Nye opskrifter

Skiver røget laks og broccoli

Skiver røget laks og broccoli


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

En hurtig snack at tilberede, der passer godt til et glas kold vin, hvis dine gæster ankommer: d

  • 200 g butterdej
  • 200 g frossen broccoli
  • 150 g røget laks
  • krydret ketchup
  • grøn hvidløgssauce
  • salt
  • olivenolie
  • grønne løghaler
  • grøn dild -valgfri

Portioner: 4

Forberedelsestid: mindre end 30 minutter

OPRETNINGSFORBEREDELSE Skiver med røget laks og broccoli:


  1. Tø butterdejen ved stuetemperatur. Optøet broccoli.

  2. Kog et par minutter af broccolien opløst i buketterne i saltet vand [uden låg for ikke at ændre farven for meget].

  3. Fordel butterdejpladen og skær den rektangulært i størrelsen på en lille håndflade. Marcins justeres let.

  4. Smør nogle skiver med ketchup, andre med mujdei.

  5. Læg på en bageplade beklædt med bagepapir.

  6. Fordel buketterne af broccoli og røget laks ovenpå.

  7. Skiverne sprøjtes fint med olie [jeg havde en spray med olivenolie].

  8. Sæt bakken i den forvarmede ovn, indtil butterdejen begynder at blive brun.

  9. Pynt med grønne løg eller hakket dild.

  10. Server både varmt og koldt ledsaget af grøntsager eller gerne et glas vin.

Tips sider

1

Grøntsager ændrer ikke meget farve, hvis de koges uden låg. Det er enklere end metoden til at tage det ud i isvand>: D <


Video: Røget laks på kuglegrillen (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Gauthier

    Simpelthen Shine

  2. Kangee

    And what follows?

  3. Royall

    Jeg deler din mening fuldt ud. A good idea, I agree with you.

  4. Bertrand

    I'm sorry, this doesn't quite suit me. Who else can suggest?

  5. Birney

    Yes, it is solved.



Skriv en besked