De bedste opskrifter

Slow-Cooker Red Curry Chicken

Slow-Cooker Red Curry Chicken

Glem bestilling af afhentning. Rød karrypasta og kokosmælk giver denne ret sin unikt komplekse smag.MERE +MINDRE-

2

kop dåse usødet kokosmælk, omrørt (for at kombinere fløde og vand) (fra to 14-oz dåser)

2

spiseskefulde pakket brunt sukker

2

til 3 spsk Thai rød karrypasta

4

udbenet kinnelår uden hud (ca. 1 lb), skåret i 1 1/2-tommers terninger

4

kopper broccoli blomster (ca. 10 oz)

1

medium rød paprika, skåret i 1-tommer stykker

1

serrano chile, frøet, finhakket

1/3

kop løst pakket thailandske eller italienske basilikumblade, tyndt skåret

Dampet hvid eller jasminris, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Sprøjt 4-liters langsom komfur med madlavningsspray. I langsom komfur, slå kokosmælk, brunt sukker, karrypasta og fiskesauce med piskeris til glat. Tilsæt kylling, broccoli, paprika og serrano chile til langsom komfur; rør til pels. Dække over; kog ved lav varmeindstilling 2 timer 45 minutter til 3 timer 30 minutter eller indtil saft af kylling er klar, når den tykkeste del er skåret (mindst 165 ° F).

  • 2

    Brug skåret ske til at overføre kylling og grøntsager til serveringsskålen; holde varm.

  • 3

    Forøg til høj varmeindstilling. I majsstivelse skal du slå majsstivelse og vand med piskeris til glat. Pisk majsstivelsesblanding i sauce. Dække over; kog ca. 15 minutter eller indtil det er fortykket. Tilsæt limejuice og basilikum; hæld kylling og grøntsager over.

  • 4

    Serveres med dampet hvid eller jasminris.

Ekspert tip

  • Vi testede denne opskrift med Thai Kitchen ™ rød karrypasta. Det er dog værd at bemærke, at forskellige mærker kommer med forskellige varmeniveauer, så vi anbefaler at bruge mindre eller mere afhængigt af mærkeets varmeniveau og dine egne præferencer.
  • Dåse kokosmælk (ikke at forveksle med fløde af kokosnød) kan undertiden adskilles i en tykkere fløde og en tynd mere vandig væske i dåsen. Hvis du finder ud af, at det er tilfældet, skal du bare røre de to sammen, indtil de kombineres, og fortsætte med opskriften.
  • Thai basilikum har en dristigere, mere lakridssmag end sin søde basilikumodpart, selvom begge kan bruges med succes i denne opskrift.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
290
Kalorier fra fedt
150
% Daglig værdi
Total fed
17g
26%
Mættet fedt
13g
66%
Transfedt
0g
Kolesterol
60 mg
20%
Natrium
740 mg
31%
Kalium
530 mg
15%
Samlet kulhydrat
17g
6%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
10 g
Protein
16g
A-vitamin
35%
35%
C-vitamin
60%
60%
Calcium
6%
6%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Du behøver ikke at spore en million forskellige krydderier for at tilberede en godt krydret karry. Takket være en lille ting, der kaldes "karrypasta", er du kun få timer væk fra en udbenet rød karrykylling. Vi koblede karrypasta med cremet kokosmælk og krydret serrano chilis og kastede dem ind med kylling i langsom komfur i cirka tre timer. Tre timer var den perfekte tid til at undgå for meget madlavning af grøntsagerne, samtidig med at kyllingen kogte igennem og nåede ømhed. Majsstivelse og vandopslæmning, der bruges til at tykne saucen, giver karryen den rige og silkeagtige glatte struktur, som vi er kommet til at forvente af vores karry. En lækker kyllingekarry, der praktisk talt gør sig selv? Vi går ud på en lem og siger, at denne langvarige rød karry kylling er en karry elsker drøm. Hold drømmen i live med flere fantastiske karryopskrifter.

Se videoen: Quick and Easy Thai Red Curry. Aromatic, Fresh u0026 Full of Flavour! (September 2020).