Nye opskrifter

Sød og sur tun opskrift

Sød og sur tun opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • ingredienser
  • Fisk og skaldyr
  • Fisk
  • Fed fisk
  • Tunfisk

Denne sicilianske ret er en fantastisk måde at fylde op på omega-3 fedtsyrer. Friske tunbøffer steges og steges med en sød og sur karamelliseret løgsauce.

30 mennesker lavede dette

IngredienserServerer: 4

  • 3 spsk olivenolie
  • 1 stort løg, skåret i stykker
  • 4 tun bøffer
  • 250 ml rødvineddike
  • 200 g sukker

MetodePrep: 5min ›Kog: 35min› Klar om: 40min

  1. Varm olivenolie i en tykbundet gryde over medium varme. Rør løget i; kog og rør, indtil løget er blødgjort og blevet gennemsigtigt, cirka 5 minutter. Reducer varmen til medium-lav, og fortsæt med at koge og rør, indtil løget er meget mørt og mørkebrunt, 15 til 20 minutter mere. Fjern løget fra stegepanden.
  2. Læg tunbøfferne i den samme stegepande ved middelhøj varme og kog dem til de er gyldenbrune, cirka 2 minutter pr. Side. Fjern tunbøfferne til en serveringsplade; holde varm.
  3. Rør eddike og sukker sammen i den samme stegepande, indtil sukkeret er opløst. Kom løgene tilbage i gryden og lad det simre, indtil væsken reduceres og er lidt tyknet, cirka 5 minutter. Kom tunen tilbage i gryden og kog i 3 til 5 minutter. Læg tunen på den varme serveringsfad og top med løg og sød og syrlig blanding.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(30)

Anmeldelser på engelsk (22)

Elsker, elsker, elsker denne opskrift. Den søde og sure sauce er absolut lækker og giver en dejlig tilføjelse til tunbøfferne. Jeg serverer min med ris og grønne bønner, ser ud til at fungere godt med saucen.-10. august 2013

af LauraS

Dette var virkelig godt! Selv bare grundopskriften er den god. Jeg smed lidt hvidløg og lidt merian i blandingen, og det gjorde det ekstra smagfuldt. Jeg kan forestille mig, at du tilføjer næsten enhver urt, og det vil ikke ødelægge det. Fantastisk.-02. juli 2010

af Chefadafuture

Dette var et godt måltid. Jeg lavede den med laks i stedet på grund af den lavere pris på laks, og jeg brugte kun 3 bøffer. Jeg klarer det igen. Næste gang vil jeg servere denne ret med Roquefort pæresalat.-03. april 2009


Stegt tun med søde og sure Cipollini løg

Når det er muligt, kan jeg godt lide at byde på sicilianske inspirerede retter her af et par grunde. For det første har min familie siciliansk oprindelse. Selvom mine forældre mødtes her i Amerika, er begge deres familier fra den samme by på Sicilien, Francavilla di Sicilia. For det andet og vigtigere er siciliansk madlavning fantastisk og unik! I den kan du finde indflydelsen fra dens mange besættere gennem århundreder, herunder italiensk, græsk, spansk og arabisk køkken.

Agrodolce, eller sødt og surt, er en smagskombination, der findes ret meget i siciliansk madlavning, og tun med sødt og surt løg er et klassisk eksempel på det. Her påfører jeg et lille twist til den traditionelle ret, ved hjælp af små ciopollini -løg (som jeg har været besat af på det sidste) og balsamico eddike i stedet for den sædvanlige rødvineddike.


Sød og sur tun (Escabecheng Isda)

Dette er sød og sur tun (Escabecheng Isda). Escabeche betyder hovedsageligt sød og sur sauce i Filippinerne. Isda refererer til fisk generelt. I dette tilfælde bruger vi tun. Denne søde og sure tun i filippinsk stil er en smule anderledes end den typiske kinesiske søde og sure fiskeret. Hvor almindeligt det end er, er det nysgerrige ved sød og sur sauce bare, hvor mange variationer der er af det. Undervurder bestemt ikke vigtigheden af ​​ingefær i denne ret. Det er det, der får saucen til at poppe. Nyd denne opskrift fra os alle på Filipino Chow.

