Nye opskrifter

Grillet thuringer med løgkartofler

Grillet thuringer med løgkartofler


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

En hurtig og velsmagende frokost. Jeg tror ikke, nogen nægter sådan noget :)

  • 6 thuringer -pølser
  • 10 kartofler
  • 1 stort rødløg
  • et par spiseskefulde olie
  • salt og peber efter smag
  • 1 tsk paprika

Portioner: -

Forberedelsestid: mindre end 60 minutter

Sådan forbereder du grillet Thuringer -opskrift med løgkartofler:

Først satte vi kartoflerne, rensede og skåret i tern, for at koge i saltet vand.

Vi skærer pølserne og sætter dem på grillen og steger dem på begge sider.

Vi renser løget, skærer det i skiver og steger det i lidt olie. Tilsæt paprika, bland godt og fjern fra varmen.

Vi hælder de drænede kartofler over de hærdede løg. Tilsæt salt og peber efter smag og kog i yderligere 2-3 minutter.

Vi serverer varme kartofler med stegte pølser og diverse pickles.

God appetit!


Skræl squashen og skær den i 6 stykker. Løget renses også og skæres i små stykker, lægges derefter sammen med smørret og kartoflerne, efter 2-3 minutter tilsættes nok vand til at dække kartoflerne, dækker med et låg og lader det koge ved svag varme for ikke at smuldre., når de næsten er klar, tilsættes 2-3 fed hvidløg. Server med en grill. God appetit!

Prøv også denne videoopskrift


Ingredienser Marineret sild

4 gevindsild (ca. 350 gr filersild)

1 økologisk citron (bruges ved servering)
3 store fed hvidløg
2 wire marar
2 friske mynte tråde
15 spsk eddike (jeg brugte æbler)
15 spsk olivenolie
salt, sort peber, chiliflager

Til servering

1 rødløg (lille)
2 grønne løgetråde
1 spsk kapers (i eddike eller salt)
4 persille tråde
3 spsk ekstra jomfru olivenolie

Portioner: 4
Kalorier: 320 hestekræfter / portion


Stegte kartofler med løg, hvidløg, aubergine og dild

• 700 g kartofler
• 2 ægplanter
• 3 løg
• 3 fed hvidløg
• dild
• salt peber

1. Skær auberginen i tern med en kniv.
2. Hvis auberginerne er bitre, kan du drysse dem med salt og lægge til side i 15-20 minutter. Derefter skal du vaske dem under en strøm af koldt vand og tørre dem med køkkenrulle. Steg auberginen på en varm pande med olie.

3. Skær løget i stykker med en kniv.
4. Skær kartoflerne, som du vil. Vi skærer kartoflerne i tynde halvdele i runder: på den måde steges de meget godt og bliver smuldrende.
5. Steg kartoflerne på en varm pande med olie. Tilsæt finthakket løg og kog til det er glat.
6. Dæk til med låg og kog ved svag varme.
7. Tilsæt den tidligere tilberedte aubergine, og krydr derefter med salt og peber.
8. Tilsæt hvidløg og dild.
9. God fornøjelse!

* Indholdet i denne artikel er kun til orientering og er ikke beregnet til at være en erstatning for lægehjælp. For en korrekt diagnose anbefaler vi, at du konsulterer en specialist.


4 stykker svinemuskler En let opskrift at tilberede, anbefales ikke til slankekure: Grillede svinemuskler med kartofler.

Vi vasker svinekødet godt og krydrer det, så sætter jeg det på grillen på komfuret, jeg har en grill med låg. Af og til løftede jeg låget og dryssede det med rødvin.

Jeg forberedte kartoffelpynten som følger: Jeg rensede kartoflerne, vaskede dem, skar dem halm og stegte dem i frituregryden.

Server kødet med kartofler og et glas rødvin. God appetit .


