Nye opskrifter

Græskar zacusca

Græskar zacusca


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jeg håber, at jeg ikke rører dem før vinteren

2 kg courgette

1 kg løg

1/2 kg gulerødder

1 kg rød peberfrugt / capia / donuts

1 hvidløgshoved

100 + 100 ml olie

3 spsk bouillon

salt

peber

2-3 laurbærblade

Portioner: 10

Forberedelsestid: over 120 minutter

FORBEREDELSESMETODE Pumpkin zacusca opskrift:

Vi vælger yngre græskar, hvis græskar er ældre, fjern skræl og frø. Skræl squashen, skær den og pres saften. Smør en pande med olie og tilsæt grøntsagerne. Drys med olie og sæt bakken i ovnen i ca. halvanden time. Nogle gange kan de dækkes med aluminiumsfolie. Af og til blandes med en træske. Efter at have prøvet gulerødderne, fordi de er de hårdeste, og jeg så, at de er klar, skal du slukke for varmen og lade fadet stå i ovnen i mindst 30 minutter. Imens bages peberfrugterne på komfuret. Tag det op i en gryde, dæk til og lad det stå i mindst en halv time. Rens derefter og sæt til side. Hak alle grøntsager fra en ovn, peberfrugt og hvidløg (forrenset) ved hjælp af en foodprocessor. Tilsæt 100 ml olie i en dobbeltbundet gryde eller tuci, og tilsæt alle de hakkede grøntsager. Tilsæt bouillon, laurbærblade og lad det simre i 30-40 minutter under konstant omrøring. Smag til med salt og peber og fjern laurbærbladene. Kom varmt i steriliserede krukker og dæk gerne med nye låg. Hvis du bruger gamle låg, bliver de skoldede, efterladt til afkøling og tørres af med et rent håndklæde. Sæt i ovnen ved 100 grader C i 30 minutter eller kog på komfuret i en gryde, hvor jeg lagde et håndklæde og tilsatte nok vand til at være 2/3 krukker i vand. Fra de mængder, jeg brugte, fik jeg 10 glas på 400 g og en skål, der hurtigt blev stegt.


Græskar zacusca

Zacusca -opskrifter er stort set meget ens og adskiller sig kun i de ingredienser, du bruger til tilberedningen. Her er hvor let det er at forberede denne græskar zacusca opskrift, der er perfekt til dem der faster!

Ingredienser til græskar zacusca:

1 1/2 stor courgette (ca. 500 gram)
2 peberfrugter kapia mari
2-3 store løg
2 små gulerødder
2-3 tomater
200 milliliter olie
havsalt
friskkværnet sort peber
et par laurbærblade

5 trin til at forberede græskar zacusca:

1. Vask courgette, skræl og skær i større tern. Tilsæt en gryde med vand og en knivspids salt og bring det i kog, indtil det er blødgjort. I mellemtiden renser du løget og vasker det, og skærer det i juliennes. Gulerødderne vaskes og sættes på rivejernet, og peberfrugterne vaskes, ryggen og frøene fjernes, og de føres ved hjælp af en foodprocessor.

2. Når græskarerne er kogt, drænes det godt med en sil og passerer, indtil du får en homogen pasta. Vask tomaterne og lad dem stå i kogt vand et stykke tid, for lettere at skrælle dem og passere dem med en foodprocessor, indtil du får en tykkere sauce.

3. Varm lidt olie op i en gryde og steg løget, kun indtil det bliver gennemsigtigt. Tilsæt gulerødderne og lad dem simre i cirka 10 minutter, eller indtil du bemærker, at gulerødderne er blødgjort. Tilsæt hakket peber og lad det trække i 10 minutter, i hvilket tidsrum blandes denne sammensætning konstant. Smag til med havsalt og formalet sort peber, tilsæt græskarpasta og tomatsauce.

4. Rør zacuscaen konstant og lad den stå på bålet, indtil olien stiger til overfladen. Du kan også bruge blenderen til at male grøntsagerne, især hvis du ikke vil have større stykker i den, men for mere at ligne en lækker pasta.

5. Opbevar græskar zacusca i præsteriliserede krukker, tilsæt et par laurbærblade og en spiseskefuld varm olie ovenpå, og læg lågene.


Sådan laver du græskar zacusca & # 8211 Enkel opskrift

1. Skær zucchinien i tern med en kniv.

2. Vi skærer løget i halve.

3. Vi satte gulerødderne gennem det store rivejern.

4. Gør det samme med tomaterne.

5. Læg zucchini i en varm pande med olie. Tilsæt vand og kog ved svag varme.

6. Gør det samme med løg og gulerod. Tilsæt tomatpuré og bland godt.

7. Tilsæt de stegte grøntsager til panden med græskar. Tilsæt tomatpuré, knust hvidløg, krydderier og kog ved svag varme i 1-2 minutter.


