Nye opskrifter

Auberginer proppet i ovnen

Auberginer proppet i ovnen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Auberginer vaskes, renses på bagsiden og skæres på midten på langs.

Fjern kernen, lad væggene være cirka 1 cm.

Drys salt i halve og lad det stå i 30 minutter.

Vask risene og lad dem stå i koldt vand.

Skræl 2 løg, hak dem fint og kom dem i 2 spsk olie i en gryde.

Når det bliver glasagtigt, tilsættes de afdryppede ris og 2 spiseskefulde tomatpuré og koges i yderligere 5 minutter. Krydr med vegeta og lad afkøle.

I en skål blandes det hakkede kød med det hakkede løg og ris, med et æg, med den finthakkede dild, med salt og peber, blandes godt og efterlades i køleskabet i 30 minutter.

Auberginehalvdelene vaskes med salt med koldt vand, tørres og fyldes med hakket kødblanding.

Kom olie i en bakke, drys jævnt 3 julienned løg, hakkede auberginkerner og skrællede gulerødder og skær dem i runder.

Drys grøntsager og peber over grøntsagerne, og tilsæt auberginehalvdelene.

Læg tomatskiverne i halve, hæld lidt vand i bakken og kom den i den forvarmede ovn i 1 time.

Efter en time tages det ud af ovnen, fjernes halvdelene på tallerkener, og panden tilsættes finthakket roriilr og tomatpuré og blandes godt og smages til med salt og peber.

Læg auberginehalvdelene tilbage og sæt dem i ovnen i yderligere 40 minutter.

Fjern bakken fra ovnen, drys revet ost på auberginen og sæt den tilbage i ovnen i 15-20 minutter, indtil den er brunet og klar.

Serveres varmt.

God appetit



Fyldt aubergine

& Icirc & # 539i skal:
1 kg aubergine
1 løg & # 259
5 ro & # 537ii
1 peberfrugt
salt
peber
1/3 spsk & # 539 & # 259 spidskommen
4 spsk olie
Preg & # 259te & # 537ti a & # 537a:
Vask auberginerne og skær dem i to på langs. Fjern kernen indefra ved hjælp af en ske og efterlad et tyndt lag på skallen. Steg derefter auberginen i olie på begge sider, indtil den er let blødgjort.
Udfyld venligst følgende formular:
Kernen fjernet fra aubergine & icircl m & # 259runt skaller. Skær løget af og på. Skræl squashen, og skær den i tern. Skær peberfrugten i små tern. & Icircn & # 259bu & # 537i løg & icircn olie & # 537i vand & icircn mængde & # 259 & # 539i lige.
Tilsæt auberginer og peberfrugter og lad dem trække. Kom tomaterne og krydr med salt, peber og spidskommen. Fortsæt med at lave mad i 4 minutter, og sluk derefter for varmen.
Med den sædvanlige pasta skal du fylde auberginen og lægge skiverne af tomater ovenpå. Læg auberginen i en bakke og sæt den i ovnen i 20-25 minutter. Server varme ægplanter. De er velsmagende og nærende.

Indtast her, og du finder en meget god opskrift med aubergine.


Auberginer proppet i ovnen

En portion indeholder: 457 Kcal, 58 g Kulhydrater, 31 g Protein, 9 g Fedt, 23 g Fiber

Ingredienser til 2 portioner

  • Frisk aubergine (1000 g)
  • Rød peberfrugt (100 g)
  • Gulerødder (100 g)
  • Hvidt løg (40 g)
  • Sojabønner (60 g)
  • Tofu ost (100 g)
  • Tomatsaft (400 ml)
  • Rugbrød (40 g)
  • Olivenolie (10 ml / 2 tsk)

Krydderier (valgfrit): Friske persilleblade, sorte peberkorn, hvidløg, salt, laurbærblad, timian

Fremstillingsmetode

  1. Auberginer skæres i halve på langs, udhules af kernen og saltes.
  2. Skær løget i små stykker og skær peberfrugter og gulerødder i tern
  3. Sojabønnerne koges efter anvisningerne på pakken og drænes derefter.
  4. Kom olivenolie, løg, peber, gulerod, auberginkerne, knust hvidløg og afdryppede sojabønner i en stegepande.
  5. Tilsæt tomatsaft, peberkorn, salt, timian, laurbærblad og lad det stå på ilden i 15-20 minutter.
  6. Fyld auberginehalvdelene med denne blanding, læg dem derefter på en bakke beklædt med bagepapir og sæt dem i den forvarmede ovn i 20-30 minutter.
  7. Til sidst drysses revet tofu og smages til med friske persilleblade.

