Traditionelle opskrifter

Græsk Tzatziki Pastasalat

Græsk Tzatziki Pastasalat

Druetomater, hakket agurk, kalamataoliven, rødløg og fetaost - banden er alt sammen her! Kombiner dette klassiske sortiment med alt, hvad der er forbundet med en pastasalat, og du ser på den mest efterspurgte side af sommeren.MERE +MINDRE-

1

kasse Betty Crocker ™ Pludselig Pasta Salad ™ klassisk pastasalatblanding

1/2

kop almindelig græsk yoghurt

1

teskefuld frisk citronsaft

1

spiseskefuld hakket frisk dild ukrudt

1/2

kop kvartet drue tomater

1/3

kop udstenede hele kalamata oliven

1/4

kop hakket rødløg

1/4

kop smuldret fetaost

1/4

kop Progresso ™ marineret artiskokhjerter, hakket (fra 6-oz krukke)

Skjul billeder

  • 1

    Fyld 3-kvarts gryde 2/3 fuld af vand; varme til kogning. Tilsæt pasta (fra salatblandingsæsken). Kog forsigtigt udækket 12 minutter, omrør lejlighedsvis; dræne. Skyl med koldt vand; dræne godt.

  • 2

    I mellemtiden omrøres krydderiblandingen (fra salatblandingsboksen), 3 spsk koldt vand og olivenolie i en stor skål. Rør græsk yoghurt, citronsaft og frisk dildkrudt ind.

  • 3

    Rør kogt pasta, agurk, tomater, oliven, løg, fetaost og artiskokhjerter i dressingblandingen. Serveres straks eller dækkes og afkøles.

Ekspert tip

  • Hvis det ønskes, rør et par teskefulde mere olivenolie ind for at fugte kølesalat.
  • Tilsæt hakket kogt kylling for at gøre denne pastasalat til et fuldt måltid.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
220
Kalorier fra fedt
70
% Daglig værdi
Total fed
8g
12%
Mættet fedt
2g
10%
Transfedt
0g
Kolesterol
5 mg
2%
Natrium
480 mg
20%
Kalium
125 mg
4%
Samlet kulhydrat
30 g
10%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
4g
Protein
7g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
6%
6%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Sådan laver du Tzatziki - Opskrift #35 (September 2020).