Nye opskrifter

Cinco de Mayo Spiseguide 2012

Cinco de Mayo Spiseguide 2012


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cinco de Mayo er en højtid for at fejre mexicansk arv, men i modsætning til St. Patricks Day anser de fleste det som en undskyldning for at smide et par flere tequilaskud tilbage, end de normalt ville og feste hele natten. For de sjæle, der ønsker at deltage i de livlige festligheder, har The Daily Meal dækket dig med denne landsdækkende spiseguide.

, New York City - Denne taqueria i Manhattans Murray Hill -kvarter tilbyder i år en særlig menu til fejring af Cinco de Mayo. Nyd levende musik, en åben bar og retter som restaurantens signatur Tuna on Crack (krydret tun, avocado, agurk og chipotle -aioli serveret med tortillachips), grillet majs og et udvalg af quesadillas). Pladser klokken 13.00, 15.00 og 17.00 er $ 100 pr. person og siddepladser kl. koster $ 125 pr. person. (Foto med tilladelse til Teqa)

La Sandia, Santa Monica, Californien. - Richard Sandovals restauranter kaster en Guacamole Fest denne Cinco de Mayo, festlighederne vil omfatte fem variationer af denne elskede avocado dip. Sandovals andre restauranter, Pampano og Maya, tilbyder også særlige menuer i weekenden til ferien.

Distrito, Philadelphia - Jose Garces starter Cinco de Mayo med en særlig brunchmenu og tilbyder derefter 5 $ margaritas og madtilbud hele dagen. Forvent sød majs med queso -fresco og chipotle -mayo og nachos med grillet bøf og kyllingealambrer.

New York Central, New York City - Gå over til denne restaurant på Manhattans Grand Hyatt -hotel, hvis du leder efter en finere madoplevelse i denne Cinco de Mayo. Kokken Christian Ragano serverer røget tacos fra Florida rock rejer og restaurantens signatur margarita.

(via Tackle Box), Washington, DC-Da byggeriet på kokken Mike Isabellas nyeste satsning, Bandolero, tager længere tid end forventet, overtager han midlertidigt Tackle Box i Cleveland Park-kvarteret for at teste sin nye mexicansk-inspirerede menu. På Cinco de Mayo serverer "Bandolero" retter og drinks à la carte, herunder et udvalg af mexicanske dips, tacos, enchiladas og margaritas. (Foto med tilladelse fra Greg Powers)

El Vez, Philadelphia - Stephen Starrs mexicanske hotspot er vært for en Cinco de Mayo -blokfest, der begynder ved middagstid og indeholder flydende margaritas, en DJ og levende musik og selvfølgelig masser af mad at gå rundt.

Tres, San Francisco - Tres sætter gang i Cinco de Mayo -festlighederne en dag tidligt med Luchadores -brydning med LIVE 105´s No Name som kaptajn Insaneo og Chicano Flames til "Quatro De Mayhem." Se handlingen og nyd en gratis taco bar i den første time af arrangementet. På ferien vil restauranten og baren tilbyde et udvalg af deres husspecialiteter sammen med tequila og øl tilbud hele dagen.

Mad Dog & Beans

, New York City - Gå over til Stone Street i Manhattans finansdistrikt for en skandaløs Cinco de Mayo -fest, der er vært for Mad Dog & Beans. De har en weekend -ekstravaganza af festligheder planlagt, herunder forskellige præmieoverrækkelser og lodtrækninger (du kan vinde et restaurantgavekort, en iPad eller endda en ferie). De parrer sig med Patrón og Dos Equis for at tilbyde drinks tilbud sammen med deres menu med mexicanske specialiteter. (Foto med tilladelse fra Facebook/Mad Dog & Beans)

Mad Mex, Philadelphia - Fejringen på Mad Mex starter med "Breakfast Mex", som byder på et udvalg af autentiske mexicanske retter for at få dagen startet på det rigtige spor. Det er efterfulgt af $ 5 Dos Equis -udkast hele dagen sammen med andre mad- og drikkevarer. Indtast en chance for at vinde et års gratis mad og drikke på Mad Mex.

, New Orleans - Kig forbi Superior Grills årlige Cinco de Mayo Block Party til en unik feriefest. Nyd guacamole, salsa og masser af tacos sammen med snavs-billig margarita og øltilbud. Underholdningen vil blive leveret af en række lokale bands. (Foto med tilladelse fra Facebook/Superior Grill)

Poquitos, Seattle - Ud over at tilbyde deres fulde menu med autentiske mexicanske retter hele dagen, debuterer Poquitos også deres nyeste bryg fra Elysian Brewing, "Hombre" Mexican Lager.


Hemmeligheden bag at lave en michelada, den perfekte Cinco de Mayo -genopfriskning

En michelada er den perfekte genopfriskning for Cinco de Mayo.

Han var en tøndebryst, godmodig fyr, der oser af testosteron og trak vejret, som om hver slugt af luft var et rensende åndedrag. Han havde en grusom stemme, og efter at have knurret en sætning gentog han kernen i det, han lige havde sagt. På Seinfeld de kunne have kaldt ham Twice Talker eller Double Speaker, men i caddy -gården kaldte vi ham Rob Kaufman Rob Kaufman, fyren, der siger alt to gange to gange.*

Rob Kaufman Rob Kaufman havde nogle doozies i sit arsenal. Når enhver putt kom lige kort, skældte han sig selv og bolden med en spændende jubel, der blev brugt af fans af et lokalt gymnasiums hold. “Lidt hårdere, Penn Charter! En lille har-der!”**

Hvis Rob Kaufman Rob Kaufman røg et drev, flyttede hans robuste fraseologi pludselig og mens bolden var på flugt, syd for grænsen. “¡Órale! ¡Órale!”(Oversættelse: Kom nu! eller I orden! Vælg dit valg.) For nylig fik jeg et grin af grin, da jeg tænkte på den linje, da det gik op for mig, at Cinco de Mayo nærmer sig, hvilket igen fik en tanke om et andet kaldenavn: Redeye, som i sig selv er et kaldenavn for en michelada , en drink, der stammer fra Mexico.

Redeyes fornavn er Vince, men hans søskende og mange gamle venner kalder ham Bud. For sin kone er han rød, fordi han har rødt hår. Han blev lejlighedsvis kaldt Redeye af andre børn, der hang på hjørnet i Philly, men den version af hans kaldenavn blev mere udbredt, da en vens far bemærkede, at han var en deadeye dartspiller, og Red plus deadeye er lig med Redeye. Så kom golfturneringen.

På en mandag i 1970 organiserede Bud en lille golfudflugt for nogle af drengene fra hjørnet. Det var Flagdag, og Bud blev for nylig frigivet fra den amerikanske hær, hvor han havde været Ranger og tjent i Vietnam, indtil han havde en særlig dårlig dag der. Han blev fløjet hjem i en kropsafstøbning og kan lide at spøge med, at det første, hans far sagde, da han så ham på hospitalet, var "jeg fortalte dig at slutte sig til flåden."

Han fortalte mig engang, i det øjeblik han havde sin første øl, da han var ved siden af ​​en bus, der transporterede ham til militærhospitalet. Han fik mere glæde af bare at tale om den øl, end jeg nogensinde har drukket. Bud er Bud, det vil sige en af ​​de mere fantastiske mennesker, du nogensinde kunne håbe på at møde, udflugtens virkelige mester var spilleren med den højeste score. Prisen var en sag om Schmidts, en nu nedlagt Philadelphia øl. De ni spillere drak øllet på parkeringspladsen. En af fyrene havde logede bolde med som en gave til alle: REDEYE OPEN.

Redeye varede i 16 år, og igen, da Bud var Bud, ville han invitere 20 venner og fortælle dem at udfylde deres firkant.

Efter en kort pause vendte Redeye Open tilbage som en far-søn-begivenhed i seks år. Jeg spøgte for nylig med min bror Whitey om, at Redeye var en af ​​vores store tidligere dage. Redeye -trofæet, som Bud købte for $ 10 i en Goodwill -butik, sidder på en hylde i hans garage, to døre op ad vejen fra huset, min far byggede, ved siden af ​​det, der tidligere var det offentlige kursus, hvor jeg tilbragte utallige timer af min ungdom.