Auberginer proppet i ovnen er et eksempel på frokost fra KiloStop Green opskriftsbogen, som du kan finde med KiloStop Detox i den hurtige påskepakke. Denne pakke er specielt designet af mig og mine kolleger til folk, der ønsker at tabe sig, men ikke har tid til at organisere sig eller gå i fitnesscentret.

Fordi tilrettelæggelsen af ​​måltider er vigtig, selv under faste, har vi udarbejdet en pakke, der hjælper dig med at komme igennem denne periode. Det indeholder:

  • Kogebogen "KiloStop Green" kommer dig til hjælp med en række retter, der kan repræsentere din vegetariske kost indtil påske. Dette hjælper dig med at tabe dig og forberede din krop til den næste vanskelige periode. Bogen indeholder 84 unikke kombinationer, henholdsvis 21 opskrifter til morgenmad, snack, frokost og middag.
  • Kogebogen "KiloStop Detox" hjælper dig med at fjerne toksiner fra din krop på en meget sund måde og ved hjælp af opskrifter, der er specielt designet af vores læger. Den indeholder 84 lækre opskrifter, henholdsvis 21 opskrifter til morgenmad, snack, frokost og middag.
  • eBook -websted Vægttabskursus skrevet af Dr. Laura Ene, kiloStop -vægttab- og vedligeholdelseseksperten, er dit første skridt bag kulisserne i ernæring og lærer dig, hvordan du sammensætter den rigtige diæt, så du kan tabe dig smart og uden frustration.

Køb nu påskepakkepakken og nyd en misundelsesværdig figur!


Aubergine fyldt med hakket kød

Det ser helt unikt ud, så nu får du mig til bedre at forstå begrebet kulinarisk kunst, tillykke med valget.
Hvis du laver sådan noget, vil jeg se billeder af dig og den måde, du forberedte det på.

Jeg ved ikke, om det virkelig er den kulinariske kunst, jeg laver her, jeg gør bare alt, hvad jeg kan for at få de opslåede opskrifter til at komme frem :) Jeg forstår ikke rigtigt delen med billederne med mig og den måde, den blev tilberedt på . og jeg har allerede kogt den fyldte aubergine ovenfor, ikke? Men for stadig at synes at forstå noget, siger jeg, at hvis jeg lagde billeder af mig selv med mad, så ville jeg afvige fra denne forestilling om kulinarisk kunst, du taler om ovenfor, og gøre bloggen til en blog. Kulinarisk i en slags blog personlig album med billeder som dem, der er indsendt af fiskere - de holder stolt fiskene i deres arme :)))

en kvinde er altid imponeret over en mand, der laver god mad, jeg tror derfor fætterens nysgerrighed. Jeg laver denne opskrift!

Hvis jeg vidste det, ville jeg begynde at lave mad fra barndommen: D

Jeg har ikke lavet opskriften endnu, men jeg ville have et spørgsmål.

Ja, aubergineskal spises. Men ikke halen, jeg beholdt den bare for at give bedre billeder :)

men du kan også spise halen :))

Jeg prøvede denne opskrift, den er meget velsmagende. Mit eneste problem er, at da jeg lagde aubergineporten på tallerkenen, blev det til grød. :( Selvom jeg har en kæmpe palette til denne form for operation. Men jeg spiste aldrig aubergineskallen, og vidste heller ikke, at den var spist. Super interessant. Hvordan smager den? Looool

:)) Hvilken smag at have. af aubergine :) Det ser ud til, at du har holdt auberginerne i ovnen i lang tid, næste gang skal du tage dem ud tidligere. For at undgå sådanne situationer tjekker jeg altid fra tid til anden, hvad jeg bager, uanset opskriften.

