Nye opskrifter

Tort Mousse

Tort Mousse


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Pisk æggehviderne med en knivspids salt og de 3 spiseskefulde sukker. Bland æggeblommerne separat med olien og rom. Hæld denne sammensætning over æggehviderne og bland meget let med en spatel. Tilsæt mel blandet med bagepulver og kakao og bland let. Den således opnåede sammensætning hældes i en rund form beklædt med bagepapir og sættes i den forvarmede ovn i ca. 25-30 minutter.

Når toppen er klar, lad den køle helt af og sirup den derefter med sirupen (afkølet) opnået som følger: Kom vand med sukker på ilden og lad det koge, indtil det når konsistensen af ​​en sirup. Til sidst tilføjer vi rom.

Cremerne laves identisk, kun chokolade adskiller sig (hvid / med mælk / sort), nemlig: opvarm fløden til flødeskum (lad den ikke koge, bare for at nå kogepunktet). Tilsæt de brudte chokoladestykker og bland indtil det smelter. Imens smelter du gelatinepladerne på dampbadet. Mens chokoladesammensætningen stadig er varm, tilsættes gelatinen og blandes. Pisk flødeskum og bland det gradvist i chokoladen.

Først spredte vi moussen med hvid chokolade, lad den afkøle, indtil vi forberedte moussen med mælkechokolade, vi spredte også denne fløde, vi afkøler den igen, og til sidst lægger vi moussen med mørk chokolade.

Pynt med store hvide og mørke chokoladeflager og lad afkøle igen.

God appetit!


Kage med mango mousse & # 8211 Kage i gradienter

FORSIGTIG! Oprindeligt indhold, beskyttet af ophavsret i henhold til lov 8/1996. KOPIER IKKE BILLEDERNE OG REPRODUKER IKKE TEKSTEN PÅ STEDER, BLOGGER ELLER SOCIALE NETVÆRK. BRUG IKKE INDHOLDET TIL KOMMERSIELLE FORMÅL.

Hvis du vil dele opskriften på sociale medier eller e -mail, skal du sende linket eller trygt bruge delingsknapperne til FB, Twitter og Pinterest. Tak skal du have .


Lorelley.blog

I dag præsenterer jeg dig en kage, der er meget elsket i vores familie, det er ikke svært, især hvis du allerede har den bagte og afkølede top.

Moussen har en luftig og fin konsistens, ligesom marengsskyerne og den våde sorte top balancerer jævnt alle kagens smag.

Så jeg håber oprigtigt, at du prøver det og fortæller mig din mening.

Våd hvede ingrediens (pt form 21 cm dm): 200 g sukker, 150 g mel, 150 ml varmt vand, 150 ml olie, 60 g kakao, 100 g hasselnødder, 2 æg + 2 æggeblommer, 50 ml yoghurt, 5 g natron, en vaniljeessens, en knivspids salt.

Forberedelse af bordplade:

Chokolademousse : 100 gr mælkechokolade, 200 ml flydende fløde, 3 gr gelatine + en ske fuld vand.

Hindbærmousse: 150 gr hindbær, 60 gr sukker, 5 gr gelatine, 3 spsk vand, 120 gr friske hindbær til indersiden af ​​moussen, 150 ml flydende fløde.

Hvid chokolademousse: 100 gr hvid chokolade, 200 ml flydende fløde, 3 gr gelatine, en skefuld vand.

Rød gelé : en rød gelépose Gelee Cake, 3 spsk sukker, 250 ml vand.

dekoration : 70 ml flødeskum + en spiseske flormelis, hindbær.


Chokolademousskage, uden bagning! Et rigtigt kulinarisk mesterværk, som du ikke engang har brug for en ovn til!

Vi præsenterer dig en kageopskrift med chokolademousse, som ikke kræver bagning. Det tilberedes meget enkelt af de mest overkommelige ingredienser. Med lidt tålmodighed og dygtighed får du en meget velsmagende kage, som du ikke engang har brug for en ovn til. Det er en perfekt dessert til den varme periode på året. Med en intens aroma og festligt look konkurrerer den med enhver kommerciel kage.

BORDBESTANDDELE

-4 spsk mælk (eller fløde)

INGREDIENSER TIL MUS

-100 g mørk chokolade

-140 g flødeost med chokolade

-1 pakke vaniljesukker

FORBEREDELSESMÅDE

1. Smelt smørret. Hak kiksene med en foodprocessor.

2. Bland kiksene med det smeltede smør og mælk. Læg den resulterende blanding i en aftagelig bageplade, så der dannes en jævn top. Tryk let på det med hænderne og form det i køleskabet.

