Traditionelle opskrifter

Bagt rejer med Orzo og Feta

Bagt rejer med Orzo og Feta

Denne bagt reje- og pastamiddag er bevis på, at simpel ikke behøver at bety kedeligt. Cremet orzo, feta og kogte til-perfektion rejer er stjernerne på denne middelhavsinspirerede middag, der tigger om at være en del af din weeknight lineup.MERE +MINDRE-

2

fed hvidløg, finhakket

1/2

teskefuld tørrede oreganoblade

1/4

teskefuld knust rød peberflager

1

dåse (28 oz) Muir Glen ™ organiske ildbrændte tomater i tern, udrænet

8

oz ubehandlet orzo eller rosamarina pasta (1 1/4 kopper), kogt og drænet som angivet på pakken

1 1/2

lb ubehandlede deveined skrællede store rejer, haleskaller fjernet

2

spiseskefulde citronsaft

6

oz fetaost, smuldret

2

spiseskefulde finhakket italiensk (fladbladet) persille

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 400 ° F. Spray 13x9 tommer (3-quart) bageplade med madlavningsspray.

  • 2

    I 12-tommers stegepande opvarmes 4 spiseskefulde olie over medium varme. Tilsæt løg; kog og rør omkring 5 minutter eller indtil det er blødgjort. Tilsæt hvidløg, 1/2 tsk salt, 1/4 tsk peber, oregano og peberflager; kog 2 minutter. Tilsæt tomater og vin; kog 3 minutter. Tilsæt kogt orzo; rør for at kombinere. Hæld blandingen i bagepladen.

  • 3

    I medium skål blandes rejer og resterende 2 spsk olie, citronsaft, resterende 1/2 tsk salt og 1/4 tsk peber. Kast til pels.

  • 4

    Placer rejer oven på pastaen i bagepladen. Spred fetaost på toppen. Bages 25 til 30 minutter eller indtil den er opvarmet og rejer er lyserøde og uigennemsigtige. Pynt med persille.

Ekspert tip

  • Rejer findes i forskellige størrelser. Rejer mærket "stor", som krævet i denne opskrift, indeholder normalt 25 til 30 rejer pr. Pund.
  • Hvis du ønsker det, kan du også pynt fadet med 1/4 kop ristede pinjekerner, udover persille.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
360
Kalorier fra fedt
140
% Daglig værdi
Total fed
16g
24%
Mættet fedt
5g
24%
Transfedt
0g
Kolesterol
135 mg
45%
Natrium
690 mg
29%
Kalium
250 mg
7%
Samlet kulhydrat
31 g
10%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
4g
Protein
23g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
20%
20%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Braiserede og grillede lammeskanke - Møre lammeskanke, braiseret u0026 grillet - Opskrift #37 (September 2020).