Nye opskrifter

Hasselnød wiener kiks opskrift

Hasselnød wiener kiks opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Kiks og småkager
  • Sandkage
  • Chokoladebrød

Dette smørbrød er flakket og pakket fuld af nøddeagtig godhed. Rør dejen i enhver form, du foretrækker.

8 personer lavede dette

IngredienserServerer: 100

  • 250 g smør
  • 1 æg
  • 250 g florsukker
  • 125 g hasselnødder
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 375 g almindeligt mel
  • At dekorere
  • smeltet chokolade

MetodePrep: 20min ›Kog: 10min› Ekstra tid: 1 times afkøling ›Klar om: 1 time og 30 minutter

  1. Forvarm ovnen til 190 C / gas 5. Smør eller beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. Pisk smør til det er luftigt. Rør ægget i, og pisk derefter gradvist sukker, hasselnødder, vaniljesukker og mel i. Overfør til en pipetaske med en stjernedyse.
  3. Rør små mellemstore halvmåner eller cirkler på den tilberedte bageplade.
  4. Bag i 10-15 minutter i forvarmet ovn eller indtil let gylden.
  5. Lad kiksene køle af og dæk dem eventuelt med chokolade. Lad stivne og opbevare i en kiksform.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(9)


Traditionelle østrigske cookieopskrifter: Assorteret wiener -cookie -kasse Large Vienna Cookie Company

Traditionelle østrigske cookieopskrifter: Assorteret wiener -cookie -kasse Large Vienna Cookie Company. Rist mandler i en gryde, tilsæt blandingen og lad det hele simre igen i et par minutter. Indsæt æggeblommerne i melblandingen. Instruktioner i en stor skål, bland mel, flormelis, vaniljesukker og malede mandler sammen. Østrigske linzer cookies, også kendt som helle linzer plaetzchen på tysk, som bogstaveligt talt oversættes til lyse linzer cookies — er to buttery shortbread cookies sandwichet sammen med en syltetøj, der kigger ud gennem udskæringen i den øverste halvdel. Disse lette og sprøde småkager er altid formet som en halvmåne og støvet med vaniljesukker.

Traditionelle østrigske cookieopskrifter: Skær en top ud for hver cookie ved hjælp af en mindre cookie cutter til at skære midten ud, så hindbærkonserverne bliver udsat. Opskrift på en lækker varm punch ligesom dem, der serveres på østrigske punchboder om vinteren. Kan laves til en sandwichkage. Vanilla kipferl cookies er en traditionel østrigsk/tysk julesmåkage.

Premium foto Hjemmelavet shortbread med syltetøj Traditionelle østrigske cookies fra image.freepik.com Vi elsker disse møre og buttery shortbread cookies, og de er et absolut must i julen. Gentag med de resterende stykker dej. Cultureatz.com.besøg dette websted for detaljer: Østrigske pecan cookies er en af ​​de mest lækre godbidder, jeg er stødt på. Burgenland halvmåne cookies burgenlander kipferl lever af cookies. Til frosting kombineres chokolade, konditorer ' sukker og smør. Disse lette og sprøde småkager er altid formet som en halvmåne og støvet med vaniljesukker. En blog dedikeret til min bagning, madlavning og foodie.

Fjern til trådstativer for at afkøle helt.

Rist mandler i en gryde, tilsæt blandingen og lad det hele simre igen i et par minutter. Gentag efter behov med de resterende cookies. Fjern til trådstativer for at afkøle helt. Traditionel østrigsk måde er at sprede tyndt med syltetøj, dække med en. Bland smør, sukker, honning og fløde på komfuret og lad blandingen simre i et par minutter. Traditionelle østrigske julekager, østrigske halvmånekager, opskrifter på østrigske smørkager, østrigske kiks mærker, opskrift på linzer kiks, østrigske wafer kiks, østrigske vanillekipferl. Vanillekipferl en østrigsk julekage. Vanilla kipferl cookies ligner meget en række andre cookies lavet med nødder og overtrukket med pulveriseret sukker. Vi elsker disse møre og smørrige shortbread cookies, og de er et absolut must i julen. Instruktioner i en stor skål, bland mel, flormelis, vaniljesukker og malede mandler sammen. Lad kagerne stå ude natten over for at stivne, og overfør dem derefter til en lufttæt beholder til opbevaring i op til 1 uge. Kan laves til en sandwichkage. Cultureatz.com.besøg dette websted for detaljer:

Kom blandingen på en bageplade og bag i 10 minutter ved 180 °c, og lad den køle af. Kan laves til en sandwichkage. Denne sommer godbid er endnu bedre end de traditionelle s 'mores, og der er ikke brug for bål! De minder mig om vinteren på grund af kanel og sukkerpulver. Gentag med de resterende stykker dej.

