Nye opskrifter

Bacon-ananas-kyllingekabobs

Bacon-ananas-kyllingekabobs

Intet skriger om sommeren som mad på en pind. Det er tid til at fyre grillen op - som nu.MERE +MINDRE-

2

store udbenede, skindløse kyllingebryster (ca. 2 kg)

1

stor ananas, skåret i 1 1/2-tommer bidder

2

store røde paprika, skåret i 1 1/2-inch stykker

1

stor løg, skåret i 1 1/2-inch stykker

12

strimler med tyk skåret bacon

Til hawaiiansk sauce:

1 1/2

kopper ananasjuice

1 1/2

spiseskefulde majsstivelse

Skjul billeder

  • 1

    Sådan laver du hawaiisauce: Kombiner alle sauceingredienserne i en medium gryde og rør, indtil majsstivelsen er opløst. Kog blandingen, reducer varmen til medium og lad dem simre i 2 minutter. Afsæt til klar til brug.

  • 2

    Tråd spydene. Du har brug for to strimler bacon pr. Spyd, hvis du bruger 4 stykker kylling og 3 stykker hver af ananas, paprika og løg. Væv bacon omkring hvert stykke kylling og ananas, hold paprika og løg sammen og væv bacon omkring begge disse. Børst lidt olivenolie eller vegetabilsk olie jævnt over hver kabob.

  • 3

    Forvarm grillen til medium høj. Grill kabobs i 10-15 minutter, drej et par gange, indtil de er færdige.

  • 4

    Slag med varm hawaiiansk sauce og server straks.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
541.7
% Daglig værdi
Total fed
27,3 g
42%
Mættet fedt
8,6 g
43%
Kolesterol
148,7 mg
50%
Natrium
946,8 mg
39%
Kalium
897,0 mg
26%
Samlet kulhydrat
28,9 g
10%
Kostfibre
1,8 g
7%
Sukker
22,3 g
Protein
42,9 g
C-vitamin
133.30%
133%
Calcium
4.10%
4%
Jern
8.10%
8%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Det er ikke kun, at baconet selv smager guddommeligt. Vævet omkring de andre ingredienser på spydet baserer det naturligvis ananas, kylling og grøntsager under grillprocessen, så hver bid er infunderet med bacon-godhed. Hawaiisauce er hurtig og nem at lave, men kan også laves på forhånd. Mens vores opskrift bruger kylling, ananas, rød paprika og løg, kan du bruge de grøntsager, du vil have. Hvis du bruger træspyd, skal du sørge for at have gennemblødt dem i vand i mindst 20 minutter.

Se videoen: BBQ Ananas - Bacon Ananas (September 2020).