1. Skræl og hak løg julien & # 8211 dvs. skær løget halvt i længderetningen, fra enden til overskægget, og skær derefter halvdelene på langs for at opnå runde skiver, som foldes ud i hånden, før de hærdes. Hvidløgsfedd skæres i skiver. Sæt til hærdning i 2-3 spsk olie i en gryde. Læg guleroden på rivejernet og læg den over løget sammen med en teskefuld paprika.

2. Hak tomaterne i tern, og når løget er blevet gennemsigtigt, tilsættes det i gryden. Også nu lægger vi en spids af en sukkerkniv for at afbalancere tomaternes surhed. Lad tomatsaften simre i 10 minutter.

3. Smag til og smag til med salt efter smag. Tilsæt saften af ​​en halv citron (det er ikke obligatorisk, hvis den sure gryderet ikke er godkendt). Hak den friske dild og smag til løgstuvningen.

4. Steg kyllingelårene med salt, peber og paprika, grill dem godt og kom dem i gryden over løggryden for at efterlade deres aroma og saft.


Sos chimichurri

Denne chimichurri -sauce er af uruguayansk / argentinsk oprindelse velegnet til forskellige retter, både kolde og varme.

Du finder varianter og varianter af denne sauce, der hver kan prale af, at hans eller hende er den bedste, den mest autentiske eller endda originale. Men der er sorter afhængigt af område eller land, som med vores fyldte kålruller. Nogle gør det med hvidvineddike, andre med rødvineddike eller blandet med æblecidereddike, nogle formaler faktisk ingredienserne og knuser dem, andre rører dem kun med en kniv og kigger på internettet finder du varianter og varianter, som mere end hvilken.

Den første interaktion var i 2012-2013 i Miami på Lola Restaurant & Grill, i en autentisk argentinsk restaurant. Der spiste jeg for første gang et oksekød af høj kvalitet, smukt marmoreret og med en fænomenal smag tilberedt på en kulgrill, placeret foran kunderne.

Jeg kunne tale meget og godt om denne sauce, og jeg tror, ​​der ikke er noget, jeg ikke ville forbinde den med. Fra grøntsager til kød, fisk og endda pasta. Det bruges generelt til grillet kød, men undervejs forbandt jeg det også med bønne hummus eller i kyllingsalat.

Det er en kold sauce, lavet af 100% vegetabilske ingredienser, også velegnet til dem, der er vegetarer.

Hold øje med listen over ingredienser, den nemme måde at tilberede, og den vil helt sikkert komme ind i din menu!

Hold øje med listen over ingredienser, men også for den enkle måde at tilberede.

Flere andre søde eller salte opskrifter kan findes i saucesektionen, klik her eller på billedet.

Du kan også følge mig på Instagram, klik på billedet.

Eller klik på billedet på Facebook -siden.

Ingrediens:

  • 3 persillebindinger
  • 1 spsk tørret oreganospids
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 gult løg
  • 150 ml ekstra jomfru olivenolie
  • 1/2 rød varm peber
  • 40-50 ml hvidvineddike, afhængig af smag
  • 1/2 tsk fløde peberfrugt
  • Salt efter smag

Fremstillingsmetode:

Pil løg, hvidløg og hak dem fint.

Fjern frøene fra den varme peber og hak fint.

Det er meget vigtigt, at ingredienserne skæres fra kniven, og kniven slibes godt. Læg dem ikke på rivejernet, fordi smagen vil blive forvrænget!

Kom i en stor skål oregano med eddike for at hydrere.

Tilsæt resten af ​​ingredienserne og bland godt. Det kan bruges umiddelbart efter homogenisering, men det er meget bedre efter et par timer, når smagen kombineres.

Det var enkelt, hurtigt og velsmagende. Og herfra kan jeg kun ønske dig held og lykke og god appetit!


