Seneste opskrifter

Hjemmelavede popterter

Hjemmelavede popterter

Træt af papkager? Prøv denne nemme opskrift på 4 ingredienser. Advarsel dog, dine børn vil muligvis nogensinde have papirversionerne igen.MERE +MINDRE-

1

kasse Pillsbury ™ kølet pie skorpe, blødgjort som anvist på kassen

1

jordbær konserves med lille krukke (god kvalitet)

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 425 ° F. Foretag et kiksark med pergamentpapir.

  • 2

    Rul begge pie skorpe og firkant kanterne på hver. Skær hver skorpe i fire rektangler. Placer 1 teskefuld syltetøj i midten af ​​et rektangel og top med et andet stykke skorpe. Krymp kanter for at forsegle. Kombiner dejskrot og rul dem ud, og kvadrer igen kanterne for at danne flere rektangler. Gentag, indtil al kageskorpen er brugt.

  • 3

    Bag poptærter 7 til 8 minutter eller indtil de er lidt brune.

  • 4

    Lad poptærterne køle af i 5 minutter. I mellemtiden forbereder du glasur ved at tilsætte mælk til sukkeret, 1 tsk ad gangen, indtil den ønskede konsistens er nået. Hæld glasur over popterterne og drys med dekorationssukker. Serveres varm.

  • 5

    Rest pop-tærter kan opbevares i en lufttæt beholder. For at servere varm, opvarm i mikrobølgeovnen eller flad i en brødristerovn. (Det anbefales ikke at placere det i en opretstående brødristerovn.)

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Popterter er gode. Hjemmelavede popterter er bedre. Denne opskrift på din yndlings barndomsmorgenmad (okay, godbid) er fem stjerner og kræver kun fire ingredienser, så der er virkelig ingen grund til ikke at gøre det! Vi brugte konserver af jordbærsyltetøj, men som dine yndlingspop-tærter kan du eksperimentere med smag og fyldning. Kirsebær-, blåbær- og hindbærsyltetøj giver lækre alternativer til jordbærpåfyldningen. Og tør vi måske foreslå at fylde dine hjemmelavede popterter med Nutella? Vi brugte regnbue drys til vores version af disse søde godbidder, men du kan også dryppe med chokoladesirup (hvis du spiser dem med det samme!) Eller tilføje hakket frugt til toppen. Hvis du håber på at få rester, foreslår vi at sprede glasuren og drys på wienerbrødet og lade det sætte sig inden opbevaring. Hvis du beslutter dig for at prøve en alternativ topping som hakket frugt eller sirup, skal du tilføje dem lige før du spiser. Når du har prøvet disse hjemmelavede kager, vil du prøve at lave alle dine kager derhjemme.

Se videoen: Hjemmelavede skærebræt i endetræ, plankelook eller stavlimet. Nem gør det selv (September 2020).