Nye opskrifter

5 griller, du måske ikke kender til

5 griller, du måske ikke kender til


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Et af de mere berygtede navne inden for grillning, Weber gjorde sig berømt for næsten 60 år siden for sin runde og brugervenlige baghavegrill, der er blevet en fast bestanddel i mange husstande. Selvom den har forvandlet sig ud over den originale kulkogegrill til smarte gasgrill, rygere og mere, er den bedst kendt som værende en grundlæggende grundlæggende grill. Så vi besluttede at blande tingene sammen og kigge efter nogle alternative grille, der leverer den samme kvalitet, men tilføjer et stænk af sjov og spænding til din baghave.

Det store grønne æg

Ægformet, let at stikke i et hjørne, og den lyse grønne farve lader det dybest set blande sig med naturen, så du vil næsten ikke bemærke, at det er der-mmm, OK, måske ikke så meget. Denne funky grill er imidlertid ret fleksibel og giver mulighed for næsten enhver form for grillning: Høj temperatur (750 grader) varme eller temperaturer omkring 200 grader til lav og langsom madlavning. Men den største bonus? Det er en ryger, grill og ovn alt i ét.

Leder du efter en slank, indbygget grill, men vil have den smag, der kommer fra kul? Indtast Hasty-Bake. Den kan ikke kun bruges til konventionel og langsom madlavning, denne grill holder. Utallige ejere roser holdbarheden og kvaliteten af ​​den. Som en sagde, "Det er meget sjældent i disse dele. Hvis lokalbefolkningen vidste, hvordan a Hasty Bake kokke, og hvor sjovt det er at bruge, ville dette ikke længe være tilfældet. "

Hvis det er blevet vist på Bobby's Flay's Throwdown, skal du tænke, at der er noget ved det. Disse store trækasser er berømte for at være, hvad grillning handler om: venner, drikkevarer og kød med langsom madlavning. Brug den originale steger (billedet til venstre) til at tilberede hele kyllinger, kalkuner, otte til ti svineribber og otte til ti svinekødsskuldre. Denne grill leveres også med en sprøjte, to grill i rustfrit stål, en dryppande og meget mere.

Tilbered som kokke i professionelle køkkener med denne unikke grill. En af de køligere funktioner derude, denne grill har et krumtaphjul i aluminium, der giver dig mulighed for at justere grillens højde afhængigt af flammerne. I stedet for at skynde maden over til et køligt sted, skal du blot hæve madlavningsfladen for at gemme din mad. Plus, det ligner bare sjovt.

Denne grill i hibachi-stil er let at transportere og perfekt til sommergrillning på farten. Selvom det ikke har et krumtaphjul, er der to justerbare grillhøjder plus præ-krydret rister og en trækdør til regulering af varmen.


Det kan være udfordrende at få en autentisk BBQ -smag, når du laver ribben på en gasgrill. Årsagen er, at gasgrill er perfekte til hurtig og varm madlavning, men at få lækre og møre ribben kræver langsom grillning ved en lav temperatur.

Du kan dog stadig bruge en gasgrill til ribben, forudsat at du tager specifikke trin for at grille den lavt og langsomt. Du skal indirekte tilberede dine ribben, så grillens varme ikke er direkte under babyryggen, men derimod på grillens anden side. Ellers kan ribben brænde ved høje temperaturer.

Sørg for, at den gasgrill, du vil bruge, indeholder mindst to brændere og er rummelig nok til at holde ribberisten på den ene side med tilstrækkelig plads på den anden.

Et fuldt rack med trimmede spareribs bruges i denne vejledning. Du kan dog stadig anvende den samme metode på en babyryg eller andre typer ribben, du kan lide.

Mens de trimmede spareribs tager mellem halvanden og en halv til to timer at tilberede, skal du reducere tilberedningstiden for ribben til babyen med cirka 5 minutter pr. Trin.

(Gad vide hvilken gasgrill du skal købe? Se om nogen af ​​disse AOG- og Weber -grillinteresser interesserer dig.)