Jeg vil blande mig en michelada i denne Cinco de Mayo, og når min kone endnu engang spørger sin yndlings -idiot, hvad han laver, vil jeg sige, "Making a Redeye!"

Der er lige så mange måder at lave en michelada på som et dårligt golfskud. Jeg skal starte med at rime et halvliter glas med Tajín, en blanding af chili-salt. I det glas vil jeg lægge:

& gt 2 oz frisk limesaft
& gt 2 oz varm sauce (“¡Órale! ¡Órale!”)
& gt 1 tsk Worcestershire sauce
& gt 2 oz tomatsaft
& gt 1 flaske Coronita (eller Corona Premier, hvis du har lyst)

Hardcore michelada opskrifter springer tomatjuice over, men jeg kan godt lide den farve, den tilføjer. Mens jeg drikker mit Redeye, tænker jeg på noget, Bud siger om sine forskellige øgenavne. "Det har aldrig rigtig betydet noget for mig, hvad folk kalder mig," siger han. "Så længe de smiler."

*Navnet blev ændret for at beskytte de uskyldige, samtidig med at kædenavnet blev bevaret.

**Børnene på sitcom Goldbergs deltage i William Penn Charter School, selvom - en anden navneændring! - i showet hedder det William Penn Academy.

Fra venstre: Shutterstock/Shell114 Getty Images/iSt

Uno Mas

Cerveza og tequila er hjørnestenene i at fejre Cinco de Mayo (sammen med noget freakin 'killer food - grillet mexicansk gademajs helt sikkert!). Det klassiske tequilaskud kræver selvfølgelig, at saltet slikkes først for at lette forbrændingen af ​​spiritus (andet), og suget på kalken supplerer smagen. Hvis du ønsker at ændre tingene lidt, kan du prøve nogle af disse. Start altid med god tequila, hvorfor ellers gider?

1. Sangrita: Du skal bruge to shotglas til dette. Fyld en med tequila. Derefter kombineres is, 1 oz frisk appelsinsaft, 3/4 oz frisk limesaft, 1/2 oz grenadin og flere streger varm sovs i din cocktail -shaker, men ikke mere end fem. Ryst den thang! Hældes i et andet glas. Skyd tequila, jagt med sangrita. La vida es buena!

2. Lychee shooter: Kom is i den cocktail -shaker, og hæld 3/4 oz litchi -likør og det samme af blanco tequila i. Ryst den thang! Slå det tilbage! La vida es dulce!

3. Texas præriebrand: Hæld et skud tequila og et par streger varm sauce efter smag. Mi boca se siente como un millón de soles!

4. mexicansk flag: Du skal bruge en ske til dette. Hæld 1/3 oz grenadin i dit glas, flyd derefter 1/3 oz tequila, og flyd derefter 1/3 oz creme de menthe. For at flyde sprut, hæld det på bagsiden af ​​en ske og lad det dryppe ned i glasset. Esto no sabe a bandera!

Michael Corcoran synes, det ville være en bedre idé at fejre i hele Mayo, ikke kun på cinco.


Hemmeligheden bag at lave en michelada, den perfekte Cinco de Mayo -genopfriskning

En michelada er den perfekte genopfriskning for Cinco de Mayo.

Han var en tøndebryst, godmodig fyr, der oser af testosteron og trak vejret, som om hver slugt af luft var et rensende åndedrag. Han havde en gruslig stemme, og efter at have knurret en sætning ville han gentage kernen i det, han lige havde sagt. På Seinfeld de kunne have kaldt ham Twice Talker eller Double Speaker, men i caddy -gården kaldte vi ham Rob Kaufman Rob Kaufman, fyren, der siger alt to gange to gange.*

Rob Kaufman Rob Kaufman havde nogle doozies i sit arsenal. Når enhver putt kom lige kort, skældte han sig selv og bolden med en spændende jubel, der blev brugt af fans af et lokalt gymnasiums hold. “Lidt hårdere, Penn Charter! En lille har-der!”**

Hvis Rob Kaufman Rob Kaufman røg et drev, flyttede hans robuste fraseologi pludselig og mens bolden var på flugt, syd for grænsen. “¡Órale! ¡Órale!”(Oversættelse: Kom nu! eller I orden! Vælg dit valg.) For nylig fik jeg et grin af grin, da jeg tænkte på den linje, da det gik op for mig, at Cinco de Mayo nærmer sig, hvilket igen fik en tanke om et andet kaldenavn: Redeye, som i sig selv er et kaldenavn for en michelada , en drink, der stammer fra Mexico.

Redeyes fornavn er Vince, men hans søskende og mange gamle venner kalder ham Bud. For sin kone er han rød, fordi han har rødt hår. Han blev lejlighedsvis kaldt Redeye af andre børn, der hang på hjørnet i Philly, men den version af hans kaldenavn blev mere udbredt, da en vens far bemærkede, at han var en deadeye dartspiller, og Red plus deadeye er lig med Redeye. Så kom golfturneringen.

På en mandag i 1970 organiserede Bud en lille golfudflugt for nogle af drengene fra hjørnet. Det var Flagdag, og Bud blev for nylig frigivet fra den amerikanske hær, hvor han havde været Ranger og tjent i Vietnam, indtil han havde en særlig dårlig dag der. Han blev fløjet hjem i en kropsafstøbning og kan lide at spøge med, at det første, hans far sagde, da han så ham på hospitalet, var "jeg fortalte dig at slutte dig til flåden."

Han fortalte mig engang, i det øjeblik han havde sin første øl, da han var ved siden af ​​en bus, der transporterede ham til militærhospitalet. Han fik mere glæde af bare at tale om den øl, end jeg nogensinde har drukket. Bud er Bud, hvilket vil sige en af ​​de mere fantastiske mennesker, du nogensinde kunne håbe på at møde, udflugtens virkelige mester var spilleren med den højeste score. Prisen var en sag om Schmidts, en nu nedlagt Philadelphia øl. De ni spillere drak øllet på parkeringspladsen. En af fyrene havde logede bolde med som en gave til alle: REDEYE OPEN.

Redeye varede i 16 år, og igen, da Bud var Bud, ville han invitere 20 venner og fortælle dem at udfylde deres firkant.

Efter en kort pause vendte Redeye Open tilbage som en far-søn-begivenhed i seks år. Jeg spøgte for nylig med min bror Whitey om, at Redeye var en af ​​vores store majorer dengang. Redeye -trofæet, som Bud købte for $ 10 i en Goodwill -butik, sidder på en hylde i hans garage, to døre op ad vejen fra det hus, min far byggede, ved siden af ​​det, der tidligere var det offentlige kursus, hvor jeg tilbragte utallige timer af min ungdom.

Jeg vil blande mig en michelada i denne Cinco de Mayo, og når min kone endnu engang spørger sin yndlings -idiot, hvad han laver, vil jeg sige, "Making a Redeye!"

Der er lige så mange måder at lave en michelada på, som der er for at ramme et dårligt golfskud. Jeg skal starte med at rime et halvliter glas med Tajín, en blanding af chili-salt. I det glas vil jeg lægge:

& gt 2 oz frisk limesaft
& gt 2 oz varm sauce (“¡Órale! ¡Órale!”)
& gt 1 tsk Worcestershire sauce
& gt 2 oz tomatsaft
& gt 1 flaske Coronita (eller Corona Premier, hvis du har lyst)

Hardcore michelada -opskrifter springer tomatjuice over, men jeg kan godt lide den farve, den tilføjer. Mens jeg drikker mit Redeye, tænker jeg på noget, Bud siger om sine forskellige øgenavne. "Det har aldrig rigtig betydet noget for mig, hvad folk kalder mig," siger han. "Så længe de smiler."

*Navnet blev ændret for at beskytte de uskyldige, samtidig med at kædenavnet blev bevaret.

