Nye opskrifter

Mango og avocado salat

Mango og avocado salat


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

  • 3 spiseskefulde hindbær eller rødvinseddike
  • 1/3 kop olivenolie
  • 1/4 tsk salt
  • Friskkværnet peber, efter smag
  • 2 modne avocadoer, gerne Hass eller sort sort med småsten
  • 1 moden mango
  • 8 røde salatblade
  • 1/4 kop tyndt skåret rødløg

Rutevejledning

Kom eddike, olie og salt i en lille krukke med et tætsluttende låg. Smag til med peber. Ryst kraftigt. Hæld vinaigrette i en mellemstor skål.

Skær avocadoer i halve lodret. Fjern frøene og kassér dem. Sæt håndtaget på en teske mellem skindet og kødet på hver avocado og flyt det forsigtigt rundt i omkredsen, indtil kødet er frit for huden. Skær hver halvdel i 4 på langs skiver, og tilsæt derefter skiverne til vinaigrette. Rør forsigtigt for at belægge godt.

Skræl mangoen med en lille skarp kniv. Mangoens frø frigør sig ikke fra kødet, som avocadofrøet gør, så skær 12 skiver på langs, der skærer mod frøet, og skær dem derefter forsigtigt væk fra frøet.

Læg 2 salatblade på hver af 4 serveringsplader. Fjern avocadoen fra vinaigrette og skift skiver avocado og mango (4 avocado, 3 mango) på salatbladene. Drys på en vandret række af løget. Hæld en lige stor mængde af vinaigrette over hver portion. Server straks.

Ernæringsfakta

Portioner 4

Kalorier pr. Portion 378

Folatækvivalent (total) 121µg30%


Kikært Avocado Salat med Mango

Af: Amy Katz · Udgivet: 16. august 2015 · Sidst ændret: 5. oktober 2020 · Dette indlæg kan indeholde tilknyttede links. · Som Amazon Associate tjener jeg på kvalificerede køb.

Kikært Avocado Salat med Mango er sund og let at lave. De lækre tropiske smag gør det til et hit på potlucks. Og denne naturligt veganske og glutenfri ret kan laves på forhånd og nedkøles, indtil den er klar til servering.

Hvis jeg skulle vælge min yndlings kilde til plantebaseret protein, skulle det være den mægtige kikært.

Også kendt som garbanzo bønner, jeg har altid en forsyning i mit spisekammer.

Selvom jeg køber dem tørret til bulk tilberedning i min Instant Pot elektriske trykkoger, er dåsebønnerne virkelig praktiske til at lave hurtige salater.

Og jeg har lavet denne kikærter -avocadosalat med mango i årevis og bliver aldrig træt af det.


    • En 15 eller 16 ounce dåse sorte bønner, drænet og skyllet
    • 1 medium avocado, skåret i 1/4-tommer terninger
    • 1 mango, skåret i 1/4-tommer terninger
    • 1/2 rød peberfrugt, skåret i 1/4-tommer terninger
    • 1 til 2 spidskål, kun grønne dele, skåret i tynde skiver
    • 2 spsk ekstra jomfru olivenolie
    • 2 spsk limesaft
    • Hakket frisk koriander efter smag, valgfri
    1. Kombiner alle ingredienserne i en serveringsskål. Rør sammen og server.
    1. Kalorier: 174
    2. Samlet fedt: 10 g
    3. Protein: 5 g
    4. Kulhydrater: 18 g
    5. Fiber: 6 g
    6. Natrium: 175 mg

    Genoptrykt med tilladelse fra Vegan Express: Med 160 opskrifter til hurtige, lækre og sunde måltider af Nava Atlas. Copyright © 2008 af Nava Atlas. Uddrag med tilladelse fra Broadway, en afdeling af Random House, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

    Nava Atlas er forfatter til ni kogebøger, herunder Vegetarisk familie -kogebog, Den vegetariske 5-ingrediens gourmet, og Vegetariske supper til alle årstider. Hun bor i Hudson Valley -regionen i New York sammen med sin mand og to teenagesønner (alle veganere).


    Mango og Avocado Salat - Opskrifter

    Hvid balsamico vinaigrette:

    Læg skalotteløg i en skål. Tilsæt den hvide balsamico, sæt den til side i 15 minutter. Tilsæt den ekstra jomfru olivenolie og pisk til emulgering. Smag til med salt. Reservér 3/4 kop vinaigrette for at klæde salaten på. Gem de resterende 3/4 kop til mango vinaigrette.

