De bedste opskrifter

Kold Couscous Pasta Salat

Kold Couscous Pasta Salat

En let couscous skål, der serveres kold for at hjælpe med at bekæmpe varmen!MERE +MINDRE-

2

citroner (bare saften)

Skjul billeder

  • 1

    Kog din couscous i henhold til instruktionerne på pakken.

  • 2

    I mellemtiden skal du hugge alle dine grøntsager op, læg dem i en stor skål og pop dem i køleskabet.

  • 3

    Når din couscous er færdig med at lave mad, skal du lade den køle af i 15 minutter og derefter sætte den i skålen, hvor dine grøntsager er.

  • 4

    Tilsæt saften af ​​2 citroner.

  • 5

    Drys olivenolie ovenpå.

  • 6

    Sæt med salt og peber efter smag.

  • 7

    Kast forsigtigt salaten med en spatel.

  • 8

    Pop tilbage i køleskabet for at køle ned i et par timer før servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Varmt vejr er bestemt ikke "cool fest" vejr!

    Lad os tale om, hvor latterligt varmt hele USA har været den sidste måned.

    Vi kan ikke tage en pause, kan vi? Jeg mener, jeg ved, det er sommer, men jeg sveder bare ved at tænke på temperaturen udenfor lige nu! At gå over gaden for at få posten virker som en opgave. Moder Natur er ubarmhjertig! Bare tanken om at træde ud et varmt sekund (bogstaveligt talt) får mig til at spise noget iskoldt.

    KALD mad er kur mod mig på varme sommerdage.

    Du tænker måske, "hvilken kold mad kan du have, der ikke får det til at virke som om du bare spiser kold pizza, eller bare spiser du kold mad, fordi din mikrobølgeovn er i stykker?"

    Israelsk cous-cous pastasalat! Det har fordelene ved en salat, og præsentationen er enkel og elegant med den perlelignende pastaform! Det bedste ved det er, at det serveres koldt lige ud af køleskabet. Det giver dig seriøst den afkøling, du har brug for, når du kommer indendørs for at undslippe varmen. Pisk op et stort parti af denne pastasalat og server det til din næste brændende varme fest! Dine gæster vil helt sikkert takke dig for at have forberedt noget koldt i stedet for varmt!

    Her er hvad du har brug for til denne kolde cous-cous salat:

    Du vil gerne følge madlavningsinstruktionerne på posen med israelsk couscous.

    Mens din couscous laver mad, skal du hugge alle dine grøntsager op.

    Når din couscous er færdig med at lave mad, lad den køle af i 15 minutter, læg den derefter i en stor skål og smid alle dine grøntsager ind med den.

    Tilsæt saften fra 2 citroner.

    Dryp derefter olivenolie i.

    Giv det en god, blid blanding med en spatel.

    Sæt det derefter i køleskabet i et par timer for at køle ned og gør dig klar til at køle ned, når den er færdig!

    Flere sommersalater, der hjælper med at holde det køligt

    Lagdelte sommersalat med cremet limeforbinding
    Curried kylling og Couscous salat
    Avocado og rød peber Couscous
    Lagdelte sommerpasta salat
    Middelhavet Couscous

Se videoen: 4 Healthy Quinoa Recipes For Weight Loss - Dinner Recipes - Skinny Recipes To Lose Weight Fast (Oktober 2020).