**Børnene på sitcom Goldbergs deltage i William Penn Charter School, selvom - en anden navneændring! - i showet hedder det William Penn Academy.

Fra venstre: Shutterstock/Shell114 Getty Images/iSt

Uno Mas

Cerveza og tequila er hjørnestenene i at fejre Cinco de Mayo (sammen med noget freakin 'killer food - grillet mexicansk gademajs helt sikkert!). Det klassiske tequilaskud kræver selvfølgelig, at saltet slikkes først for at lette forbrændingen af ​​spiritus (andet), og suget på kalken supplerer smagen. Hvis du ønsker at ændre tingene lidt, kan du prøve nogle af disse. Start altid med god tequila, hvorfor ellers gider?

1. Sangrita: Du skal bruge to shotglas til dette. Fyld en med tequila. Derefter kombineres is, 1 oz frisk appelsinsaft, 3/4 oz frisk limesaft, 1/2 oz grenadin og flere streger varm sovs i din cocktail -shaker, men ikke mere end fem. Ryst den thang! Hældes i et andet glas. Skyd tequila, jagt med sangrita. La vida es buena!

2. Lychee shooter: Kom is i den cocktail shaker, og hæld 3/4 oz litchi likør og det samme af blanco tequila i. Ryst den thang! Slå det tilbage! La vida es dulce!

3. Texas præriebrand: Hæld et skud tequila og et par streger varm sauce efter smag. Mi boca se siente como un millón de soles!

4. mexicansk flag: Du skal bruge en ske til dette. Hæld 1/3 oz grenadin i dit glas, flyd derefter 1/3 oz tequila, og flyd derefter 1/3 oz creme de menthe. For at flyde sprut, hæld det på bagsiden af ​​en ske og lad det dryppe ned i glasset. Esto no sabe a bandera!

Michael Corcoran synes, det ville være en bedre idé at fejre i hele Mayo, ikke kun på cinco.


Hemmeligheden bag at lave en michelada, den perfekte Cinco de Mayo -genopfriskning

En michelada er den perfekte genopfriskning for Cinco de Mayo.

Han var en tøndebrystet, godmodig fyr, der oser af testosteron og trak vejret, som om hver slugt af luft var et rensende åndedrag. Han havde en gruslig stemme, og efter at have knurret en sætning ville han gentage kernen i det, han lige havde sagt. På Seinfeld de kunne have kaldt ham Twice Talker eller Double Speaker, men i caddy -gården kaldte vi ham Rob Kaufman Rob Kaufman, fyren, der siger alt to gange to gange.*

Rob Kaufman Rob Kaufman havde nogle doozies i sit arsenal. Når enhver putt kom lige kort, skældte han sig selv og bolden med en spændende jubel, der blev brugt af fans af et lokalt gymnasiums hold. “Lidt hårdere, Penn Charter! En lille har-der!”**

Hvis Rob Kaufman Rob Kaufman røg et drev, flyttede hans robuste fraseologi pludselig og mens bolden var på flugt, syd for grænsen. “¡Órale! ¡Órale!”(Oversættelse: Kom nu! eller I orden! Vælg dit valg.) For nylig fik jeg et grin af grin, da jeg tænkte på den linje, da det gik op for mig, at Cinco de Mayo nærmer sig, hvilket igen fik en tanke om et andet kaldenavn: Redeye, som i sig selv er et kaldenavn for en michelada , en drink, der stammer fra Mexico.

Redeyes fornavn er Vince, men hans søskende og mange gamle venner kalder ham Bud. For sin kone er han rød, fordi han har rødt hår. Han blev lejlighedsvis kaldt Redeye af andre børn, der hang på hjørnet i Philly, men den version af hans kaldenavn blev mere udbredt, da en vens far bemærkede, at han var en deadeye dartspiller, og Red plus deadeye er lig med Redeye. Så kom golfturneringen.

På en mandag i 1970 organiserede Bud en lille golfudflugt for nogle af drengene fra hjørnet. Det var Flagdag, og Bud blev for nylig frigivet fra den amerikanske hær, hvor han havde været Ranger og tjent i Vietnam, indtil han havde en særlig dårlig dag der. Han blev fløjet hjem i en kropsafstøbning og kan lide at spøge med, at det første, hans far sagde, da han så ham på hospitalet, var "jeg fortalte dig at slutte sig til flåden."

Han fortalte mig engang i det øjeblik, han havde sin første øl, da han var ved siden af ​​en bus, der transporterede ham til militærhospitalet. Han fik mere glæde af bare at tale om den øl, end jeg nogensinde har drukket. Bud er Bud, hvilket vil sige en af ​​de mere fantastiske mennesker, du nogensinde kunne håbe på at møde, udflugtens virkelige mester var spilleren med den højeste score. Prisen var en sag om Schmidts, en nu nedlagt Philadelphia øl. De ni spillere drak øllet på parkeringspladsen. En af fyrene havde logede bolde med som en gave til alle: REDEYE OPEN.

Redeye varede i 16 år, og igen, da Bud var Bud, ville han invitere 20 venner og fortælle dem at udfylde deres firkant.

Efter en kort pause vendte Redeye Open tilbage som en far-søn-begivenhed i seks år. Jeg spøgte for nylig med min bror Whitey om, at Redeye var en af ​​vores store tidligere dage. Redeye -trofæet, som Bud købte for $ 10 i en Goodwill -butik, sidder på en hylde i hans garage, to døre op ad vejen fra huset, min far byggede, ved siden af ​​det, der tidligere var det offentlige kursus, hvor jeg tilbragte utallige timer af min ungdom.

Jeg vil blande mig en michelada i denne Cinco de Mayo, og når min kone endnu engang spørger sin yndlings -idiot, hvad han laver, vil jeg sige, "Making a Redeye!"

Der er lige så mange måder at lave en michelada på som et dårligt golfskud. Jeg skal starte med at rime et halvliter glas med Tajín, en blanding af chili-salt. I det glas vil jeg lægge:

& gt 2 oz frisk limesaft
& gt 2 oz varm sauce (“¡Órale! ¡Órale!”)
& gt 1 tsk Worcestershire sauce
& gt 2 oz tomatsaft
& gt 1 flaske Coronita (eller Corona Premier, hvis du har lyst)

Hardcore michelada opskrifter springer tomatjuice over, men jeg kan godt lide den farve, den tilføjer. Mens jeg drikker mit Redeye, tænker jeg på noget, Bud siger om sine forskellige øgenavne. "Det har aldrig rigtig betydet noget for mig, hvad folk kalder mig," siger han. "Så længe de smiler."

*Navnet blev ændret for at beskytte de uskyldige, samtidig med at kædenavnet blev bevaret.

**Børnene på sitcom Goldbergs deltage i William Penn Charter School, selvom - en anden navneændring! - i showet hedder det William Penn Academy.

Fra venstre: Shutterstock/Shell114 Getty Images/iSt

Uno Mas

Cerveza og tequila er hjørnestenene i at fejre Cinco de Mayo (sammen med noget freakin 'killer food - grillet mexicansk gademajs helt sikkert!). Det klassiske tequilaskud kræver selvfølgelig, at saltet slikkes først for at lette forbrændingen af ​​spiritus (andet), og suget på kalken supplerer smagen. Hvis du ønsker at ændre tingene lidt, kan du prøve nogle af disse. Start altid med god tequila, hvorfor ellers gider?

1. Sangrita: Du skal bruge to shotglas til dette. Fyld en med tequila. Derefter kombineres is, 1 oz frisk appelsinsaft, 3/4 oz frisk limesaft, 1/2 oz grenadin og flere streger varm sovs i din cocktail -shaker, men ikke mere end fem. Ryst den thang! Hældes i et andet glas. Skyd tequila, jagt med sangrita. La vida es buena!

2. Lychee shooter: Kom is i den cocktail -shaker, og hæld 3/4 oz litchi -likør og det samme af blanco tequila i. Ryst den thang! Slå det tilbage! La vida es dulce!

