
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Kirsebærene tilberedes et par timer før for at dræne al væsken.
Valnødderne knækkes og formales i tide.
Mal kiksene, ikke nødvendigvis særlig fint.
I en gryde opløses sukkeret i mælken ved svag varme og derefter tilsættes smørret, indtil det smelter.
Tag gryden af varmen og lad den køle af.
Bland imens de knuste kiks godt med malede valnødder og kakao.
Bland blandingen af faste ingredienser (kiks, med valnødder og kakao) i de flydende ingredienser (mælk, smør og opløst sukker). Homogeniser sammensætningen meget godt, og tilsæt romessens og hasselnøddeolie.
Tag en teskefuld fuld af sammensætning, flad den i håndfladen, læg en kirsebær i midten, som "lukker" forsigtigt indeni og rul derefter den formede kugle igennem: kokos, farin eller dekorativt slik.
Gør det samme, indtil sammensætningen er opbrugt.
De tilberedte kugler sættes i køleskabet, og efter 4-5 timer kan de serveres.
1
Kirsebærene skal være godt drænet for væske, for ellers vil det ikke være muligt at "binde" kuglerne.
2
I mangel af kirsebær kan du fylde kuglerne med rosiner.
3
Du kan også bruge andre essenser til smagsstoffer, og hvis du ikke har hasselnøddeolie, kan du supplere mængden af smør.
4
Når de er dannet, opbevares kuglerne i køleskabet i et par timer for at hærde, før de serveres.
5
Hvis du vil beholde dem længere, er det bedst at opbevare dem i en lukket beholder, for ikke at tiltrække madlugt fra køleskabet.