3. Bland gelatinen med vand og lad den hæve ved stuetemperatur.

4. Pisk den kolde fløde til du får en creme med stabile spidser. Det er bedst at holde skålen og skålen kølig i køleskabet.

5. Bland flødeosten med flormelis, vaniljesukker og en knivspids salt. Få en homogen masse.

6. Smelt chokoladen i dampbad eller mikrobølgeovn. Lad det køle lidt af og hæld det i flødeskålen. Røre rundt.

7. Smelt gelatinen i dampbadet. Lad det under ingen omstændigheder koge op. Si det og hæld det i skålen med chokolademousse. Røre rundt.

8. Tilsæt flødeskum i skålen og bland forsigtigt. Hæld chokolademoussen i bageformen og stil den på køl i et par timer. Det er bedst at stille det på køl natten over.

9. Før du fjerner bageformen, skal du køre kniven ud over kanten. Dekorer kagen efter smag.

Bemærk: Du kan erstatte flødeost med hytteost. Det er vigtigt, at det er så tørt som muligt. Sørg for at føre det gennem en sigte.


Kiwi mousse og gelékage - fantastisk, luftig, cremet, lækker!

En enestående kage, der kombinerer luftig svampekage, luftet mousse og forfriskende frugt. Det er hverken svært eller kompliceret at forberede, kun at forberedelsen er lidt mere omhyggelig. Men vi forsikrer dig om, at resultatet er indsatsen værd!

INGREDIENS:

Til svampekage:

-30 gr majsstivelse

-2 tsk vaniljeekstrakt.

Til frugtlaget:

Til mousse:

-500 ml fløde til fløde 33-35%

-350 gr flødeost

-2 tsk vaniljeekstrakt

Til gelé:

-70 gr gelé med kiwismag

Til dekoration:

FORBEREDELSESMÅDE:

2.Forbered svampekagen. Adskil æggehviderne fra æggeblommerne, og pisk derefter æggehviderne med et nip salt, indtil du får et luftigt skum.

3. Tilsæt gradvist sukkeret og fortsæt med at blande, indtil du får faste toppe.

4. Tilsæt derefter vaniljeekstrakt og æggeblommer. Bland med mixer indtil glat.

5. Inkorporer melet i et par trin, derefter stivelsen, blandes med en spatel, med bevægelser fra bund til top, indtil sammensætningen bliver homogen.

6. Beklæd formen (26 cm) med bagepapir, overfør dejen og bag svampekagen i 25-30 minutter, indtil tandstikket indsat i midten kommer tørt ud.

7. Fjern svampekagen fra ovnen, lad den afkøle i 10 minutter, fjern derefter formen og lad den køle helt af på grillen.

8.Forbered frugtlaget. Vask kiwierne og skræl dem.

9. Sug gelatinen i vand i 10 minutter.

10. Skær kiwierne i mellemstore tern, kom dem i en gryde, tilsæt sukker og bring blandingen i kog.

11. Tag gryden af ​​varmen og før sammensætningen med blenderen lodret.

12. Tilsæt gelatinen og bland godt, indtil den er helt opløst.

13. Lad sammensætningen afkøle til stuetemperatur, overfør den derefter til en form (20 cm) beklædt med husholdningsfilm og stil den i fryseren i 2 timer.

14. Skær brødkrummerne i 2 bordplader. Skær cirkler med en diameter på 24 cm ved hjælp af en wienerbrødsring.

15.Forbered moussen. Hæld vandet over gelatinen og lad det stå i 10 minutter.

16. Pisk fløden til blødt fløde.

17. Pisk flødeosten med pulveriseret sukker i en separat skål, tilsæt derefter vaniljeekstrakt og bland godt igen.

18. Kombiner de 2 kompositioner.

19. Smelt den hævede gelatine i en bain marie eller i mikrobølgeovnen, tilsæt den til cremen og bland godt.

20. Dæk formens bund med folie eller plastfolie. Smør formens vægge med lidt smør og beklæd dem med bagepapir eller acetatfolie.

21.Saml kagen. Læg en bordplade i bunden af ​​formen, og læg kiwiskiverne på siderne.