Traditionelle østrigske cookies med rød syltetøj jul eller nytår hjemmelavet sød gave i gaveæske festlig dekoration Stock billede af Linz bageri 198945053 fra thumbs.dreamstime.com Kan laves til en sandwichkage. Traditionelle østrigske cookieopskrifter: Indsæt æggeblommerne i melblandingen. Linzer cookies er opkaldt efter linzer torte, et wienerbrød, der har et dejgitter over et marmeladefyld, der stammer fra den østrigske by linz. Traditionelle østrigske linzer cookies og marmelade tommelfingeraftryk. Bedste østrigske julekager fra vanillekipferl en østrigsk julekage. Kildebillede: Læg de overtrukne småkager på et rist for at afkøle. Sådan laver du traditionel østrigsk marmelade -opskrift.

Gentag med de resterende stykker dej.

Indsæt æggeblommerne i melblandingen. Til frosting kombineres chokolade, konditorer og#039 sukker og smør. De minder mig om vinteren på grund af kanel og sukkerpulver. Sådan laver du opskrift på traditionelle østrigske marmeladekager. En sprød, smøragtig delikatesse uanset hvilken type! Vanilla kipferl cookies er en traditionel østrigsk/tysk julesmåkage. Østrigske pecan cookies er en af ​​de mest lækre godbidder, jeg er stødt på. Skær en top ud for hver cookie ved hjælp af en mindre cookie cutter til at skære midten ud, så hindbærkonserverne bliver udsat. Tilsæt melet og lav en tyk dej med hænderne. Linzer -kagen er en familie af småkager, der er varierede nok til at inkludere kakao i nogle opskrifter. Bedste østrigske julekager fra vanillekipferl en østrigsk julekage. Kildebillede: Pisk smørret med flødeosten med en elektrisk mixer til det er luftigt. Østrigske linzer cookies, også kendt som helle linzer plaetzchen på tysk, som bogstaveligt talt oversættes til lyse linzer cookies — er to buttery shortbread cookies sandwichet sammen med en syltetøj, der kigger ud gennem udskæringen i den øverste halvdel.

Linzer -kagen er en familie af småkager, der er varierede nok til at inkludere kakao i nogle opskrifter. / traditionelle østrigske linzer cookies og marmelade tommelfingeraftryk. Populære i hele Østrig og Tyskland, disse linzer cookies er lavet af en rig smøragtig dej med malede mandler, fyldt med en tærte hindbærsyltetøj og afsluttet med et drys konditori og#039 sukker. En blog dedikeret til min bagning, madlavning og foodie. Traditionelle østrigske linzer -cookies er perfekte til din ferie -cookie -samling.

Østrigske Linzer Cookie Helle Linzer Plaetzchen Opskrift fra www.thespruceeats.com Tør smørret i små stykker, og skær smørret i melblandingen med to knive. Linzer -kagen er en familie af småkager, der er varierede nok til at inkludere kakao i nogle opskrifter. Fordel oven på småkager. Fordel marmelade på halvdelen af ​​småkagerne Bland smør, sukker, honning og fløde på komfuret og lad blandingen simre i et par minutter. Denne sommer godbid er endnu bedre end de traditionelle s 'mores, og der er ikke brug for bål! Traditionelle østrigske julekager, østrigske halvmånekager, opskrifter på østrigske smørkager, østrigske kiks mærker, opskrift på linzer kiks, østrigske wafer kiks, østrigske vanillekipferl. Traditionel østrigsk måde er at sprede tyndt med syltetøj, dække med en.