Thuringer-pølser med stegte grøntsager

Thuringer-pølser med stegte grøntsager

Thuringer-pølser med stegte grøntsager

INGREDIENSER

  1. 1 kg kartofler
  2. 1 stort løg
  3. 3 peberfrugter i forskellige farver
  4. 500 gram Pølse Th & uumlringer
  5. salt peber
  6. 5 spsk olivenolie
  7. 1 tsk røget paprikapulver
  8. 1/2 bundt persille
  9. 2 fed hvidløg

Fremstillingsmetode: Thuringer-pølser med stegte grøntsager


Lammestativ

Riv ingefæren (et stykke på cirka en halv finger). Salt kødet, drys med ingefær. Imens opvarmes grillen. Tilsæt kødet på grillen, vend fra tid til anden, på den ene side og den anden.

Lammebøf kan serveres med en fuldkornssalat, med hjemmelavet dressing, uden for meget fedt og lidt fuldkornsbrød.

Grillet lammelår og lever (grill) til Herrens himmelfart

Lammemassen og leveren vaskes, tørres af, marineres i cirka to timer. Efter at have fjernet den fra marinaden, frugtkødet

Grillet lam

Ribbenene vaskes, smøres med olivenolie og derefter krydres med salt, oreganopeber, drysses


Ingredienser til grillet ørred, enkel opskrift, kost, skrift og video trin for trin

Forberedelse til grillet ørredopskrift

Du kan læse den skrevne opskrift yderligere eller gå direkte til videoopskriften med en fugl på billedet herunder.

Opskrift på grillet ørred

Fisken renses for skæl, fjernes og vaskes meget godt med koldt vand.

Vi dyrker ørreder, på denne måde vil ilden trænge ind til benet, fisken forbliver ikke rå.

Drys fisken med en teskefuld og et halvt salt, på begge sider, men også på indersiden.

Lad fisken sidde med salt i 20 minutter, fiskere siger, at dette er metoden til "sødning" af fisken.

Vi sætter fisken på den varme grill, gløden må ikke være særlig stærk. Vi vender fisken på begge sider, vi kontrollerer, at de er godt trængt ind.

Tips fra Gina Bradea

-Ørrederne har små skalaer, den er meget let at rengøre med en kniv. Jeg lægger fisken på en husholdningspose, og når jeg er færdig med at rense og fjerne fisken, pakker jeg posen og smider alt væk med det samme uden at lave rod.

-Efter rengøring gnides ørrederne let med majsstivelse og skylles derefter med koldt vand. På denne måde renses det også for slim.

-Tilberedningstiden varierer afhængigt af fiskens størrelse. Jeg anbefaler at lede efter mindre fisk, så de ikke forbliver rå i midten.

-Bålet er godt for fisk, når du holder din hånd over 25-30 cm, og den brænder ikke.

-Smør grillen godt med olie, og vær tålmodig med at holde den godt opvarmet, inden du lægger fisken, så den ikke sætter sig fast.

-Fisken vender tilbage, når den let kommer af, insister ikke på før, at den vil gå i stykker.

-Hvis du er på en saltfri diæt, må du ikke tilføje salt til fisk!

Hvordan serveres grillede ørreder?

Med stor appetit, selvfølgelig! Sidder på tallerkenen, med citronskiver, måske med noget mujdei. En garnering er velkommen, afhængigt af den kost du følger. Du kan servere med naturlige kartofler, sauterede grøntsager, grillet eller dampet og hellip

God appetit og stigning i velsmagende og sund madlavning!

Når du vil have en enkel og velsmagende opskrift, skal du gå til google, skrive navnet på den opskrift, du leder efter, og med Gina Bradea. Du finder helt sikkert en lækker opskrift, mærket Gina Bradea.

Re & # 539 opskrifter med Gina Bradea & raquo Opskrifter & raquo Grillet ørred, enkel opskrift, diætetisk, skrevet og video trin for trin


Video: Svampestuvning på grillen (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Gwawl

    Fortæl mig, hvor du ellers kan få sådanne artikler?

  2. Ishmael

    Sjovt emne

  3. Berwyk

    fantastisk!

  4. Adley

    Follow the pulse of the blogosphere on Yandex Blogs? It turns out that Tatiana's day is coming soon.

  5. Bellangere

    Continue as well.



Skriv en besked