Nye opskrifter

Røget kullerris - Kedgeree

Røget kullerris - Kedgeree


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kog risene al dente i vand med kyllingeterning. Risens konsistens skal være let cremet.

Hvis du kogte ris 1 dag før med en kyllingeterning er den også meget god.

Smelt smørret i en stor gryde, steg det hakkede løg og farv det med gurkemejepulver.

Tilsæt de kogte ris og steg ved svag varme i et par minutter under konstant omrøring.

Tilsæt lidt kyllingesuppe, hvis risene kogte dagen før, har tørret i køleskabet.

Læg imens fisken. Fjern skindet, skær fisken i stykker, kom dem i en dyb gryde med skindet (for at bevare den røgfyldte smag) og laurbærbladet. Dæk med varm mælk. Bring det i kog og lad det stå til side i 5-10 minutter. Efter denne tid, tøm fisken og tør den med et køkkenrulle.

Tilsæt hakket fisk, hakkede æg og hakket persille til risene. Kom friskkværnet peber og bland med en gaffel. Lad det stå på ilden i højst 5 minutter for at varme jævnt. Det kan serveres.

Pynt med et æg skåret i 4 og grøn persille.

Kedgeree blev ofte serveret med røræg eller kartoffelmos.

Enkel eller med en krydret salat, den er perfekt :)

God appetit !


Kartoffelsalat med røget fisk og æbler

Efter måltiderne fyldt med ferie ville det ikke skade at skifte til lettere retter med mindre fedt, med flere grøntsager, fisk, kylling eller kalkun. Og den salat, jeg foreslår for dig i dag, opfylder fuldt ud disse krav, herunder røget fisk (makrel mere præcist), kartofler, æbler og salat, forbundet med en sauce med creme fraiche, citron og peberrod. Enkel at tilberede, men sund og velsmagende. Salaten kan tilberedes på forhånd, hvis du vil have den med i en festlig menu, med den omtale at salat skal tilsættes inden servering for ikke at blive blød for meget.

Sendt i Forretter, Nyheder, Fisk og skaldyr, Salater Tags: hovedret, forret, røget fisk forret, kold forret, kartofler, peberrod, røget makrel, peberrodsmayonnaise, æbler, røget fisk, appetitvækker opskrift, kartoffel opskrift, fisk forret, opskrift på kartoffelsalat, salat opskrift med æbler, fisk salat opskrift , salat dressing opskrift, salat opskrift, salat dressing opskrift, kartoffelsalat, røget fisk salat med kartofler, forfriskende salat, let at lave salat, salat, creme fraiche, peberrod salat sauce Ingen kommentarer & # 187

Røget kullerris - Kedgeree - Opskrifter

Ingrediens: 2 hårdkogte æg, 700 g røget fisk (helst laks), 150 g ris, 2 spsk smør, et løg, 1-2 fed hvidløg, 2 tomater, saft af 2 citroner, ingefær, løvblad, sennepsfrø, koriander, karry , varm peberfrugt, lidt yoghurt.

Jeg lagde en skefuld krydderier i hver, selvom Jamie Oliver foretrækker 2 teskefulde, som virkede for velduftende til min smag.

Sæt fisken med 2 laurbærblade til at simre i vand for at dække den i 10 minutter. Hæld derefter vandet fra, skræl huden og skær i strimler.

Risene koges i vand med lidt salt. Smørret smeltes ved svag varme, og heri koges det finthakkede løg, det hakkede hvidløg, den varme peber og ingefæren.

Når tomaterne er gennemblødt godt, og saucen kan homogeniseres, tilsættes de kogte ris, fisk, koriander, kvartede æg.


Bland alt og sluk for varmen. Serveres varm, med lidt yoghurt.

Ærligt talt kunne jeg virkelig godt lide denne duftende mad, men det virkede meget bedre uden yoghurt.


Trin for trin opskrift med røget musling

Friske mosede salater kan erstattes med røget. Tag kålen på en bund, tilsæt frisk bulgarsk peber og kogte kartofler.

  • 200 g røget musling
  • 2 avocado
  • 1 bulgarsk peber (rød)
  • 1 kogt kartoffel
  • 3 grønne løg
  • 4 salatblade
  • til dressing af olivenolie
  • krydderier efter smag.

For at forberede en salat tager det 15-20 minutter. Retten er designet til 3 portioner, hver med 99 kcal.