    Mango Vinaigrette:

    Kom mangoen og spiseskefuld olivenolie og sukker i en blender. Blend ved lav hastighed i 30 sekunder, og hæld langsomt den resterende 3/4 kop hvid balsamico vinaigrette i. Fortsæt med at blende, indtil den er glat. Smag til med salt.

    Salat:

    Smuldr fetaosten i en stor skål, og tilsæt mango i tern og en knivspids salt. Tilsæt de blandede grøntsager og rør med nok hvid balsamico vinaigrette til helt at belægge greenerne, tilsæt mere vinaigrette eller salt efter smag. Skær hver avocado halvt lodret i ca. 1/4 tommer skiver, mens halvdelene stadig er intakte. Salt overfladen af ​​hver avocado let og sæt til side til plating.

    At samle:

    På hver tallerken falder 1 spsk mango vinaigrette i det ene hjørne og spredes ud over tallerkenen med bagsiden af ​​en ske til det modsatte hjørne i en halvmåneform. Fordel skiverne af hver avocadohalvdel med begge hænder for at forlænge til en strimmel. Kurv hver strimmel til en cirkelform, og anbring en avocado -ring i hjørnet af hver tallerken ved spidsen af ​​mango -vinaigrette med den åbne del af avocado vendt mod midten af ​​pladen. Læg 1/4 af salaten i midten af ​​hver avocado -ring. Pynt med 2-3 af hver blomst. Tjene.


    Sådan laver du mangosalat

    At lave denne rå mangosalat kunne ikke være lettere. Det eneste du skal gøre er at hakke ingredienserne op og kombinere dem.

    Hvis du vil spare endnu mere tid på at forberede denne salat, skal du bruge en foodprocessor til at hakke krydderurterne. De er hurtigt klar! Og for en hurtig og nem måde at skære en mango på, kan du tjekke dette ud:

    Skær simpelthen siderne af mangoen så tæt på pit som du kan, skær den kødfulde del med en skarp kniv og brug en ske til at øse den ud.

    Kan jeg lave mangosalsa før tiden?

    For at forberede Avocado Mango Salsa på forhånd skal du hakke alle krydderurterne og skære mangoen i tern og opbevare dem i køleskabet i separate beholdere.

    Lige før servering, overfør dem til en skål, tilsæt avocado, mandler, lime eller citronsaft og salt og rør godt.

    Sådan opbevares Mango Salsa

    Dette er en ret, der bedst nydes frisk. Men hvis du finder ud af, at du har nogle ekstraudstyr, skal du tømme det og derefter lægge det i en lufttæt beholder. Rest salsa opbevares i køleskab i op til 3 dage.


    Opskrift: Mango, Avocado og Black Bean Salat

    Tex-Mex behøver ikke altid at betyde klokker af queso om alt! Denne salat giver alle smagene fra en Tex-Mex-favorit uden alle kalorierne (eller skyldfølelsen). Avocado giver tilfredsstillende fedt, fiberen kommer fra de sorte bønner, mens mangoen giver subtil sødme.

    Cleveland Clinic er et non-profit akademisk medicinsk center. Annoncering på vores websted hjælper med at understøtte vores mission. Vi godkender ikke produkter eller tjenester fra ikke-Cleveland Clinic. Politik

    Ingredienser

    2 modne, men faste avocadoer, halveret, skrællet, udstenede og i terninger
    1 spsk friskpresset limesaft
    2 modne, men faste mangoer, skrællede, udstenede og i terninger
    1 (15 ounce) kan sorte bønner uden salt tilsættes, drænes og skylles godt

    Til lime dressing

    1 tsk revet limeskal
    2 spsk friskpresset limesaft
    2 spsk hakket frisk koriander plus mere til pynt
    ½ tsk havsalt
    ¼ tsk friskkværnet sort peber
    ¼ tsk sukker
    3 spsk ekstra jomfru olivenolie

    Rutevejledning

    1. Kast forsigtigt avocado-ternene med limesaften i en mellemstor skål.
    2. Tilsæt mangoen og rør forsigtigt for at kombinere. Sæt til side.
    3. Forbered limedressingen: Pisk limeskal og saft, koriander, salt, peber og sukker sammen i en stor skål.
    4. Pisk olivenolien i, indtil blandingen er grundigt kombineret og skaber en tyk dressing.
    5. Tilsæt avocado -blandingen og sorte bønner og rør forsigtigt.
    6. Hæld salaten på individuelle tallerkener, pynt med koriander, og server.

