Nye opskrifter

Stracciatella - italiensk ægdråbesuppe

Stracciatella - italiensk ægdråbesuppe


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 6 kopper lavnatrium kylling bouillon
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 1/2 citron (skal og saft)
  • 2 kopper frisk spinat, hakket
  • 1/3 kop parmesanost, revet (plus mere til pynt, hvis det ønskes)
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids peber

Rutevejledning

Hak frisk spinat og sæt til side.

Pisk æg, salt, peber og parmesanost sammen og sæt til side.

Bring kylling bouillon, citronsaft, citronskal og hvidløg i kog; tilsæt hakket spinat og bland til inkorporering.

Når bouillon koger, tilsættes æg i en jævn, langsom strøm, og piskes bouillon hurtigt for at bryde æg op, når de er inkorporeret i bouillonen.

Når alle æg er blandet med bouillon, reduceres varmen til en simmer og koges i yderligere 2-3 minutter.

Server straks; pynt eventuelt med ekstra parmesanost.

Ernæringsfakta

Portioner 6

Kalorier pr. Servering 106

Folatækvivalent (total) 30µg8%

Riboflavin (B2) 0,2 mg 16,8%


  • 8 kopper kylling eller oksekød bouillon
  • 3 æg
  • 3 spsk. parmesanost (prøv at bruge autentisk italiensk parmigiano reggiano, men hvis du kan & rsquot det & rsquos ok.)
  • 3 spsk. semuljemel (dette kan købes i enhver italiensk specialbutik.)

Begynd at koge syv kopper bouillon, men sæt den ottende kop til side.

Mens de syv kopper bouillon opvarmes, kombineres dine æg, ost og semuljemel i en blandeskål. Bland sammen med en ske, til det er glat.

Tilsæt derefter koppen kold bouillon til æggeblandingen og visp sammen, som om du rørte æggene.

Når bouillonen er begyndt at koge, omrøres den med wisk, indtil du ser et spabad. Tilsæt derefter æggeblandingen langsomt under piskning samtidig. Stop IKKE med at vispe!

Hold varmen høj, mens du blander ægget og bouillonblandingen, som om du havde krypteret den. Gør dette i 4-5 minutter. Det kan virke som om, at du ikke kan se strimlerne dannes. Vær tålmodig. Efter 4-5 minutter vil du se frugten af ​​dit arbejde.

Når du stopper med at skrive, vil du se små stykker æg eller på italiensk & ldquostracci & rdquo. Nu er du færdig.

Server og nyd denne autentiske og sunde romerske suppe. Hvis du ønsker det, kan du tilføje mere parmesan til det færdige produkt i skåle.


  • 8 kopper kylling eller oksekød bouillon
  • 3 æg
  • 3 spsk. parmesanost (prøv at bruge autentisk italiensk parmigiano reggiano, men hvis du kan & rsquot det & rsquos ok.)
  • 3 spsk. semuljemel (dette kan købes i enhver italiensk specialbutik.)

Begynd at koge syv kopper bouillon, men sæt den ottende kop til side.

Mens de syv kopper bouillon opvarmes, kombineres dine æg, ost og semuljemel i en blandeskål. Bland sammen med en ske, til det er glat.

Tilsæt derefter koppen kold bouillon til æggeblandingen og visp sammen som om du rørte æggene.

Når bouillonen er begyndt at koge, omrøres den med wisk, indtil du ser et spabad. Tilsæt derefter æggeblandingen langsomt under piskning samtidig. Stop IKKE med at vispe!

Hold varmen på høj, mens du blander ægget og bouillonblandingen, som om du blandede den. Gør dette i 4-5 minutter. Det kan virke som om, at du ikke kan se strimlerne dannes. Vær tålmodig. Efter 4-5 minutter vil du se frugten af ​​dit arbejde.

Når du holder op med at skrive, vil du se små stykker æg eller på italiensk & ldquostracci & rdquo. Nu er du færdig.

