Seneste opskrifter

Pistachio Cheesecake

Pistachio Cheesecake

En vidunderlig hjemmelavet ostekage med malede pistacienødder bagt lige ind!MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

Knuse

2

kopper Graham kiks, formalet

6

spiseskefulde usaltet smør, smeltet

Fyldning

2

pund flødeost, blød

2

teskefulde mandelekstrakt

4

dråber grøn madfarvning (valgfri)

Skjul billeder

  • 1

    Slib graham-kiks eller knus dem fint og bland dem med sukker, salt, kanel og smør.

  • 2

    Brug en 9-10 tommer fjederformsform, og placer panden rigtig godt med folie på ydersiden. Pak derefter graham cracker-blandingen i bunden af ​​springformen. Pak skorpen op på siderne af gryden ca. 1 tomme hele vejen rundt. Brug en stor kop til at pakke skorpen, så den er jævn og fast rundt omkring.

  • 3

    Bag skorpe ved 350 ° F i 12 minutter. Lad derefter afkøle.

  • 4

    Pisk flødeost og sukker i en stor blandeskål, indtil den er glat. Tilsæt æggene et ad gangen og bland godt. Bland i jorden pistacienødder, mandelekstrakt og madfarve. Til sidst omrøres creme fraiche og tunge fløde.

  • 5

    Sæt din springform i en større bageplade, der har mindst en tomme plads rundt om kanterne. Hæld fyldet i springformen. Afhængig af størrelsen på gryden, har du muligvis noget tilovers. BEMÆRK: Du kan lave dette i en normal tærtefad eller i en tærtepande, men reducer fyldet med 3/4 sek.

  • 6

    Tilsæt den større skål og springformen til ovnen ved 325 ° F.

  • 7

    Når gryden er i ovnen, skal du hælde det kogende vand rundt om skålens kanter, tilsæt nok vand til at komme ca. 1 tomme op på siden af ​​din gryde. Sørg for ikke at få noget vand i kagen. Det er meget vigtigt, at din folie er tæt pakket rundt om kagen, så springformen er vandtæt.

  • 8

    Bages i 90 minutter ved 325 ° F. Sluk derefter ovnen og lad kagen langsomt afkøle i en time i ovnen.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
660
Kalorier fra fedt
440
% Daglig værdi
Total fed
49 g
76%
Mættet fedt
26 g
128%
Transfedt
1 1 / 2g
Kolesterol
195 mg
64%
Natrium
390 mg
16%
Kalium
300 mg
9%
Samlet kulhydrat
43 g
14%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
33g
Protein
10 g
A-vitamin
35%
35%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
15%
15%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 1/2 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 8 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvad hvis du lægger en af ​​de mest vanedannende fødevarer i en anden af ​​de mest vanedannende fødevarer? Du vil stort set have noget, der er helt uimodståeligt. Denne pistacie-ostekage er egentlig bare en kombination af to ting, der er umulige at modstå. En af de vigtigste ting ved at lave en god ostekage er at koge den i et vandbad. Dette holder fyldet fugtigt, da det langsomt sætter sig i ovnen. Naturligvis er problemet, at du ikke bare kan sætte en fjederformet gryde (med en aftagelig bund) i et vandbad. Vand kommer næsten helt sikkert i gryden og ødelægger din tærte. Måden at forhindre dette på er at pakke gryden meget tæt i folie, før du overhovedet begynder at lave kagen. Et andet vigtigt skridt er at håndtere pistacienødder. Du skal afskalke omkring en kop af dem eller købe dem forudskalede. Mal derefter pistacienødderne op i en fødevareprocessor eller krydderikværn. Jo finere jo bedre! Madfarven er valgfri, men hvis du kan lide den lysegrønne farve, skal du blot tilføje et par dråber til ostekageblandingen. Mængderne i denne opskrift antager, at du bruger en stor forårspande, der er 10 tommer bred og 2 inches høj. Hvis du bruger en mindre tærtepande eller tærtepande til at gøre dette, skal du reducere fyldet med 3/4. Når gryden er i ovnen, tilsæt derefter kogende vand nok til at komme ca. 1 tomme op på siden af ​​din gryde. Hvis du tilføjer det kogende vand, før du flytter gryden til ovnen, er det meget sværere og mere rodet. Gør ikke dette. Vent, indtil gryden er stabil i ovnen, og hæld vandet i. Mens bagning, kan kagen brune lidt ovenpå og knække lidt, men den skal forblive temmelig glat. Når den er bagt, dræb varmen i ovnen, men lad kagen i ovnen køle langsomt. Dette hjælper også med at forhindre det i at revne.
  • BEMÆRK: Hvis du har lidt vandlækage i din springform, skal du ikke freak eller smide den væk. Mest sandsynligt er ostekagen stadig meget god og spiselig, hvis der kommer lidt vand. Mens du kunne servere kagen lige nu, bliver den meget blød. Det får en meget bedre konsistens, hvis du køler det i et par timer og derefter skærer det op. Det er alt hvad der er med det. Prøv dette og sørg for at invitere venner. Det er umuligt at stoppe med at spise det, hvis det er alene! Tryk på genvej Ctrl + Alt + Z for at aktivere skærmlæserunderstøttelse. For at lære om tastaturgenveje skal du trykke på genvej Ctrl + skråstreg.

Se videoen: Raw Pistachio, Coconut u0026 Lime Cheesecake. No-Bake Cheesecake. Vegan Dessert (September 2020).