Nye opskrifter

Bedste litauiske Torte -opskrifter

Bedste litauiske Torte -opskrifter


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tips til litauiske Torte -indkøb

Sørg for at købe det korrekte mel, en opskrift kræver - mel varierer i gluten- eller proteinindhold, hvilket gør dem velegnede til specifikke opgaver.

Litauisk madlavningstip til Torte

Sæt en tandstikker ind i midten af ​​kager, stangkager og hurtige brød for at teste, om de er våde - det skal komme rent ud eller kun have et par krummer, der klæber til det.

Vinparring

Sød chenin blanc, muskateller amontillado sherry med nøddebaserede desserter; sauternes eller søde tyske vine med pundkage, ostekage og andre mildt søde desserter; sød chenin blanc eller muskat eller alsaceisk vendange tardive (sen høst) vin med sødere desserter; sød chenin blanc eller muskat eller Alsace -vendange tardive (sen høst) vine, Havn, madeira, sen høst zinfandel, eller Cabernet Sauvignon eller cabernet franc med chokolade desserter


Baconboller eller lasineciai, synes godt om kugelis, er en national mad i Litauen. Denne bløde rulledej er fyldt med et kogt bacon-løgfyld og kan serveres varmt eller ved stuetemperatur.

Dette brød ligner julebrød uden at valmuefrøet topper. Den serveres påskemorgen sammen med farvede hårdkogte æg, som alle banker sammen for at se, hvem der er den stærkeste.


Opskriftsoversigt

  • 1 kop margarine
  • 2 spsk margarine
  • 2 ½ kopper universalmel plus ekstra til støvning
  • ½ kop koldt vand
  • 1 æg
  • 2 spsk citronsaft
  • ¾ kop usaltet smør ved stuetemperatur
  • 2 spsk usaltet smør ved stuetemperatur
  • 1 (14 ounce) kan sødet kondenseret mælk
  • 1 ¾ kopper knuste valnødder

Læg 1 kop plus 2 spiseskefulde margarine i en stor skål. Sigt melet i. Skær margarine i med 2 knive eller en blender, indtil blandingen ligner grove krummer. Pisk koldt vand og æg sammen i en skål. Pisk citronsaft i. Rør i melblandingen, indtil dejen er fugtet. Vend dejen ud på en let meldrysset overflade og ælt kort, indtil den er glat.

Rul dejen til en lang log. Del dejen i 9 lige store dele, rul hver del til en lille kugle og afkølet i mindst 1 time eller natten over.

Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C).

Støv et stort stykke pergament med mel. Tag en af ​​dejkuglerne, støv med mel, og læg den på tilberedt bageplade. Rul til en tynd og ru 8-tommer cirkel. Prik med en gaffel over det hele. Overfør dejcirkel og bagepapir på en bageplade.

Bages i den forvarmede ovn, indtil de er gyldenbrune, cirka 10 til 15 minutter. Gentag med de resterende dejkugler.

Når wienerbrødcirklerne er bagt, fjernes de hver fra ovnen. Læg en stor tallerken ovenpå og skær rundt om tallerkenen med en skarp kniv, så alle dejcirklerne er nøjagtig samme størrelse. Gem tilbehør til senere.

Læg 3/4 kopper plus 2 spsk smør i en stor skål, slå med en elektrisk mixer, indtil den er glat og cremet. Pisk kondenseret mælk i, indtil det er glat.

For at samle kagen skal du lægge en wienerbrødscirkel på et fad og dække med 1 spiseskefuld smørfyld. Drys med valnødder og dæk med den næste cirkel. Gentag, indtil alle dejen cirkler er blevet brugt, spredes fyld på toppen af ​​den sidste wienerbrød cirkel, men ingen valnødder.

Knus de reserverede pynt i smuler. Drys jævnt for at dække toppen og siderne af kagen.

For de bedste resultater skal du afkøle Napoleon Torte i køleskabet i 8 timer før servering.


Opskriftsoversigt

  • 9 æggehvider
  • 8 æggeblommer
  • 1 kop hvidt sukker
  • ¼ kop mælk
  • 1 spsk citronskal
  • 1 knivspids salt
  • 1 ½ tsk vaniljeekstrakt
  • 1 ½ kopper sigtet universalmel
  • ½ spsk forkortelse
  • 1 kop hvidt sukker
  • 1 opskrift Chokoladesmørcreme

Forvarm ovnen til 400 grader F (205 grader C). Gør to 10-tommer papkredse klar. Smør generøst en 9-tommers springform med blødt smør, og støv med mel.