    Ernæringsoplysninger (pr. Portion)

    Kalorier: 302
    Samlet fedt: 17,2 g
    Mættet fedt: 2,6 g
    Transfedt: 0g
    Kolesterol: 0 mg
    Natrium: 434,3 mg
    Samlet kulhydrat: 35,1 g
    Fiber: 11,2 g
    Sukkerarter: 16,2 g
    Protein: 6,6 g

    Kilde: Mager lever: Et dokumenteret program til forebyggelse og Vend den nye stille epidemi - Fedtsygdom af Kristin Kirkpatrick, MS, RD, med Ibrahim Hanouneh, MD (© 2017 Da Capo Lifelong Books)

    Cleveland Clinic er et non-profit akademisk medicinsk center. Annoncering på vores websted hjælper med at understøtte vores mission. Vi godkender ikke produkter eller tjenester fra ikke-Cleveland Clinic. Politik


    Kombiner salat, mango og avocado i et fad. Fordel bacon, æg, rødløg og macadamias.

    For at lave dressing piskes alle ingredienserne sammen i en lille kande. Smag til.

    Dryp dressingen over salaten lige inden servering. Kast forsigtigt. Drys med barberet parmesan og basilikumblade til servering.

    Forberedelse af mango

    Hold mango oprejst med stilken vendt opad. Skær kinderne af ad gangen med en skarp kniv, tæt på stenen. Hvis det skæres i skiver, skal kødet tages af huden med en ske og skæres efter behov.

    For et 'pindsvin' mønster, efter at du har skåret kinderne af, skal du score mangokød 3 eller 4 gange lodret (pas på ikke at skære gennem huden) og derefter 3 eller 4 gange vandret. Hold fast i begge kanter af mangokind og vend indad. Skær kødet væk fra huden eller spis det direkte fra huden.


    Hvad er nogle af fordelene ved Mango?

    At putte søde og salte ingredienser i en skål sparer tid på retterne og giver dig både den søde og salte smag i en tallerken. Denne avocado-mangosalat er meget mættende og meget nærende. Som du sikkert ved, betragtes avocado som en af ​​verdens mest nærende ingredienser. Mangoer har også masser af sundhedsmæssige fordele. Mango er en fremragende frugt, der hjælper med at holde dit kolesterol i skak. Det er fantastisk til din hud, bekæmper kræft, er godt for fordøjelsessystemet og er særligt godt for dit syn.

    I denne ret går den søde mango og cremet avocado meget godt sammen med kylling og rødløg. Men den syrlige smag af citron får enhver smag til at skille sig ud! Kyllingen i denne salat tilføjer en god proteinkilde og hjælper med at opbygge stærke knogler. Hvad angår de sundhedsmæssige fordele ved rødløg, vil denne ingrediens øge din immunitet og hjælpe dig med dens anti-aging egenskaber.


    Tropisk kammusling salat med avocado, mango og ristet kokos

    Hvorfor er de mest af det, der går ind som min mest yndlingssalat nogensinde!!

    Og her er den anden halvdel.

    Yum, ikke? De siger, at du spiser med dine øjne først, så jeg elsker måltider, der er farvestrålende som denne salat, med en række forskellige teksturer og smag, der fungerer så godt sammen. Denne salat er dybest set sommer i en skål. En lys, sprød, salt, sød, cremet, syrlig skål med sommer. Det ser godt nok ud til at spise !!

    Lad os tale om kammuslinger. Elsker du dem eller ej? Mig? JEG ELSKER. Især den store fede dykker ’s tunger. Min foretrukne måde at lave mad på er grillet. Min mands trick til at perfekte kammuslinger er at opvarme grillen VARM, skrabe den ren, oliere grillen, sænke varmen og placere TØRT kammuslinger (krydret med salt og peber) på grillen. Kog, drej kun en gang, indtil den er lige gennemstegt. På denne måde kommer de perfekt ud hver gang, og de holder sig ikke til grillen. Jeg hader det, når det sker. Ingen donerer kammuslinger til grillguderne.

    Lad os nu tale om dressingen. Min mor har denne butik i olivenolie og eddike i nærheden af ​​sit hus, kaldet Olive U Naturally, og bringer os forskellige smag en gang imellem. Jeg har haft denne kokosnødbalsamico i mit spisekammer og var ikke helt sikker på, hvad jeg skulle lave den med. Jeg stegte søde kartofler med det (og spiste det hele op, før jeg kunne tage billeder til at blogge om, så det sker snart igen, fordi det er en opskrift, jeg skal dele med y ’all), og jeg har brugt det nu som en salat forbinding. Denne dressing er min vinaigrette, når jeg laver lette salater, især skaldyrssalater. Jeg har lige byttet hvidvineddike ud til kokosnødden og ÅH WOW. Så godt. Jeg bruger også min magic bullet blender, når jeg laver små portioner dressing. Som jeg gjorde for denne salat. Gør 2 perfekte portioner.