/> Græskar zacusca med peberfrugt og gulerødder fra: courgette, peberfrugt, løg, gulerødder, tomater, olie, salt, bladselleri, laurbærpersille. Ingredienser: 4 kg græskar 1 kg finthakket peberfrugt 500 gr finthakket løg 2 revne gulerødder 2 kg tomater 1 l olie salt selleri blade bay persille de

/> Græskar zacusca fra: græskar, donuts, tomater, løg, olie, bladselleri, persilleblade, timian, salt, peber, hvidløg. Ingredienser: 4 kg græskar 2 kg røde donuts 2 kg tomater 500 g løg 500 ml bladselleri og persilleblad 1 tsk timian salt peber 4-5 fed hvidløg Forberedelse: Rengør ...


Zacusca de zucchini & # 8211 en vellykket opskrift, som jeg allerede forbereder til tredje år.

Græskar zacusca & # 8221 er en absolut lækker snack, meget duftende og cremet, som tilberedes enkelt og let. Denne zacusca kan serveres til ethvert måltid, som en forretter på feriebordet eller smøres på brød som en separat ret. Forbered denne velsmagende og billige zacusca med tillid!

INGREDIENSER

-300 ml solsikkeolie

FORBEREDELSESMÅDE

1. Skær grøntsagerne i små stykker.

2. Kom alle grøntsagerne igennem hakkemaskinen.

3. Flyt grøntsagerne i en stor gryde med en tyk bund eller kedel, hæld den raffinerede olie i og bland.

4. Lad zacuscaen simre ved svag varme i 1 time og 20 minutter.

5. Efter en time tilsættes tomatsovs, sukker og salt, omrøres og simrer i 40 minutter.

6. Kom zacuscaen i steriliserede krukker, og hæft dem.

7. Vend glassene på hovedet, dæk dem til med en dyne og lad dem køle helt af.


ZACUSCĂ ved bagt zucchini i ovnen

Bagte grøntsager er meget mere smagfulde, sødere og sundere end kogte grøntsager. De giver maden en særlig smag, især hvis vi laver dem til zacusca.

Zucchini findes efter eget skøn i hele sommersæsonen, så det ville være en skam ikke at benytte lejligheden til at bevare dem til vinteren. Vi kan kombinere dem med forskellige grøntsager for at få en nærende og velsmagende zacusca.

• 3 græskar
• 3 løg
• 5 gulerødder
• 5 røde peberfrugter
• 5 tomater
• 7 fed hvidløg
• 2-3 tsk salt

Skræl løg, hvidløgsfed og henholdsvis peberfrugt og frø. Vask alle grøntsager. Skær zucchinien i tern, paprika og tomater i halve, gulerødder i runder og julienned løg. Kom alle grøntsagerne i en ovnplade smurt med lidt olie. Hvis de ikke passer godt, skal du bage dem i to omgange.

Til sidst drysses grøntsagerne med lidt olie og sættes bakken i den varme ovn. Lad grøntsagerne simre (200-250 grader Celsius) i 30 minutter, fjern derefter gryden og vend dem. Sæt bakken tilbage i ovnen, og lad grøntsagerne stå i endnu en halv time.

Grøntsagerne er klar, når de er blødgjort og brunet lidt. Sluk for varmen, og lad fadet stå i ovnen i yderligere 20 minutter.

Skræl peberfrugter og tomater og kom dem i en blender eller foodprocessor. Tilsæt resten af ​​grøntsagerne og bland indtil de er knuste og når den ønskede tekstur. Du kan få en finere zacusca, som en pasta eller grovere.

Hvis du ikke har en blender i huset, skal du hakke alle grøntsagerne fint med en kniv på en træbund.

Overfør derefter zacuscaen til en tykvægget gryde. Tilsæt salt og knust hvidløg og sæt gryden på ilden for at simre i 30-40 minutter. Opbevar zacuscaen i krukker i spisekammeret.

Den kan serveres varm eller kold, almindelig eller med oliven, grønt eller andre retter.

* Rådene og eventuelle sundhedsoplysninger, der er tilgængelige på dette websted, er til informationsformål, erstatter ikke lægens anbefaling. Hvis du lider af kroniske sygdomme eller følger medicin, anbefaler vi, at du konsulterer din læge, før du starter en kur eller en naturlig behandling for at undgå interaktion. Ved at udsætte eller afbryde klassiske medicinske behandlinger kan du bringe dit helbred i fare.