God aften, i et par uger stødte jeg på denne blog, og jeg kunne virkelig godt lide den, og siden da går jeg ind, når jeg har mulighed for det. Disse frikadeller fyldt med kød er blevet lavet i lang tid, og vi kan godt lide dem meget, og dine ser lækre ud. Kan jeg give dig en idé? (eller måske har du allerede prøvet). Prøv fyldt med tun, de er en godbid. Det er det, jeg går, fordi jeg har strakt mig lidt, tillykke med bloggen og til den større: D. Godnat. Sand

Tak Vero, hvis du lover at komme ind oftere, så får du lov at ligge så længe du vil :) Og tak for ideen, jeg har ikke prøvet auberginen fyldt med tun endnu.

Jeg LOVER, at jeg PRØVER at komme ind oftere, fordi jeg virkelig kan lide din blog, og jeg vil nok give dig en anden idé (vil, vil ikke :)), at jeg kan lide at "lave mad", men jeg foretrækker at lave slik .VERO

Venligst tilfredsstil min nysgerrighed i hvert fald. Hvor gammel er du?: D

:) Hvis du fanger mig i godt humør, vil jeg måske tilfredsstille endnu flere nysgerrigheder: D jeg blev 34.

Haha! Tak.
Jeg vil fortælle dig, at jeg for nylig begyndte at lave mad, og hver gang jeg bruger dine opskrifter, fordi jeg ikke har tillid til andre websteder.
Og du er også meget behagelig som person, jeg læste dine svar i flere kommentarer. :)
Du er gift?

Det ser ud til, at jeg var for diskret denne gang: D, jeg er for nysgerrig.
I dag lavede jeg din kartoffel ciulama opskrift, og den hvide sauce kom frem, men den er virkelig god alligevel ... Jeg er 19 år, og om et par dage kommer jeg ind på det første år på college. Dine opskrifter hjalp mig med at blive uafhængig af min mor :)), der i et stykke tid kedede sig fra at lave mad. Så mange tak :)

Du er ikke kun nysgerrig, men også utålmodig. : P Jeg forstod ikke, hvilken uvidenhed du taler om, men nu så jeg, at jeg savnede dit spørgsmål for 10 dage siden :) Jeg er ikke gift.
Held og lykke på college og fortæl mig, hvis du formår at bevare din nyligt opnåede uafhængighed :)

I dag kogte jeg tomatsuppe, og de fyldte svampe med en ven blev lækre. Desværre ved jeg ikke, om jeg har råd til at lave mad længere, for jeg fik ikke plads på kollegiet og huslejen bliver dyr, jeg har ikke mange penge.
Hvad dig angår, gættede jeg. At mange indirekte tyder på, at du ville være gift, og jeg udledte af dine svar, at nej: D Så ved jeg: & gt

:) Hvis du læser absolut alle kommentarerne, ville du have set, at jeg sagde et par gange, at jeg ikke er gift. For det meste er mine opskrifter slet ikke dyre. Jeg tror stadig, du kan fortsætte med at lave mad. Du skal også spise noget, ikke? : P

I dag lavede jeg de fyldte ægplanter, og de blev fuldstændig vellykkede. Jeg barberede ost til sidst og lidt telemea. Jeg havde pastaen. Børnene kunne virkelig godt lide det. Velsmagende peberfrugter præsenteres her. Tillykke! Jeg forsøger stadig at blive inspireret.

Tak! Rigtig god idé med revet ost over fyldt aubergine.

Jeg laver kun den samme opskrift, da jeg tilbereder en tomatsauce og en rispynt

vidunderlige ting opdages ved en fejltagelse..Jeg troede, at jeg fandt den blog, der fuldstændig tilfredsstilte mig, indtil jeg kom hertil..Jeg håber, at forvirringen ikke vedvarer, og jeg formår at lave mad fra to blogs)

Dina, jeg er meget nysgerrig efter at se, hvordan tingene vil udvikle sig. ) Bare fortæl mig ikke, hvad den anden kulinariske blog er, jeg er så besiddende, at jeg ikke engang tror, ​​jeg orker at høre hans navn :))

Kun hvis du foreslår mig, hvordan jeg får min gummy aubergine til at komme ud, uanset hvor meget den bliver i ovnen ..)