Pisk æggehviderne til det er skummende, og tilsæt gradvist 1 kop sukker. Slå bare til bløde toppe. I en anden skål piskes æggeblommerne med mælk, citronskal, vanilje og salt. Fold dette i æggehviderne. Sigt melet over æggeblandingen, og vend det i.

Fordel 1 1/3 kopper dej i den tilberedte gryde. Bages i cirka 5 til 9 minutter, eller indtil små, brune pletter begynder at dukke op på kagen. Fjern kagen fra ovnen, og fjern lag fra formen med en spatel. Støv kagen let med mel, og læg den på en rist for at afkøle. Smør panden igen, og gentag denne proces, indtil hele dejen er brugt, cirka 6 gange mere. Læg lagene mellem vokspapir, og dæk med et håndklæde. Chill lag i et par timer. Lav chokoladesmørcremen.

Læg de afkølede lag på en af ​​paprundene med smørcremen. Start med et lag dækning med smørcremen, og tryk derefter ned med et andet lag for at få en god forsegling. Gentag dette med de resterende lag, men reserver et lag. Pak kagen ind i plastik, og afkøl i mindst 6 timer sammen med den resterende smørcreme. Smør den anden paprunde med forkortelsen, og læg det sidste lag på den.

Læg 1 kop sukker i en non-stick stegepande over medium varme. Lad sukker koge, indtil kanterne ser smeltede og brune ud. Begynd at røre med en træske. Kog indtil sukkeret bliver en ravfarvet og er glat. Hæld forsigtigt karamellen over toppen af ​​det sidste lag, og spred til kanterne med en olieret kniv. Hurtigt, med en olieret kniv, indrykkes toppen af ​​karamellen i 16 kiler. Lad det køle lidt af, og retouchér derefter indrykningerne med kniven igen. Læg lag på en bordplade støvet med sukker, og lad karamellen køle helt af.

Læg lidt mere smørcreme oven på den afkølede torte, og top med karamellen rund. Frost siderne med den resterende smørcreme. Chill torte inden servering.


Litauisk Napoleonas Torte

Siden jeg var halvt litauisk, spurgte nogen mig, om jeg nogensinde havde lavet en litauisk torte. Jeg havde aldrig engang hørt om det før for to dage siden. De værste opskrifter Jeg har set lag, der ligner en tærtebund lavet af Wondra -mel og beriget med creme fraiche, lagdelt med en meget ægget smørcreme, den bedste jeg har set, var blot at beskrive et, der havde 13 lag wienerbrød holdt sammen af smørcreme, marcipan og abrikosmarmelade.

Det siger sig selv, at jeg vil gøre det sidste.

Det, jeg prøver at finde ud af, er, hvad det bedste wienerbrød ville være at bruge. Pate sucree blev smidt ud med det samme (jeg leder ikke efter en cookie), pate brisee lyder som om det ville have den rigtige flakhed, men en person, der har haft dette før (på det litauiske bageri i Omaha) sagde, at det praktisk talt havde hundredvis af wienerbrødslag , og det tager tre dage at lave opskriften, når den er korrekt lavet. Det får mig til at tro, at butterdej ville være et godt valg, men også. godt, puffet for sådan noget. Det efterlader mig med phyllo, som er græsk af oprindelse (og derfor ikke utrolig langt geografisk fra Litauen), men jeg har ikke kogt med phyllo før, så jeg er ikke særlig sikker. Er der nogen, der har haft erfaring med phyllo, til at fortælle mig, om jeg er på rette vej med det? Tak!


Rutevejledning

Pisk det saltede smør i en elektrisk mixer.

Tilsæt sukker, vanilje og æg.

Bland mel med majsstivelse og bagepulver og sigt en anden gang (du sigter det en gang, før du målte det, ikke?).

Tilsæt melblandingen til æggeblandingen, under konstant omrøring.

Lav 8 lag, hver mindre end cirka ¼ tommer tykke, ved at bage hver i bunden af ​​en 8-tommer springformsform.

Gør dette ved at skære en runde bagepapir, der præcist passer til bunden af ​​lagformen, og derefter bruge en spatel til at sprede dejen jævnt ud over pergamentet.

Sørg for, at den ikke bliver for tynd i kanterne.