Hvad du har brug for

For at grille ribben skal du bruge disse varer og ingredienser:

  • Gas til din grill
  • Et stativ svinekødsribber
  • En skarp kniv
  • Kødtermometer
  • Chilipulver (1 spsk, valgfrit)
  • Tænger (for at manøvrere ribbenene, mens de er på plads)
  • Ribben gnidning (der er flere opskrifter at vælge imellem)
  • Salt (1 tsk, eller efter smag)
  • Brunt sukker (1 kop, valgfrit)
  • Sort peber (1 tsk, valgfrit)
  • Røget paprika (1 tsk, valgfrit)
  • Hvidløgspulver (valgfrit)
  • Træflis eller bidder til en røget smag
  • Sølvpapir
  • En halv kop (120 ml) æblejuice
  • Grillsauce til ribben (1 kop)

Ribberingsforberedelse

Når du har fået dine reoler med baby -ribben fra butikken, skal du begynde at åbne den og bruge et køkkenrulle til at tørre dem tørre. Hele forberedelsestiden tager kun et par minutter.

Svinekød med en ensartet tykkelse overalt og firkantet form er nødvendig for en perfekt grill. Tag ribbenene og inspicér det for løse stykker kød, rester, ben eller overskydende fedt, og skær dem af risten.

Skær ikke alle fedtstoffer af. Målet her er at reducere de tykkere dele og gøre kødet jævnt. Fedtstofferne hjælper med at holde det fugtigt, så fjern ikke det hele. Men for meget fedt er heller ikke ideelt til smagen.

Fjern membranen, der dækker ribbenbenene, så gnidningen kan trænge grundigt ind i kødet. Du kan indsætte enden af ​​en kniv oven på et ribbenben og skubbe bladet opad, så du kan gribe fat i det og trække det af.

Uanset om du laver 2 ribberibber eller mere, er snittet, tilberedningen og instruktionerne de samme. Hvis du vil, kan du også søge efter videoguider.

Ribben Rub

Når du har fjernet de ekstra dele, og du er færdig med ribberisten, skal du skylle det med koldt vand og bruge papirhåndklæder til at lade det tørre.

  • Opskrift til stegt gnidning til alle formål
  • Sød Carolina BBQ gnidningsopskrift
  • Urt citron-peber gnid opskrift
  • Opskrift på blackening spice rub
  • Smoky Texas opskrift
  • Fe støv opskrift
  • Santa Fe krydderi opskrift
  • Montreal krydderi opskrift
  • Salt krydderi opskrift
  • Ancho krydderi rub opskrift
  • Opskrift på hvidløgspulver

Giv kødet en lækker gnidning med nogen af ​​de ovennævnte opskrifter for at tilføje mere smag, men pas på ikke at overmande det med ingredienser. Hvis du vil have grillet 2 stativer til din grillfest, skal du sørge for at have flere gnidninger. Hvidløgspulver, kosher salt, paprika, peber og æblecider er nogle af de bedste ingredienser til grillopskrifter. Vi oplever, at paprika og cayennepeber giver et godt spark til grillet grill, hvis du kan lide en krydret smag.

Gnid ribbenene jævnt og sørg for at dække forsiden, bagsiden og hver side. Fugtigheden skal indeholde al den nødvendige gnidning og lade overskydende gnidning falde væk hver gang.

Efter påføring af gnidning på svinekødsribberne tilsættes koppen brunt sukker ovenpå. Det brune sukker ville trække den overskydende fugtighed og trænge ind i ribbenene. Hvis du vil, kan du også tilføje 1 spsk kosher salt.

Det er bedre at gnide ribben mindst en time før den lægges i en grill. Grilning af ribbenene mindre end 1 time efter gnidning giver det en skinke-lignende konsistens. Hvis du vil beholde svinekødsribberne i køleskabet efter påføring af gnidningen, skal du sørge for at håndtere det forsigtigt og holde det pakket ind med plastfolie.

Røgbomber

For at give dine grillede ribben en god røget grillsmag, skal du først skabe ordentlig røg på din grill, mens du tilbereder ribben [1]. Imidlertid kan det være udfordrende for hver første timer at opnå dette med en gasgrill ved lave temperaturer.

Selvom du måske ser eller får et strejf af røg, skaber dette ikke den stærke røgsmag, du ønsker. Som et resultat er det tilrådeligt at smide nogle røgbomber ind i grillen for at skabe røg.

