Nye opskrifter

Nældefoder gnides med majs (fastende)

Nældefoder gnides med majs (fastende)


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vask brændenælderne meget godt.

Kom 1 liter vand på ilden sammen med en teskefuld salt. Når vandet koger, tilsættes brændenælderne og simrer i cirka 8 minutter. Fjern det fra vandet i en sigte og lad det dryppe af.

Det vand, som brændenælderne blev kogt i, smides ikke væk.

Skræl løg og hvidløg, vask og skær i skiver, steg derefter i olie med lidt salt.

Brændenælderne hakkes og gnides med majsstivelse med en træspatel. Derefter sættes det hærdede løg og hvidløg sammen med brændenældesaften, så majsen kan koges, og der forbliver en lav mad. Salt mad passer. Til sidst tilsættes den hakkede grønne lærk.

Maden af ​​brændenælder, der gnides med majs, kan serveres med polenta.


SMAG.

Jeg holder øje med nettet, men jeg nævner ikke noget stort, uset her, men kun det, jeg kunne lide, selvfølgelig, og jeg kommer til at gøre det samme:

Ingredienser: 1 kop almindelig baconolie, 1 kop hvidvin, 5 kopper mel, bagepulver, 1 spsk salt (ikke fuld). Lad dejen blive i køleskabet i 30 minutter, skær den derefter i ønskede former og smør den med æggeblomme og bag 220 c. - fra Suromania

Æblekage - med æblemos - fra Mihaela

Shit croissanter - smør og yoghurt - også fra Mihaela



Kommentarer:

  1. Mohammad

    Hvorfor er der så få emner på bloggen om krisen, du er ligeglad med dette spørgsmål?

  2. Lidmann

    If you look closely, you can find some interesting points here ...

  3. Nelson

    You, by chance, not the expert?

  4. Hernando

    Undskyld for at blande sig ... men dette emne er meget tæt på mig. Jeg kan hjælpe med svaret. Skriv til PM.

  5. Phuc

    Jeg deler hendes synspunkt fuldt ud. I dette er der intet derinde, og jeg synes, dette er en meget god idé.



Skriv en besked