3. Texas præriebrand: Hæld et skud tequila og et par streger varm sauce efter smag. Mi boca se siente como un millón de soles!

4. mexicansk flag: Du skal bruge en ske til dette. Hæld 1/3 oz grenadin i dit glas, flyd derefter 1/3 oz tequila, og flyd derefter 1/3 oz creme de menthe. For at flyde sprut, hæld det på bagsiden af ​​en ske og lad det dryppe ned i glasset. Esto no sabe a bandera!

Michael Corcoran synes, det ville være en bedre idé at fejre i hele Mayo, ikke kun på cinco.


Hemmeligheden bag at lave en michelada, den perfekte Cinco de Mayo -genopfriskning

En michelada er den perfekte genopfriskning for Cinco de Mayo.

Han var en tøndebryst, godmodig fyr, der oser af testosteron og trak vejret, som om hver slugt af luft var et rensende åndedrag. Han havde en gruslig stemme, og efter at have knurret en sætning ville han gentage kernen i det, han lige havde sagt. På Seinfeld de kunne have kaldt ham Twice Talker eller Double Speaker, men i caddy -gården kaldte vi ham Rob Kaufman Rob Kaufman, fyren, der siger alt to gange to gange.*

Rob Kaufman Rob Kaufman havde nogle doozies i sit arsenal. Når enhver putt kom lige kort, skældte han sig selv og bolden med en spændende jubel, der blev brugt af fans af et lokalt gymnasiums hold. “Lidt hårdere, Penn Charter! En lille har-der!”**

Hvis Rob Kaufman Rob Kaufman røg et drev, flyttede hans robuste fraseologi pludselig og mens bolden var på flugt, syd for grænsen. “¡Órale! ¡Órale!”(Oversættelse: Kom nu! eller I orden! Vælg dit valg.) For nylig fik jeg et grin af grin, da jeg tænkte på den linje, da det gik op for mig, at Cinco de Mayo nærmer sig, hvilket igen fik en tanke om et andet kaldenavn: Redeye, som i sig selv er et kaldenavn for en michelada , en drink, der stammer fra Mexico.

Redeyes fornavn er Vince, men hans søskende og mange gamle venner kalder ham Bud. For sin kone er han rød, fordi han har rødt hår. Han blev lejlighedsvis kaldt Redeye af andre børn, der hang på hjørnet i Philly, men den version af hans kaldenavn blev mere udbredt, da en vens far bemærkede, at han var en deadeye dartspiller, og Red plus deadeye er lig med Redeye. Så kom golfturneringen.

På en mandag i 1970 organiserede Bud en lille golfudflugt for nogle af drengene fra hjørnet. Det var Flagdag, og Bud blev for nylig frigivet fra den amerikanske hær, hvor han havde været Ranger og tjent i Vietnam, indtil han havde en særlig dårlig dag der. Han blev fløjet hjem i en kropsafstøbning og kan lide at spøge med, at det første, hans far sagde, da han så ham på hospitalet, var "jeg fortalte dig at slutte sig til flåden."

Han fortalte mig engang i det øjeblik, han havde sin første øl, da han var ved siden af ​​en bus, der transporterede ham til militærhospitalet. Han fik mere glæde af bare at tale om den øl, end jeg nogensinde har drukket. Bud er Bud, hvilket vil sige en af ​​de mere fantastiske mennesker, du nogensinde kunne håbe på at møde, udflugtens virkelige mester var spilleren med den højeste score. Prisen var en sag om Schmidts, en nu nedlagt Philadelphia-øl. De ni spillere drak øllet på parkeringspladsen. En af fyrene havde logede bolde med som en gave til alle: REDEYE OPEN.

Redeye varede i 16 år, og igen, da Bud var Bud, ville han invitere 20 venner og fortælle dem at udfylde deres firkant.

Efter en kort pause vendte Redeye Open tilbage som en far-søn-begivenhed i seks år. Jeg spøgte for nylig med min bror Whitey om, at Redeye var en af ​​vores store tidligere dage. Redeye -trofæet, som Bud købte for $ 10 i en Goodwill -butik, sidder på en hylde i hans garage, to døre op ad vejen fra det hus, min far byggede, ved siden af ​​det, der tidligere var det offentlige kursus, hvor jeg tilbragte utallige timer af min ungdom.

Jeg vil blande mig sammen med en michelada i denne Cinco de Mayo, og når min kone endnu engang spørger sin yndlings -idiot, hvad han laver, vil jeg sige, "Making a Redeye!"

Der er lige så mange måder at lave en michelada på, som der er for at ramme et dårligt golfskud. Jeg skal starte med at rime et halvliter glas med Tajín, en blanding af chili-salt. I det glas vil jeg lægge:

& gt 2 oz frisk limesaft
& gt 2 oz varm sauce (“¡Órale! ¡Órale!”)
& gt 1 tsk Worcestershire sauce
& gt 2 oz tomatsaft
& gt 1 flaske Coronita (eller Corona Premier, hvis du har lyst)

Hardcore michelada -opskrifter springer tomatjuice over, men jeg kan godt lide den farve, den tilføjer. Mens jeg drikker mit Redeye, tænker jeg på noget, Bud siger om sine forskellige øgenavne. "Det har aldrig rigtig betydet noget for mig, hvad folk kalder mig," siger han. "Så længe de smiler."

*Navnet blev ændret for at beskytte de uskyldige, samtidig med at kædenavnet blev bevaret.

**Børnene på sitcom Goldbergs deltage i William Penn Charter School, selvom - en anden navneændring! - i showet hedder det William Penn Academy.

Fra venstre: Shutterstock/Shell114 Getty Images/iSt

Uno Mas

Cerveza og tequila er hjørnestenene i at fejre Cinco de Mayo (sammen med noget freakin 'killer food - grillet mexicansk gademajs helt sikkert!). Det klassiske tequilaskud kræver selvfølgelig, at saltet slikkes først for at lette forbrændingen af ​​spiritus (andet), og suget på kalken supplerer smagen. Hvis du ønsker at ændre tingene lidt, kan du prøve nogle af disse. Start altid med god tequila, hvorfor ellers gider?

1. Sangrita: Du skal bruge to shotglas til dette. Fyld en med tequila. Derefter kombineres is, 1 oz frisk appelsinsaft, 3/4 oz frisk limesaft, 1/2 oz grenadin og flere streger varm sovs i din cocktail -shaker, men ikke mere end fem. Ryst den thang! Hældes i et andet glas. Skyd tequila, jagt med sangrita. La vida es buena!

2. Lychee shooter: Kom is i den cocktail -shaker, og hæld 3/4 oz litchi -likør og det samme af blanco tequila i. Ryst den thang! Slå det tilbage! La vida es dulce!

3. Texas præriebrand: Hæld et skud tequila og et par streger varm sauce efter smag. Mi boca se siente como un millón de soles!

4. mexicansk flag: Du skal bruge en ske til dette. Hæld 1/3 oz grenadin i dit glas, flyd derefter 1/3 oz tequila, og flyd derefter 1/3 oz creme de menthe. For at flyde sprut, hæld det på bagsiden af ​​en ske og lad det dryppe ned i glasset. Esto no sabe a bandera!

Michael Corcoran synes, det ville være en bedre idé at fejre i hele Mayo, ikke kun på cinco.


Hemmeligheden bag at lave en michelada, den perfekte Cinco de Mayo -genopfriskning

En michelada er den perfekte genopfriskning for Cinco de Mayo.