Ingredienser

  • 1-2 pund tun, udbenet og skåret i store stykker
  • 4 løg hvidløg, skrællet og hakket
  • 1 kop paprika, rød og grøn.
  • 1 mellemstort løg, hakket
  • 1 lille gulerod, skåret i strimler
  • 1 spidskål, skåret i strimler
  • 1 tommelfingerstørrelse ingefær, skrællet og skåret i tynde strimler
  • 20 ounce dåse ananasbiter, reserver saften
  • 4 spiseskefulde tomatpuré
  • 1⁄2 kop brun farin
  • 2 spsk sojasovs
  • 1⁄2 kop eddike
  • 1 1⁄2 kop vand
  • 1 spsk majsstivelse
  • 1 kop madolie

Instruktioner

  1. Kom madolie i en stor gryde eller wok over medium høj varme.
  2. Når olien er varm, sættes fisken i gryden og omrøres fisken kortvarigt, så den ikke klistrer til gryden.
  3. Lad den ene side af fisken koge, til den er brun og sprød (tager normalt cirka et minut).
  4. Vend fisken for at lade den anden side koge, til den er brun og sprød.
  5. Når begge sider af fisken er færdigstegt, fjernes den fra gryden og lægges til side på køkkenrulle.
  6. Tilsæt lidt madolie ved middel til høj varme ved hjælp af en ren pande.
  7. Når gryden er varm, tilsættes hvidløg og løg til det steges i et minut.
  8. Kom gulerødder, ingefær, halvdelen af ​​ananasbiterne og peberfrugten i gryden og steg videre.
  9. Tilsæt nu vandet, sojasovs og ananasjuice til gryden.
  10. Rør rundt og lad det simre.
  11. Reducer varmen til lav og lad den sidde i 5 minutter.
  12. Tilsæt tomatpuré, sukker og eddike i gryden, og bland derefter grundigt.
  13. Tilsæt majsstivelse i 1⁄2 kop vand, og rør derefter for at fortynde det.
  14. Hæld langsomt majsstivelsen i saucen under konstant omrøring for at tykke saucen.
  15. Fjern saucen fra varmen og sæt den til side.
  16. Læg fisken på et fad og hæld saucen oven på den sprøde tun.
  17. Pynt med spidskålene og server straks.

Bemærk, at tilberedningstiden kan variere. Som med de fleste opskrifter kan du til en vis grad justere krydderier, ingredienser og tilberedningsmetoder til din smag. Vær kreativ i køkkenet.


  • 4 friske tunbøffer
  • 2 sellerihjerter, skyllet og hakket
  • 1 mellemstort løg, fint hakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 tomater, flåede, frøede og hakkede
  • 2 spsk kapers
  • 4 tsk uraffineret sukker
  • 3 spsk hvidvineddike
  • Hakket persille
  • Salt og friskkværnet sort peber

Varm olien op i en bradepande, tilsæt løg og kog i 3-4 minutter. Tilsæt hakket selleri og kog i yderligere 3-4 minutter, indtil det begynder at blive blødt.

Rør tomaterne i og kog ved middel varme, indtil tomaterne bliver fede. Tilsæt kapers, sukker og eddike. Skru op for varmen, og kog indtil eddiken er fordampet. Sæt til side.

Varm en rist op og pensl tunen med lidt olie og krydr. Læg tunen i den varme gryde og kog i cirka 3 minutter på hver side. (1 min på hver side for sjældne, 4 minutter på hver side for godt gået).

Server fisken toppet med bladselleri og fordel over hakket persille. Smag til.


Hvordan laver man tunnudelgryde?

  1. Forbered nudlerne og ndash Kog nudlerne som anvist i emballagen. Dræn og kom i den smurte bradepande.
  2. Kog saucen & ndash Ved medium varme, smelt lidt smør og svits løg, hvidløg, champignon og selleri i denne rækkefølge. Tilsæt mel og under omrøring. Tilsæt derefter kylling bouillon, mælken. Lad det simre indtil det er tykt, tilsæt derefter cremefraiche.
  3. Tilsæt tun & ndash Tilsæt nogle frosne ærter og den afdryppede tun.
  4. Forbered toppings & ndash Bland brødkrummer, smeltet usaltet smør og parmesanost i en skål.
  5. Saml & ndash Hæld saucen over de kogte nudler i gryden. Drys derefter cheddarost over det hele, og tilføj toppings.
  6. Bages & ndash Sæt den i den forvarmede ovn, uden låg, i cirka 20 minutter eller indtil toppen er brunet jævnt.
  7. Server & ndash Server det, mens det stadig er varmt.