    Nu til min mangoskæring “tutorial ”, før vi bygger denne salat.

    Mine børn ELSKER mango. Ligesom jeg har brug for 10 mangotræer for at understøtte deres vane. Det ville jeg også grave, alle de friske mangomargaritas, som jeg kan klare. Og de elsker det, når jeg skærer en mango som denne “restaurantstil ”. På denne måde gør det mangoen til en mere bærbar snack. Plus det ser bare fedt ud. Bare sørg for knap at skrabe langs indersiden af ​​skrællen, når du skærer, så du ikke skærer igennem den.

    Lad os nu bygge denne salat

    Jeg elsker disse salatretter, jeg fik fra Sur La Table. Jeg vil tilbage og få resten af ​​sættet, mit normale servise hver dag har set bedre dage. Så jeg starter med en blanding af babysalatblanding og babyrugula. Jeg elsker den pebret bit fra rucolaen. Så tilføjer jeg tyndt skåret rødløg. Jo tyndere jo bedre. Det er i hvert fald sådan, jeg kan lide det. Enhver kombination af grøntsager eller salat fungerer som din salatbase.

    Dernæst skæres druetomater i skiver og fast avocado i tern. Jeg skærer avocado samme teknik som mangoen. Jeg tror, ​​at hvis jeg skulle vælge en mad til at leve på resten af ​​mit liv, ville det være avocadoen.

    Rød paprika i tern (virkelig du kan bruge enhver, rød er bare min personlige favorit) og mangoen. Elsker farven på den mango.

    Næsten færdig!! Jeg lod kammuslingerne køle lidt af, inden jeg tilføjede dem til salaten. På salater foretrækker jeg, at proteinet ikke er super varmt, men heller ikke koldt. Det skal være “juuuuuust rigtigt ” du ved, ligesom Guldlokke gerne vil

    En af de teksturer, jeg elsker i salater er “crunch ”, og min crunch til denne salat er ristet kokos. Jeg har bogstaveligt talt en gallon spand med usødet, økologisk kokoschips fra Tropical Traditions i mit spisekammer. Jeg laver hjemmelavet kokossmør og kokosmælk med det samt rister det til bagte godbidder og salater. Jeg rister min på en pande ved svag varme under omrøring ofte, så den ikke brænder på.

    Og til sidst vinaigrette. Dens ’ en virkelig let, forfriskende dressing, som jeg også bruger til marinader til kylling og rejer og med at skifte den sædvanlige hvidvineddike ud til kokosnødden gør den virkelig perfekt til denne salat.


    Mango Avocado Pasta Salat med Cilantro Lime Dressing

    Sendt af Savita

    Sund frisk pastasalat med cremet avocado, søde mangoer og velsmagende koriander-lime-dressing. Hver gaffel fuld af denne pastasalat har noget lækkert at nyde-lime-gennemblødt cremet avocado, saftige mangoer, farfalle pasta og sprøde pinjekerner.

    Dette er en avocadosalat, som du let kan bære til potlucks eller grillfester! Smagsfyldt koriander-lime-dressing gør ikke kun mango og avocado ekstra lækker. det bevarer også farven (forhindrer oxidation) af skiver avocado. Resultat? En perfekt frisk salat selv efter 5 timers rejse! Hvor godt lyder det?

    Åh, og denne salat er mælkefri, vegansk og kan være glutenfri!

    Hvorfor deler jeg en pastasalat i dag ?! Nå, en fordi jeg "elsker" salater og for det andet fordi jeg for nylig havde adgang til Farmer's Market friske avocadoer og koriander! Denne avocado- og mangosalat var min frokost i weekenden. Så jeg tænkte, hvorfor ikke dele denne sommerfriske pastasalat med jer alle!

    Vi begyndte for nylig at besøge et lokalt bondemarked nær vores lejlighedssamfund. Jeg elsker Farmer's markeder for forskellige friske rodfrugter, masser af friske krydderurter, mine yndlingschurros og street tacos. :) Denne gang var jeg glad for at finde radise, forårsløg og avocado! Helt ærligt kunne jeg ikke beslutte mig for hvilken jeg skulle efterlade. :)

    Til dagens salat købte jeg nogle friske avocadoer, friske krydderurter og lidt økologisk pasta.