Bag hvert lag i 7 minutter i en forvarmet 400 ℉ (200 ℃) ovn. Stack lagene adskilt af vokset papir.

GØR PUDDINGEN: Brug mere chokolade i budding, end du normalt ville bruge.

Hvis du vil være doven og bruge budding fra en blanding, skal du tilføje cirka en spiseskefuld kakao i topkvalitet til buddingblandingen.

Rør budding mens den afkøler, så den ikke stivner.

Pisk det usaltede smør til det er meget glat.

Når smør og budding har omtrent samme temperatur, tilsættes budding til smørret for at få en jævn, glat smørcreme.

Brug blandingen af ​​budding/smør som mørtel, og lag kagen sammen, og fordel budding/smør jævnt mellem lagene.

Sørg for, at lagene er lige og parallelle, hvis de ikke er det, eller hvis et ikke er lige, kan du reparere tingene med lidt ekstra budding hist og her.

Læg ikke budding oven på det øverste lag, og prøv ikke at komme for meget på yderkanterne.

GØR EN CHOKOLADEFROSTING: Sigt pulveriseret 10X sukker og kakao sammen, tilsæt det smeltede smør under konstant omrøring, tilsæt derefter kogende vand.

Frost kagen, med ondt for at sikre, at siderne er helt glatte og toppen er helt glat.

Lad kagen sidde ved kølig stuetemperatur i mindst en time før servering.

  • Hvis du ikke er en erfaren bager, skal du advares om, at det i opskrifter som denne er vigtigt at måle nøjagtigt og følge instruktionerne nøjagtigt.

Folk, der foretrækker at lave mad ved at teste, smage og tilføje flere ingredienser, bør undgå indviklet bagning.

En sådan grydebund er omkring 8 tommer i diameter og har en hævet læbe, der er omkring ⅛ tommer høj.

Det ligner en miniaturepizzapande. Det er aldrig lykkedes mig at gøre denne torte med lag større end cirka 10 tommer cirka 8 tommer lettere. Bagerens pergament er afgørende, og der er ingen god erstatning, selvom smurt kraftpapir (fra indkøbsposer) vil fungere i klemme. Brug et nyt stykke pergament til hvert lag. Hvis du ikke gør lagene lige, så når du hober dem op, bliver kagen hævet op i midten eller vil falde ned på midten eller vippe til den ene side. * Hvis du ikke er en erfaren kagefrost, så lav dobbelt opskriften på frosting. Ufaglærte frosters bruger normalt for meget frosting, og du vil ikke rigtig løbe tør. Du kan opkræve penge til folk, der ønsker at slikke skeen, hvis der er noget tilovers. Sværhedsgrad: temmelig vanskelig Tid: 1 time Præcision: mål omhyggeligt.


Bedste litauiske Torte -opskrifter - Opskrifter

Nogle af mine yndlingsferieopskrifter stammer fra min barndom. Disse særlige måltider og de meget meget specielle desserter, der kun dukkede op på bordet en gang om året. Dobos Torte er en af ​​dem. Min mor har BEDSTE Dobos kageopskrift! Hun lagde almindelig kage med tyk chokoladeglasur i en brødform. Derefter gik det ind i køleskabet, indtil det var fast. Vi ville alle få tynde skiver af denne vidunderlige rige dessert (og måske ville jeg gå tilbage og barbere endnu et stykke eller to af, når ingen kiggede).

Efter min Opa døde, var det sværere at få de “specielle ingredienser ” fra Tyskland, som vi havde brug for til kagen, og det er derfor år siden min mor lavede denne lækre godbid.

Blink frem et par år (vil ikke sige hvor mange….), Og jeg vil genskabe Dobos Torte til mit feriebord. Verden er skrumpet betydeligt, hvor svært kan det være at få opskriften og ingredienserne? Godt…. Viser sig…. Mor havde taget et par genveje undervejs… .En traditionel Dobos Torte er tynde lag kage med en chokoladesmørcreme mellem lagene og et lag karamel ovenpå. Og det er meget arbejde … så hun stoppede bare med at klare det.

Føler mig lidt tømt…. Jeg lod det sådan set gå .... Indtil denne måneds Food & amp Wine Magazine ankom (nogle mennesker kan lide at kigge på porno ... jeg kan godt lide at se billeder af lækker mad). Og der var den, en opskrift på en REAL Dobos Torte. Jeg var nødt til at prøve. Efter alt, hvor svært kunne det være?