Hvordan laver man tunnudelgryde med fløde af champignonsuppe?

Følg den samme opskrift, men i stedet for at lave saucen fra bunden, tilsættes fløde med champignonsuppe. Faktisk vil mange af de opskrifter, du finder, instruere dig i at bruge dåsefløde med champignonsuppe.

Også, hvis du vil lave det fra bunden, er det bestemt det værd, da det er sundere og også billigere. Du kan finde de hjemmelavede opskrifter her.

Hvor mange kalorier i tunnudelgryde?

Antallet af kalorier i denne ret spænder fra omkring 300 til 400. Dette afhænger meget af, om du vil lave saucen fra bunden, eller om du vil bruge den købt fløde med champignonsuppe. Hjemmelavet har færre kalorier!

Kan du klare det på forhånd?

  • Ja! Du kan lave en dobbelt batch og simpelthen nedkøle resten i cirka 3 til 4 dage. Du skal bare bage den igen ved opvarmning.
  • Du kan også samle gryden og derefter stille den på køl. Når du endelig beslutter dig for at servere den, skal du blot tilføje toppings og bage.
  • Det er vigtigt at lade denne ret køle helt af og overføre den til en lufttæt beholder, inden du sætter den i køleskabet.

Hvordan fryses det?

Du kan simpelthen dække bageformen og sætte den i fryseren et stykke tid. Når det er blevet fast, overføres det til fryseposer. Ved genopvarmning skal du blot lade det tø op i køleskabet og derefter bage det ved den samme temperatur, som det oprindeligt blev tilberedt ved.


Rejer & tunfisk

Skræl og skær løgene fint, og læg dem i en skål med vand. Træk rejehovederne af og kom bare hovederne i en kold stegepande med 2 spsk olie og kanel. Sæt på medium varme, og tilsæt ansjoserne, når de syder. Dræn løgene og kom det i gryden. Dæk til og kog i 20 minutter, eller indtil de er superbløde, omrør lejlighedsvis og tilsæt et stænk vand, hvis det er nødvendigt. I mellemtiden skræller du rejer, kører en lille skarp kniv ned på bagsiden af ​​hver for at butterfly dem, træk derefter ud og kassér venen. Stejl safranen i et stænk kogende vand og eddiken. Pist pistacienødderne i en støder og mørtel. Og til endnu et Rosanna -trick, riv lidt pecorinosvær til krydderier.

Kog pastaen i en gryde med kogende saltet vand i henhold til pakningsinstruktionerne. Hak imens tunfisken i uregelmæssige stykker på 1 cm, og hak den øverste bladhalvdel af persillen fint. Med 2 minutter til pastaen skal du fjerne låget fra løgene og skrue varmen til høj. Pres hvert rejehoved forsigtigt, så alle de velsmagende juicer vælter ud i gryden, og kassér derefter hovederne og kanelen. Rør halvdelen af ​​persillen i, og bryd derefter stegningen ved at tilføje blandingen af ​​safraneddike. Rør rejer og tun i, brug derefter tang til at trække pastaen direkte i gryden og lad lidt stivelsesholdigt kogevand gå med. Kog over varmen i 2 minutter, løsnes med lidt ekstra madvand, hvis det er nødvendigt. Sluk for varmen, smid hurtigt den revne pecorino -skal og pistacienødderne i, smag til og tjek krydderierne, og drys derefter den resterende persille over.


Sød og sur Mahi mahi

Jeg havde lyst til Sød og sur fisk i dag, men jeg er for doven til at gå til den asiatiske butik for at få fat i en frisk rød snapper. Jeg tænkte, at jeg altid kan få frosne fiskefileter fra min lokale købmand - og det var det, jeg gjorde. Mahi mahi er den foretrukne fisk i dag. For dem, der ikke kender denne fiskesort, er mahi mahi også kendt som delfinfisk. Hey - før nogen reagerer negativt, lad mig præcisere, at delfinfisk bare er et almindeligt navn, der er givet til mahi mahi, dette er ikke en delfin eller alligevel relateret til de søde havdyr, som vi elsker og beskytter. Jeg kan forsikre dig om, at ingen rigtige delfiner blev skadet under optagelsen af ​​denne video. Hvis du føler, at du ikke kan lide at bruge mahi mahi til at lave søde og sure fisk, er valget dit. Jeg foreslår dog, at du bruger fisk, der har hvidt kød - dette tager laks og tun ud af listen.

