Nye opskrifter

Forret med laks og smeltet ost

Forret med laks og smeltet ost


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jeg lavede en aperitif specielt til nytårsaften. Meget let og hurtigt at forberede, og alle kunne lide det. Lækker!

  • 1 pakke bageruller eller lignende produkter (salt kiks fungerer også)
  • philadelphia ost eller lignende (flødeost eller grøn ost)
  • røget laks klar til at spise (der er skiver, som vi skærer i strimler)
  • varme peberfrugter til pynt
  • paprika til pynt
  • hvide druer til pynt

Portioner: 15

Forberedelsestid: mindre end 15 minutter

OPRETNINGSFORBEREDELSE Forret med laks og smeltet ost:

Pak pakningen med bageform ud og læg skiverne på tallerkenen. Skær laksen i strimler, skiver varm peber og paprika.

Vi starter montageprocessen:

På skiverne af bageruller med en tsk kom vi osten i en rimelig generøs mængde. Læg laksen ovenpå og pynt med paprika og varm peber. Bland snacksen kan du pynte med druer.

God appetit og godt nytår!


Ingredienser

Vi sætter en gryde vand i kog. Når det koger, skal du slukke for varmen og lægge osteblokken, som vi pakkede ind i madfolie. Vi lader det stå i vandet i cirka et kvarter, i hvilket tidsrum det blødgøres.

Fjern det fra vandet, læg et andet stykke husholdningsfilm på og fordel let med en kagerulle, indtil du får et ark på cirka 0,5 cm tykt. Dæk hele overfladen af ​​ostepladen med skiverne røget laks, rul derefter så stramt som muligt. Pak ind i folie og stil på køl, indtil den stivner, og portioner derefter.


Sådan laver du laks med Roquefort -ost

Laks medaljoner, vil blive krydret med salt og peber før madlavning.

På en aluminiumsfolie (ret generøs i størrelsen ), salvet med olivenolie, vil sætte en af laksen medaljon på sengen af skiver pære, med stykker Roquefort -ost, citronsaft, koriandertråde (1-2 tråde, til smag), ruller den hermetiske aluminiumsfolie, tæt lukket i enderne (for ikke at komme ud af den formede sauce).

Det samme vil blive gjort med resten af ​​laksemedaljonerne.

På en bakke placeres de laksemedaljoner tilberedt på forhånd og sat i den forvarmede ovn kl 190 grader, i cirka 15-20 minutter.

Roquefort ost laks, vil blive serveret varm (det vil være en delikatesse med smeltet ost i ovnen), direkte fra aluminiumsfolien, med en hvidløgssauce og citronskiver (valgfrit).


Forret med laks og smeltet ost - Opskrifter

Jeg tilbyder dig gerne en af ​​de bedste spaghetti -opskrifter, jeg nogensinde har spist. Det er lækkert! Bliv ikke træt, når du har smagt det: D.

Mængderne er til 6-8 personer.
Ingrediens:
1 spaghetti,
500 g smeltet ost,
400 g presset skinke,
1 løg,
1 peberfrugt,
salt, peber, delikat.

-Hæld pastaen i kogende vand med lidt salt, og mens den koger, tilberedes saucen.
-Rens og vask løget, skær det derefter i små stykker og varm det i 3 spsk olie. Tilsæt smeltet ost og presset skinke. Bland godt, indtil al osten smelter. Mod slutningen tilsættes den skivede peber. Lad det koge i yderligere 5 minutter. Krydr og den er klar til at komme på tallerkenen.
-Peber skal ikke være for kogt, og alle kan tilføje krydderier efter smag.
God appetit, og jeg venter på dig med meninger!



15 kommentarer:

det er meget godt. Jeg gjorde sådan noget for et par uger siden, men jeg tilføjede ikke paprika. en smuk uge!

De ser meget gode ud, og jeg synes, de smager fantastisk, jeg skrev ideen ned med smeltet ost. Tak!

Hej Kata! Jeg er glad for at vide, at nogen kender denne vidunderlige smag :). Næste gang skal du prøve det med paprika, og jeg venter på udtalelser. Jeg kysser dig dybt!

Maria, hvis du prøver opskriften, vil du ikke fortryde det! Jeg venter på dig med meninger! Kys!

Det ser yammy yammy ud, og hvis jeg er med smeltet ost, gør jeg det også.Tak.En dejlig aften

Med stor glæde, Paradise! Jeg håber, at du kan lide dem, fordi de er helt lækre!

Venskabsstafetten og novemberpriserne venter på dig på min blog. http://sindy.blog.gustos.ro/premii-fel-de-fel/stafeta-prieteniei-si-premii-de-noiembrie/

Dine opskrifter ser upåklagelige ud, og jeg er overbevist om, at de også er lækre. Jeg vil prøve dem hurtigst muligt. Mange tak for besøget! Kys og jeg ønsker dig en dejlig uge!