22. Tilsæt 1/3 af moussen og stil på køl i 10 minutter.

23. Læg derefter frugtlaget og dæk det til med en halv mousse.

24. Følg den anden bordplade og den resterende mousse. Stil på køl i 2 timer.

25.Forbered geléen. Hæld kogende vand over geléen, rør rundt og lad afkøle til stuetemperatur.

26. Tag kagen ud af køleskabet, pynt den med kiwi -skiver og hæld geléen. Stil kagen på køl i yderligere 4-6 timer.


Dessertkageopskrifter

Nogle af de mest kendte tortur er af østrigsk, tysk og ungarsk oprindelse. Tag et kig på et par populære ungarske torteopskrifter.

    : Kendt som gudskage på ungarsk er denne dekadente tre-lags torte lavet med en valnødssvamp og chokoladesmørcreme. : Denne rige dessert er endnu et eksempel på østrig-ungarsk bagning når det er bedst. Den er lavet med mandelmelsvampekage og chokoladesmørcreme. : Kendt som dobbelt kage på ungarsk er denne klassiske rige dessert med en sprød karameltop tidskrævende at lave, men besværet værd.

Ubagt chokolademousskage. Hurtigt, enkelt og lækkert!

Chokolademousskagen er en meget velsmagende og flot dessert. Vi præsenterer dig en lækker kageopskrift, uden bagning. Det er forberedt forbløffende enkelt og er perfekt til nybegyndere inden for kulinarisk kunst. Få en lækker dessert med en fin smag og intens aroma. Nyd dine kære med de mest raffinerede hjemmebagte kager.

INGREDIENSER

-100 g mørk chokolade

-100 g mælkechokolade

FORBEREDELSESMÅDE

1. Hak kiksene med en foodprocessor. Tilsæt det smeltede smør og bland godt.

2. Arranger ringen fra en aftagelig bageplade på en tallerken. Hæld de hakkede kiks med smør og pres dem med hænderne. Form et jævnt lag. Stil bakken på køl.

3. Bland gelatinen med appelsinsaften. Lad det stå ved stuetemperatur i 15 minutter.

4. Knæk chokoladen i mindre stykker. Hæld 200 ml flødeskum i chokoladeskålen. Varm det i dampbadet eller i mikrobølgeovnen. Røre rundt. Varm blandingen op, indtil chokoladen smelter.

5. Tilsæt sukkeret og bland.

6. Pisk 300 ml fløde, indtil du får en creme med bløde spidser. Tilsæt chokoladecreme og bland forsigtigt.

7. Varm gelatineblandingen op ved svag varme eller i mikrobølgeovnen. Lad det ikke koge op.

8. Hæld gelatinen i chokolademoussen og bland.

9. Hæld bagechokolademousse. Stil på køl i 5-6 timer, indtil desserten sætter sig.

10. Før kniven ud over kanten af ​​formen, og fjern den derefter. Dekorer kagen efter smag.


Maida Heatters chokolademousse Torte

Romulo Yanes for The New York Times. Mad Stylist: Vivian Lui.

Maida Heatter, den legendariske dessert-kogebogsforfatter, testede denne opskrift 20 gange, før den anså den god nok til offentliggørelse i The Times i maj 1972. Hendes arbejde var besværet værd: Otte måneder senere blev den kåret som papirets mest efterspurgte dessertopskrift af året. Dette er en tilpasning af den version, der vises i Ms. Heatters bog "Happiness is Baking" (Little, Brown, 2019). Det begynder med en stor portion chokolademousse, hvoraf halvdelen er bagt i en tærteplade. Når det afkøles, synker det i midten og skaber en tæt, fudgy kage med lidt af en forhøjet kant. Den resterende mousse er stablet i midten og derefter toppet med sneet flødeskum og chokoladespåner. En note: Som de fleste traditionelle mousser indeholder denne rå æg. Brug de bedste pasteuriserede æg, du kan finde. Hvis det bekymrer dig, kan du prøve en anden Maida Heatter -dessert i stedet.


Tilberedning Ubagt kage med chokolademousse, skumfiduser og hindbær & # 8211 Rocky Road kage

Jeg forberedte chokoladen til smeltning og gennemblødte gelatinen i koldt vand. Jeg smeltede chokoladen i 2 minutter i mikrobølgeovnen (med en pause på 1 minut til blanding).

