De bedste opskrifter

Fransk løg og bacon Risotto

Fransk løg og bacon Risotto

Overvind din frygt for at lave risotto derhjemme - det er tid. Sikker på, risotto koster lidt på den fancy side, men det er helt gennemførligt og mere værd end nogensinde takket være denne version fyldt med karamelliserede løg og toppet med sprød bacon.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

3

mellemstore løg, tyndt skåret (3 kopper)

1

karton (32 oz) Progresso ™ oksekødssmag

1 1/2

kopper ubehandlede arborio ris

1/2

kop revet parmesanost

6

skiver bacon, sprødt kogt, smuldret (1/2 kop)

Skjul billeder

  • 1

    I 12-tommers stegepande opvarmes 2 spiseskefulde smør over høj varme. Tilsæt løg; kog 5 til 7 minutter, omrør ofte, indtil de er ømme. Reducer varmen til medium; kog 15 til 20 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil løg er dybt brunet. Overfør løg til skål.

  • 2

    I mellemtiden opvarmes bouillon i 2-kvarts gryde over medium varme, indtil den er varm. Reducer varmen til lav hold dig varm, mens du laver ris.

  • 3

    I en 4-liters gryde opvarmes 1 spsk smør over medium høj varme. Rør ris ind. Kog 2 til 3 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil kanterne på kernerne er gennemsigtige. Rør vin ind. Kog 1 til 2 minutter, omrør konstant, indtil vin absorberes.

  • 4

    Reducer varmen til medium. Rør 1 1/2 kopper af den varme bouillonblanding; kog udækket 5 til 7 minutter, omrør ofte, indtil bouillon absorberes. Rør i yderligere 1 1/2 kopper af bouillonblandingen; kog udækket 5 til 7 minutter længere, omrør ofte, indtil bouillon absorberes.

  • 5

    Rør den resterende 1 kop bouillon ind. Kog 5 til 7 minutter, omrør ofte, indtil risen bare er øm. Rør karamelliserede løg, parmesanost, 1/4 kop kogt bacon og resterende 2 spsk smør i. Rør kraftigt, indtil risen er cremet. Server straks, garneret med resterende 1/4 kop bacon. Server med mere parmesanost, hvis det ønskes.

Ekspert tip

  • Opvarmning af bouillon hjælper risen med at koge jævnt på kort tid.
  • Arborio-ris er en højstivelse, kortkornet italiensk ris, der ofte bruges til fremstilling af risotto. Find det i ris- og bønnegangen i købmanden.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
570
Kalorier fra fedt
210
% Daglig værdi
Total fed
23g
35%
Mættet fedt
13g
65%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
60 mg
20%
Natrium
1370 mg
57%
Kalium
280 mg
8%
Samlet kulhydrat
72 g
24%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
5g
Protein
17g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
20%
20%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

4 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Flammkuchen Is the New Pizza (September 2020).