Nye opskrifter

Dessertkiks bolde, fyldt med kirsebær

Dessertkiks bolde, fyldt med kirsebær


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kirsebærene tilberedes et par timer før for at dræne al væsken.

Valnødderne knækkes og formales i tide.

Mal kiksene, ikke nødvendigvis særlig fint.

I en gryde opløses sukkeret i mælken ved svag varme og derefter tilsættes smørret, indtil det smelter.

Tag gryden af ​​varmen og lad den køle af.

Bland imens de knuste kiks godt med malede valnødder og kakao.

Bland blandingen af ​​faste ingredienser (kiks, med valnødder og kakao) i de flydende ingredienser (mælk, smør og opløst sukker). Homogeniser sammensætningen meget godt, og tilsæt romessens og hasselnøddeolie.

Tag en teskefuld fuld af sammensætning, flad den i håndfladen, læg en kirsebær i midten, som "lukker" forsigtigt indeni og rul derefter den formede kugle igennem: kokos, farin eller dekorativt slik.

Gør det samme, indtil sammensætningen er opbrugt.

De tilberedte kugler sættes i køleskabet, og efter 4-5 timer kan de serveres.


1

Kirsebærene skal være godt drænet for væske, for ellers vil det ikke være muligt at "binde" kuglerne.

2

I mangel af kirsebær kan du fylde kuglerne med rosiner.

3

Du kan også bruge andre essenser til smagsstoffer, og hvis du ikke har hasselnøddeolie, kan du supplere mængden af ​​smør.

4

Når de er dannet, opbevares kuglerne i køleskabet i et par timer for at hærde, før de serveres.

5

Hvis du vil beholde dem længere, er det bedst at opbevare dem i en lukket beholder, for ikke at tiltrække madlugt fra køleskabet.


Video: : Tatrankové kuličky (Kan 2022).