I skålen til mixeren anbragte jeg mascarpone, pulveriseret sukker, vanilje (kerne på 1/2 pod) og blandede godt, indtil sukkeret var opløst. Jeg tilsatte smeltet chokolade i strengen og til sidst og gelatine opløst i koldt vand og opvarmet ved ild (ikke før kogning). Den oprindeligt skummende sammensætning blev flydende. Bare rolig, det går lidt koldt, og jeg pisker det med flødeskum. Jeg efterlod ikke cremen i køleskabet i mere end 10 minutter, fordi den begyndte at stivne!

Jeg slog også den naturlige flødeskum og tilføjede halvdelen af ​​den til skålen fløde taget fra køleskabet. Jeg blandede godt for at inkorporere det i basen med gelatine. Her kan du se detaljeret hvordan man pisker flødeskum korrekt.

Ikke mere mixer! Fra nu af skiftede jeg til spatelen. Jeg tilføjede den anden halvdel af flødeskummet sammen med 150 g hindbær, 100 g praline mandler og halvdelen af ​​skumfiduser (hakkede stykker), og jeg blandede let med en spatel.

Installation af Rocky Road chokolade og hindbær mousse kage

Jeg tog kikspladen ud af køleskabet og lagde cremen ovenpå. Et lag på ca. 5-6 cm fløde. Jeg nivellerede med spatelen og satte formen tilbage i kulden i 2 timer.

I mellemtiden vandrede jeg rundt i haven og plukkede nogle kæmpe hindbærbær. En busk gør underværker for mig! Resten gør normale hindbær & # 8211 meget velduftende!

Oanaigretiu

Foodblogger på Savori Urbane. #savoriurbane

Rocky Road chokolade og hindbær mousse kage indretning

150 g hindbær (ikke de smukkeste bær) Jeg blandede dem godt (med den lodrette røremaskine) og førte dem gennem en sigte (for at slippe af med frøene). Jeg gennemblødte endnu en spiseskefuld gelatinkorn (eller 3 ark gelatine) og opvarmede det på bålet (jeg kogte det ikke). Jeg lod gelatinen køle lidt af, og derefter blandede jeg den med hindbærpuréen.

Jeg tog kagen ud af kulden og hældte hindbærpuréen med gelatine ovenpå. Jeg satte det tilbage i køleskabet i et par minutter.

Parat! Det er tid til at pynte det. Jeg valgte en passende tallerken og tog kagen ud af formen med en aftagelig ring. Jeg lagde et lag skumfiduser (hakket mindre) midt på kagen, ikke helt ned til kanterne.

Jeg dryssede hele praline mandler blandt skumfiduser stykker.

Jeg placerede hindbær i den resterende cirkel omkring kanten af ​​kagen samt blandt skumfiduser og mandler.

Jeg smeltede 100 g chokolade og kom det i en stærkere pose.

Jeg skar et meget lille hjørne af det og dryssede kagen med smeltede chokoladechips. I kanterne sætter jeg mere til at flyde på siderne. Jeg placerede også de 7 store kæmpe hindbær & # 8211 bær.


Vegansk chokolademousse Torte

Jo mere og mere jeg tilbereder veganske opskrifter, jo mere er jeg overrasket over, hvad du kan finde på. Der er så mange forskellige ting, du kan lave med naturlige ingredienser, hvoraf nogle er bedre end alle de forarbejdede ting! Denne Vegan Chocolate Mousse Torte er et eksempel på det. Hvordan kan du lave vegansk mousse? En simpel cremet ingrediens gør tricket & # 8230Avocado! Jeg ved det godt, advokat? Virker skørt, men jeg serverede dette ved to forskellige lejligheder for venner, og ingen havde nogen idé. Jeg ventede, indtil de bogstaveligt talt slikkede deres tallerkener for at fortælle dem, at hovedingrediensen udover chokolade er Avocado. Ret fantastisk.

Lækker bedømmelse: Da jeg begyndte at lave vegansk tænkte jeg, at desserter ville være ude af spørgsmålet, men denne veganske dessertopskrift viser mig virkelig forkert. Den er rig på chokolade, så den er perfekt til enhver chokoladeelsker. Jeg skar nogle jordbær op og lod saften flyde med noget pulveriseret sukker, og det hjalp virkelig med at skære rigdommen. Jeg har ikke noget imod rige chokolade desserter, men nogle gør. Uanset hvad er denne chokolademousse torte et hit! Super let opskrift at tilberede, og du kan gøre det en dag frem for nemheds skyld. Lad mig vide hvad du tænker!


Video: Biskvit tayyorlash sirlari va qilayotgan xatolaringiz. Классический Бисквит (Kan 2022).