Sådan laver du sommer zacusca

I en gryde med dobbelt bund eller en gryde opvarmes olien efter de rensede og hakkede grøntsager (efter din fantasi): løg skåret i skæl, guleroden lagt på det store rivejern vil blive stivnet (indtil de bliver gyldne ).

Paprikaerne renses for frø og skæres i tynde strimler, tilsættes løget.

Skræl squashen, riv den og pres saften. Tilsæt salt og peber.

Ristede tomater i et par sekunder skrælles, skæres i tern og tilsættes i gryden (eller gryden) for at hærde.

Bland alt kontinuerligt, indtil grøntsagerne er godt gennemblødte.

Auberginerne bages på gløderne, skrælles, lades dræne, den hakkede kerne tilsættes nær slutningen, når bouillon opløses i lidt vand, det hakkede hvidløg, laurbærbladet (til smag), peberkornene og saltet efter smag), lad alt koge, indtil ingredienserne kombinerer deres smag med hinanden (ca. 30 minutter, under konstant omrøring).

Hvis saucen ikke er faldet for godt, kan panden sættes i den forvarmede ovn ved 190 grader i 15 minutter.

Sommerzacusca kan serveres på toast, og hvis den opnåede mængde er højere, kan den lægges i krukker eller i fryseren i engangskasser (eller æsker med margarine, som vi har ved hånden), derefter optøet ved stuetemperatur, velkommen når vi har uventede gæster, der ikke har tid til at forberede noget andet.


Græskar zacusca

Skræl squashen, og riv den på et stort rivejern, bland med en håndfuld groft salt og læg til side.

Bag peberfrugterne i gryden, i ovnen, kom dem derefter i en gryde, tilsæt groft salt og dæk med et låg.

Løget renses for blade, vaskes, ledes gennem en robot og lægges i en stor gryde sammen med olien. Du kan også tilføje lidt vand.

Skræl gulerødderne, vask og riv dem, og steg derefter med løget.

Tilsæt zucchini efter 10-15 minutter.

Skræl squashen og skær den i halve sammen med de andre ingredienser.

Tomaterne vaskes, deres haler fjernes og føres gennem robotten, derefter lægges de i krukker og zacusca koges, indtil olien kommer til overfladen. Mod slutningen tilsættes peber og laurbærblade og smages til med salt.

Tænd ovnen for at varme.

Kom varm zacusca i 400 g krukker, dæk til og kom den i den forvarmede ovn i en gryde med varmt vand, der holder i cirka 30 minutter. Lad glassene køle af i ovnen, og opbevar dem derefter.


Spicy græskar zacusca & # 8211 en unik opskrift, arvet fra bedstemor!

Vi præsenterer dig en opskrift på en lækker aubergine zacusca. Det tilberedes simpelthen af ​​de mest overkommelige ingredienser. Som et resultat får du en særlig appetitlig og aromatisk fornøjelse med en intens og let krydret smag. Den er perfekt til at blive serveret som snack eller som pynt til kødretter. Nyd dine kære med ekstra smag og vitaminer i den kolde årstid.

INGREDIENSER

& # 8211 350 g fedtfattig mayonnaise

& # 8211 230 ml solsikkeolie

& # 8211 1 tsk malet laurbærblad

& # 8211 1 tsk citronsyre

& # 8211 formalet sort peber efter smag

FORBEREDELSESMÅDE

1. Vask courgette og skær hovedet af. Vask og skræl peberfrugterne. Fjern frøstangen.

2. Kom courgette og peberfrugt gennem kødkværnen. Hæld den resulterende blanding i en skål af den rigtige størrelse og sæt den på ilden.

3. Når grøntsagerne begynder at koge, laves en lille ild og koges under omrøring så ofte som muligt i 2 timer.

4. Skræl løg og gulerod. Kom dem gennem kødkværnen og tilsæt dem til græskarskålen. Tilsæt sammen med løg og gulerod salt, mayonnaise, sukker, olie, tomatpuré og krydderier. Røre rundt. Hvis du vil tilføje grøntsager, skal du vaske det og lade det tørre. Hak det fint og tilsæt det til grøntsagerne, når de begynder at koge.

5. Steriliser krukker og låg. Når zucchini zacusca bliver konsistent som fløde, lav en lille ild og fyld glassene ved hjælp af en steriliseret ske.

6. Dæk glassene med låg (luk dem ikke) og pasteuriser dem i en gryde med vand (vandstanden i gryden skal nå til midten af ​​glassene). Pasteuriser glassene med zacusca i 60 minutter. For at undgå at knække glassene spredes et tykt håndklæde på bunden af ​​gryden.