Traditionelle østrigske julekager, østrigske halvmånekager, opskrifter på østrigske smørkager.

Fjern til trådstativer for at afkøle helt. Store linzerhjerter, der er lavet af den samme dej, har været på bloggen i et stykke tid, men jeg kan ikke udelade traditionelle linzer cookies eller østrigske marmelfingeraftryk. Nøgleord østrigske opskrifter, julesmåkager, berømte småkager, hasselnødder, småkager, sandwichkager, traditionelle juleopskrifter 30 minutter. Vi elsker disse møre og smørrige shortbread cookies, og de er et absolut must i julen. Traditionelle østrigske cookieopskrifter: Bedste østrigske julekager fra vanillekipferl en østrigsk julekage. Kildebillede: Vanillekipferl en østrigsk julekage. En sprød, smøragtig delikatesse uanset hvilken type! Populære i hele Østrig og Tyskland, disse linzer cookies er lavet af en rig smøragtig dej med malede mandler, fyldt med en tærte hindbærsyltetøj og afsluttet med et drys konditori og#039 sukker. Traditionelle østrigske kageopskrifter: Cultureatz.com split -ertesuppe er ren komfortmat og også for mange, en foretrukken måde at starte julemaden på. Læg de overtrukne småkager på en rist for at afkøle færdig. Lav tre kugler med dejen, dæk dem med plastfolie og stil dem på køl i 2 timer.

Cultureatz.com.besøg dette websted for detaljer: Traditionelle østrigske julesmåkager, østrigske halvmånekager, opskrifter på østrigske smørkager, østrigske kiks mærker, linzer kiks opskrift, østrigske wafer kiks, østrigske vanillekipferl. De minder mig om vinteren på grund af kanel og sukkerpulver. Gentag efter behov med de resterende cookies. Tern smørret i små stykker, og skær smørret i melblandingen med to knive.

Kilde: americanheritagecooking.com

Hemmeligheder og opskrifter til at lave fantastiske håndlavede cookies til din jul, ferie, bryllup, fest, bytte. Fordel marmelade på halvdelen af ​​kagerne Traditionelle østrigske linzer -småkager og tommelfingeraftryk. Småkagerne indeholder ofte malede nødder, såsom hasselnødder, mandler eller valnødder. Vanillekipferl en østrigsk julekage.

Kilde: comps.canstockphoto.com

En sprød, smøragtig delikatesse uanset hvilken type! Cultureatz.com split -ertesuppe er ren komfort mad såvel som for mange, et foretrukket middel til at starte julemaden. Traditionelle østrigske kageopskrifter: Vi elsker disse møre og smørrige småkager, og de er et absolut must i julen. De minder mig om vinteren på grund af kanel og sukkerpulver.

Kilde: www.daringgourmet.com

Linzer -kagen er en familie af småkager, der er varierede nok til at inkludere kakao i nogle opskrifter. Rist mandler i en gryde, tilsæt blandingen og lad det hele simre igen i et par minutter. Instruktioner i en stor skål, bland mel, flormelis, vaniljesukker og malede mandler sammen. Besøg dette websted for detaljer: Sådan laver du opskrift på traditionelle østrigske marmeladekager.

Kilde: hungryhappenings.com

De minder mig om vinteren på grund af kanel og sukkerpulver. Skær en top ud for hver cookie ved hjælp af en mindre cookie cutter til at skære midten ud, så hindbærkonserverne bliver udsat. Burgenland halvmåne cookies burgenlander kipferl lever af cookies. Sådan laver du opskrift på traditionelle østrigske marmeladekager. Kan laves til en sandwichkage.

Vanillekipferl en østrigsk julekage. Østrigske syltekranse opskrift land o søer / varme ovn til 400 grader. Populær i hele Østrig, Tyskland, Tjekkiet, Polen, Slovakiet og Ungarn, disse cookies er en populær favorit, især i juletiden, selvom vi voksede op i Tyskland, lavede vi disse hvert år i julen sammen med flere andre traditionelle tyske julegodter. En blog dedikeret til min bagning, madlavning og foodie. Hemmeligheder og opskrifter til at lave fantastiske håndlavede cookies til din jul, ferie, bryllup, fest, bytte. Opskrift på en lækker varm punch ligesom dem, der serveres på østrigske punchboder om vinteren.