For at oprette en røgbombe er instruktionerne lette. Rul op omkring en ½ kop fugtige træflis i et stykke aluminiumsfolie. Du kan bruge kirsebær, pecannødder, mesquite, eg, æble eller dine yndlingsflis til foliefolien.

Sørg for, at flisen ikke er våd. Pak de fugtige flis på en sådan måde, at den ene side har et enkelt lag folie. Stik nogle huller gennem folien for at tillade røg at komme ud, og du har en røgbombe.

Lav flere røgbomber i folie og læg dem under risten. Aluminiumsfolien skal være tæt på den brænder, du bruger til den indirekte opvarmning.

Start med at grille ribben

Forvarm først din grill til en temperatur på cirka 200 ° F. Derefter smøres grillen med olie.

Du skal muligvis øge grillens forvarmningstemperatur højere for at udløse afbrænding af træet, og en temperatur på ca. 375 ° F er egnet. Når du opdager, at der kommer røg ud af røgbomberne, bør du få varmen til en lav temperatur på 200 ° F, før du lægger ribbenene på grillen.

En anden vigtig ting at bemærke er, hvor man skal placere ribbenstativet på grillen. Ribbenene skal grilles indirekte medium varme. Direkte varme eller overophedning vil enten tørre det ud eller overstege det, før du overhovedet serverer det.

Hvis din grill har sine brændere kørende foran til bag, skal du bruge en af ​​brænderne i hver ende. Uanset hvilken brænder du vælger, skal du placere dine røgbomber meget tæt på eller over denne brænder, men under madlavningsristen. Læg ribbenene lige på risten på den modsatte side af den valgte brænder.

Hvis ribbenstokken du laver er kort, kan du placere den parallelt og meget tæt på brænderne. Men hvis ribbenstangen er længere, skal du sætte den mere diagonalt på grillen, og det vil kræve, at du roterer den for at udjævne madlavningen og få den grillet perfekt.

Når stativerne placeres, skal knoglesiden vende nedad på grillen, lukke låget og justere temperaturen til ca. 200 ° F. Lad det stege i cirka 30 minutter på hver side. Hold låget lukket, da grillen kan holde så meget røg som muligt.

Selvom der ville være nok røg til at få den lækre røgsmag, så forvent ikke at se en stor mængde røg produceret fra din grill.

Efter 1 times tilberedning skal du kontrollere, at ribbenene er brune på alle sider. Hvis den ikke er brunet efter en time, flyttes ribbenene til direkte medium varme og koges længere i cirka 10 til 20 minutter.

Indpakning af ribben i folie

Når ribbenene er brunet på alle sider, er det tid til at dampe ribbenene med æblemost for at gøre det mørt. Selvom en halv kop æblejuice er en favorit i denne folieteknik, kan du også bruge andre juicer, du ønsker, som ananas eller appelsinsaft.

Pak kødet tæt ind i folie for at beholde al æblejuice eller din yndlingsjuice inde i omslaget. Læg de folieindpakkede ribber tilbage på grillens indirekte varmeside. Luk låget, og hæv temperaturen til ca. 375 ° F. Denne temperatur er passende til at koge æblejuice, gøre ribbenene møre og lade ribbenene stege inde i folien.

Lad indpakningen stå i grillen i cirka 30 minutter, før du tænder for varmen. Pak ribberisten ud, når tiden er gået, og du kan teste, om det næsten er udført af sin fleksibilitet. Det skal være mere fleksibelt, og hvis du holder det i den ene ende, skal det falde ned.

Men hvis du bemærker, at den ene side ikke er helt brunbrun, skal du pakke ribben sammen igen og lade den grille i yderligere 10 minutter til 15 minutter over det indirekte varmeområde, men nu ved en temperatur på ca. 250 ° F til 265 ° F .

Påføring af grillsauce

Det er valgfrit at påføre grillsauce på dine baby -ribben, men en god grillsauce kan tilføre den autentiske grillsmag og forbedre overfladestrukturen.

Påføring af flere lag BBQ -sauce giver dig også en fremragende klæbrig rib. Den bedste måde at påføre grillsauce på dine ribben er at påføre saucen først på den ene side af kødet, lukke låget og lade det koge i cirka 5 minutter.