Ok, sagen er ... de billeder i blade ser SPEKTAKULÆRE ud, tingene fra mit køkken, ikke så meget. Men jeg gav det et forsøg, og ved du hvad? Det ligner måske ikke billedet i F & amp W, men det smager bestemt lækkert, og det får en af ​​mine yndlingssmag tilbage fra barndommen. Jeg lavede et par justeringer (Jonathan Sawyer dækker sin Dobos Torte med marengs, og brugte derefter en Brulee fakkel til at brune den. Visning af hænder ... hvor mange af jer har en køkkenbrænder? (Ok, vi lader bare den del gå. ) For det meste har jeg bare gjort det lettere for en hjemmebager at lave… baseret på hvad jeg generelt har i mit køkken og køleskab. (Jonathan kan ikke godkende…. Men chancerne for at han kommer til middag er alligevel slanke …og i øvrigt & #8230 hvis du beslutter dig for at droppe Jonathan, så giv mig et head up, så jeg kan smide alle børneskoene i et skab).

Der er også trin-for-trin fotos …. se bare under opskriften. Du kan gøre det!


Sacher Torte

Ifølge Sacher Hotels websted begyndte historien om den legendariske chokoladekage fyldt med abrikosmarmelade i 1832 i Wien. Franz Sacher var en 16-årig lærling ved hoffet på Prince Metternich, da han blev bedt om at lave en særlig lækker dessert til fornemme gæster. Gæsterne elskede det, og det blev kendt som Sacher Torte.

Vores opfattelse af denne klassiske chokoladekage er både let og rig på samme tid, med en luftig kage, en simpel abrikosmarmeladefyldning og en dekadent bittersød glasur. Da kagen sidder for at lade glasuren sætte sig, absorberes marmeladen i kagen og danner et lidt sødt fugtigt lag i midten, en udsøgt finish til enhver ferie eller særlig lejlighed.

Ingredienser

  • 1 kop (170 g) bittersøde chokoladeskiver, såsom Belcolade
  • 8 store æg, adskilt ved stuetemperatur
  • 8 spiseskefulde (113 g) usaltet smør, smeltet
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 1/8 tsk salt
  • 3/4 kop (149 g) sukker, superfin foretrukket
  • 1 kop (113 g) King Arthur ubleget kagemel
  • 1/2 kop (113 g) abrikosmarmelade

Instruktioner

Forvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt en 9 "x 2" rund kageform med kogespray og beklæd med bagepapir. Sprøjt også bagepapiret let. Hvis din pande ikke er mindst 2 "dyb, skal du bruge to pander i stedet for en.

Sådan laver du kagen: Ved svag varme eller i mikrobølgeovnen smeltes chokoladen langsomt under omrøring.

I en lille skål piskes let de 8 æggeblommer. Tilsæt den smeltede chokolade, smeltet smør og vanilje. Blend til glat og satin, uden klumper eller ikke -inkorporerede æggeblommer.

I en skål med en mixer skal du slå de 8 æggehvider med et nip salt, indtil de begynder at skumme. Tilsæt langsomt sukkeret, og pisk derefter ved høj hastighed, indtil hviderne holder en stiv top, men stadig er blanke.

Perfekt din teknik

Feriebagetraditioner: Sacher Torte

Brug en bred gummispatel til at blande ca. 1/3 af æggehviderne i chokolade/æggeblommeblandingen for at lette den. Hæld nu den lette chokoladeblanding over resten af ​​det hvide i skålen. Fold forsigtigt med ca. 20 til 30 slag.

Drys kagemelet ud over chokoladedejen og fortsæt med at folde forsigtigt, indtil der ikke er spor af æggehvide tilbage.

Hæld dejen i panden (e). Bages, indtil kagen er puffet og tør set ovenpå, og en kagetester indsat i midten kommer ren ud: 40 til 45 minutter for en enkelt pande, 20 til 25 minutter for to pander. Fjern det fra ovnen, og afkøl i gryderne i 10 minutter, inden det vendes ud på en rist for at afkøle helt. Sørg for at skræl pergamentcirklen af, mens kagen stadig er varm.

Mens kagen afkøles, siles abrikosmarmeladen gennem en fin sigte for at fjerne frugtstykker og lave en jævn fyldning.