Overvej den trinvise tilberedningsmetode.

Trin 1

Vask avocado og skær den i to halvdele.

Trin 2

For at lave bådene fjernes kødet fra hver halvdel af avocadoen. I dem tilberedes den tilberedte salat.

Trin 3

Cellulose taget fra avocado smelter i små tern. Til salaten skal du kun bruge halvdelen af ​​pastaen.

Trin 4

Bulgarsk peber brænder af frø og indre skillevægge, skåret i små tern.

Trin 5

Skær på samme måde kartofler og muslinger. Otte hele kerner går til dekoration.

Trin 6

Mal grønløgfjer og salatblade.

Trin 7

Kombiner skaldyr, grøntsager og grønt i en dyb skål. Bland, krydr med krydderier og olivenolie.

Trin 8

Anret salaten i avocadogryder. Dekorer dig selv med hele muser.


Røgede fiskekødboller

En lækker opskrift på røget fiskfrikadeller fra: røget fisk, sojaolie, løg, hvidløg, varm peber, mælk, æg, laurbærblad, timian, persille, mel, salt og peber.

Ingrediens: />

  • 1 kg røget fisk
  • 1 glas sojaolie
  • 3 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 varm peber
  • 1 kop sød mælk
  • 1 eller
  • 1 laurbærblad
  • 1 kvist timian
  • 1 spsk finthakket grøn persille
  • 200 g mel
  • salt og peber efter smag

Fremstillingsmetode:

Udben fisken, rengør hud, vinger, haler og hoveder. Skær i tern og vask med koldt vandstråler. Dræne. I en gryde med varm olie steges det finthakkede løg og peber, persille, laurbærblad og timiankvist sammen.

De to sidste fjernes og sættes til side. Bland med fisken og tilsæt det sammenpiskede æg, olie, mælk og knust hvidløg. Salt og peber efter smag. Kødboller laves af denne blanding, som skal være perfekt homogeniseret, passeret gennem mel og stegt i varm olie på begge sider.


Den bedste bagte kartoffelcreme -suppe (og til børn)

Jeg indrømmer: Jeg er en fantastisk bartender, borsjt, ked af det. Selvom min mor som barn var nødt til at straffe mig hårdt for at overtale mig til at hælde en halv spiseskefuld borscht ned i halsen på mig, så sluger jeg nu kraftigt dobbelte portioner oksekødssuppe, græsk kylling eller røget kylling. Jeg kan godt lide bønne, kartoffel, kål, salat, stevia borscht at dø for, men jeg nægter ikke supper med dumplings, supper med frikadeller, skaldyrssupper. For at spise dem, ikke nødvendigvis for at lave dem, men hvis der ikke er nogen, der laver dem til mig (og for det meste er det ikke), ruller jeg ærmerne op, hakker grøntsager, koger kød, siler og passerer nådesløst i søgen af flydende varm, duftende og varieret, som vi kalder juice af enhver art.

Mine børn elsker også supper, borscht og flødesupper, især den luftige Ivan, men også kødædende Sofia (som jeg skjuler i skålen med små saft stykker kød, for at være det eventyrlige måltid, ikke bare mættet), især cremet, med mange croutoner. Manden i huset spiser gladeligt alt, han er taknemmelig for, hvad hans kone lægger på sin tallerken, vær varm!

Men jeg fortæller dig ærligt, med denne fløde af bagte kartofler med rosmarin, som jeg lavede i dag, forlod jeg alle med munden åben, er det? & # 8221. Det var som om jeg aldrig havde hørt kæber nippe så entusiastisk omkring vores lille runde bord med fire stole. Det var, som om der ikke var blevet anmodet om flere kosttilskud til suppen, skålene ikke var blevet slikket så meget, suppernes skåle blev ikke set med sorg på nyheden om, at gryden var tom.

Jeg håber, det allerede regner i munden! Hvis ikke, vil jeg fortælle dig: det er cremet, duftende, fint, det smager ikke som jord, nunu, det er diskret, fyldigt, sundt, det indeholder ikke grøntsager og andet pjat, kun grøntsager, kødsaft, vand , mælk, fløde, en knivspids salt og lidt rosmarin. Og onkel fyre, det er fantastisk!

Jeg fortæller dig, hvordan jeg gjorde det, med det samme. Men først vil jeg gerne vide, regner det allerede i munden?