Server og nyd denne autentiske og sunde romerske suppe. Hvis du ønsker det, kan du tilføje mere parmesan til det færdige produkt i skåle.


  • 8 kopper kylling eller oksekød bouillon
  • 3 æg
  • 3 spsk. parmesanost (prøv at bruge autentisk italiensk parmigiano reggiano, men hvis du kan & rsquot det & rsquos ok.)
  • 3 spsk. semuljemel (dette kan købes i enhver italiensk specialbutik.)

Begynd at koge syv kopper bouillon, men sæt den ottende kop til side.

Mens de syv kopper bouillon varmes op, kombineres dine æg, ost og semuljemel i en blandeskål. Bland sammen med en ske, til det er glat.

Tilsæt derefter koppen kold bouillon til æggeblandingen og visp sammen, som om du rørte æggene.

Når bouillonen er begyndt at koge, omrøres den med wisk, indtil du ser et spabad. Tilsæt derefter æggeblandingen langsomt under piskning samtidig. Stop IKKE med at vispe!

Hold varmen på høj, mens du blander ægget og bouillonblandingen, som om du blandede den. Gør dette i 4-5 minutter. Det kan virke som om, at du ikke kan se strimlerne dannes. Vær tålmodig. Efter 4-5 minutter vil du se frugten af ​​dit arbejde.

Når du holder op med at skrive, vil du se små stykker æg eller på italiensk & ldquostracci & rdquo. Nu er du færdig.

Server og nyd denne autentiske og sunde romerske suppe. Hvis du ønsker det, kan du tilføje mere parmesan til det færdige produkt i skåle.


  • 8 kopper kylling eller oksekød bouillon
  • 3 æg
  • 3 spsk. parmesanost (prøv at bruge autentisk italiensk parmigiano reggiano, men hvis du kan & rsquot det & rsquos ok.)
  • 3 spsk. semuljemel (dette kan købes i enhver italiensk specialbutik.)

Begynd at koge syv kopper bouillon, men sæt den ottende kop til side.

Mens de syv kopper bouillon varmes op, kombineres dine æg, ost og semuljemel i en blandeskål. Bland sammen med en ske, til det er glat.

Tilsæt derefter koppen kold bouillon til æggeblandingen og visp sammen, som om du rørte æggene.

Når bouillonen er begyndt at koge, omrøres den med wisk, indtil du ser et spabad. Tilsæt derefter æggeblandingen langsomt under piskning samtidig. Stop IKKE med at vispe!

Hold varmen høj, mens du blander ægget og bouillonblandingen, som om du havde krypteret den. Gør dette i 4-5 minutter. Det kan virke som om, at du ikke kan se strimlerne dannes. Vær tålmodig. Efter 4-5 minutter vil du se frugten af ​​dit arbejde.

Når du holder op med at skrive, vil du se små stykker æg eller på italiensk & ldquostracci & rdquo. Nu er du færdig.

Server og nyd denne autentiske og sunde romerske suppe. Hvis du ønsker det, kan du tilføje mere parmesan til det færdige produkt i skåle.


  • 8 kopper kylling eller oksekød bouillon
  • 3 æg
  • 3 spsk. parmesanost (prøv at bruge autentisk italiensk parmigiano reggiano, men hvis du kan & rsquot det & rsquos ok.)
  • 3 spsk. semuljemel (dette kan købes i enhver italiensk specialbutik.)

Begynd at koge syv kopper bouillon, men sæt den ottende kop til side.

Mens de syv kopper bouillon opvarmes, kombineres dine æg, ost og semuljemel i en blandeskål. Bland sammen med en ske, til det er glat.

Tilsæt derefter koppen kold bouillon til æggeblandingen og visp sammen som om du rørte æggene.

Når bouillonen er begyndt at koge, omrøres den med wisk, indtil du ser et spabad. Tilsæt derefter æggeblandingen langsomt under piskning samtidig. Stop IKKE med at vispe!