Sød og sur Mahi mahi er en af ​​de nemmeste og hurtigste fiskeretter, du kan lave. Jeg kan godt lide tanken om, at det tager mindre end 20 minutter at forberede og lave mad. Dette er en perfekt ret til mig at lave i dag, fordi jeg planlægger at bruge lidt tid på at se tv og se, hvordan sportsfællesskabet tænker om boksekampen mellem Manny Pacquiao og Tim Bradley i aftes. Hvis du tilfældigvis læser dette indlæg på et senere tidspunkt, kan denne nyhed allerede betragtes som historie. Så Pacquiao vandt med en enstemmig beslutning. Jeg nød kampen og også sideshowet under kampen - du ved hvad jeg mener. Der var ingen voodoo, han vandt, fordi han var en god og erfaren fighter.

Anyway, lad mig få mine tanker tilbage til denne Sweet and Sour Mahi mahi-opskrift, før jeg går af sporet. Som jeg sagde, bruger jeg frosne mahi mahi fileter til denne opskrift, fordi jeg var for doven til at rejse 32 miles (i alt 64 begge veje) til at gå til min asiatiske købmand for at få en frisk rød snapper. Mahi mahi fileter fungerer virkelig godt som ingrediens til søde og sure fisk. Jeg kunne godt lide, hvordan dens smag passer godt sammen med saucen. Jeg tror, ​​at jeg lærte en ny lektion i dag: Nogle gange behøver jeg ikke gå langt for at få friske ingredienser. Jeg tilføjede ordet "Nogle gange", fordi det for det meste ikke er sandt. Du kender mig måske nu, og du ved, hvordan jeg vil rejse rundt bare for at få de ingredienser, jeg havde brug for - inden for en radius på 100 miles. Jeg forsøger ikke at spilde tid og gas, når jeg gør det. Det eneste, jeg har i tankerne, er at præsentere den bedste opskrift for jer - vores loyale læsere. Du fortjener altid det bedste!

Denne opskrift er en kombination af stegt fisk og sød og sur sauce. Jeg stegte mahi mahi fileterne i medium varme efter at have krydret hvert stykke med salt og peber. Jeg mudrede også fisken i universalmel for at give den en flot konsistens og for at forhindre madolie i at sprøjte. Dette får mig til at føle mig lidt sikker mod olieangreb, mens jeg steger fisken. Den søde og sure sauce, som jeg brugte, stammer fra den søde og sure sauce, som jeg lagde ud for et par år tilbage. Jeg brugte 2 portioner af opskriften på den søde og sure sauce og tilføjede lidt peberfrugt, gulerødder og løg. Resultatet er en fantastisk sød og sur mahi mahi -ret færdig på 20 minutter.

Jeg elsker at høre dine tanker om denne opskrift. Hvis du har spørgsmål eller endda en hurtig historie at dele, så send mig en kommentar, så svarer jeg dig så hurtigt som muligt.


Næringsfakta

Tuna Creations® Sødt og krydret

Portioner pr. Beholder: 1
Tuna Creations® Sweet & Spicy Portionsstørrelse: 1 pose (74g)
Beløb per portionDV%*
Kalorier90
Total fed0,5 g1% 0,5 g
Mættet fedt0g0% 0g
Transfedt0g 0g
Flerumættet fedt0,5 g 0,5 g
Enumættet fedt0g
Kolesterol35 mg 35 mg
Natrium380 mg 380 mg
Samlet kulhydrat4g1% 4 g
Kostfibre0g0%
Sukker i alt3,5 g 3,5 g
Inkluderer tilføjede sukkerarter
Protein16 g29%
A -vitamin 2%
C -vitamin 0%
D -vitamin 10%
Kalk 0%
Jern 2%
Kalium190 mg5%
Niacin 50%
B6 -vitamin 10%
B12 -vitamin 50%
Selen 90%

