De bedste opskrifter

Air Fryer Fish Tacos

Air Fryer Fish Tacos

Disse fisketacos er fødevarebiler-værdige, men luftfritere-nemme, hvorfor du finder dig selv at lave dem lidt for ofte til en middag om ugen. Du er heller ikke ked af den sprøde slaw, der er så god, at du finder dig selv at spise den alene.MERE +MINDRE-

1

fed hvidløg, finhakket

1 1/2

kopper strimlet grønkål

1/4

kop tyndt skåret rødløg

2

spiseskefulde Old El Paso ™ original taco krydderiblanding (fra 1 oz pakke)

1/2

kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer

1/2

lb skindløse hvide fiskefileter (såsom helleflynder eller mahi mahi), skåret i strimler på 1 tomme

1

pakke (12 skåle) Gamle El Paso ™ mini mel tortilla taco skåle, opvarmet som anvist på pakken

Skivet avocado, tyndt skåret radise, hakkede friske korianderblade og lime kiler

Skjul billeder

  • 1

    I en medium skål blandes creme fraiche, mayonnaise, hvidløg, limesaft og salt. Tilsæt kål og rødløg; kaste til frakke. Dæk og afkøl kålblandingen, indtil den er klar til servering.

  • 2

    Skær 8-tommer runde madpapir. Anbring i bunden af ​​frityrgryderens kurv.

  • 3

    I en lav skål anbringes taco krydderiblanding. I et andet lavt fad skal du slå æg og vand. I en tredje, lav skål anbringes brødkrummer. Coat fisk med taco krydderiblanding; dypp ned i ægblandingen, belæg derefter med brødkrummelblanding, tryk for at klæbe.

  • 4

    Placer fisk på pergament i en friturekurv. Indstil til 350 ° F; kog 8 minutter. Vend fisk; kog 4 til 6 minutter længere, eller indtil fisk let flager med gaffel (mindst 145 ° F). Skær fisk i bitstykker.

  • 5

    Del kålblandingen blandt taco-skåle. Top med fisk, derefter top med avocado, radiser og koriander. Serveres med lime kiler.

Ekspert tip

  • Indstillingerne for temperaturkontrol af luftfryser varierer alt efter mærke og model. Hvis din luftfryser ikke har den nøjagtige temperaturindstilling, der kræves i opskriften, skal du konsultere din manual for de foreslåede temperaturindstillinger.
  • For endnu mere smag, top [Yum Yum Sauce].
  • Vær forsigtig, når du drejer fisk for at forhindre, at stykker falder fra hinanden.
  • Vores opskrifter kræver ikke foropvarmning af din frituregryder. Indstil bare temperaturen, og start. Forvarm aldrig med pergamentpapir alene.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
250
Kalorier fra fedt
100
% Daglig værdi
Total fed
11g
17%
Mættet fedt
2 1 / 2g
13%
Transfedt
0g
Kolesterol
55 mg
18%
Natrium
480 mg
20%
Kalium
340 mg
10%
Samlet kulhydrat
26 g
9%
Kostfibre
3g
11%
Sukker
2g
Protein
11g
A-vitamin
2%
2%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
4%
4%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 1 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: BEST SHRIMP TACO RECIPE EVER ll GUACAMOLE (September 2020).