Nye opskrifter

Bedste opskrifter på Pomodoro -sauce

Bedste opskrifter på Pomodoro -sauce


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tips til indkøb af Pomodoro Sauce

Italiensk mad handler om enkelhed og at lade ingredienserne skinne. Så sørg for at få ingredienser, der er af god kvalitet og smag. Landmændsmarkeder og specialbutikker vil have gode produkter og produkter. Bare sørg for at have en god olivenolie.

Pomodoro Sauce Madlavningstip

I modsætning til andre højt ansete køkkener er italiensk mad normalt enkel at lave med mange retter, der kun indeholder 4 til 8 ingredienser. Italienske kokke er hovedsagelig afhængige af ingrediensernes kvalitet frem for omstændig tilberedning.


Opskriftsoversigt

  • 1 dåse tomater i tern
  • 2 stilke selleri, med blade, hakket
  • 2 gulerødder, skrællet og hakket
  • 1 lille sødt løg, hakket
  • 3 fed hvidløg
  • ½ (6 ounce) dåse tomatpuré
  • 2 kopper vand
  • 2 kopper rødvin
  • 1 tsk tørret salvie
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk tørret persille
  • 1 spsk tørret oregano
  • salt og formalet sort peber efter smag

Rør tomaterne i tern, selleri, gulerødder, sød løg, hvidløg, tomatpuré, vand, rødvin, salvie, basilikum, persille, oregano, salt og peber sammen i en stor gryde og bring det i kog. Reducer varmen til lav og kog saucen ved simre, indtil gulerødderne er møre, cirka 1 time.

Hæld saucen i en blender og fyld kanden højst halvvejs. Hold blenderen på plads med et håndklæde, og start forsigtigt blenderen med et par hurtige pulser for at få saucen til at bevæge sig, inden den efterlades til pure. Purér i partier indtil glat og hæld i en ren beholder. Alternativt kan du bruge en stavblender og purere saucen i gryden.


Opskriftsoversigt

  • 2 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 løg, hakket
  • 4 fed hvidløg, halveret
  • 2 dåser passata (knuste tomater)
  • ¼ kop frisk basilikum, revet i halve
  • salt efter smag

Varm olie op i en gryde ved svag varme. Tilsæt løg og hvidløg. Kog og rør, indtil det er blødt og gennemsigtigt, cirka 5 minutter. Tilsæt passata, basilikum og salt. Dæk til og lad det simre over medium varme, omrør lejlighedsvis, indtil tomatsovsen er tyknet, cirka 20 minutter. Fjern hvidløgshalvdelene inden servering.


Pomodoro Sauce Opskrift Trin for trin

  1. Hæld den ekstra jomfru olivenolie i en gryde sammen med det skrællede fed hvidløg skåret i halve. Efter 2 minutters kogning ved høj varme fjernes hvidløg, tilsættes de flåede tomater og smages til med salt
  2. Dæk til med låg og kog i mindst 1 time ved meget lav varme: omrør lejlighedsvis. Når de er kogt, pureres tomaterne i en foodprocessor eller blender for at få en jævn og homogen sauce
  3. Overfør tomatsaucen til gryden igen, tænd den meget lave varme igen, og tilsæt basilikumbladene. Efter et par minutter kan du slukke for varmen, dække saucen med et låg og holde den varm
  4. Brug pomodorosovsen til at pynte din pasta eller dine frikadeller eller andet.

Forberedelsestid: 1 time og 30 minutter


Forberedelse

Bundt oregano og timian sammen i køkkengarnet og sæt til side.

Læg en stor gryde over medium varme. Tilsæt olivenolie og varme til skinnende, tilsæt derefter løg, hvidløg, peberflager (hvis det bruges) og stort nip salt. Kog under omrøring lejlighedsvis, indtil grøntsagerne blødgør, cirka 10 minutter.

Knus tomater i hånden og tilsæt dem sammen med deres juice i gryden. Smag til med en knivspids salt og et twist af sort peber og tilsæt krydderurtbundtet. Bring saucen i kog, reducer derefter varmen til medium-lav for at opretholde en svag simmer og kog i 30 minutter for at gifte sig med smagene. Fjern fra varmen, kassér urtebundtet, og behandl let i en blender, indtil de fleste store stykker er væk. Rør basilikumbladene i. Brug straks eller opbevar kølet i en lufttæt beholder i op til 5 dage.


Pasta med klassisk tomatsovsopskrift

Når det kommer til italiensk mad, er få retter mere ikoniske end Pasta Al Pomodoro. Vil du have bevis? Den klassiske pastaopskrifts tre hovedingredienser - pasta, tom.

Når det kommer til italiensk mad, er få retter mere ikoniske end Pasta Al Pomodoro. Vil du have bevis? Den klassiske pastaopskrifts tre hovedingredienser - pasta, tomater og basilikum - er farverne på il tricolore (flaget), og de er tre af de mest brugte ingredienser i italiensk madlavning.