Læg de overtrukne småkager på en rist for at afkøle færdig. Fordel oven på småkager. Opskrift på en lækker varm punch ligesom dem, der serveres på østrigske punchboder om vinteren. Gentag med de resterende stykker dej. Cultureatz.com split -ertesuppe er ren komfortmad såvel som for mange, et foretrukket middel til at starte juleretten.

Til frosting kombineres chokolade, konditorer ' sukker og smør. Bedste østrigske julekager fra vanillekipferl en østrigsk julekage. Kildebillede: Kom blandingen på en bageplade og bag i 10 minutter ved 180 °c, og lad den køle af. Pisk smørret med flødeosten med en elektrisk mixer til det er luftigt. Besøg dette websted for detaljer:

Denne sommer godbid er endnu bedre end de traditionelle s 'mores, og der er ikke brug for bål! Småkagerne indeholder ofte malede nødder, såsom hasselnødder, mandler eller valnødder. Kom blandingen på en bageplade og bag i 10 minutter ved 180 °c, og lad den køle af. Traditionelle østrigske linzer -cookies er perfekte til din ferie -cookie -samling. Cultureatz.com split -ertesuppe er ren komfort mad såvel som for mange, et foretrukket middel til at starte julemaden.

Vi elsker disse møre og smørrige shortbread cookies, og de er et absolut must i julen.

Sådan laver du opskrift på traditionelle østrigske marmeladekager.

Kilde: wp1704.viennawurstelstand.com

Opskrift på en lækker varm punch ligesom dem, der serveres på østrigske punchboder om vinteren.

Vanilla kipferl cookies er en traditionel østrigsk/tysk julekage.

Hvis det bliver for varmt, mens det rulles og skæres, skal det afkøles i køleskab eller fryser i et par minutter, før du fortsætter.

Kom blandingen på en bageplade og bag i 10 minutter ved 180 °c, og lad den køle af.

Tern smørret i små stykker, og skær smørret i melblandingen med to knive.

Vanilla kipferl cookies ligner meget en række andre cookies lavet med nødder og overtrukket med pulveriseret sukker.

Hemmeligheder og opskrifter til at lave fantastiske håndlavede cookies til din jul, ferie, bryllup, fest, bytte.

Tern smørret i små stykker, og skær smørret i melblandingen med to knive.

Kilde: images.tastespotting.com

Linzer -kagen er en familie af småkager, der er varierede nok til at inkludere kakao i nogle opskrifter.

Kan laves til en sandwichkage.

En blog dedikeret til min bagning, madlavning og foodie.

Traditionelle østrigske cookieopskrifter:

Gentag med de resterende stykker dej.

Kilde: www.etiasvisaschengen.com

Traditionelle østrigske cookieopskrifter:

Opskrift på en lækker varm punch ligesom dem, der serveres på østrigske punchboder om vinteren.

Kilde: americanheritagecooking.com

Fjern til trådstativer for at afkøle helt.

Kilde: www.etiasvisaschengen.com

Lad kagerne stå ude natten over for at stivne, og overfør dem derefter til en lufttæt beholder til opbevaring i op til 1 uge.

Kilde: livingoncookies.com

Disse lette og sprøde småkager er altid formet som en halvmåne og støvet med vaniljesukker.

Læg de overtrukne småkager på en rist for at afkøle færdig.

Når vi taler om den østrigske mad og dens kulinariske scenario, vil landet.

Kilde: wp1704.viennawurstelstand.com

Traditionelle østrigske julekager, østrigske halvmånekager, opskrifter på østrigske smørkager, østrigske kiks mærker, opskrift på linzer kiks, østrigske wafer kiks, østrigske vanillekipferl.

Traditionelle østrigske julekager, østrigske halvmånekager, opskrifter på østrigske smørkager, østrigske kiks mærker, opskrift på linzer kiks, østrigske wafer kiks, østrigske vanillekipferl.


Autentiske østrigske Linzer Cookies

Prøv min autentiske opskrift på de berømte østrigske julesmåkager! I min lette Linzer Cookies -opskrift beriges kagedejen med malede hasselnødder og mandler og smages til med en blanding af julekrydderier.