Han var en tøndebryst, godmodig fyr, der oser af testosteron og trak vejret, som om hver slugt af luft var et rensende åndedrag. Han havde en gruslig stemme, og efter at have knurret en sætning ville han gentage kernen i det, han lige havde sagt. På Seinfeld de kunne have kaldt ham Twice Talker eller Double Speaker, men i caddy -gården kaldte vi ham Rob Kaufman Rob Kaufman, fyren, der siger alt to gange to gange.*

Rob Kaufman Rob Kaufman havde nogle doozies i sit arsenal. Når enhver putt kom lige kort, skældte han sig selv og bolden med en spændende jubel, der blev brugt af fans af et lokalt gymnasiums hold. “Lidt hårdere, Penn Charter! En lille har-der!”**

Hvis Rob Kaufman Rob Kaufman røg et drev, flyttede hans robuste fraseologi pludselig og mens bolden var på flugt, syd for grænsen. “¡Órale! ¡Órale!”(Oversættelse: Kom nu! eller I orden! Vælg dit valg.) For nylig fik jeg et grin af grin, da jeg tænkte på den linje, da det gik op for mig, at Cinco de Mayo nærmer sig, hvilket igen fik en tanke om et andet kaldenavn: Redeye, som i sig selv er et kaldenavn for en michelada , en drink, der stammer fra Mexico.

Redeyes fornavn er Vince, men hans søskende og mange gamle venner kalder ham Bud. For sin kone er han rød, fordi han har rødt hår. Han blev lejlighedsvis kaldt Redeye af andre børn, der hang på hjørnet i Philly, men den version af hans kaldenavn blev mere udbredt, da en vens far bemærkede, at han var en deadeye dartspiller, og Red plus deadeye er lig med Redeye. Så kom golfturneringen.

På en mandag i 1970 organiserede Bud en lille golfudflugt for nogle af drengene fra hjørnet. Det var Flagdag, og Bud blev for nylig frigivet fra den amerikanske hær, hvor han havde været Ranger og tjent i Vietnam, indtil han havde en særlig dårlig dag der. Han blev fløjet hjem i en kropsafstøbning og kan lide at spøge med, at det første, hans far sagde, da han så ham på hospitalet, var "jeg fortalte dig at slutte sig til flåden."

Han fortalte mig engang i det øjeblik, han fik sin første øl, da han var ved siden af ​​en bus, der transporterede ham til militærhospitalet. Han fik mere glæde af bare at tale om den øl, end jeg nogensinde har drukket. Bud er Bud, det vil sige en af ​​de mere fantastiske mennesker, du nogensinde kunne håbe på at møde, udflugtens virkelige mester var spilleren med den højeste score. Prisen var en sag om Schmidts, en nu nedlagt Philadelphia-øl. De ni spillere drak øllet på parkeringspladsen. En af fyrene havde logede bolde med som en gave til alle: REDEYE OPEN.

Redeye varede i 16 år, og igen, da Bud var Bud, ville han invitere 20 venner og fortælle dem at udfylde deres firkant.

Efter en kort pause vendte Redeye Open tilbage som en far-søn-begivenhed i seks år. Jeg spøgte for nylig med min bror Whitey om, at Redeye var en af ​​vores store majorer dengang. Redeye -trofæet, som Bud købte for $ 10 i en Goodwill -butik, sidder på en hylde i hans garage, to døre op ad vejen fra det hus, min far byggede, ved siden af ​​det, der tidligere var det offentlige kursus, hvor jeg tilbragte utallige timer af min ungdom.

Jeg vil blande mig sammen med en michelada i denne Cinco de Mayo, og når min kone endnu engang spørger sin yndlings -idiot, hvad han laver, vil jeg sige, "Making a Redeye!"

Der er lige så mange måder at lave en michelada på som et dårligt golfskud. Jeg skal starte med at rime et halvliter glas med Tajín, en blanding af chili-salt. I det glas vil jeg lægge:

& gt 2 oz frisk limesaft
& gt 2 oz varm sauce (“¡Órale! ¡Órale!”)
& gt 1 tsk Worcestershire sauce
& gt 2 oz tomatsaft
> 1 bottle Coronita (or Corona Premier if you’re feeling fancy)

Hardcore michelada recipes skip the tomato juice, but I like the color it adds. While cinco de drinko-ing my Redeye, I’ll think about something Bud says regarding his various nicknames. “It’s never really mattered to me what people call me,” he says. “As long as they smile.”

*Name changed to protect the innocent while preserving the cadence of the nickname.

**The kids on the sitcom The Goldbergs attend the William Penn Charter School, although — another name change! — in the show it’s called William Penn Academy.

From left: Shutterstock/Shell114 Getty Images/iSt

Uno Mas

Cerveza and tequila are the cornerstones of celebrating Cinco de Mayo (along with some freakin’ killer food — grilled Mexican street corn for sure!). The classic tequila shot, of course, calls for the lick of the salt first to ease the burn of the liquor (second), and the suck on the lime complements the flavor. If you’re looking to change things up a bit, try some of these. Always start with good tequila, otherwise why bother?

1. Sangrita: You’ll need two shot glasses for this. Fill one with tequila. Then, in your cocktail shaker, combine ice, 1 oz fresh orange juice, 3/4 oz fresh lime juice, 1/2 oz grenadine and several dashes hot sauce, but no more than five. Shake that thang! Pour into other glass. Shoot tequila, chase with sangrita. La vida es buena!

2. Lychee shooter: Put ice in that cocktail shaker, and pour in 3/4 oz lychee liqueur and the same of blanco tequila. Shake that thang! Knock it back! La vida es dulce!

3. Texas prairie fire: Pour a shot of tequila and a few dashes of hot sauce to taste. Mi boca se siente como un millón de soles!

4. Mexican flag: You’ll need a spoon for this. Pour 1/3 oz grenadine into your glass, then float 1/3 oz tequila, then float 1/3 oz creme de menthe. To float the booze, pour it over the back of a spoon and let it drizzle into the glass. Esto no sabe a bandera!

Michael Corcoran thinks it’d be a better idea to celebrate during all of Mayo, not just on cinco.


The secret to making a michelada, the perfect Cinco de Mayo refresher

A michelada is the perfect refresher for Cinco de Mayo.

He was a barrel-chested, good-natured fellow who oozed testosterone and breathed as if every gulp of air was a cleansing breath. He had a gravelly voice, and after growling a sentence he would repeat the gist of what he’d just said. På Seinfeld they might have called him the Twice Talker or the Double Speaker, but in the caddie yard we called him Rob Kaufman Rob Kaufman the guy who says everything twice twice.*

Rob Kaufman Rob Kaufman had some doozies in his arsenal. When any putt came up just short, he would scold himself and the ball with a rousing cheer used by fans of a local high school’s team. “A little harder, Penn Charter! A little har-der!”**

If Rob Kaufman Rob Kaufman smoked a drive, his robust phraseology, suddenly and while the ball was in flight, shifted south of the border. “¡Órale! ¡Órale!” (Translation: C’mon! eller Alright! Take your pick.) Very recently, I was having a laugh laugh thinking about that line when it occurred to me that Cinco de Mayo is approaching, which in turn prompted a thought about another nickname: Redeye, which itself is a nickname for a michelada, a drink that originated in Mexico.

Redeye’s given name is Vince, but his siblings and many old friends call him Bud. To his wife, he is Red, because he has red hair. He was occasionally called Redeye by other kids hanging on the corner in Philly, but that version of his nickname became more widely used when a friend’s father noted he was a deadeye darts player, and Red plus deadeye equals Redeye. Then came the golf tournament.

On a Monday in 1970, Bud organized a little golf outing for some of the boys from the corner. It was Flag Day, and Bud was newly released from the U.S. Army, where he’d been a Ranger and served in Vietnam until he had an especially bad day there. He was flown home in a body cast and likes to joke that the first thing his father said upon seeing him in the hospital was “I told you to join the Navy.”

He once related to me the moment he had his first beer upon being stateside, on a bus transporting him to the military hospital. He derived more enjoyment from just talking about that beer than I ever have actually drinking one. Bud being Bud, which is to say one of the more amazing people you could ever hope to meet, the real champion of the outing was the player with the highest score. The prize was a case of Schmidt’s, a now-defunct Philadelphia beer. The nine players drank the beer in the parking lot. One of the guys brought along logoed balls as a gift for everyone: REDEYE OPEN.

The Redeye lasted for 16 years, and, again, Bud being Bud, he would invite 20 friends and tell them to fill out their foursome.