Sådan fyldes kagen: Hvis du har brugt en kageform, skal du dele laget før påfyldning. Brug en lang, skarp savtakket kniv til at dele kagen i to lige lag. Hvis du brugte to pander, skal du blot sprede abrikosmarmeladen mellem lagene og efterlade 1/2 tommer rundt om kanten, så syltetøjet ikke klemmer ud over siderne af kagen.

Sådan laver du chokoladeglasuren: Læg den fyldte kage på en rist over en bageplade beklædt bageplade. Læg chokolade, vand og sukker i en mellemstor gryde over medium-lav varme. Kog under omrøring ofte, indtil glasuren er glat, skinnende og let fortykket, cirka 4 til 5 minutter.

Så snart glasuren er glat, hældes den straks over kagen. Den overskydende glasur drypper af kagen på bagepapiret. Du kan øse den overskydende glasur op for at dække eventuelle blotte pletter på kagen. Brug en fleksibel spatel til at sprede glasuren på toppen og siderne af kagen, men overbelast ikke glasuren, ellers forbliver den glat og glat.

Lad glasuren sætte sig ved stuetemperatur i et par timer inden servering. Denne kage serveres bedst den dag den er lavet. Gem eventuelle rester ved stuetemperatur i 1 dag.


24 Varmt vejr sideretter

Når vejret bliver varmere, er afslappede sommermiddage et must. Grillmad bliver en ugentlig aktivitet. Men hvad skal du servere med dine burgere, kylling, fisk eller bøf? Let tilbehør som grillede grøntsager og masser af salater. Alt fra grillet majssalat til frisk vandmelon og agurk tomatsalat. Vær ikke bekymret … vi deler#lækker [& hellip]

15 opskrifter til at få dig igennem skattedagen

Uanset om du fejrer en retur eller skal åbne din tegnebog, hjælper disse 15 opskrifter dig med at komme igennem skattedagen. Der er budgetvenlige snacks, hvis du skal passe på din pengepung. Et par velsmagende cocktails at piske op, for hvis en dag fortjener en drink, er det skattedag. Chokolade gør alting bedre, så [& hellip]

20 opskrifter på en lækker mindedag

Det er tid til uofficielt at starte sommeren med en Memorial Day cookout. Uanset om du samles med en lille gruppe venner eller bare holder dagen for familien, er der én ting, der er den samme. Alle vil spise god mad. Fra hovedretter og tilbehør til desserter, her er nogle menuideer til en [& hellip]


Tysk træ kage | Baumtorte / Baumkuchen

Dette er min yndlings kage. Alle 21 lag af det. Det har været siden mine vante-årige år. Min mor brugte denne indviklede mandel- og chokoladekage som en aktivitet for os børn og noget for at holde os optaget på regnfulde morgener, hvor farveblyanter havde mistet deres interesse. Det er på egen hånd ansvarlig for min besættelse af mandelpasta (og det er sødere modstykke, marcipan).

Den originale opskrift kan lige så godt kaldes “dans af beskidte skåle. ” Jeg tog en hacksav til metoden og fjernede fem ekstra skåle. Din baby bløde hænder vil takke dig. Den bedste del? Ingen kagegodhed blev skadet i effektiviseringen af ​​denne opskrift.

BEMÆRK: Du skal bruge to dage til at lave denne kage, fordi kagen skal køle ned i køleskabet natten over.

Serverer 12
Ingredienser:

Alle ingredienser skal have stuetemperatur

1 1/2 kopper mandelmasse, tæt pakket (12 oz)
6 spsk halv og amp halv
1 1/2 pind smør (12 spsk), blødgjort
1 kop sukker
10 æg, adskilt (kom hviderne i en skål, der er stor nok til at piske dem op til stive toppe)
1 1/2 tsk vaniljeekstrakt
1 kop kagemel
3/4 kop majsstivelse

10 0z krukke abrikosmarmelade
1 kop skiver mandler, groft hakket.

3 spsk smør
1 spsk rom, helst mørk
1 1/2 tsk vaniljeekstrakt
1 spsk lys majssirup
3 ounce halv-sød chokoladechips

Enhver opskrift, der indeholder mandelmasse, har mit hjerte. Sjovt faktum: Jeg har altid mandelmasse ved hånden, den opbevares på ubestemt tid i en lufttæt beholder i køleskabet. I årevis, endda.

I skålen med en stående mixer, der er udstyret med padleudstyret, piskes mandelmassen med halvt og halvt, en spiseske ad gangen. Det vil ligne kartoffelmos, når du er færdig.

