Nye opskrifter

Jordbær yoghurt havregryn morgenmad barer

Jordbær yoghurt havregryn morgenmad barer

Lag af fuldkornshavre, jordbær og sød yoghurt er klemt sammen for at gøre den perfekte håndholdt morgenmad.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. september 2017

Til havrelaget

1 1/2

kopper rullet (gammeldags) havre

1

kop hvidt fuldkornsmel

Til Strawberry Yogurt Layer

1

kop Cascadian Farm ™ Frosne økologiske jordbær, optøet og hakket

3/4

kop Yoplait® Original yoghurtjordbær

2

spiseskefulde hvidt fuldkornsmel

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Lag en 8x8-tommers firkantet bageplade med pergamentpapir, så papiret hænger over siderne. Sæt til side.

  • 2

    Begynd med havrelaget ved at kombinere havre, mel, bagepulver, salt, kanel og sukker i en mellemstor blandeskål.

  • 3

    Pisk æg, smeltet smør og mælk sammen i en separat lille blandeskål.

  • 4

    Tilsæt ægblanding til havreblanding, og rør, indtil den er godt kombineret. Overfør 1/2 kop havreblanding til en lille skål, og sæt den til side.

  • 5

    Anbring den resterende havreblanding i den tilberedte bageplade, og tryk den ned for at få en solid skorpe. Sæt til side.

  • 6

    Lav jordbær-yoghurtlaget ved at kombinere jordbær, yoghurt, æg og mel i en mellemstor blandeskål. Rør indtil det er godt kombineret.

  • 7

    Hæld yoghurtblandingen over havrebasen og spred den i et jævnt lag. Drys det reserverede havrelag jævnt ovenpå.

  • 8

    Bages i forvarmet ovn i 30-35 minutter, eller indtil yoghurtlaget er indstillet og havrelaget er gyldenbrunt. Lad afkøle helt, løft derefter fra gryden ved hjælp af pergamentpapiroverhænget. Skær i otte søjler.

Ekspert tip

  • Hvis du tilfældigvis ejer en konditorrulle, er det det bedste værktøj til jobbet med at få havrebasen pæn og pakket ned. Hvis du ikke gør det, fungerer det også godt at trykke hårdt ned med den flade bund af et metalmålekop.
  • For nem grib-og-gå-morgenmad eller snacks skal du pakke hver bar i plastfolie og derefter lægge i køleskabet. De holder i op til en uge.
  • Ikke en jordbærfan? Du kan sub i uanset frugt, der gør din mund glad. Disse ville være særligt gode med Cascadian Farms ™ Organic Frozen Blueberries og en lille smule frisk citronskal.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
330
Kalorier fra fedt
130
% Daglig værdi
Total fed
15g
23%
Mættet fedt
8 g
41%
Transfedt
0g
Kolesterol
80 mg
26%
Natrium
360 mg
15%
Kalium
210 mg
6%
Samlet kulhydrat
43 g
14%
Kostfibre
4g
16%
Sukker
18g
Protein
7g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
8%
8%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • På et eller andet tidspunkt i vores kollektive nyere historie blev morgenmadsbarer en ting. Det har sandsynligvis noget at gøre med det faktum, at vi alle er super travle, og - uanset hvor meget vi ønsker, at dette ikke var sandt - er kaffe bare ikke nok til at opretholde os gennem en hel hektisk morgen. Ak, den hurtige, håndholdte, super lækker morgenmadsbar blev født. Du kan ramme korngangen i din lokale købmand og hente nogle forudindstillede morgenmadsstænger, hvis du virkelig er knust i tide - men hvis du har 45 minutter til spar denne weekend, vi synes, du skal prøve at lave din egen. De er friske, sunde (ish), virkelig fyldende, meget velsmagende og meget billigere end de færdige. Disse søjler er som at dræbe tre morgenfugle i én smag. Du får en skål fuldkorns havregryn, en bunke jordbær og noget proteinfyldt yoghurt, alt sammen i en håndholdt bar, som du helt sikkert kan spise, mens du sidder i trafikken på vej til arbejde. Gem skeer og skåle og andre skøre ideer sådan i weekenden. Nu er det tid til morgenmadsbarer.
  • Yoplait er et registreret varemærke tilhørende YOPLAIT MARQUES (Frankrig) brugt under licens.

Se videoen: Smoothie med frugt u0026 bær (September 2020).