
We are searching data for your request:
Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
En hurtig snack at tilberede, der passer godt til et glas kold vin, hvis dine gæster ankommer: d
- 200 g butterdej
- 200 g frossen broccoli
- 150 g røget laks
- krydret ketchup
- grøn hvidløgssauce
- salt
- olivenolie
- grønne løghaler
- grøn dild -valgfri
Portioner: 4
Forberedelsestid: mindre end 30 minutter
OPRETNINGSFORBEREDELSE Skiver med røget laks og broccoli:
- Tø butterdejen ved stuetemperatur. Optøet broccoli.
- Kog et par minutter af broccolien opløst i buketterne i saltet vand [uden låg for ikke at ændre farven for meget].
- Fordel butterdejpladen og skær den rektangulært i størrelsen på en lille håndflade. Marcins justeres let.
- Smør nogle skiver med ketchup, andre med mujdei.
- Læg på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Fordel buketterne af broccoli og røget laks ovenpå.
- Skiverne sprøjtes fint med olie [jeg havde en spray med olivenolie].
- Sæt bakken i den forvarmede ovn, indtil butterdejen begynder at blive brun.
- Pynt med grønne løg eller hakket dild.
- Server både varmt og koldt ledsaget af grøntsager eller gerne et glas vin.
Tips sider
1
Grøntsager ændrer ikke meget farve, hvis de koges uden låg. Det er enklere end metoden til at tage det ud i isvand>: D <
Simpelthen Shine
And what follows?
Jeg deler din mening fuldt ud. A good idea, I agree with you.
I'm sorry, this doesn't quite suit me. Who else can suggest?
Yes, it is solved.