Kursus Dessert, snack, sød

Nøgleord østrigske opskrifter, julesmåkager, berømte småkager, hasselnøddekager, Linzer -kager, sandwichkager, traditionelle juleopskrifter

Ingredienser

  • 150 g blødgjort smør
  • 50 g pulveriseret sukker
  • 1/4 tsk muskatnød
  • 1/2 tsk nelliker
  • 1 tsk kanel
  • 1/4 tsk kardemomme ikke en del af den autentiske opskrift, det er bare noget, jeg kan lide at tilføje
  • 1/2 tsk vaniljeekstrakt
  • 2 æggeblommer
  • 1-2 spsk rom
  • 75 g finmalede mandler
  • 75 g finmalede hasselnødder
  • knivspids salt
  • 150 g sigtet mel
  • 150 g solbær eller hindbærsyltetøj
  • 1 spsk rom eller hindbærlikør

Instruktioner

Pisk smør og flormelis til det er luftigt, og tilsæt krydderier, vanilje, æggeblommer og rom. Bland nødder, salt og mel i en lille skål og tilsæt smørblandingen. Kombiner alt og form hurtigt dejen til en skive. Afkøl dejen i køleskabet i flere timer eller natten over.

I en lille skål blandes syltetøjet med rom og fordeles denne sprøde syltetøj på den nederste halvdel af dine småkager. Støv gitterdelen af ​​kagen med flormelis. Top syltetøjshalvdelen med den øverste halvdel, og opbevar småkagerne i metalforme.

Opskriftsnotater

Linzer Cookies bliver bedre med tiden og skal hvile mindst en uge. Den kan opbevares i kagedåser ved stuetemperatur eller lidt køligere i over en måned.


Sådan ristes hasselnødder

Denne veganske hasselnøddebrødkageopskrift indeholder naturligvis vidunderligt smagfuld og sprød ristede hasselnødder. Følg disse lette trin til ristning af dem derhjemme:

  • For det første, forvarm ovnen til 375. Rist hasselnødderne hele på en bageplade i 8 minutter.
  • Fjern fra ovnen og lad afkøle.
  • Når de er afkølet, rulles hasselnødder med din håndflade for at fjerne skindene.
  • Kom det i en foodprocessor og blend til det ligner et groft mel.


GBBO uge 2 – chokoladehasselnød (Nutella) viennese hvirvler

I anden uge i gang med min nyfødte søn (nå, han er over en måned gammel nu og hvor er den tid blevet af ?!) har givet mig mulighed for at 1) se Bake Off, 2) bage min uges udfordring, og 3) blog om udfordringen. Nu, hvis han kun tillod mig at have mere end en 3 timers søvnstrækning om natten og stoppe med at græde, så snart vi satte os ned for at spise aftensmad, ville livet være meget roligere. Men det er stadig tidlige dage, så forhåbentlig kommer vi snart.

Anyway, videre til denne uges bage, som var til kiks. Signaturudfordringen var at lave identiske iskiks, og jeg er ikke kunstnerisk eller tålmodig, så det var ude. Den tekniske udfordring var for wieneriske hvirvler, som jeg elsker, og showstopper-udfordringen var for en 3-D kiksstruktur. Jeg lavede en af ​​dem sidste år, som var temmelig skrald, så let besluttede at gå med de wieneriske hvirvler.

Wiens hvirvler er overraskende nemme at lave: en simpel blanding af mel, smør, flormelis og majsmel (majsmelet tilføjer den korte, smuldrende tekstur til kiks … en lignende effekt kan opnås ved at tilføje flødepulver til din kiksblanding) . Blandingen røres derefter, bages og fyldes klassisk med smørcreme og marmelade.

Selvom jeg ikke bryder mig om den klassiske smørcreme og marmeladefyldning, ville jeg lave noget lidt anderledes og havde to ideer i tankerne: en millionærs shortbread med karamelcenter og toppet med chokolade eller en chokoladehasselnød -version, fyldt med Nutella og toppet med smeltet chokolade og hasselnødder.