Lia, mange tak! Jeg håber at komme forbi i dag. Hvis ikke, senest i morgen.
Mange kys!

Gabi, tak fra bunden af ​​mit hjerte for disse ord! Jeg håber, at du prøver dem med fuld tillid! Jeg kysser dig dybt!

Hej, hvis du er interesseret i en konkurrence med præmier: opskrifter baseret på løg, inviterer jeg dig til følgende link: http://lopfras.blogspot.com/2010/11/concurs-cu-premii-retete-pe-baza - de.html

Tak for invitationen Lop! Jeg skal se, hvad det handler om.

det ser fantastisk ud, elsker din webside! Smukke billeder og opskrifter. fantastisk ret her. nåde. Claudia Fra hvad der laver italiensk køkken

lækker! Jeg elsker at vende tilbage til din blog. Du har gode billeder!

Tak Claudia! Du ved. Jeg har en kæreste, der hedder Claudia, så jeg elsker virkelig dit navn). Kys!

Alisa, tak for dit besøg, og jeg er virkelig glad for, at du kan lide herinde :)! Kys!

Piger Jeg håber oversætteren, det vil være ok for jer, hvis I vil oversætte en recepe fra min blog.

kan du venligst fortælle mig, hvilken slags smeltet ost du har prøvet?

Den smeltede ost var Oke! men jeg synes det passer godt til enhver form for smeltet ost. Jeg ville spise spaghetti sådan her, indtil jeg ikke kunne rejse mig fra bordet :)).


Bryllupsmenuer

Røgede filmuskler
Tyrkiet pastrami
OST
Hak trøfler med græskarkerner
Kyllingebryst minisnitel
Rulle med presset skinke og smeltet ost
Kyllingekroketter med sesam
Grisina med skinke
Fordel med fin ost og laks
Tomat med kyllingebrystpure, selleri og æble
Båd lavet af peberfrugt med ost
Frøfrie sorte oliven

Udbenet kyllingelår fyldt med bacon og bagt ost
Grillet champignon pynt med mexicanske grøntsager
Hvid og rødkålssalat

Grillet svinekød
Pynt med gratinerede kartofler
Syltede agurkesalat

Røgede filmuskler
Røget hals
Hjemmelavet ostrulle
Sesam frikadeller
Kylling og bacon brysttønder
Hak trøfler med græskarkerner
Kyllingebryst med ost, presset skinke og peberfrugt
Tærte med fin ost og laks
Grisina med skinke
Cherrytomater og minimozzarela
Paprika med ostepasta
Grønne oliven fyldt med donuts
Agurkpalme

Salatfileter med citronsauce
Eller
Bagt ørred med citron
Pynt med broccoli og gulerødder

Kyllingebrystduet og svinehals
Gratulerede kartofler eller kartofler med rosmarin
Sæsonbestemt salat

Røgede filmuskler
Tyrkiet pastrami
Røget ost
Kyllingebryst tønder og bacon
Rulle med fin ost og laks
Camembert med nødder
Proscciutto på brødkrummer eller melon
Tærte med ost og tunpasta
Bulgarsk rygeost på krakker
Tyrkiet brystrulle
Duet af minimozzarela og cherrytomater
Masline kalamata

Salatfileter med citronsauce
Buket grøntsager eller broccoli og gulerødder
Citron

Mixed grill: svinekød, kyllingebryst, friske hjemmelavede pølser
Bagte gyldne kartofler eller gratineret / rosmarin
Sæsonbestemt salat

Sarmalute rede med polenta, bacon og peberfrugt

Røgede filmuskler
Tyrkiet pastrami
Hjemmelavet ostrulle
Kyllingebryst tønder og bacon
Rulle med fin ost og laks
Camembert med nødder
Proscciutto på brødkrummer eller melon
Tærte med ost og tunpasta
Bulgarsk rygeost på krakker
Tyrkiet brystrulle
Duet af minimozzarela og cherrytomater
Oliven blanding

Laksemedaljon med citronsmørsovs
Buket grøntsager eller basmatiris med safran
Citron

Svinemørbrad med vinsauce
Rosmarin kartofler
Sæsonbestemt salat


Nicos dagsorden

Endnu en hurtig og velsmagende forret, som jeg tilberedte disse helligdage.

Ingredienser:
friske agurker
klassisk ost eller smørbrød med smag af ost
røget laks i skiver
oliven, dild, persille. at dekorere

Procedure:
Skær agurkerne i stykker på 2 cm. på langs og tøm dem med en teske indeni, så bunden er næsten intakt Skær laksen i skiver. Fyld dem med flødeosten og læg et lag laks ovenpå. Valgfrit dekoreret med oliven, dild, persille. Opbevares i køleskabet og serveres koldt.