4,5 oz. Pose - Tuna Creations® Sweet & Spicy

Portioner pr. Beholder: 2.5
4,5 oz. Pose - Tuna Creations® Sweet & Spicy Portionsstørrelse: 2 oz. (56 g/ ca. ¼ kop)
Beløb per portionDV%*
Kalorier70
Total fed0g 0g
Mættet fedt0g 0g
Transfedt0g 0g
Flerumættet fedt0g 0g
Enumættet fedt0g
Kolesterol25 mg8% 25 mg
Natrium270 mg11% 270 mg
Samlet kulhydrat4g1% 4 g
Kostfibre0g0%
Sukker i alt3g 3g
Inkluderer tilføjede sukkerarter
Protein11 g20%
A -vitamin 0%
C -vitamin 0%
D -vitamin 15%
Kalk 0%
Jern 2%
Kalium150 mg4%
Niacin 30%
B6 -vitamin 6%
B12 -vitamin 50%
Selen 60%

*Den daglige værdi i % fortæller dig, hvor meget et næringsstof i en portion mad bidrager til en daglig kost. 2.000 kalorier om dagen bruges til generel ernæringsrådgivning.


Søde og sure opskrifter

Vores søde og sure opskrifter er inspireret af kinesisk takeaway, og omfatter kylling, svinekød og vegetariske retter. Prøv vores sunde version til en familiemiddag.

Sødt & surt svinekød

Ring ikke til takeawayen - kog dit eget søde og sure svinekød ved hjælp af en levende marinade og dåse af ananas. Skift svinekødet med kylling eller rejer, hvis du foretrækker det

Let sød & sur kylling

Grøft takeawayen og lav vores enkle opskrift på sød og sur kylling. Denne hurtige risret i kinesisk stil er klar på under 30 minutter og fyldt med zingy smag

Sød & sur kylling

Prøv en autentisk version af denne klassiske kinesiske takeaway -ret med naturlig sødme og en varm chilismag for at krydre tingene

Sød & sur kylling & veg

En pålidelig takeaway -favorit er lige blevet supersund. Gør fremad og frys til fredag!

Kantonesisk sød & sur kylling

Denne hjemmelavede søde og sure sauce er så meget bedre end en takeaway. God til ris eller nudler

Sød & sur kylling adobo

Baseret på en klassisk filippinsk opskrift lavet med hvidvineddike og sukker, er denne rige og pikante kyllingegryde tempereret med cremet kokosmælk

Lettere Sweet & surt svinekød

Denne kinesiske takeaway -familiefavorit kan gøres meget sundere - sænk sukker-, fedt- og saltindholdet med denne nemme opskrift

Sød & sur makrel

Denne sunde, men betydelige ret er klar på bare en halv time, perfekt til et måltid midt i ugen for to

Sød & sur regnbueslaw

Denne friske, lette coleslaw har en syrlig citrusdressing med selleri, sennep og valmuefrø - en dejlig lys side til en grillpålæg

Sød & sur svinekød

Skær balladen fra madlavningen med denne hurtige, lette og sunde aftensmad til to

Svinekød med sød & sur løgsovs

Denne sunde, kødfulde hovedret bruger magert svinekød og er på bordet på bare 30 minutter - server med dit valg af korn

Krydret sød & sur syltede rødbeder

Glem krølleformede versioner, denne lette sylteagurk er sød og rig - perfekt til koldt kød, salater og kraftige oste

Chargrilled makrel med sød & sur rødbede

Frisk makrel er altid en vinder, og grillning giver en lækker forkullet kvalitet. Syltede rødbede kiler tilføjer en ekstra tang i denne fest-perfekte, budget-kyndige forret

Søde & sure ribben med granatæble salsa

Svinekødsribber serveres godt i en klistret frugtglasur med krydderier og ingefær og en syrlig sauce på siden

Sød & sur linsedhal med grillet aubergine

Spice supper med denne super sunde opskrift, der er høj i fiber, pakket med jern og tæller som 4 af dine 5-om-dagen-det er også billigt!



Kommentarer:

  1. Archambault

    Great, this is a very valuable phrase.

  2. Louvel

    Og hvor er logikken?

  3. Dizshura

    Du kan tale uendeligt om dette spørgsmål.

  4. Dogul

    Jeg beklager, men efter min mening begår du en fejl. Lad os diskutere det. Skriv til mig i PM, så snakker vi.

  5. Gak

    In this something is. Before I thought otherwise, thanks for the help in this question.

  6. Ordway

    Jeg overvejer, at du tager fejl. E -mail mig på premierminister, vi vil diskutere.



Skriv en besked