Jeg tænker stadig over det, jeg har endnu ingen forslag :)

. dine opskrifter inspirerer mig meget især nu, hvor jeg er gravid, og jeg har en masse trang :) BRAVO med hele mit tillykke. & lt3 & lt3 & lt3

Tak, Ramona! Jeg ved, at ved at sende nye opskrifter, er jeg også ansvarlig for, at der opstår nye trang :) Sådan en stigning i madlavning og let graviditet!

Valgfri ost? : lol: Jeg ville have skåret kødet og lagt lidt ost blandet med lidt parmesanost, for at gøre det mere smagfuldt.

Alligevel er billederne her så smukke, at selvom jeg ikke vidste, hvor god den fyldte aubergine er, ville jeg stadig have mistanke om dens delikatesse. : D

:)) Diana, tilgiv mig for denne blasfemi! : P Du har ikke sagt noget i et stykke tid, og jeg tænkte, at du måske overså det. eller måske kan du ikke lide ost mere, og du har en passion for slik: D

Jeg forsvinder, jeg vender tilbage. men jeg har stadig en fin næse til ost. : lol:

Sansernes vanvid! Jeg besluttede: du er min favorit.

:) Tak! Det første skridt er taget, men jeg tror, ​​det vil tage noget tid, før jeg bliver alles favorit.

Elena, når det kommer til madlavning, kan disse babytrin i dag blive til kæmpe spring i morgen: D

Hvis du er lige så god som dine netværk.

Hehe, jeg synes jeg er endnu bedre end mine opskrifter: D Men følg mig ikke, jeg har bemærket at meningerne er delte. :)

interessant opskrift. blæk jeg har ikke prøvet det, men jeg vil gerne. Jeg har tilberedt sådan noget med en opskrift fra nogen, derfor ville jeg have et spørgsmål: sidder auberginen simpelthen i bakken uden at blive smurt med noget eller uden at lave en sauce? Da jeg lavede mad, husker jeg, at jeg også lavede en sauce af nogle tomater, rev lidt timian og cirka 2 fed hvidløg hist og her. Hans auberginer, før han læssede dem, var meget små. Jeg siger, at jeg husker, at jeg var tabt i opskriften. tak for opskriften jeg prøver det snart til i morgen laver jeg gryderet med hjerter og pipote k for at gøre auberginen billigere :))

Maria, i min opskrift lægges ægplanterne simpelthen i bakken, og det er ikke nødvendigt at hærde dem først. Der er et væld af variationer af aubergineopskriften proppet i ovnen, så klart du brugte en anden opskrift. Da alt i køkkenet afhænger af kokkens smag, kan du prøve at få det ønskede resultat ved at tilpasse min opskrift. Hvis du stadig har tålmodighed til at vente på, at auberginen bliver billigere, foreslår jeg, at du prøver den i mellemtiden. OPSKRIFT dette fyldte græskar, deres pris er nu på det lavest mulige niveau :) Fyldte auberginer kan vente.

tillykke med bloggen! når jeg er fuld af ideer, vil jeg besøge dig med tillid :-) alt det bedste og så mange enkle og ikke særlig dyre opskrifter som muligt.

Tak! Hvis dette er tilfældet, så vil jeg gerne have, at du er fuld af ideer så ofte som muligt :) Du finder helt sikkert her flere og flere enkle opskrifter med rimelige ingredienser. Du kan tale til mig højt, det gør alle.

tak, hold dig tæt. især efter den succes, jeg havde i går med den fyldte aubergine :-)))

A, i dag fandt jeg ud af, at du ikke laver mad til nogen stald: d, hvis noget ikke har ændret sig i mellemtiden, har jeg nogle hvide ægplanter i køleskabet, og jeg tror, ​​de vil få denne skæbne til sidst med en creme fraiche vulkan, der allerede savler.
Fru for dine vidunderlige opskrifter.