Pisk derefter i blødgjort smør, til det er luftigt, og skrab skålen for at sikre, at det hele er blandet ind.

Jeg tør ikke lade dig snige en (eller femten) smag af denne dej.

Pisk derefter sukkeret i. Skrab siderne ned. Overvej kvadratroden på 48. Smug endnu en smag af dejen.

Indsæt derefter de glade kugler af solskin, en ad gangen.

Glem ikke at plaske i vaniljen. Du kan aldrig få for meget vanilje. Sørg for at duppe lidt på dine håndled og bag ørerne.

Sigt derefter mel og majsstivelse i tredjedele. Pisk indtil godt indarbejdet, skrab skålen efter behov.

Pisk derefter æggehviderne, indtil de får stive toppe, men tørrer ikke. Det er her, det er rart at eje en håndmixer, da den stående mixer har dine andre ingredienser i den.

Lad os spille et spil. Hvad ser du i disse æggehvider? Jeg ser et vædderhoved.

Når du er færdig med at drømme, fold æggehviderne i dejen, indtil den ser ud og smager som en mandelpasta -sky.

Sådan bages kagen:

Nu til den sjove del. Tag dine broiling sko på.

Tænd slagtekyllingen og lad den varme op i et par minutter. Smør imens og beklæd en 9 ″ springform med bagepapir. Brug mere smør end jeg gjorde, ellers krøller dit papir.

Fordel derefter 1/4 kop dej i bunden af ​​gryden.

Steg dette lag, indtil det er dybt gyldenbrunt.

Tilsæt derefter endnu en 1/4 kop dej. Spred det ud med en pensel og broil, som før.

BEMÆRK: Få dine lag brunere end vist på billedet herunder, eller lagene vil ikke være tydelige. Hvis du ser på mine sidste kagebilleder, vil du se, at jeg til sidst blev mørkere med lagene. De højeste viser sig meget bedre end dem i bunden af ​​kagen.

Efter at have gentaget dette trin et par gange, fordel et lag med en smule abrikosmarmelade. Fortsæt med at lave et par lag kage til hvert lag syltetøj, indtil halvdelen af ​​marmeladen er opbrugt.

Sørg for at skubbe dejen jævnt rundt, så kagen forbliver flad. Doming kager er forbudt. Du kan rette, mens du går.

Den næste dag: bedazzle kagen

Fordel toppen og siderne af kagen med den resterende halvdel af abrikosmarmelade. Stil i køleskab, mens du laver chokoladeglasur.

Smelt smør i en lille gryde. Tilføj majssirup (hvis du har en opskrift på ikke -majssirupglasur, ville jeg være interesseret i at se den) …

…vanilleekstrakt og rom. Mørk rom er bedre, men jeg havde ingen. Lad det simre et par minutter, så ingredienserne blandes.

Fjern det fra varmen og smid chokoladechipsene i. Sørg for at udskifte eventuelle tab, der går tabt i munden undervejs. Dæk til i fem minutter, eller indtil chokoladen er helt blødgjort.

Rør glasuren til den er blank og hæld jævnt over toppen og siderne af kagen. Siderne kan være grimme, og de bliver dækket med mandler. Hurra for det!

Pres knuste mandler over siderne og yderkagen. Stil på køl for at indstille glasuren.

Skær … i skiver og server med et kæmpe smil. Du gjorde det!

Nyd på en regnvejrsdag med en kop varm te, udsigt til haven og noget drømmende klavermusik. Jeg kan bedst lide det lige fra køleskabet, med et koldt nip til det, selvom du også kan spise det ved stuetemperatur.

Dette er en tæt, rig kage. Små skiver anbefales, men ikke påkrævet.

Nyd dette, dit helt eget eventyr … med udsigt til en anden, tysk.

Slot Hohenzollern. Foto fra mellem 1890 og 1905, af Photoglob AG, Zürich, Schweiz eller Detroit Publishing Company, Detroit, Michigan.



Kommentarer:

  1. Corbyn

    gætter sjældent

  2. Azzam

    This message is incomparable,))), it is interesting to me :)

  3. Akishura

    noget på mig personlige beskeder går ikke væk, fejlen hvad det

  4. Andwyrdan

    This is not worth it.

  5. Mano

    Jeg finder ud af, at du ikke har ret. Vi vil diskutere. Skriv i PM, vi vil tale.



Skriv en besked