After a brief pause, the Redeye Open returned as a father-son event for six years. I was joking with my brother Whitey recently that the Redeye was one of our majors back in the day. The Redeye trophy, which Bud bought for $10 at a Goodwill store, sits on a shelf in his garage, two doors up the road from the house my father built, adjacent to what used to be the public course where I spent countless hours of my youth.

I’m going to mix me up a michelada this Cinco de Mayo, and when my wife yet again asks her favorite moron what he’s doing, I’ll say, “Making a Redeye!”

There are as many ways to make a michelada as there are to hit a bad golf shot. I’m going to start by rimming a pint glass with Tajín, a chili-salt blend. Into that glass I will deposit:

> 2 oz fresh lime juice
> 2 oz hot sauce (“¡Órale! ¡Órale!”)
> 1 tsp Worcestershire sauce
> 2 oz tomato juice
> 1 bottle Coronita (or Corona Premier if you’re feeling fancy)

Hardcore michelada recipes skip the tomato juice, but I like the color it adds. While cinco de drinko-ing my Redeye, I’ll think about something Bud says regarding his various nicknames. “It’s never really mattered to me what people call me,” he says. “As long as they smile.”

*Name changed to protect the innocent while preserving the cadence of the nickname.

**The kids on the sitcom The Goldbergs attend the William Penn Charter School, although — another name change! — in the show it’s called William Penn Academy.

From left: Shutterstock/Shell114 Getty Images/iSt

Uno Mas

Cerveza and tequila are the cornerstones of celebrating Cinco de Mayo (along with some freakin’ killer food — grilled Mexican street corn for sure!). The classic tequila shot, of course, calls for the lick of the salt first to ease the burn of the liquor (second), and the suck on the lime complements the flavor. If you’re looking to change things up a bit, try some of these. Always start with good tequila, otherwise why bother?

1. Sangrita: You’ll need two shot glasses for this. Fill one with tequila. Then, in your cocktail shaker, combine ice, 1 oz fresh orange juice, 3/4 oz fresh lime juice, 1/2 oz grenadine and several dashes hot sauce, but no more than five. Shake that thang! Pour into other glass. Shoot tequila, chase with sangrita. La vida es buena!

2. Lychee shooter: Put ice in that cocktail shaker, and pour in 3/4 oz lychee liqueur and the same of blanco tequila. Shake that thang! Knock it back! La vida es dulce!

3. Texas prairie fire: Pour a shot of tequila and a few dashes of hot sauce to taste. Mi boca se siente como un millón de soles!

4. Mexican flag: You’ll need a spoon for this. Pour 1/3 oz grenadine into your glass, then float 1/3 oz tequila, then float 1/3 oz creme de menthe. To float the booze, pour it over the back of a spoon and let it drizzle into the glass. Esto no sabe a bandera!

Michael Corcoran thinks it’d be a better idea to celebrate during all of Mayo, not just on cinco.


The secret to making a michelada, the perfect Cinco de Mayo refresher

A michelada is the perfect refresher for Cinco de Mayo.

He was a barrel-chested, good-natured fellow who oozed testosterone and breathed as if every gulp of air was a cleansing breath. He had a gravelly voice, and after growling a sentence he would repeat the gist of what he’d just said. På Seinfeld they might have called him the Twice Talker or the Double Speaker, but in the caddie yard we called him Rob Kaufman Rob Kaufman the guy who says everything twice twice.*

Rob Kaufman Rob Kaufman had some doozies in his arsenal. When any putt came up just short, he would scold himself and the ball with a rousing cheer used by fans of a local high school’s team. “A little harder, Penn Charter! A little har-der!”**

If Rob Kaufman Rob Kaufman smoked a drive, his robust phraseology, suddenly and while the ball was in flight, shifted south of the border. “¡Órale! ¡Órale!” (Translation: C’mon! eller Alright! Take your pick.) Very recently, I was having a laugh laugh thinking about that line when it occurred to me that Cinco de Mayo is approaching, which in turn prompted a thought about another nickname: Redeye, which itself is a nickname for a michelada, a drink that originated in Mexico.

Redeye’s given name is Vince, but his siblings and many old friends call him Bud. To his wife, he is Red, because he has red hair. He was occasionally called Redeye by other kids hanging on the corner in Philly, but that version of his nickname became more widely used when a friend’s father noted he was a deadeye darts player, and Red plus deadeye equals Redeye. Then came the golf tournament.

On a Monday in 1970, Bud organized a little golf outing for some of the boys from the corner. It was Flag Day, and Bud was newly released from the U.S. Army, where he’d been a Ranger and served in Vietnam until he had an especially bad day there. He was flown home in a body cast and likes to joke that the first thing his father said upon seeing him in the hospital was “I told you to join the Navy.”

He once related to me the moment he had his first beer upon being stateside, on a bus transporting him to the military hospital. He derived more enjoyment from just talking about that beer than I ever have actually drinking one. Bud being Bud, which is to say one of the more amazing people you could ever hope to meet, the real champion of the outing was the player with the highest score. The prize was a case of Schmidt’s, a now-defunct Philadelphia beer. The nine players drank the beer in the parking lot. One of the guys brought along logoed balls as a gift for everyone: REDEYE OPEN.

The Redeye lasted for 16 years, and, again, Bud being Bud, he would invite 20 friends and tell them to fill out their foursome.

After a brief pause, the Redeye Open returned as a father-son event for six years. I was joking with my brother Whitey recently that the Redeye was one of our majors back in the day. The Redeye trophy, which Bud bought for $10 at a Goodwill store, sits on a shelf in his garage, two doors up the road from the house my father built, adjacent to what used to be the public course where I spent countless hours of my youth.

I’m going to mix me up a michelada this Cinco de Mayo, and when my wife yet again asks her favorite moron what he’s doing, I’ll say, “Making a Redeye!”

There are as many ways to make a michelada as there are to hit a bad golf shot. I’m going to start by rimming a pint glass with Tajín, a chili-salt blend. Into that glass I will deposit:

> 2 oz fresh lime juice
> 2 oz hot sauce (“¡Órale! ¡Órale!”)
> 1 tsp Worcestershire sauce
> 2 oz tomato juice
> 1 bottle Coronita (or Corona Premier if you’re feeling fancy)

Hardcore michelada recipes skip the tomato juice, but I like the color it adds. While cinco de drinko-ing my Redeye, I’ll think about something Bud says regarding his various nicknames. “It’s never really mattered to me what people call me,” he says. “As long as they smile.”

*Name changed to protect the innocent while preserving the cadence of the nickname.

**The kids on the sitcom The Goldbergs attend the William Penn Charter School, although — another name change! — in the show it’s called William Penn Academy.

From left: Shutterstock/Shell114 Getty Images/iSt

Uno Mas

Cerveza and tequila are the cornerstones of celebrating Cinco de Mayo (along with some freakin’ killer food — grilled Mexican street corn for sure!). The classic tequila shot, of course, calls for the lick of the salt first to ease the burn of the liquor (second), and the suck on the lime complements the flavor. If you’re looking to change things up a bit, try some of these. Always start with good tequila, otherwise why bother?

1. Sangrita: You’ll need two shot glasses for this. Fill one with tequila. Then, in your cocktail shaker, combine ice, 1 oz fresh orange juice, 3/4 oz fresh lime juice, 1/2 oz grenadine and several dashes hot sauce, but no more than five. Shake that thang! Pour into other glass. Shoot tequila, chase with sangrita. La vida es buena!

2. Lychee shooter: Put ice in that cocktail shaker, and pour in 3/4 oz lychee liqueur and the same of blanco tequila. Shake that thang! Knock it back! La vida es dulce!

3. Texas prairie fire: Pour a shot of tequila and a few dashes of hot sauce to taste. Mi boca se siente como un millón de soles!

4. Mexican flag: You’ll need a spoon for this. Pour 1/3 oz grenadine into your glass, then float 1/3 oz tequila, then float 1/3 oz creme de menthe. To float the booze, pour it over the back of a spoon and let it drizzle into the glass. Esto no sabe a bandera!

Michael Corcoran thinks it’d be a better idea to celebrate during all of Mayo, not just on cinco.