Hvad er forskellen mellem Pomodorosauce og andre tomatsaucer?

For at præcisere er der en masse forskellige slags tomatbaserede pastasovser i klassisk italiensk madlavning.

Du har "alla checca", som er en ubehandlet sommerlig tomatsauce, der minder om bruschetta -topping, så er der "marinara", som er det tætteste på Pasta Al Pomodoro, men den plejer at blive lavet med større stykker tomater og koges lidt længere mere solid er "sugo di pomodoro", som er en langsom (og lang) simret tomatsovs ofte lavet med løg, hvidløg og gulerødder som bund, og endelig er der en "ragu", som er en langsomt simret kødversion af "sugo di pomodoro "(tænk hvad gutterne lavede i fængselsscenen i Goodfellas).

Men pomodorosauce er noget helt eget. Klassisk lavet med bare olivenolie, hvidløg, basilikum og tomater (frisk eller dåse), er det en meget enkel sauce, der mere er en hurtigt tilberedt lys tomatsauce end noget andet, men enkelt men på ingen måde grundlæggende. Ligesom så meget italiensk madlavning kræver denne opskrift kun nogle få ingredienser, så det er meget vigtigt, at de er af så høj kvalitet som du kan få.

Den bedste Pasta Al Pomodoro er en ret, hvor saucen er en perfekt balance mellem sødt og salt og saucen er en tekstur, der dækker hvert stykke pasta uden at være suppe eller tørt.

Hvordan laver man tomatsauce fra bunden?

Afhængigt af den slags tomatsauce, du ønsker at lave - alla checca, pomodoro, ragu osv. - er der et par forskellige trin. Men de starter alle med at kombinere olivenolie og tomater.

Til Pasta Al Pomodoro vil du starte med at tilsætte olivenolien med hvidløg og basilikum og derefter tilføje tomaterne og hurtigt tilberede dem. Du vil kun have saucen til at simre i 15 minutter, så den ikke reduceres og ikke får en "kogt" smag. Tænk på opskriften mere som en hurtig tilberedt version af "alla checca", hvilket betyder, at de begge understreger friskheden af ​​ingredienserne.

Hvis du vil have slutresultatet til at være lidt mere silkeagtigt, kan du tilføje et stykke smør lige før du smider saucen og nudlerne sammen og/eller du kan blande saucen med en stavblender for at lufte lidt og glatte saucen. Ingen af ​​disse trin er traditionelle, eller de er vigtige, men jeg gør dem til middagsselskaber, fordi de tilføjer det ekstra touch for at få denne ret til at føles lidt mere elegant.

Hvilke ingredienser anbefaler du til god tomatsauce?

Jeg går ud fra, at du får den friskeste hvidløg og krydderurter, du kan finde, så de eneste to ingredienser til diskussion er olivenolien og tomaterne. Du kan lave pasta al pomodoro med friske tomater (vi deler den opskrift med dig i fremtiden), men oftere end ikke laver vi opskriften med dåse tomatsauce i høj kvalitet.

Stjernetomaten til pizza og pastasauce i Italien er San Marzano (faktisk er det DOP eller en beskyttet ingrediens, fordi den er så værdsat) og ægte San Marzano DOP -tomater er svære at finde USA. Mange kvalitets tomatvirksomheder dyrker imidlertid en stamme af disse tomater her. Jeg er fan af mærket Bianco DiNapoli, fordi de er smagfulde og har en fantastisk tekstur.

Hvad angår olivenolie, hvis du har læst vores tips om at købe god olivenolie, ved du alle, at her omkring får vi altid ekstra jomfruolivenolie til vores madlavning og garnering.

Se opskriften trin for trin

Det er klart, at vi lavede denne opskrift under vores Cooking Club Cocktail Pasta Workshop. Så hvis du vil se den lavet trin for trin - og få et glimt af menuen, vi vil parre denne med - så gå i gang og tjek optagelsen af ​​workshoppen.

Okay, nu er det tid til at fylde din trusse op med alle de italienske essentielle ingredienser, derefter prøve din hånd på at lave dette og derefter dele din skabelse med os ved at tagge @ salt og vind og #swsociety på det sociale!

PIN DET TIL SENERE


Du siger tomat, jeg siger pomodoro, men hvem er egentlig ligeglad, når det smager så godt og gør så meget?

Italienerne er seriøse med deres saucer - næsten lige så alvorlige som franskmændene! Men hvad du måske ikke ved, er, at tomaten - og derfor tomatsovs - først var en del af den italienske diæt før 1800 -tallet. Det virker skørt at tro, at denne italiensk-amerikanske hæfteklammer faktisk er en relativ tilflytter til det traditionelle italienske køkken.

Der er lige så mange iterationer af tomatsauce, som der er nonnas - hver uden tvivl den bedste! - og dette er min version. I modsætning til en langsomt simrende sugo eller ragu er denne ægte pomodorosauce hurtig og let. Den har kun en håndfuld ingredienser, så det er vigtigt at bruge den bedste kvalitet, du kan finde. Min hemmelighed er at bruge San Marzano -tomater, som kommer lige uden for Napoli - de er de bedste - og parmesanskal til et ekstra smag.