Jeg elskede begge ideer, men da jeg har et stort lager af chokoladepålæg, fyldt til Nutella -versionen. Millionærens shortbread wienerhvirveler kommer snart til dig engang dog … efter lidt opskriftsudvikling.

Så for den faktiske kiksopskrift fulgte jeg denne på BBCs websted. Jeg havde problemer med at rør mine hvirvler, da blandingen var for tyk til dysen og et problem, nogle af bagerne også stod over for. I modsætning til dem opgav jeg tanken om smuk rørføring og tog lige dysen af ​​rørposen. Okay, så det betød, at mine hvirvler lignede et strejf som noget ud af kattebakken, men smagen var der stadig.

Chokoladehasselnød (Nutella) viennese hvirvler – laver cirka 10 kiks

  • Til kiks: 250 g blødgjort smør, 50 g flormelis, 250 g almindeligt mel, 50 g majsmel, 1/2 tsk vaniljeekstrakt
  • Til fyldet: cirka 200 g Nutella eller andet chokoladespred
  • Til topping: 100 g mælkechokolade, 50 hakkede ristede hasselnødder

Følg denne opskrift for at lave dine kiks. Når de er afkølet, smørre dem sammen ved at sprede den ene side med Nutella eller et andet chokoladepålæg, du har lyst til.

Smelt chokoladen i mikrobølgeovnen i cirka 90 sekunder (fortsæt med at kontrollere, da du ikke vil have den til at brænde), og fordel den derefter på toppen af ​​hver kiks og drys med hakkede nødder.

Disse kiks er ganske betydelige, men det lykkedes mig stadig at komme igennem dem på 3 dage (med lidt hjælp fra mine venner). Jeg kunne forestille mig, at de ville opbevare i 5 dage i en lufttæt tand, men jeg vil anbefale at håne dem så hurtigt som muligt.

I næste uge fokuserer Bake Off på brød – Jeg kunne ikke finde ud af traileren præcis, hvad udfordringerne er, men de ser svære ud, så jeg er ikke sikker på, hvor vellykket jeg vil være med at lave en af ​​dem – vi & #8217 vil se! Indtil da er en kiks en god modgift til en grædende baby!


Denne dejlige opskrift på wiener hvirvler hjælper dig med at perfektionere denne klassiske kiks, den ideelle bagning til en eftermiddagste. For en ekstra hjemmelavet touch, prøv at lave din egen lette hindbærsyltetøj til at smøre kiksene sammen.

The Vienna Whirl er en gammeldags britisk kiks, som menes at stamme fra Østrig - de er smøragtige, lette kiks, der virkelig smelter i munden, fyldt med marmelade og smørcreme. Ligesom Empire Biscuit sættes kiksene på en bageplade før de bages, hvilket giver dem en smuk, mønstret finish, deraf navnet 'hvirvler'. Et meget kendt britisk kagefirma har gjort dem berømte, og de ses ofte på eftermiddagste-tallerkenen!

For yderligere at forvirre spørgsmålet er der flere kiks baseret på den wieneriske hvirvel, kaldet wienerdråber, de har et stykke kirsebær oven på kiksene og er ikke klemt sammen, men er lige så velsmagende og er mindre søde end hvirvlerne. Du skal bruge en sprøjtepose for at opnå 'hvirvelformen', og kiksene skal være lyse gyldenbrune og ikke mørkere, når de er bagt.

Min opskrift på wienerhvirveler er baseret på en gammel Be-Ro-opskrift, min mor plejede at lave, kaldet wienerfingre, den samme kiksedej blev ført i fingerformer. Efter bagning blev den ene ende dyppet i chokolade og nogle gange sandwichet sammen med smørcreme. Kiksedejen er lavet med en blanding af mel og majsmel, og det er majsmel, der giver kiksene deres smuldrede og lette tekstur.

Kiksene er ret vanskelige at lave, men resultaterne er den ekstra indsats værd. Et tip - da jeg lavede min, var det en meget varm dag, så prøv at sørge for, at smørcremen er afkølet, inden du fylder kiksene, ellers kan du ikke røre smørcremen ordentligt. Kiksene er lige så fine almindelige, hvis sød marmelade og smørfyldet ikke er efter din smag.