The secret to making a michelada, the perfect Cinco de Mayo refresher

A michelada is the perfect refresher for Cinco de Mayo.

He was a barrel-chested, good-natured fellow who oozed testosterone and breathed as if every gulp of air was a cleansing breath. He had a gravelly voice, and after growling a sentence he would repeat the gist of what he’d just said. På Seinfeld they might have called him the Twice Talker or the Double Speaker, but in the caddie yard we called him Rob Kaufman Rob Kaufman the guy who says everything twice twice.*

Rob Kaufman Rob Kaufman had some doozies in his arsenal. When any putt came up just short, he would scold himself and the ball with a rousing cheer used by fans of a local high school’s team. “A little harder, Penn Charter! A little har-der!”**

If Rob Kaufman Rob Kaufman smoked a drive, his robust phraseology, suddenly and while the ball was in flight, shifted south of the border. “¡Órale! ¡Órale!” (Translation: C’mon! eller Alright! Take your pick.) Very recently, I was having a laugh laugh thinking about that line when it occurred to me that Cinco de Mayo is approaching, which in turn prompted a thought about another nickname: Redeye, which itself is a nickname for a michelada, a drink that originated in Mexico.

Redeye’s given name is Vince, but his siblings and many old friends call him Bud. To his wife, he is Red, because he has red hair. He was occasionally called Redeye by other kids hanging on the corner in Philly, but that version of his nickname became more widely used when a friend’s father noted he was a deadeye darts player, and Red plus deadeye equals Redeye. Then came the golf tournament.

On a Monday in 1970, Bud organized a little golf outing for some of the boys from the corner. It was Flag Day, and Bud was newly released from the U.S. Army, where he’d been a Ranger and served in Vietnam until he had an especially bad day there. He was flown home in a body cast and likes to joke that the first thing his father said upon seeing him in the hospital was “I told you to join the Navy.”

He once related to me the moment he had his first beer upon being stateside, on a bus transporting him to the military hospital. He derived more enjoyment from just talking about that beer than I ever have actually drinking one. Bud being Bud, which is to say one of the more amazing people you could ever hope to meet, the real champion of the outing was the player with the highest score. The prize was a case of Schmidt’s, a now-defunct Philadelphia beer. The nine players drank the beer in the parking lot. One of the guys brought along logoed balls as a gift for everyone: REDEYE OPEN.

The Redeye lasted for 16 years, and, again, Bud being Bud, he would invite 20 friends and tell them to fill out their foursome.

After a brief pause, the Redeye Open returned as a father-son event for six years. I was joking with my brother Whitey recently that the Redeye was one of our majors back in the day. The Redeye trophy, which Bud bought for $10 at a Goodwill store, sits on a shelf in his garage, two doors up the road from the house my father built, adjacent to what used to be the public course where I spent countless hours of my youth.

I’m going to mix me up a michelada this Cinco de Mayo, and when my wife yet again asks her favorite moron what he’s doing, I’ll say, “Making a Redeye!”

There are as many ways to make a michelada as there are to hit a bad golf shot. I’m going to start by rimming a pint glass with Tajín, a chili-salt blend. Into that glass I will deposit:

> 2 oz fresh lime juice
> 2 oz hot sauce (“¡Órale! ¡Órale!”)
> 1 tsp Worcestershire sauce
> 2 oz tomato juice
> 1 bottle Coronita (or Corona Premier if you’re feeling fancy)

Hardcore michelada recipes skip the tomato juice, but I like the color it adds. While cinco de drinko-ing my Redeye, I’ll think about something Bud says regarding his various nicknames. “It’s never really mattered to me what people call me,” he says. “As long as they smile.”

*Name changed to protect the innocent while preserving the cadence of the nickname.

**The kids on the sitcom The Goldbergs attend the William Penn Charter School, although — another name change! — in the show it’s called William Penn Academy.

From left: Shutterstock/Shell114 Getty Images/iSt

Uno Mas

Cerveza and tequila are the cornerstones of celebrating Cinco de Mayo (along with some freakin’ killer food — grilled Mexican street corn for sure!). The classic tequila shot, of course, calls for the lick of the salt first to ease the burn of the liquor (second), and the suck on the lime complements the flavor. If you’re looking to change things up a bit, try some of these. Always start with good tequila, otherwise why bother?

1. Sangrita: You’ll need two shot glasses for this. Fill one with tequila. Then, in your cocktail shaker, combine ice, 1 oz fresh orange juice, 3/4 oz fresh lime juice, 1/2 oz grenadine and several dashes hot sauce, but no more than five. Shake that thang! Pour into other glass. Shoot tequila, chase with sangrita. La vida es buena!

2. Lychee shooter: Put ice in that cocktail shaker, and pour in 3/4 oz lychee liqueur and the same of blanco tequila. Shake that thang! Knock it back! La vida es dulce!

3. Texas prairie fire: Pour a shot of tequila and a few dashes of hot sauce to taste. Mi boca se siente como un millón de soles!

4. Mexican flag: You’ll need a spoon for this. Pour 1/3 oz grenadine into your glass, then float 1/3 oz tequila, then float 1/3 oz creme de menthe. To float the booze, pour it over the back of a spoon and let it drizzle into the glass. Esto no sabe a bandera!

Michael Corcoran thinks it’d be a better idea to celebrate during all of Mayo, not just on cinco.


The secret to making a michelada, the perfect Cinco de Mayo refresher

A michelada is the perfect refresher for Cinco de Mayo.

He was a barrel-chested, good-natured fellow who oozed testosterone and breathed as if every gulp of air was a cleansing breath. He had a gravelly voice, and after growling a sentence he would repeat the gist of what he’d just said. På Seinfeld they might have called him the Twice Talker or the Double Speaker, but in the caddie yard we called him Rob Kaufman Rob Kaufman the guy who says everything twice twice.*

Rob Kaufman Rob Kaufman had some doozies in his arsenal. When any putt came up just short, he would scold himself and the ball with a rousing cheer used by fans of a local high school’s team. “A little harder, Penn Charter! A little har-der!”**

If Rob Kaufman Rob Kaufman smoked a drive, his robust phraseology, suddenly and while the ball was in flight, shifted south of the border. “¡Órale! ¡Órale!” (Translation: C’mon! eller Alright! Take your pick.) Very recently, I was having a laugh laugh thinking about that line when it occurred to me that Cinco de Mayo is approaching, which in turn prompted a thought about another nickname: Redeye, which itself is a nickname for a michelada, a drink that originated in Mexico.

Redeye’s given name is Vince, but his siblings and many old friends call him Bud. To his wife, he is Red, because he has red hair. He was occasionally called Redeye by other kids hanging on the corner in Philly, but that version of his nickname became more widely used when a friend’s father noted he was a deadeye darts player, and Red plus deadeye equals Redeye. Then came the golf tournament.

On a Monday in 1970, Bud organized a little golf outing for some of the boys from the corner. It was Flag Day, and Bud was newly released from the U.S. Army, where he’d been a Ranger and served in Vietnam until he had an especially bad day there. He was flown home in a body cast and likes to joke that the first thing his father said upon seeing him in the hospital was “I told you to join the Navy.”

He once related to me the moment he had his first beer upon being stateside, on a bus transporting him to the military hospital. He derived more enjoyment from just talking about that beer than I ever have actually drinking one. Bud being Bud, which is to say one of the more amazing people you could ever hope to meet, the real champion of the outing was the player with the highest score. The prize was a case of Schmidt’s, a now-defunct Philadelphia beer. The nine players drank the beer in the parking lot. One of the guys brought along logoed balls as a gift for everyone: REDEYE OPEN.

The Redeye lasted for 16 years, and, again, Bud being Bud, he would invite 20 friends and tell them to fill out their foursome.

After a brief pause, the Redeye Open returned as a father-son event for six years. I was joking with my brother Whitey recently that the Redeye was one of our majors back in the day. The Redeye trophy, which Bud bought for $10 at a Goodwill store, sits on a shelf in his garage, two doors up the road from the house my father built, adjacent to what used to be the public course where I spent countless hours of my youth.