Påfør derefter BBQ -saucen på den anden side og lad den stå i grillen i yderligere 5 minutter. Gentag denne proces i cirka 30 minutter, og du får flere lag BBQ -sauce på mindst to lag pr. Side.

Fem minutter efter påføring af det sidste lag grillsauce fjernes ribbenene fra grillen. Du kan også anvende chilipulveret og sort peber (1 tsk af dette er tilstrækkeligt).

Den høje temperatur i grillen skulle have smeltet kollagenet i dine ribbenes muskelfibre, så de bliver meget møre. Glem ikke at bruge et kødtermometer til at måle temperaturen på dine ribben. Undgå at stikke igennem kødet eller røre ved knoglen i processen.

Fjern derefter ribbenene fra grillen og lad den hvile i cirka 10 til 15 minutter, før du skærer den i portioner og serverer den. Med gnidninger, sauce og rigtige teknikker er hver brugt time det værd.


Sådan grilles den perfekte bøf på Ninja Foodi Grill

Generelle noter

  • Vi kan godt lide at bruge Ninja Foodi Grill som en indendørs mulighed for vores grillopskrifter.
  • Leder du efter flere opskrifter? Vores opskriftsfinder kan hjælpe dig med at finde præcis det, du har brug for.
  • Tjek alle vores foretrukne anbefalinger til kogebøger, slow cookers og low carb essentials i vores Amazon Influencer Shop.
  • Som med alle vores opskrifter varierer kulhydrater, kalorier og ernæringsoplysninger meget. Som et resultat afhænger dit næringsindhold af, hvilke produkter du vælger at bruge, når du tilbereder denne ret. Den automatiske beregning er kun et automatisk estimat og bør IKKE bruges til specifikke kostbehov.
  • Alle grillretter koger forskelligt, så tilberedningstider er altid en grundlæggende retningslinje. Opskrifter skal altid testes først i din egen grill og tid justeret efter behov.


Bedste budget: Char-Broil Classic Series 3-brænder gasgrill

Selv flamme og uafhængig temperaturkontrol

Mad kan klæbe til grillristene

Ingen dryppande i højre side

Gasgrill har en tendens til at være dyrere end deres kulkollegaer, men denne bryder ikke budgettet. Det har ikke nogle af de klokker og fløjter, du finder på dyrere modeller, men det gør stadig et godt stykke arbejde at grille bøffer og burgere, med masser af plads til mere.

Det tilbyder 360 kvadrat tommer primært grillplads på de porcelænbelagte rister sammen med 170 kvadratmeter på det praktiske svingbare opvarmningsstativ, der kan holde færdigretter ved serveringstemperatur. Denne grill har tre brændere, der giver i alt 30.000 BTU'er madlavningskraft til stor svidende eller lav og langsom madlavning til perfekte grillribber, og vores anmelder var imponeret over dens lige temperatur: "Flammen var jævn og reagerede godt på temperaturen justeringer, hvilket oversatte til endda madlavning og mad, der kom ud præcis som forventet. "

To metalhylder er praktisk til opbevaring af saucer og tallerkener, mens de to hjul gør det let at flytte grillen efter behov. Vores anmelder syntes, at grillen var lidt rystet, da hun forsøgte at skære kød på sidehylden, men generelt syntes hun, at den var robust og praktisk.

Dimensioner: 43,5 x 51,2 x 24,1 tommer | i alt Madlavningsområde: 530 kvadratmeter | BTU'er: 30,000

"Flammen var jævn og reagerede godt på temperaturjusteringer, hvilket oversatte til endda madlavning og mad, der kom ud præcis som forventet." - Lindsay Boyers, produkttester


Grillopskrifter til hele familien

Unikke grillopskrifter

Når du er klar til at komme forbi den sædvanlige grillpris, anbefaler vi at prøve disse enkle, men lækre opskrifter. Husk, at hvordan du tilbereder kødet er det vigtigste element ved grillning.

1. Grillet vildtlæn

Alt du skal bruge er et halvt kilo frisk vilt, olivenolie, salt og peber og din yndlings BBQ -sauce.

Ingredienser:

  • 1 til 2 pund vildtslæn, helst i ét stykke
  • olivenolie
  • salt og peber
  • din yndlings BBQ sauce

2. Ølmarineret rådyr/elg/elgbøf

Marinering af dit kød kan gøre hele forskellen i smagen, især for dem, der ikke typisk foretrækker vildt.