Punschkrapfen

Det første, du vil lægge mærke til Punschkrapfen ('Punch cake') er dens hot-pink glasur toppet af en glacé kirsebær eller fancy chokolade. Men lad dig ikke afskrække af dets prangende ydre Punschkrapfen har meget mere at byde på, end det ser ud til ved første øjekast. De små kiksformede bagværk består af lag kagekrummer, nougat, chokolade og abrikosmarmelade. Og som om det ikke er nok, er det hele generøst gennemblødt i rom - ja, den tykke, lyserøde glasur, der dækker ydersiden, kendt som Punschglasur, er selv lavet af ånden. Denne godbid kan være mindre i størrelse end de andre kager på denne liste, men som farven på glasuren advarer, betyder dens sødme, at du ikke har brug for meget.


Wiensk hvirvelkiks

Find ud af, hvordan du laver smørret wienerhvirvelkiks med vores let at følge opskrift.

Tilsæt smør, flormelis, almindeligt mel, majsmel og vaniljeekstrakt i en skål. Pisk til glat. Afkøl blandingen i 15 minutter.

Forbered en sprøjtepose med en stor stjernedyse og kom i en kande for at holde den stabil. Hæld kiksemix i en sprøjtepose, og drej toppen for at sikre posen, og skub blandingen til bunden.

Beklæd bagepladen med bagepapir. Lav runder ved at røre i en spiralform, fra midten og udad, til cirka 6,5 ​​cm (2 & frac12in) i diameter. Eller lav fingre ved at rør i zigzags, cirka 10 cm lange.

Bages ved 180 & degC (160 & degC blæser) mark 4 i 12-15 minutter, indtil kiks ser blege gyldne ud og føles faste. Lad afkøle helt på bakken.


Hasselnøddefløde fyldt viennese -kiks dyppet i chokolade

Kom smør, skrabede vaniljekerner og det sigtede flormelis i en elektrisk mixer og fløder kortvarigt, til de er blege. Bland ikke blandingen for meget- ellers flyder kiksene under bagning. Bland æggehvide lidt efter lidt under omrøring efter hver tilsætning. Sigt mel og bland det i smørblandingen. Rør til det er lige kombineret. Hvis du bruger kakaonibs, røres sidst i.

Læg dejen i en sprøjtepose med stjernedyse og rør 15 cm lange stammer på bageplade beklædt med bagepapir, så der er plads mellem hver kiks.

Bag i 10 minutter, eller indtil kiksene kan flyttes på papiret og har en lys gylden farve. Sættes til side for at afkøle helt.

Læg chokoladen i en skål og smelt forsigtigt over et vandbad.

Når det er smeltet, fjernes det fra varmen og røres hasselnøddesmør i, så der ikke er klumper. Mens blandingen stadig er lidt varm, røres smørret i.

Bland til sidst Kirsch (kan erstattes med cognac eller vand til børnene). Sæt til side for at bosætte sig i 30 minutter.

Par kiks i samme størrelse, læg fyldet i en engangspose og rør på den ene side af kiks.

Sandwich sammen kiks og lad fyldet stivne.

Smelt den mørke chokolade forsigtigt, så den ikke opvarmes til over 32 ° C.

Dyp enden af ​​kiks i chokoladen og nyd med din yndlings kop kaffe.

Et dejligt, pipet shortbread, der også kan smages til med frisk limeskal eller endda et drys af Earl Grey teblade.


De er lækre på egen hånd, men for virkelig at omdanne dem til noget særligt, smør dem sammen med denne lækre, hjemmelavede hasselnød og chokoladefil og dypp enderne i chokolade.


GBBO uge 2 – chokoladehasselnød (Nutella) viennese hvirvler

I anden uge i gang med min nyfødte søn (nå, han er over en måned gammel nu og hvor er den tid blevet af ?!) har givet mig mulighed for at 1) se Bake Off, 2) bage min uges udfordring, og 3) blog om udfordringen. Nu, hvis han kun tillod mig at have mere end en 3 timers søvnstrækning om natten og stoppe med at græde, så snart vi satte os ned for at spise aftensmad, ville livet være meget roligere. Men det er stadig tidlige dage, så forhåbentlig kommer vi snart.