Ehee, du fandt ud af det lidt hårdt. : P Jeg laver mad til en stabil, men jeg er stadig ugift :) Jeg tror, ​​at din hvide aubergine med creme fraiche vil se interessant ud, som om du forberedte dem til White Sensation :))

Hej!
Jeg opdagede dette websted for et par uger siden. Jeg kan godt lide alle de opskrifter, jeg har prøvet hidtil. Tillykke med dette websted. Jeg prøvede denne opskrift på fyldt aubergine, men det lykkedes ikke. Ægplanterne kom rå ud, og jeg forstår ikke hvorfor? Jeg respekterede alt, hvad du skrev. Kan du give mig et råd, hvad kan jeg gøre, så jeg ikke kommer rå og tør ud? Tak på forhånd! ADRIAN

Jeg tror, ​​du har indstillet en høj temperatur i ovnen, Adriana. Og så auberginerne ikke havde tid til at modnes i dybden, ”citerede de” bare på overfladen. Næste gang skal du prøve at tilberede dem ved lav varme, så langt væk fra varmekilden som muligt.

Meget god opskrift, jeg lavede den i dag, og den er fantastisk. Fordi jeg havde mere fyld (det var en 500 g kødgryde) improviserede jeg og fandt en courgette, der sad forgæves i køleskabet, så jeg sendte den for at holde auberginerne i ovnen. Jeg tilføjede lidt krydret sauce. de gik perfekt med en kold øl. derfor er vi mænd i gryden

Radu, hvis vi er mænd i panden, betyder det ikke, at vi helt har givet afkald på vores mandighed, ikke? :)) På varmen kræver brugen af ​​ovnen nødvendigvis noget øl, jeg burde virkelig have anbefalet det i opskriften: D God idé med den krydrede sauce, jeg prøver næste gang jeg laver den fyldte aubergine.

for at give en middelhavsnote kan hvidløg erstattes med oregano, allehånde og kanel

Ja, du skulle vide, at oregano også tiltrækker mig, jeg kan virkelig godt lide den middelhavsnote, du taler om (mange siger, at opskriften er en tyrkisk eller græsk version).

meget god opskrift værd at prøve Jeg har lavet mange gange, kun jeg steger auberginen lidt før
Jeg har et andet spørgsmål, hvor kommer opskriften fra?

Eva, jeg aner virkelig ikke, hvor opskriften kommer fra. Det er nok en version af opskriften, der cirkulerer rundt i Middelhavet :) Jeg forstår, at det på tyrkisk hedder Karniyarik, oversættelsen ville betyde splittet mave (mave) - men det ved du sikkert :)) Og det forekommer mig, at versionen med spejlæg, før det er meget mere smagfuldt, men hvis du steger auberginerne, absorberer de meget olie, og maden bliver lidt kvalm, så vi skal lægge dem på nogle servietter, så snart vi steger dem, for at absorbere så meget olie som muligt. Jeg forsøger at glæde alle med mine opskrifter, så jeg valgte en mere diætversion af opskriften, som ville indeholde så få fries som muligt - plus på denne måde er opskriften enklere, så mindre tid brugt i køkkenet (og mindre rod, en lidt saltolie, mens auberginen steges): D

ja det er sådan det absorberer meget olie faktisk her i kalkun laves og sarmale i aubergine i græskar der er mange tyrkiske opskrifter som jeg virkelig kan lide


Aubergine opskrifter

Der er mange forskellige muligheder for, hvordan man tilbereder en lækker blå ret. Hvis du følger rådene fra erfarne kokke, bliver resultatet bare at slikke fingre. Nedenfor er de mest populære bagte aubergineopskrifter. En trin-for-trin beskrivelse af processen ved hjælp af et foto hjælper med at skabe en velduftende og velsmagende behandling i en kort periode.


Auberginer proppet i ovnen

Vi har udarbejdet en aromatisk opskrift på aubergine fyldt i ovnen, som kan tilberedes på cirka en halv time, der er helt klar på en time og 20 minutter. De præsenterede ingredienser er nok til 4 portioner, men du kan fordoble dem, hvis du venter på, at nogen skal besøge.

Det er en opskrift på alle lommer, som er perfekt til denne sæson eller enhver anden sæson, hvis du opbevarer nogle ægplanter i fryseren.