Ingredienser:

  • 1 (12 fluid ounce) flaske ravgult øl (f.eks. Honey Brown Lager®)
  • 2 spsk Dijon sennep
  • 1 spsk Worcestershire sauce
  • ¼ kop sojasovs
  • 1 spsk hakket sort peber
  • 1 spsk salt
  • en streg hot pepper sauce, eller efter smag
  • 4 (3/4 pund) vildt bøffer

3. Grillede løgblomster

Meget sundere end de stegte løgblomster, du finder i steakhouses, men ikke mindre smagfuld!

Ingredienser:

  • Store søde løg
  • 1 stor grillplank, cedertræ, hickory, ahorn osv. Gennemblødt i over 2 timer (jeg kunne passe 3 løg på mine, men planke størrelser varierer).
  • Italiensk krydderiblanding, tør
  • revet romano eller parmesanost
  • granuleret hvidløg
  • paprika
  • olivenolie
  • salt og peber efter smag
  • friske krydderurter til pynt

Til aioli med rød peber:

  • 1 kop ristede røde peberfrugter, enten lavet selv eller en god krukke, der er blevet drænet og tørret godt
  • ¾ kop god økologisk mayonnaise
  • 1 knust hvidløgsfedd
  • salt og peber efter smag

4. Jamaican Street Street Corn

En unik måde at nyde sommergrøntsager fra din have.

  • 6 ører af frisk majs på kolben, lad dem være hele eller skåret i halve
  • 2 kopper kokosflager, ristede
  • 1/2 kop mayo
  • 1/2 tsk revet ingefær
  • 1/4 tsk cayennepeber (valgfrit)
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 2 1/2 spsk karrypulver

5. Whisky Steak Marinade

Bøf lyder måske ikke som et kreativt grillvalg, men det er helt sikkert et klassisk valg, og denne whiskymarinade sparker det helt op.

  • 1/3 kop whisky af god kvalitet
  • 1/2 kop brunt sukker
  • 1/3 kop sojasovs
  • 2 spsk Worcestershire sauce
  • saft fra 1 citron
  • 1 tsk citronskal revet
  • 2 tsk hakket hvidløg

6. Baconindpakket løgringe

Bacon er altid velkommen til grillen, og denne opskrift bringer det virkelig i spidsen.

  • 1 lbs bacon
  • 3 søde løg
  • 2 spsk sort peber
  • 1/2 kop Sriracha varm sauce
  • 2 spsk mayo
  • 1 tsk limesaft

7. Enkel grillet ørred

Nyd din friske fangst ved at grille den og bare krydre den.

Ingredienser:

  • 4 friskfangede ørredfileter
  • madolie, såsom kokos eller vegetabilsk olie
  • salt og friskkværnet sort peber
  • frisk citronsaft

Trækul vs. Gas

Det første skridt til at blive den Grillmester, du altid har stræbt efter at være, er at vælge mellem en kulgrill og en gasgrill. Der er ikke noget rigtigt svar her, da hver tilbyder specifikke fordele.

Trækul giver en rygende smag, mens propangas egner sig til en mere baconlignende smag. Gasgrill giver kødet mere fugt. Kulgrill tager mere tid at varme op, og temperaturen er vanskelig at justere og overvåge.

Gasgrill justeres let og kan endda bruges på en regnvejrsdag. Oprydning er lettere med en gasgrill, og de kan komme med et utal af tilbehør. Gasgrill er imidlertid betydeligt dyrere end kulgrill og har en tendens til at være meget større.

Konklusionen: Hvis du leder efter en billig og muligvis mobil grill, skal du gå med trækulet. Hvis tilbehør, brugervenlighed og sikkerhed er dine bekymringer, skal du vælge en gasgrill.


Bedste gas, andenpladsen: Char-Griller E3001 Grillin 'Pro 40.800-BTU gasgrill

Dimensioner (LxBxH): 48 x 28 x 48 tommer | Madlavningsområde: 630 kvadratmeter | BTU'er/time: 40,800

Char-Griller Grillin ’Pro er ikke så sexet som Weber Genesis II, men det er et stort slag for pengene. Selvom levetid ikke nødvendigvis forventes af en så økonomisk mulighed, er det en holdbar grill, der skal holde dig i årevis.