    Indtil sidste uge delte jeg ugentlige temaopskrifter. men i denne uge mistede jeg momentum på grund af nogle uforudsete årsager. Faktisk er det okay for en smule overraskelse hvert par uger. Er det ikke?

    Så da den ikke fulgte et tema, passede denne avocadosalat lige ind. Da solen skinner lyst og foråret er sprunget. en frisk solrig salat som denne perfekt til min frokost. Så jeg tænkte også at sprede lidt solskin til dig.

    Jeg kan godt lide at nyde denne salat, kølet, med ekstra stænk koriander-lime-dressing, og det er sådan, jeg deler den med dig. Et fyldigt strejf af sunde fedtstoffer af avocado, syrlig-saftige mangoer, farfalle-pasta og zippy koriander-lime-dressing! Kun 10 minutters forberedelse og frokost serveres. Åh, og denne pastasalat er også fantastisk til at pakke til potlucks eller udendørs grillfester.

    Cilantro Lime Dressing tilføjer ikke bare zing i denne enkle salat, men forhindrer også, at skiveskårede avocadoer hurtigt bliver sorte. Hvis du kan lide at samle denne salat en nat forude. til næste dag frokost/potluck? Jeg vil foreslå at blande alt andet end avocado og 1/4 kop dressing. Om morgenen tilsættes skiver afocado blandet i den resterende dressing, og denne salat sidder let frisk i de næste 5-6 timer.

    Cilantro-Lime dressing fordobles let. Hvis du elsker avocado og mango og ofte køber noget ekstra som jeg gør :) Lav derefter en ekstra portion dressing og bland frisk i næste dags Mango Avocado pastasalat. Jeg er sikker på, at I også elsker at gentage yndlingssalater til frokost to gange om ugen! Nå, jeg elsker også! Så jeg har altid lidt ekstra dressing i køleskabet.

    Vegansk? Sådan enkel og frisk salat behøver ikke ost eller mejeri. Avocado holder hver bid af denne salat cremet og rig uden mælkekalorier. Så ja, denne salat er vegansk.

    Glutenfri? Brug glutenfri boghvedepasta eller veggiepasta for at gøre den glutenfri.

    Jeg kan ikke afslutte dette indlæg uden at dele et par ord om en lækker saftig ingrediens i denne salat, dvs. mango. Dette er det første parti sæsonbetonede modne og søde mangoer, jeg fandt i butikken sidste weekend. Jeg må sige, som navnet antyder, at denne salat ikke er "Mango Avocado Salat", hvis den ikke har mango og avocado.

    Lad mig hurtigt opsummere, hvorfor du skal prøve denne salat i denne weekend!

    1. En enkel salat med masser af frisk smag. Klar på bare 20 minutter!
    2. Denne salat fordobles let. Perfekt at lave til potlucks.
    3. Børn vil blive forelsket i pasta, søde mangoer og citron krydret avocado. (for børn skal du bare springe jalapeno i dressing.)
    4. Sund salat med omega fra avocado og uden mælkekalorier.

    Jer der! Lige da jeg skrev dette indlæg, klikkede det på mig, at denne salat faktisk ikke er ude af temaet. Humor mig, hvis jeg siger, jeg har en mexicansk Street-fair brunchplanlægning til dig!

    Server blomkålsris-tacos med siden af ​​Mango-Avocado Pasta Salat. Afslut med chokolade Churros toppet med pisket jordbærcreme! yumm!


    Mango Avocado Salat

    Publiceret: 22. feb. 2019 Ændret: 14. oktober 2020 / af Debbie Jones / Dette websted bruger cookies. Dette indlæg kan indeholde affiliate links. Fortrolighedspolitik i sidefod. Alle meninger er mine egne. Dette websted genererer indtægt via annoncer.

    En forfriskende mango avocado salat forret eller tilbehør. Med stykker avocado overtrukket med lime, finthakket rødløg, flammende rød chili og en god håndfuld frisk koriander. En perfekt caribisk forret eller tilbehør, der passer godt til alt krydret.


    Se videoen: Mango Avocado Salad. 10 Minute Recipe. Dish u0026 Devour (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Guiseppe

    Specially registered at the forum to tell you a lot for your advice. How can I thank you?

  2. Argo

    Lad os være.

  3. Evrawg

    Når jeg kommer tilbage her igen, hvorfor alt dette lort ikke var her. Tigge. Ellers taler jeg ikke længere med dig

  4. Yankel

    gå amok

  5. Harmen

    Jeg tror, ​​du tager fejl. Jeg er sikker. Jeg kan bevise det.

  6. Nimi

    hvad skulle vi gøre uden din fremragende idé



Skriv en besked