Hold varmen høj, mens du blander ægget og bouillonblandingen, som om du havde krypteret den. Gør dette i 4-5 minutter. Det kan virke som om, at du ikke kan se strimlerne dannes. Vær tålmodig. Efter 4-5 minutter vil du se frugten af ​​dit arbejde.

Når du holder op med at skrive, vil du se små stykker æg eller på italiensk & ldquostracci & rdquo. Nu er du færdig.

Server og nyd denne autentiske og sunde romerske suppe. Hvis du ønsker det, kan du tilføje mere parmesan til det færdige produkt i skåle.


  • 8 kopper kylling eller oksekød bouillon
  • 3 æg
  • 3 spsk. parmesanost (prøv at bruge autentisk italiensk parmigiano reggiano, men hvis du kan & rsquot det & rsquos ok.)
  • 3 spsk. semuljemel (dette kan købes i enhver italiensk specialbutik.)

Begynd at koge syv kopper bouillon, men sæt den ottende kop til side.

Mens de syv kopper bouillon opvarmes, kombineres dine æg, ost og semuljemel i en blandeskål. Bland sammen med en ske, til det er glat.

Tilsæt derefter koppen kold bouillon til æggeblandingen og visp sammen, som om du rørte æggene.

Når bouillonen er begyndt at koge, omrøres den med wisk, indtil du ser et spabad. Tilsæt derefter æggeblandingen langsomt under piskning samtidig. Stop IKKE med at vispe!

Hold varmen høj, mens du blander ægget og bouillonblandingen, som om du havde krypteret den. Gør dette i 4-5 minutter. Det kan virke som om, at du ikke kan se strimlerne dannes. Vær tålmodig. Efter 4-5 minutter vil du se frugten af ​​dit arbejde.

Når du stopper med at skrive, vil du se små stykker æg eller på italiensk & ldquostracci & rdquo. Nu er du færdig.

Server og nyd denne autentiske og sunde romerske suppe. Hvis du ønsker det, kan du tilføje mere parmesan til det færdige produkt i skåle.


  • 8 kopper kylling eller oksekød bouillon
  • 3 æg
  • 3 spsk. parmesanost (prøv at bruge autentisk italiensk parmigiano reggiano, men hvis du kan & rsquot det & rsquos ok.)
  • 3 spsk. semuljemel (dette kan købes i enhver italiensk specialbutik.)

Begynd at koge syv kopper bouillon, men sæt den ottende kop til side.

Mens de syv kopper bouillon varmes op, kombineres dine æg, ost og semuljemel i en blandeskål. Bland sammen med en ske, til det er glat.

Tilsæt derefter koppen kold bouillon til æggeblandingen og visp sammen som om du rørte æggene.

Når bouillonen er begyndt at koge, omrøres den med wisk, indtil du ser et spabad. Tilsæt derefter æggeblandingen langsomt under piskning samtidig. Stop IKKE med at vispe!

Hold varmen høj, mens du blander ægget og bouillonblandingen, som om du havde krypteret den. Gør dette i 4-5 minutter. Det kan virke som om, at du ikke kan se strimlerne dannes. Vær tålmodig. Efter 4-5 minutter vil du se frugten af ​​dit arbejde.

Når du holder op med at skrive, vil du se små stykker æg eller på italiensk & ldquostracci & rdquo. Nu er du færdig.

Server og nyd denne autentiske og sunde romerske suppe. Hvis du ønsker det, kan du tilføje mere parmesan til det færdige produkt i skåle.


  • 8 kopper kylling eller oksekød bouillon
  • 3 æg
  • 3 spsk. parmesanost (prøv at bruge autentisk italiensk parmigiano reggiano, men hvis du kan & rsquot det & rsquos ok.)
  • 3 spsk. semuljemel (dette kan købes i enhver italiensk specialbutik.)

Begynd at koge syv kopper bouillon, men sæt den ottende kop til side.

Mens de syv kopper bouillon opvarmes, kombineres dine æg, ost og semuljemel i en blandeskål. Bland sammen med en ske, til det er glat.