Dens tre hovedbrændere giver dig 438 kvadratmeter madlavningsområde, og en kraftig 12.000 BTU sidebrænder tilføjer yderligere 192 kvadrat tommer. Brugere kan godt lide, at den holder varmen godt takket være dens kraftige stålkrop og porcelænsbelagte støbejernsrist. En elektrisk tænding betyder, at den skal lyse hver gang, og et specialdesignet håndtag skal forhindre forbrændinger.

Da den vejer mindre end 100 pund, er den let at flytte, hvis det er nødvendigt. En ting folk har påpeget, er dog, at samling kan være en smerte, og at det er bedre at købe det samlet, hvis det er muligt.


6 nøgler til sund grill

Følg disse tips, og du kan grille uden skyld.

At grille frugt og grøntsager er en god idé, uanset om du griller kød eller fisk eller ej. Vi har alle brug for at spise mere frugt og grønt, og det er en tiltalende måde at servere dem på. Jeg behøver nok ikke minde dig om, at det at spise frugt og grøntsager gavner kroppen på så mange måder - reducerer din risiko for koronar hjertesygdom, slagtilfælde, fedme og nogle former for kræft.

Men her er den bedste del: PAH'er og HCA'er dannes ikke på grillede frugter og grøntsager. Plus, hvis du har grillet kød, er det en god idé at få antioxidantrige frugter og grøntsager i det samme måltid.

Fortsatte

Nogle frugter og grøntsager, der er gode til at grille:

  • Tomater
  • Løg
  • peberfrugter
  • Zucchini
  • Aubergine
  • Endive
  • Ananas
  • Mango
  • Æble
  • Pære

Når du griller kød, skal du begrænse mængden af ​​fedt, der drypper på kulene, ved at starte med magre udskæringer, der er beskåret af synligt fedt og hud. Hvis du lægger et meget magert snit af oksekød eller svinekød eller kylling uden skind på grillen, starter du sundt. (Følgende tip nr. 3 kan også hjælpe med at gøre de fleste magre udskæringer mere møre og velsmagende.)

Fortsatte

3. Mariner, Mariner, Mariner

Du skal elske tanken om at tilføre smag i kød, frugt og grøntsager ved at lægge dem i blød i en velsmagende marinade. Nogle foretrukne marinadeingredienser omfatter vine, eddike, citron- eller limesaft, lavnatriumsojasovs, honning, hvidløg, løg, urter og krydderier. Brug marinefrit eller fedtfattig marinade på dit grillede kød, fisk og fjerkræ for at begrænse det fedt, der drypper på kulene. Den enkle handling at marinere før grillning har vist sig at reducere dannelsen af ​​HCA'er med så meget som 92% til 99% i nogle undersøgelser.

Husk disse marineringstip i tankerne:

  • Når du vælger marinader på flaske eller laver dine egne, skal du kigge efter produkter eller opskrifter, der indeholder oliven- eller rapsolie (og som kun bruger lidt olie).
  • Stil alle fødevarer, der marineres i køleskab, på køl i mere end 1/2 time.
  • Bav ikke din mad under grillning med den væske, kødet marinerede i (dette overfører rå kødjuicer til dit kogte kød). Inden du tilføjer kødet, skal du afsætte noget af din marinade til dette formål.
  • Kød og fjerkræ skal marinere mindst 1-2 timer fisk og grøntsager behøver generelt kun at marinere i en time.

Fortsatte

4. Skær ned på grilltid

Grill mindre portioner kød, fjerkræ og fisk, så de koger hurtigere og bruger mindre tid på grillen. Et andet trick er at tilberede kød, fisk og fjerkræ i ovnen eller mikrobølgeovnen og derefter afslutte madlavningen på grillen.

At vende mad ofte kan hjælpe med at forhindre dannelse af HCA'er ifølge nyere forskning ved hjælp af hamburgerpatties. For at vende kød uden at gennembore det (som frigiver saft, der drypper ned på kulene), skal du bruge tang eller spatel i stedet for en gaffel.