Okay, jeg lægger det sidste billede og går derefter videre til opskriften.

Jeg søgte på nettet efter opskrifter inden jeg startede, men jeg fandt ikke noget godt. De blev alle købt kyllingesuppe (jeg vidste ikke engang, at der var sådan noget), kogt kartoffel (jeg ville have bagt müsli), kartoffelflager (pf, hvorfor ville du gøre sådan noget, brrr) eller svinefed svinekød (det er hvad jeg ville gøre, men det gør jeg ikke). Så jeg gjorde som min projektleder og småbørns kok med stor erfaring i grøntsager og juice tog mig. Og det kom sindssygt ud, så jeg opfordrer dig til at prøve det for tidligt. Her er min opskrift på bagt kartoffelcreme -suppe med to små børn og den forsvundne mand.

Du mangler:
& # 8211 to små børn (et eller tre går, afhængigt af hvor mange du har i spisekammeret, undskyld, i huset)
& # 8211 en mand gået for at lede efter slæden til ovenstående
& # 8211 et kg kartofler (af enhver art)
& # 8211 lille selleri, gulerod, pastinak, courgette, løg
& # 8211 noget fuglebestik (vinger, hals, ryg, uanset hvad du finder i fryseren, hvis du ikke kan finde noget, spring dette trin over, gå og uden kød)
& # 8211 en knivspids salt
& # 8211 mælk (200 & # 8211 500 ml, afhængigt af hvor tyk du kan lide cremen, hvis du ikke har mælk, gå med varmt vand)
& # 8211 150 ml madlavningsfløde
& # 8211 rosmarin
& # 8211 en god mixer

Bed børnene om at bringe dig kartofler fra spisekammeret. Børnene vil grundigt sprede de jordiske kartofler ud over huset. Derefter går du selv for at hente dem fra gulvet, fra under borde og stole, fra legetøjet, fra kattens kløer. Vask dem godt, prik dem derefter med en gaffel på alle sider og bag dem i ovnen. Jeg dryssede lidt tørret rosmarin over dem, så køligt. De var klar på en time (jeg har en elektrisk ovn).

Mens kartoflerne bagte, og børnene tegnede hele fars fars akvarium med carioca, forberedte jeg kylling og grøntsagssuppe, også nødvendig til vores kartoffelcreme -suppe: Jeg smed de relativt knuste radiser i en stor gryde med meget vand plus løg og courgette, en spiseskefuld hakket rosmarin og et kyllingelår. Jeg lod dem koge, mens kartoflerne var kogte, så silede jeg gennem en lille sigte for at opnå en klar væske.

Jeg rensede kartoflerne godt med den ene hånd, mens jeg med den anden læste historien for børnene om den lille mus, Ratatouille (for at beholde det gastronomiske tema) for børnene. Derefter satte jeg kartoflerne og saften sammen, og jeg passerede alt med den lodrette mixer (du har brug for en kraftig, ellers udsender det røg, kartoflerne er ret klæbrige). Jeg tilføjede madlavningsfløden og satte den på ilden igen. Derefter hældte jeg mælk, indtil jeg fik den ønskede konsistens (der kom ca. en halv liter). Jeg tilsatte lidt salt og lod det koge. Mens suppen kogte, og børnene spredte det våde tøj over hele huset, var ansigterne tørre, men det var temmelig vådt (resten af ​​huset), jeg skar i tern fem skiver ældre brød, jeg dryssede dem med en lidt olivenolie, jeg dryssede dem med lidt tørret basilikum og lidt hvidløgspulver. Derefter kom jeg dem i airfryer i fire minutter, og sådan var croutonerne klar (i ovnen tager det 10 minutter ved høj varme).

Da jeg lagde suppen til afkøling, spiste børnene næsten alle croutoner, jeg gemte et par mere til billedet.

Separat, til voksne, stegte vi et par tern røget muskler i gryden, i kombination med den cremede creme, de gjorde flere glade ofre til (inklusive Sofia, der fiskede hvert stykke flæsk i alle vores skåle).

Og det er det! Det er ikke frygtelig simpelt, du skal bage kartoflerne og skrælle dem (jeg hader det her), men smagen er alt besværet værd. Jeg synes, det kommer godt ud med kogte kartofler, jeg ville bage kartoffelmos! Hvis du prøver dem kogt, lad mig vide, hvordan de bliver.

