dybde. Tænd for brænderen til lige under medium, og opvarm olien.

  • 2

    Skyl torskfileterne og læg dem til side. Rør mel, Cajun-krydderier, salt og sesamfrø sammen. Anbring på en stor plade eller en stor fladbundet skål. Læg ægget i en anden skål eller plade.

  • 3

    Opgrader hver torskfilet i mel, derefter æg og derefter mel igen. Gentag, indtil alle fileter er belagt. Tilsæt den varme olie. Kog indtil gylden på begge sider og uigennemsigtig hele indersiden (ca. 10 minutter i alt).

Ekspert tip

  • Server denne voldsramte, stegte torsk med tartarsauce og en presse citronsaft.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Vær ikke bange for at forberede en velsmagende stegt fiskemiddag, fordi du tror, ​​det bliver kræsen. Stegt torsk er faktisk en af ​​de nemmeste fiskeretter i vores arsenal af torskopskrifter. Det skyldes, at dets store fileter og faste, skællede kød gør det til den ideelle fisk til stegning. Og hvis det ikke var nok til at overbevise dig, kræver dejen kun et par ingredienser i pantry-hæfteklammer, og hele opskriften tager kun 20 minutter fra start til slut. Intet slår frisk fisk fra deli, men frosne fileter fungerer også. Bare sørg for, at din fisk er helt optøet, inden du smager, og steg den op. Brug for en børste op om det grundlæggende? Vi har alt hvad du behøver at vide om stegning af fisk.

Se videoen: CHRISTMAS RECIPE: Christmas Beef Wellington (September 2020).