Min pomodoro passer selvfølgelig godt til spaghetti, friskrevet parmesan og en kvist basilikum - enkel, men så tilfredsstillende! Men denne gør-noget-sauce er ikke kun til spaghetti. Til at begynde med passer det godt til pasta i alle former og størrelser, med ravioli, manicotti og lasagne. Det er også en god dipping sauce til mozzarella -pinde, det perfekte tilbehør til frikadeller og det essentielle mellemlag til kylling eller kalvekødsparmesan. Nå efter det, når du når efter en krukke købt marinara.


Mama Mia Trattoria ’s Pomodoro Sauce

Dette er den hemmelige tomatsauce, vi serverer med mange retter på Mama Mia Trattoria. Det er lyst, naturligt lidt sødt og perfekt med en skål pasta eller som ingrediens i andre retter. Tag dig tid til at sautere løg og hvidløg langsomt, så de bliver bløde og smagfulde, men ikke brune, og brug de bedste tomater, du har råd til. Opbevar lidt sauce i fryseren til at have ved hånden til et hurtigt måltid i klemme.

Denne opskrift er uddraget fra Mother ’s Best.


Capellini Pasta vs Spaghetti

Nogle gange, når jeg står i pastagangen, er jeg forbløffet over alle de forskellige sorter, der findes. Der er forskellige former, forskellige størrelser og forskellige farver. Til denne ret vil du gerne bruge en stavformet pasta.

Stangformede pastaer er normalt lange pastaer. Og for at gøre tingene ekstra forvirrende er der forskellige tykkelser. Fra bucatini som er et tykt til Angel Hair som er det tyndeste. Og traditionel spaghetti falder et sted i midten. Oftest er pasta pomodoro lavet med capellini eller englehårspasta, men enhver stavformet pasta kan klare det.

Jeg ville undgå de flade pastaer som fettuccine eller linguine og gemme dem til brug med hjerteligere saucer.


Forberedelse

Trin 1

Opvarm olie i en stor stegepande over medium-lav. Kog løg, omrør lejlighedsvis, indtil det er blødt, 10-12 minutter. Tilsæt hvidløg og kog under omrøring i cirka 3 minutter. Tilsæt rød peberflager og kog under omrøring i 1 minut. Forøg varmen til medium, tilsæt purerede tomater, og krydr let med salt. Kog under omrøring lejlighedsvis, indtil saucen tykner lidt og smag er kommet sammen, 20-25 minutter. Fjern fra varmen og rør basilikum i.

Trin 2

Kog pastaen i en stor gryde med kogende saltet vand, under lejlighedsvis omrøring, indtil den er meget al dente (ca. 2 minutter før den er færdig). Afløb, reserver ½ kop pasta tilberedningsvæske.

Trin 3

Så snart pastaen er klar, skal du rive den ud og kassere basilikum. Sæt stegepanden over høj varme, og rør den reserverede pasta -madlavningsvæske i for at løsne saucen, kog den op. Tilsæt pasta og kog under omrøring, indtil sauce dækker pasta og pasta er al dente, cirka 2 minutter. Fjern gryden fra varmen. Tilsæt smør og parmesan og rør indtil smør og ost er smeltet. Fordel pastaen mellem skålene.

Hvordan ville du vurdere Pasta al Pomodoro?

Så godt! Vil helt sikkert lave igen! Jeg purerede tomatsovsen igen, inden jeg lagde basilikum i, for at sikre at saucen var glat og ikke havde nogen stykker løg/hvidløg. Det kom hurtigt sammen på en hverdag, og min kæreste og værelseskammerat elskede begge det! Enkle, men lækre smag.

Fremragende opskrift. Enkel men lækker. Par med grøn salat kastet med balsamico dressing, og du får et dejligt aftensmåltid.

En af de bedste pastaretter jeg nogensinde har lavet. Brugte tomat basilikum passata, som jeg købte fra en italiensk importbutik i stedet for at purere tomaterne selv.

Dette er den bedste dang pastaopskrift nogensinde - den kan lide RESTAURANT KVALITET. Den er super lækker, sandsynligvis frygtelig usund og imponerer alle der smager på den. Jeg har lavet dette et par gange og er gået over til at købe purerede tomater/tomatmasse, fordi det er lige så godt og kræver mindre oprydning. Så glad for at jeg fandt denne opskrift - nu kan jeg godt lide at lave rød sauce derhjemme!

Meget god, sauce blev sød efter tilberedning med løg og hvidløg. Jeg purerede saucen, inden jeg tilføjede den til pastaen, så den blev mere jævn (fodrede en 2,5 -årig herover) tilsatte hakket grønkål og kikærter med pastaen for ekstra ernæring. Lækker! Hele familien nød det.


Se videoen: Domaća salsa (Kan 2022).