Anyway, videre til denne uges bage, som var til kiks. Signaturudfordringen var at lave identiske iskiks, og jeg er ikke kunstnerisk eller tålmodig, så det var ude. Den tekniske udfordring var for wieneriske hvirvler, som jeg elsker, og showstopper-udfordringen var for en 3-D kiksstruktur. Jeg lavede en af ​​dem sidste år, som var temmelig skrald, så let besluttede at gå med de wieneriske hvirvler.

Wiens hvirvler er overraskende nemme at lave: en simpel blanding af mel, smør, flormelis og majsmel (majsmelet tilføjer den korte, smuldrende tekstur til kiks … en lignende effekt kan opnås ved at tilføje flødepulver til din kiksblanding) . Blandingen røres derefter, bages og fyldes klassisk med smørcreme og marmelade.

Selvom jeg ikke har noget imod den klassiske smørcreme og marmeladefyldning, ville jeg gerne lave noget lidt anderledes og havde to ideer i tankerne: en millionærs shortbread med karamelcenter og toppet med chokolade eller en chokoladehasselnød -version, fyldt med Nutella og toppet med smeltet chokolade og hasselnødder.

Jeg elskede begge ideer, men da jeg har et stort lager af chokoladepålæg, fyldt til Nutella -versionen. Millionærens shortbread wienerhvirvler kommer snart til dig engang snart og efter 8230 opskriftsudvikling.

Så for den faktiske kiksopskrift fulgte jeg denne på BBCs websted. Jeg havde problemer med at rør mine hvirvler, da blandingen var for tyk til dysen og et problem, nogle af bagerne også stod over for. I modsætning til dem opgav jeg tanken om smuk rørføring og tog lige dysen af ​​rørposen. Okay, så det betød, at mine hvirvler lignede et strejf som noget ud af kattebakken, men smagen var der stadig.

Chokoladehasselnød (Nutella) viennese hvirvler – laver cirka 10 kiks

  • Til kiks: 250 g blødgjort smør, 50 g flormelis, 250 g almindeligt mel, 50 g majsmel, 1/2 tsk vaniljeekstrakt
  • Til fyldet: cirka 200 g Nutella eller andet chokoladespred
  • Til topping: 100 g mælkechokolade, 50 hakkede ristede hasselnødder

Følg denne opskrift for at lave dine kiks. Når de er afkølet, smørre dem sammen ved at sprede den ene side med Nutella eller et andet chokoladepålæg, du har lyst til.

Smelt chokoladen i mikrobølgeovnen i cirka 90 sekunder (fortsæt med at kontrollere, da du ikke vil have den til at brænde), og fordel den derefter på toppen af ​​hver kiks og drys med hakkede nødder.

Disse kiks er ganske betydelige, men det lykkedes mig stadig at komme igennem dem på 3 dage (med lidt hjælp fra mine venner). Jeg kunne forestille mig, at de ville opbevare i 5 dage i en lufttæt tand, men jeg vil anbefale at håne dem så hurtigt som muligt.

Næste uge fokuserer Bake Off på brød – Jeg kunne ikke finde ud af traileren præcis, hvad udfordringerne er, men de ser svære ud, så jeg er ikke sikker på, hvor vellykket jeg vil være med at lave en af ​​dem – vi & #8217 vil se! Indtil da er en kiks en god modgift til en grædende baby!



Kommentarer:

  1. Brademagus

    Jeg beklager, men efter min mening tager du fejl. Lad os diskutere det. Skriv til mig i PM, så snakker vi.

  2. Sakus

    Jeg beklager, at jeg ikke kan hjælpe dig. Men jeg er sikker på, at du vil finde den rigtige løsning. Fortvivl ikke.

  3. Icarius

    To be honest, at first I did not fully understand, but the second time I got it - thanks!

  4. Gosar

    I absolutely agree with you. There is something in this and I like your idea. I propose to bring it up for general discussion.

  5. Burchard

    Jeg er ked af det, men efter min mening tager du fejl. Jeg foreslår at diskutere det. Skriv til mig i PM, det taler til dig.

  6. Cristian

    Thank you for the article. Delighted as always



Skriv en besked