I’m going to mix me up a michelada this Cinco de Mayo, and when my wife yet again asks her favorite moron what he’s doing, I’ll say, “Making a Redeye!”

There are as many ways to make a michelada as there are to hit a bad golf shot. I’m going to start by rimming a pint glass with Tajín, a chili-salt blend. Into that glass I will deposit:

> 2 oz fresh lime juice
> 2 oz hot sauce (“¡Órale! ¡Órale!”)
> 1 tsp Worcestershire sauce
> 2 oz tomato juice
> 1 bottle Coronita (or Corona Premier if you’re feeling fancy)

Hardcore michelada recipes skip the tomato juice, but I like the color it adds. While cinco de drinko-ing my Redeye, I’ll think about something Bud says regarding his various nicknames. “It’s never really mattered to me what people call me,” he says. “As long as they smile.”

*Name changed to protect the innocent while preserving the cadence of the nickname.

**The kids on the sitcom The Goldbergs attend the William Penn Charter School, although — another name change! — in the show it’s called William Penn Academy.

From left: Shutterstock/Shell114 Getty Images/iSt

Uno Mas

Cerveza and tequila are the cornerstones of celebrating Cinco de Mayo (along with some freakin’ killer food — grilled Mexican street corn for sure!). The classic tequila shot, of course, calls for the lick of the salt first to ease the burn of the liquor (second), and the suck on the lime complements the flavor. If you’re looking to change things up a bit, try some of these. Always start with good tequila, otherwise why bother?

1. Sangrita: You’ll need two shot glasses for this. Fill one with tequila. Then, in your cocktail shaker, combine ice, 1 oz fresh orange juice, 3/4 oz fresh lime juice, 1/2 oz grenadine and several dashes hot sauce, but no more than five. Shake that thang! Pour into other glass. Shoot tequila, chase with sangrita. La vida es buena!

2. Lychee shooter: Put ice in that cocktail shaker, and pour in 3/4 oz lychee liqueur and the same of blanco tequila. Shake that thang! Knock it back! La vida es dulce!

3. Texas prairie fire: Pour a shot of tequila and a few dashes of hot sauce to taste. Mi boca se siente como un millón de soles!

4. Mexican flag: You’ll need a spoon for this. Pour 1/3 oz grenadine into your glass, then float 1/3 oz tequila, then float 1/3 oz creme de menthe. To float the booze, pour it over the back of a spoon and let it drizzle into the glass. Esto no sabe a bandera!

Michael Corcoran thinks it’d be a better idea to celebrate during all of Mayo, not just on cinco.


The secret to making a michelada, the perfect Cinco de Mayo refresher

A michelada is the perfect refresher for Cinco de Mayo.

He was a barrel-chested, good-natured fellow who oozed testosterone and breathed as if every gulp of air was a cleansing breath. He had a gravelly voice, and after growling a sentence he would repeat the gist of what he’d just said. På Seinfeld they might have called him the Twice Talker or the Double Speaker, but in the caddie yard we called him Rob Kaufman Rob Kaufman the guy who says everything twice twice.*

Rob Kaufman Rob Kaufman had some doozies in his arsenal. When any putt came up just short, he would scold himself and the ball with a rousing cheer used by fans of a local high school’s team. “A little harder, Penn Charter! A little har-der!”**

If Rob Kaufman Rob Kaufman smoked a drive, his robust phraseology, suddenly and while the ball was in flight, shifted south of the border. “¡Órale! ¡Órale!” (Translation: C’mon! eller Alright! Take your pick.) Very recently, I was having a laugh laugh thinking about that line when it occurred to me that Cinco de Mayo is approaching, which in turn prompted a thought about another nickname: Redeye, which itself is a nickname for a michelada, a drink that originated in Mexico.

Redeye’s given name is Vince, but his siblings and many old friends call him Bud. To his wife, he is Red, because he has red hair. He was occasionally called Redeye by other kids hanging on the corner in Philly, but that version of his nickname became more widely used when a friend’s father noted he was a deadeye darts player, and Red plus deadeye equals Redeye. Then came the golf tournament.

On a Monday in 1970, Bud organized a little golf outing for some of the boys from the corner. It was Flag Day, and Bud was newly released from the U.S. Army, where he’d been a Ranger and served in Vietnam until he had an especially bad day there. He was flown home in a body cast and likes to joke that the first thing his father said upon seeing him in the hospital was “I told you to join the Navy.”

He once related to me the moment he had his first beer upon being stateside, on a bus transporting him to the military hospital. He derived more enjoyment from just talking about that beer than I ever have actually drinking one. Bud being Bud, which is to say one of the more amazing people you could ever hope to meet, the real champion of the outing was the player with the highest score. The prize was a case of Schmidt’s, a now-defunct Philadelphia beer. The nine players drank the beer in the parking lot. One of the guys brought along logoed balls as a gift for everyone: REDEYE OPEN.

The Redeye lasted for 16 years, and, again, Bud being Bud, he would invite 20 friends and tell them to fill out their foursome.

After a brief pause, the Redeye Open returned as a father-son event for six years. I was joking with my brother Whitey recently that the Redeye was one of our majors back in the day. The Redeye trophy, which Bud bought for $10 at a Goodwill store, sits on a shelf in his garage, two doors up the road from the house my father built, adjacent to what used to be the public course where I spent countless hours of my youth.

I’m going to mix me up a michelada this Cinco de Mayo, and when my wife yet again asks her favorite moron what he’s doing, I’ll say, “Making a Redeye!”

There are as many ways to make a michelada as there are to hit a bad golf shot. I’m going to start by rimming a pint glass with Tajín, a chili-salt blend. Into that glass I will deposit:

> 2 oz fresh lime juice
> 2 oz hot sauce (“¡Órale! ¡Órale!”)
> 1 tsp Worcestershire sauce
> 2 oz tomato juice
> 1 bottle Coronita (or Corona Premier if you’re feeling fancy)

Hardcore michelada recipes skip the tomato juice, but I like the color it adds. While cinco de drinko-ing my Redeye, I’ll think about something Bud says regarding his various nicknames. “It’s never really mattered to me what people call me,” he says. “As long as they smile.”

*Name changed to protect the innocent while preserving the cadence of the nickname.

**The kids on the sitcom The Goldbergs attend the William Penn Charter School, although — another name change! — in the show it’s called William Penn Academy.

From left: Shutterstock/Shell114 Getty Images/iSt

Uno Mas

Cerveza and tequila are the cornerstones of celebrating Cinco de Mayo (along with some freakin’ killer food — grilled Mexican street corn for sure!). The classic tequila shot, of course, calls for the lick of the salt first to ease the burn of the liquor (second), and the suck on the lime complements the flavor. If you’re looking to change things up a bit, try some of these. Always start with good tequila, otherwise why bother?

1. Sangrita: You’ll need two shot glasses for this. Fill one with tequila. Then, in your cocktail shaker, combine ice, 1 oz fresh orange juice, 3/4 oz fresh lime juice, 1/2 oz grenadine and several dashes hot sauce, but no more than five. Shake that thang! Pour into other glass. Shoot tequila, chase with sangrita. La vida es buena!

2. Lychee shooter: Put ice in that cocktail shaker, and pour in 3/4 oz lychee liqueur and the same of blanco tequila. Shake that thang! Knock it back! La vida es dulce!

3. Texas prairie fire: Pour a shot of tequila and a few dashes of hot sauce to taste. Mi boca se siente como un millón de soles!

4. Mexican flag: You’ll need a spoon for this. Pour 1/3 oz grenadine into your glass, then float 1/3 oz tequila, then float 1/3 oz creme de menthe. To float the booze, pour it over the back of a spoon and let it drizzle into the glass. Esto no sabe a bandera!

Michael Corcoran thinks it’d be a better idea to celebrate during all of Mayo, not just on cinco.


Se videoen: Cinco De Mayo Official Teaser Trailer #1 2013 Darren Bousman Horror Movie HD (Kan 2022).