Ingredienser til bagt fyldt aubergine:

1 stor aubergine
3 spsk ekstra jomfru olivenolie
1/2 tsk havsalt
1/4 tsk sort peber
230 gram hakket oksekød
1 fint hakket løg
1 hakket rød peberfrugt
3 finthakkede hvidløgsfedd
1/2 kop friskhakket persille
1/2 kop friske hakkede basilikumblade
1 1/4 kop revet Pecorino Romano -ost (eller parmesan)
1/2 kop brødkrummer
1 eller
2 små hakkede tomater

5 trin til at forberede bagt fyldt aubergine:

1. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Skær auberginen i to og fjern midten, så der er nok papirmasse inde i huden, så den bevarer sin form, når den er kogt. Hak auberginemassen fjernet fra midten, kom i en gryde, dæk med vand og lad det simre, indtil det er blødt, mellem 10 og 12 minutter.

2. I mellemtiden tilsættes 1 spiseskefuld olivenolie på medium varme i en medium stegepande. Krydr hakket oksekød med salt og peber, tilsæt det derefter til gryden og lad det stå, indtil al væsken er fordampet, og kødet begynder at blive brunt.

3. Lad det køle af, og hak derefter oksekødet så meget som muligt. I en anden gryde, ved medium varme, tilsættes 2 spsk olivenolie og steg løg, hvidløg og peber.

4. I en stor skål kombineres den kogte aubergine, grøntsager, oksekød, krydderurter, 1 kop revet ost, 1/4 kop brødkrummer og æg. Fyld auberginehalvdelene med denne blanding, og del sammensætningen jævnt.

5. Tilsæt de hakkede tomater, den resterende revet ost, 1/4 kop brødkrummer og krydr med salt og peber. Læg auberginehalvdelene på en ovnplade eller endda et hyena fad og lad det stå i ovnen i 50 minutter. Lad det køle lidt af, skær det bredt og server.


Auberginer proppet i ovnen

Vi har udarbejdet en aromatisk opskrift på aubergine fyldt i ovnen, som kan tilberedes på cirka en halv time, der er helt klar på en time og 20 minutter. De præsenterede ingredienser er nok til 4 portioner, men du kan fordoble dem, hvis du venter på, at nogen skal besøge.

Det er en opskrift på alle lommer, som er perfekt til denne sæson eller enhver anden sæson, hvis du opbevarer nogle ægplanter i fryseren.

Ingredienser til bagt fyldt aubergine:

1 stor aubergine
3 spsk ekstra jomfru olivenolie
1/2 tsk havsalt
1/4 tsk sort peber
230 gram hakket oksekød
1 fint hakket løg
1 hakket rød peberfrugt
3 finthakkede hvidløgsfedd
1/2 kop friskhakket persille
1/2 kop friske hakkede basilikumblade
1 1/4 kop revet Pecorino Romano -ost (eller parmesan)
1/2 kop brødkrummer
1 eller
2 små hakkede tomater

5 trin til at forberede bagt fyldt aubergine:

1. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Skær auberginen i to og fjern midten, så der er nok papirmasse inde i huden, så den bevarer sin form, når den er kogt. Hak auberginemassen fjernet fra midten, kom i en gryde, dæk med vand og lad det simre, indtil det er blødt, mellem 10 og 12 minutter.

2. I mellemtiden tilsættes 1 spiseskefuld olivenolie på medium varme i en medium stegepande. Krydr hakket oksekød med salt og peber, tilsæt det derefter til gryden og lad det stå, indtil al væsken er fordampet, og kødet begynder at blive brunt.

3. Lad det køle af, og hak derefter oksekødet så meget som muligt. I en anden gryde, ved medium varme, tilsættes 2 spsk olivenolie og steg løg, hvidløg og peber.

4. I en stor skål kombineres den kogte aubergine, grøntsager, oksekød, krydderurter, 1 kop revet ost, 1/4 kop brødkrummer og æg. Fyld auberginehalvdelene med denne blanding, og del sammensætningen jævnt.

5. Tilsæt de hakkede tomater, den resterende revet ost, 1/4 kop brødkrummer og krydr med salt og peber. Læg auberginehalvdelene på en ovnplade eller endda et hyena fad og lad det stå i ovnen i 50 minutter. Lad det køle lidt af, skær det bredt og server.