Det går vel godt med ærter, broccoli og andre grøntsager, jeg prøvede ikke, først blev vi trætte af det, så går vi over til variationer!

Stor appetit, jeg venter på succeshistorier med denne opskrift og billeder som bevis! Længe leve supper, gryderetter og borscht! (bortset fra maven)


Indisk risengrød med mandler og rosiner

Risbuddinger kan findes i næsten alle køkkener i verden, men den indiske virkede langt bedst af alt, hvad jeg har prøvet hidtil. Kombinationen af ​​mælk og ris, stuvet i lang tid og duftende med safran og kardemomme (hvilket på ingen måde er det samme som muskatnød, som vi fejlagtigt har set foreviget på nogle steder) bringes til perfektion af stegte mandler og kødfulde rosiner. Denne budding, kaldet Kheer, Payasam eller Payesh, siges at være født for 2000 år siden i Jagannath -templet i Puri og er konstant blevet forberedt i mange hinduistiske helligdage.

Sendt i 100-200 kcal, Nyheder, Kager og andre desserter, orientalske retter Tags: indisk køkken, kardemomme, forfriskende dessert, mælk, kondenseret mælk, mandler, basmatiris, buddingopskrift, dessertopskrift, indisk opskrift, kheeropskrift, risopskrift, safran, rosiner Ingen kommentarer & # 187

Kedgeree med røget laks

Denne opskrift har også videoversionen.
Serie sponsoreret af Riso Scotti Danubio.
Kedgeree er en allerede anglo-indisk ret, der allerede er traditionel, og består af ris, røget fisk, kogte æg, persille og krydderier. Det er meget alsidigt, fordi det kan serveres varmt eller koldt til ethvert måltid på dagen.


Køkken: Anglo-indisk
Vanskelighed: Let
Beløb: 2 portioner
Forberedelsestid: Ti minutter
Madlavningstid: 25 minutter

ingredienser:
2 poser Riso Scotti Basmati Easy Cook ris
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
2 cm stykke ingefær, skrællet og hakket
150 g røget laks, skåret i tynde strimler
3 æg
200 g frosne ærter
3-4 spiseskefulde risolie
200 g svampe, skåret i halve eller kvarte
2 spsk creme fraiche
salt
sort peber, friskkværnet
2-3 tsk karrypulver
1/2 bundt persille, hakket
persilleblade, til pynt
Instruktioner:
Lad risene simre i cirka 10 minutter, til de er møre. Fjern poserne fra vandet, afdryp og overfør risene til en skål.
I mellemtiden bringes vand i kog i en gryde, tilsættes ca. 1 spsk salt og blandes, indtil det er opløst. Reducer flammen, så vandet kun simrer, og tilsæt æg og nedsænk dem i vand med en ske. Simre æg i 10-12 minutter, fjern derefter og afkøl i isvand. Skræl squashen og skær den i kvarte.
Kog ærterne i kogende vand ved middelhøj varme i 8 minutter. Afkøl under rindende vand og afløb godt.
Varm olien op i en stor gryde. Tilsæt løg og kog ved svag varme i 3-4 minutter eller indtil det er blødt. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe og kog i 5 minutter ved lav-medium varme.
Tilsæt ris og ærter og bland hurtigt. Tilsæt røget laks, creme fraiche, karry og persille og bland. Server fadet pyntet med kogte ægskiver og persilleblade.
Bemærk:
Jeg brugte udtrykket & # 8222a simmer & # 8221 til at henvise til den stille kogning, uden kogning, som finder sted ved 85-95 ° C. Udtrykket kommer fra fransk, hvor & # 8222mijoter & # 8221 betyder nøjagtig det samme (på engelsk & # 8222to simmer & # 8221).


Nettle pilaf med leurda

I slutningen af ​​sidste uge lykkedes det mig endelig at komme på markedet, hvor jeg tog af sted med poser fulde af loboda, brændenælder, leurda og grønne løg. Vi ville være nye kødspisere, men vi kunne ikke modstå sådan et lokkende tilbud. Jeg lavede først lobodasuppe og brændenældepuré, derefter lavede jeg af en del af leurda en Pesto de leurda (jeg planlagde det til lidt Spaghetti med leurda pesto og cherrytomater samt til andre godbidder, som jeg vil afsløre til dig i de kommende dage). Men jeg bevarede en forbindelse mellem leurda og for en lækker brændenælde pilaf med leurda, en ret, der fra mit synspunkt kombinerer to af & # 8220 krydderurter & # 8221 behagelige for mig, det er meget sundt og kaloriefattigt. Baskisk og post.

