Nye opskrifter

Brunet smør og hvidløgsgrønne bønner

Brunet smør og hvidløgsgrønne bønner

Browning smør giver det en nøddeagtig, rig smag, der tilføjer noget spektakulært til denne enkle grønne bønne side skål!MERE +MINDRE-

Oprettet 16. august 2016

1

pund friske grønne bønner, trimmet

Salt og peber efter smag

Skjul billeder

  • 1

    Placer de grønne bønner i en stor, dyb stegepande og tilsæt 1/2 ”vand. Dæk og opvarm over medium høj varme, indtil bønnerne kun er knap gaffel ømme (kog ikke for meget), ca. 7 minutter. Tøm bønner, og læg dem til side.

  • 2

    Sæt stegepanden tilbage på medium-lav varme. Tilsæt smørret i stegepanden, og kog, omrør ofte, indtil smørret begynder at blive brunt, ca. 5 minutter. Tilsæt hvidløg og kog indtil hvidløg er bare duftende, ca. 2 minutter. Fjern fra varmen, tilsæt de kogte grønne bønner og kast til pels. Sæt med salt og peber.

  • 3

    Pladebønner til en serveringsskål, drypp derefter resten af ​​smøret fra stegepanden over toppen. Server straks.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
120
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
9 g
14%
Mættet fedt
6g
28%
Transfedt
0g
Kolesterol
25 mg
8%
Natrium
75 mg
3%
Kalium
250 mg
7%
Samlet kulhydrat
8g
3%
Kostfibre
3g
12%
Sukker
4g
Protein
2g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
4%
4%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Sådan undgår du at falde tilbage til gamle mønstre i dit liv! (September 2020).