Søgeord "aubergine-fyldt i ovnen"

Vask auberginen, tør den af ​​med et håndklæde og skær den i tynde skiver, men uden at skære dem overhovedet for at forblive et par millimeter uklippede.

Skær auberginen på langs i 2 lige store halvdele, og grav derefter med en ske og lad væggene være 1-2 cm tykke. Efter det er fjernet

Vask auberginen godt og skær den i to på langs, hul, indtil der er lavet nogle både. Skær ikke halen

Skær auberginen på langs på midten og fjern kernen, som du hakker fint. Vi koger auberginehalvdelene i kogende vand med

Auberginer skrælles fra kernen og skrælles, gulerødderne koges for at være bløde, tyndere gulerødder vælges til

Skær auberginen i halve, skær kernen ud (skær kernen i tern og sæt til side) varm olien, tilsæt det hakkede løg

Skræl squashen og skær den i halve. Fjern auberginkernen og læg den i en non-stick ovnplade. aubergine

En halv kop couscous er skoldet med 3/4 kop kogt vand, tilsæt en dråbe olivenolie, en knivspids salt, dæk

Auberginen vaskes, tørres, skæres på midten på langs og hver halvdel udhules af kernen. Drys med citronsaft

Auberginen vaskes, tørres og derefter fjernes hovederne og skæres i 4 stykker 3-4 cm tykke, som derefter graves med en ske,

Skræl auberginen fra sted til sted i tynde strimler. Skær som enden af ​​halen, skær derefter i halve på langs. det

Auberginer, der oprindeligt stammer fra Indien, er meget populære i orientalske og middelhavsretter samt i Rumænien :) Personligt,

Auberginer vaskes, rengøres som en zebra, skæres i halve på langs. Vi fjerner auberginkernen og holder de tykke vægge på ca.

Da jeg så et show en dag, så jeg denne opskrift, og jeg tænkte, at jeg skulle prøve den. Jeg indrømmer, at de kom ud

Vi vasker auberginerne og skærer dem i halve. Vi tager kernen ud af hvert stykke. Vi presser auberginehalvdelene med salt og lader dem et stykke tid

1. Fjern halerne, skær auberginen på midten - på langs - og fjern kernen (lad cirka 1,5 cm være i hver ende). Stænke

Tænd for ovnen. Vask auberginen og skær den i to på langs, og lad halen være intakt. På hver halvdel af auberginen

Vask auberginerne og skær dem på midten på langs. Fjern kernen fra dem, men ikke til skallen, lad lidt af dem være.

Forvarm ovnen til 200 gr. Sæt risene i kog i cirka 15 minutter. Når den er godt kogt, gives den med en jet


Auberginer proppet i ovnen

Sommerdage er slet ikke lette, og når du har lyst til fyldte auberginer i ovnen, er det bedst at vente på en regnvejrsdag. Er jeg den eneste, der starter ovnen på regnvejrsdage, eller hvordan gør du det?

Jeg tror, ​​det ikke var forgæves, at vi vendte vores sommer til at indtage disse vidundere, fordi de er rige på fibre, har et lavt kalorieindhold og mætter os hurtigt. Vær altid forsigtig med at vælge de luftige, med en mørk hud, fordi de stærke auberginer ikke er modnet nok.


Lignende opskrifter:

Aubergine zacusca, donuts og tomater

Opskrift på aubergine zacusca, donuts, paprika, tomater og løg til dåse

Auberginesalat med citron

Auberginesalat med gulerødder, tomater og løg, tilberedt med citronsaft og majskimolie

Fyldt aubergine som i Cluj

Aubergine fyldt som i Cluj med udbenet fårekød, løg, tomater og ost, serveret med tomatsauce og creme fraiche ovenpå



Kommentarer:

  1. Cyning

    the message Incomparable, is interesting to me :)

  2. Moogurr

    Jeg synes, dette er en god idé.

  3. Zolotilar

    hvad vi ville gøre uden din geniale sætning

  4. Russ

    Bravo, a sentence ..., great idea

  5. Snell

    Ifølge min er dette varianten ikke den bedste

  6. Yehoash

    Wacker, det ser ud til, at det er den fremragende sætning



Skriv en besked