Fortsatte

En sjov måde at skære ned på grilltiden er at tråde små stykker kød eller fisk på et spyd. Kammuslinger og rejer er også naturlige til spyd. Jeg kan godt lide at skifte kød-, kylling- eller skaldyrsstykker med peberfrugt- og løgstykker, courgetter, cherrytomater og/eller små svampe.

Har du ikke spyd? Intet problem. Jeg elsker at bruge grene af rosmarin som mine spyd. De tilfører et strejf af rosmarin i maden, når den koger - for ikke at nævne den smukke præsentation, den laver.

Nu hvor du har lært nogle sunde grillhemmeligheder, er her tre opskrifter, der er lettere at prøve.


Pillegriller

Træpillergriller er en stadig mere populær stil på markedet. De bruger træpiller som deres varmekilde og tilbyder en kombination af ønskelige funktioner fra både gas- og trækulgrill. For eksempel er pillegrill elektronisk drevet — de betjener brugervenlige knapper, variable temperaturindstillinger og kan antændes af en afbryder —og giv din mad en uerstattelig smag af hårdttræ (tænk hickory, mesquite eller ahorn). En beholder ved siden af ​​grillen fylder den med pellets for at opretholde din indstillede temperatur, og der er heller ikke behov for naturgas eller propan, da de tilsluttes en standard stikkontakt. Pillegriller er mindre tilgængelige end andre mere almindelige grilltyper og kan være dyre.


Hvad man skal undgå

Inden du køber en ny gasgrill (eller noget for den sags skyld), skal du undersøge, hvordan tidligere brugere har det. Sonnys BBQ pitmaster Shannon Snell anbefalede at kontrollere, om der blev noteret en grills strukturelle integritet, og især over tid. "Grille opbevares normalt udenfor, og afhængigt af regionen i det land, du bor i, vil det ændre tilstanden på din grill," sagde han. Vær opmærksom på anmeldelser om metalrusning, afskalning af maling eller funktionsfejl efter kun få brug. Dette er et stort rødt flag - at grillen måske ikke holder særlig længe efter køb. ”

Men du bør også tage materialerne i betragtning, lige fra kogekassen til ristene og udførelsen i hele grillen. "Se på hjulene: Er de billige plastik eller slidstærkt gummi, kan de rulle glat, og er de store nok?" han sagde. ”Efter det skal du undersøge skruerne og boltene. Vil de ruste efter et par måneder? ” Og overse ikke vigtigheden af ​​at læse anmeldelser, især holde øje med, om skruerne eller boltene rustede efter kun et par måneder.

Relaterede

Shopping Hvorfor jeg elsker Lodge Cast Iron Skillet


Kamado grillpriser

Kamado grillpriser kan variere betydeligt baseret på størrelse, materiale og ekstraudstyr. I de fleste tilfælde kan du forvente at betale mellem $ 125 og $ 1.300.

Budgetvenlig

Små kamadogrill lavet af stål i stedet for keramik spænder normalt fra $ 125 til $ 350.

Små til mellemstore kamado -grill lavet af keramik spænder normalt fra $ 350 til $ 700.

Mellemstore til store kamadogrill lavet af keramik spænder normalt fra $ 700 til $ 1.300.

/>

Sp. Hvad er den bedste måde at starte en kamado -grill på?

EN. Du bør aldrig bruge tændvæske i en kamado grill. Fordi keramik er så porøs, kan den absorbere væsken, hvilket kan beskadige grillen. Brug i stedet en kul skorsten, ildstarter eller elektrisk starter for at få kullene til at brænde i din grill. Du kan antænde trækulet på så lidt som 60 sekunder med en elektrisk starter.

Sp. Hvilken type kul skal jeg bruge i en kamado -grill?

EN. De fleste producenter anbefaler at bruge kul i en kamado -grill, fordi det er lettere at tænde, forbrænder længere og ved en højere temperatur og er lettere at rydde op end kulbriketter.

Sp. Kan jeg bruge en kamado -grill i dårligt vejr?

EN. Kamadogrill påvirkes ikke af regn, kulde eller vind, så de kan fungere meget effektivt i dårligt vejr. Så længe du føler dig sikker nok til at være udendørs, er det helt fint at bruge din grill i enhver slags vejr.


Se videoen: hvordan å lage grillfest for 5min? 10 kg på en rask og billig oppskrift for en deilig svinekjøtt keb (Kan 2022).