En hurtig og lækker lakseforretter, lavet af mig i løbet af disse ferier.
Jeg håber, at 2016 vil bringe dig alt, hvad du ønsker, for at få et år fyldt med behagelige overraskelser.
Tillykke med fødselsdagen ! Godt nytår !

Ingrediens:
frisk agurk
røget laks i skiver
flødeost med almindelig eller laksearoma
oliven, dild, persille til pynt

Fremstillingsmetode:
Skær agurken i stykker på 2 cm. tykkelse. Skær laksen i strimler. Med en tsk fjernes langsomt frugtkødet fra agurken og efterlades lidt af det under. Læg flødeosten indeni oven på en strimmel agurker og dekorér med oliven, dild, persille. etc.


Ingrediens Somon Gravlax:

  • laksfileter med skind (jeg brugte to store fileter, i alt 1,5 kg)
  • 3 spsk groft havsalt
  • 9 spsk sukker
  • 3 store bundter frisk dild
  • 1 spsk friskkværnet peber

Gravlax lakseklargøring:

Vigtigt: den anvendte laks skal være meget frisk, med fast kød og en behagelig lugt. Saltet og sukkeret på listen ovenfor er tilpasset størrelsen på de fileter, der bruges. Grundlæggende skal du bruge de samme proportioner af 1: 3 salt / sukker og forberede den mængde blanding, der er nødvendig for at dække fileterne godt. Til marinadeblandingen kan du tilføje revne rødbeder, og du får en intens farvet gravlax i rødt, du kan tilføje malet koriander, fennikelfrø osv.

1. Kontroller laksefileterne omhyggeligt, løb med din håndflade over dem, så de ikke har spor af knogler. Hvis der stadig mærkes knogler, skal du fjerne dem med en pincet.

2. Hak den grønne dild og bland godt med salt, sukker og peber.

Bemærk: Jeg brugte et forhold på 1: 3 mellem salt og sukker, hvis du vil have det sidste præparats sødme mindre indlysende, skal du reducere mængden af ​​sukker til 2 spiseskefulde for hver spiseskefuld salt, der bruges.

3. I en æske eller skål, der er egnet til køleskabet, drys cirka 1/3 af blandingen af ​​dild og krydderier og læg laksefileterne med skindet ned (som kan skæres i mindre stykker, så de passer i den tilberedte beholder) . Drys resten af ​​blandingen mellem lagene af fisk og oven på den, og pres med håndfladen.

4. Dæk fadet til og stil på køl. Næste dag vil sukkeret og saltet udtrække meget vand fra fisken, så laksen flyder i væsken. Vend fileterne på hovedet og lad dem stå i køleskabet en anden dag. Handlingen gentages i 3 dage, hvorunder vi vil returnere laksen hver gang.

5. Efter 3 dage er laksen klar til konsum: fjernes fra marinaden (som smides væk), skylles kort med koldt vand og duppes med en køkken serviet. De stykker, der ikke forbruges med det samme, pakkes (ideelt set skal de tømmes, hvis ikke, kan de pakkes ind i madfilm) og opbevares i køleskab eller fryser. Jeg opbevarer kun det første stykke i køleskabet, jeg fryser de andre ned, og når jeg vil indtage dem, overfører jeg dem til køleskabet og lader dem tø langsomt op. Gravlaxlaksen skæres i tynde skiver og smages til i den ønskede kombination.


Vi elsker det til morgenmad, på skiver ristet brød (fuldkorn, med frø, men det ser ud til at passe bedst til rugbrød) med flødeost eller smør, lidt purløg eller hakkede grønne løg og citron. Indtil jeg skærer laksen, min mand skåler brødet, arrangerer jeg sandwichene, han presser et par dråber citron ovenpå og & # 8230 så hurtigt som muligt kan vi nyde en sund og lækker morgenmad.

De samme sandwich kan serveres som en forret eller snack, selv før et måltid, uanset hvor prætentiøst. Godt arbejde og god appetit!



Kommentarer:

  1. Goramar

    Jeg beklager, men du kunne ikke give lidt mere information.

  2. Gataur

    Jeg bekræfter. Dette var og med mig. Vi kan kommunikere om dette emne.

  3. Chinh

    Sorry for interfering ... I have a similar situation. Lad os diskutere. Skriv her eller i PM.

  4. Muhtadi

    Beklager, men dette er helt anderledes. Hvem ellers kan foreslå?

  5. Vogis

    Congratulations, what words ..., brilliant thought

  6. Tygojind

    Undskyld, hvis ikke der, men hvordan skal man kontakte webstedsadministratoren?



Skriv en besked