7. Fjern glassene fra gryden, og luk dem med låg. Vend glassene på hovedet, og dæk dem til med en dyne. Lad zacuscaen køle af under dynen.


Græskar zacusca

Zacusca -opskrifter er stort set meget ens og adskiller sig kun i de ingredienser, du bruger til tilberedningen. Her er hvor let det er at forberede denne græskar zacusca opskrift, der er perfekt til dem der faster!

Ingredienser til græskar zacusca:

1 1/2 stor courgette (ca. 500 gram)
2 peberfrugter kapia mari
2-3 store løg
2 små gulerødder
2-3 tomater
200 milliliter olie
havsalt
friskkværnet sort peber
et par laurbærblade

5 trin til at forberede græskar zacusca:

1. Vask courgette, skræl og skær i større tern. Tilsæt en gryde med vand og en knivspids salt og bring det i kog, indtil det er blødgjort. Rens imens løget og vask det, og skær det i juliennes. Gulerødderne vaskes og sættes på rivejernet, og peberfrugterne vaskes, ryggen og frøene fjernes, og de føres ved hjælp af en foodprocessor.

2. Når græskarerne er kogt, drænes det godt med en sil og passerer, indtil du får en homogen pasta. Vask tomaterne og lad dem stå i kogt vand et stykke tid, for lettere at skrælle dem og passere dem med en foodprocessor, indtil du får en tykkere sauce.

3. Varm lidt olie op i en gryde og steg løget, kun indtil det bliver gennemsigtigt. Tilsæt gulerødderne og lad dem simre i cirka 10 minutter, eller indtil du bemærker, at gulerødderne er blødgjort. Tilsæt hakket peber og lad det trække i 10 minutter, i hvilket tidsrum blandes denne sammensætning konstant. Smag til med havsalt og formalet sort peber, tilsæt græskarpasta og tomatsauce.

4. Rør zacuscaen konstant og lad den stå på bålet, indtil olien stiger til overfladen. Du kan også bruge blenderen til at male grøntsagerne, især hvis du ikke vil have større stykker i den, men for mere at ligne en lækker pasta.

5. Opbevar græskar zacusca i præsteriliserede krukker, tilsæt et par laurbærblade og en spiseskefuld varm olie ovenpå, og læg lågene.


Spicy græskar zacusca & # 8211 en unik opskrift, arvet fra bedstemor!

Vi præsenterer dig en opskrift på en lækker aubergine zacusca. Det tilberedes simpelthen af ​​de mest overkommelige ingredienser. Som et resultat får du en særlig appetitlig og aromatisk fornøjelse med en intens og let krydret smag. Den er perfekt til at blive serveret som snack eller som pynt til kødretter. Nyd dine kære med ekstra smag og vitaminer i den kolde årstid.

INGREDIENSER

& # 8211 350 g fedtfattig mayonnaise

& # 8211 230 ml solsikkeolie

& # 8211 1 tsk malet laurbærblad

& # 8211 1 tsk citronsyre

& # 8211 formalet sort peber efter smag

FORBEREDELSESMÅDE

1. Vask courgette og skær hovedet af. Vask og skræl peberfrugterne. Fjern frøstangen.

2. Kom courgette og peberfrugt gennem kødkværnen. Hæld den resulterende blanding i en skål af den rigtige størrelse og sæt den på ilden.

3. Når grøntsagerne begynder at koge, laves en lille ild og koges under omrøring så ofte som muligt i 2 timer.

4. Skræl løg og gulerod. Kom dem gennem kødkværnen og tilsæt dem til græskarskålen. Tilsæt sammen med løg og gulerod salt, mayonnaise, sukker, olie, tomatpuré og krydderier. Røre rundt. Hvis du vil tilføje grøntsager, skal du vaske det og lade det tørre. Hak det fint og tilsæt det til grøntsagerne, når de begynder at koge.

5. Steriliser krukker og låg. Når zucchini zacusca bliver konsistent som fløde, lav en lille ild og fyld glassene ved hjælp af en steriliseret ske.

6. Dæk glassene med låg (luk dem ikke) og pasteuriser dem i en gryde med vand (vandstanden i gryden skal nå til midten af ​​glassene). Pasteuriser glassene med zacusca i 60 minutter. For at undgå at knække glassene spredes et tykt håndklæde på bunden af ​​gryden.

7. Fjern glassene fra gryden, og luk dem med låg. Vend glassene på hovedet, og dæk dem til med en dyne. Lad zacuscaen køle af under dynen.


Video: Romanian vegetable spread Zacusca (Kan 2022).