Tilsæt derefter koppen kold bouillon til æggeblandingen og visp sammen, som om du rørte æggene.

Når bouillonen er begyndt at koge, omrøres den med wisk, indtil du ser et spabad. Tilsæt derefter æggeblandingen langsomt under piskning samtidig. Stop IKKE med at vispe!

Hold varmen høj, mens du blander ægget og bouillonblandingen, som om du havde krypteret den. Gør dette i 4-5 minutter. Det kan virke som om, at du ikke kan se strimlerne dannes. Vær tålmodig. Efter 4-5 minutter vil du se frugten af ​​dit arbejde.

Når du stopper med at skrive, vil du se små stykker æg eller på italiensk & ldquostracci & rdquo. Nu er du færdig.

Server og nyd denne autentiske og sunde romerske suppe. Hvis du ønsker det, kan du tilføje mere parmesan til det færdige produkt i skåle.


  • 8 kopper kylling eller oksekød bouillon
  • 3 æg
  • 3 spsk. parmesanost (prøv at bruge autentisk italiensk parmigiano reggiano, men hvis du kan & rsquot det & rsquos ok.)
  • 3 spsk. semuljemel (dette kan købes i enhver italiensk specialbutik.)

Begynd at koge syv kopper bouillon, men sæt den ottende kop til side.

Mens de syv kopper bouillon opvarmes, kombineres dine æg, ost og semuljemel i en blandeskål. Bland sammen med en ske, til det er glat.

Tilsæt derefter koppen kold bouillon til æggeblandingen og visp sammen, som om du rørte æggene.

Når bouillonen er begyndt at koge, omrøres den med wisk, indtil du ser et spabad. Tilsæt derefter æggeblandingen langsomt under piskning samtidig. Stop IKKE med at vispe!

Hold varmen høj, mens du blander ægget og bouillonblandingen, som om du havde krypteret den. Gør dette i 4-5 minutter. Det kan virke som om, at du ikke kan se strimlerne dannes. Vær tålmodig. Efter 4-5 minutter vil du se frugten af ​​dit arbejde.

Når du holder op med at skrive, vil du se små stykker æg eller på italiensk & ldquostracci & rdquo. Nu er du færdig.

Server og nyd denne autentiske og sunde romerske suppe. Hvis du ønsker det, kan du tilføje mere parmesan til det færdige produkt i skåle.


  • 8 kopper kylling eller oksekød bouillon
  • 3 æg
  • 3 spsk. parmesanost (prøv at bruge autentisk italiensk parmigiano reggiano, men hvis du kan & rsquot det & rsquos ok.)
  • 3 spsk. semuljemel (dette kan købes i enhver italiensk specialbutik.)

Begynd at koge syv kopper bouillon, men sæt den ottende kop til side.

Mens de syv kopper bouillon opvarmes, kombineres dine æg, ost og semuljemel i en blandeskål. Bland sammen med en ske, til det er glat.

Tilsæt derefter koppen kold bouillon til æggeblandingen og visp sammen som om du havde røret æggene.

Når bouillonen er begyndt at koge, omrøres den med wisk, indtil du ser et spabad. Tilsæt derefter æggeblandingen langsomt under piskning samtidig. Stop IKKE med at vispe!

Hold varmen på høj, mens du blander ægget og bouillonblandingen, som om du havde krypteret den. Gør dette i 4-5 minutter. Det kan virke som om, at du ikke kan se strimlerne dannes. Vær tålmodig. Efter 4-5 minutter vil du se frugten af ​​dit arbejde.

Når du holder op med at skrive, vil du se små stykker æg eller på italiensk & ldquostracci & rdquo. Nu er du færdig.

Server og nyd denne autentiske og sunde romerske suppe. Hvis du ønsker det, kan du tilføje mere parmesan til det færdige produkt i skåle.


Se videoen: Juha od Junetine s Griz Knedlama. Beef Soup with Semolina Dumplings (Kan 2022).