Sendt i 0-100 kcal, Pynt, Nyheder, Rumænske retter, Faste opskrifter eller kan tilpasses til faste Tags: rumænsk køkken, grønne løg, garnering, rispynt, garnering, leurda, leurda mad, brændenælde mad, fastemad, ris, leurda ris, brændenælde ris, grønne ris, brændenælde pilaf, få kalorier, ris opskrift, pynt opskrift, pilaf opskrift, fastende opskrift, pynt opskrift, leurda opskrift, ris opskrift, faste pilaf opskrift, lav kalorie opskrift, rumænsk opskrift, brændenælde opskrift, lav kalorie opskrift, brændenælder 5 kommentarer & # 187

Kedgeree med rosiner

Kedgeree (eller kitcherie, kitchari eller kitchiri) er en traditionel anglo-indisk mad, der består af ris, røget fisk, kogte æg, karry, rosiner og persille. Det er meget alsidigt, fordi det kan serveres varmt eller koldt til ethvert måltid på dagen.


Denne ret menes at være afledt af & # 8222kichiri & # 8221, en indisk ret lavet af ris og linser, hvis oprindelse kan spores tilbage til 1340. Kedgeree blev bragt til Storbritannien af ​​tilbagevendende bosættere. Fra Indien.

Køkken: Anglo-indisk
Vanskelighed: Let
Beløb: 2 portioner
Forberedelsestid: Ti minutter
Madlavningstid: 40 minutter

ingredienser:
120 g røget fiskfileter, uden hud
1 laurbærblad
2 tråde frisk timian
1 tsk spidskommen frø
2 tsk jordnøddeolie
1/2 kop Basmatiris
2 spsk store og kødfulde rosiner
1 løg, fint hakket
1 tsk karry
1 tsk koriander, malet
80 g friske eller frosne ærter
2 tomater, skrællede og udstenede, derefter skåret i tern
1 agurk, renset for frø og skåret i tern
1 lille rødløg, skåret i tern
4 spsk solsikkeolie
1 spsk citronsaft
3 spsk friskhakket koriander (eller persille)
2 grønne løg, finthakket
2 hårdkogte æg, skåret i kvarte
salt
peber
persille tråde, til pynt

Instruktioner:
Kom fisken i en gryde og skær den, så den passer dimensionelt. Dæk til med kogende vand, og tilsæt laurbærblad og timian. Kog fisken ved svag varme, tildækket, i 8-10 minutter, eller indtil den let opløses (vandet skal bare boble let). Fjern fisken og sæt den til side. Opbevar væsken, som den kogte i.

Varm olien op i en stor gryde ved middel varme. Tilsæt ris og bland til olie jævnt, kog derefter i 2 minutter, omrør ofte. Tilsæt løg, karry og korianderpulver og fortsæt med at koge i 2-3 minutter under omrøring, indtil løget begynder at blive blødt.

Tilsæt 400-500 ml af fiskens kogende væske sammen med spidskommen. Lav en medium-lille flamme, dæk gryden og lad det simre i 5-6 minutter. Tilsæt ærter og rosiner, dæk igen til og fortsæt i 8-10 minutter, eller til risene er møre og ærterne er færdige.

Imens tilberedes en salat ved at blande tomater, agurker og rødløg i en skål. Drys blandingen med olie og citronsaft. Bland godt og smag til med salt og peber.

Bryd fisken i stykker og inkorporer den i risen sammen med korianderblade og grønne løg. Smag til med salt og peber og overfør til en varm tallerken. Tilsæt æggekvartalerne, pynt med friske korianderfrø og server med tomatsalat.



Kommentarer:

  1. Vudoran

    Du vil ikke gøre noget her.

  2. Vugrel

    I beg your pardon that I intervene, I also want to express the opinion.

  3. Abdul-Rahman

    Godt klaret! Bliv ved!

  4. Cadby

    Said in confidence, my opinion is then evident. Didn't try to search google.com?

  5. Arashijinn

    Jeg tror, ​​at du tager fejl.

  6. Norcross

    Jeg mener, du tager fejl. Jeg kan bevise det.

  7. Doull

    In my opinion the theme is rather interesting. I suggest all to take part in discussion more actively.



Skriv en besked