Nye opskrifter

Kålsalat til vinteren (Motan opskrift)

Kålsalat til vinteren (Motan opskrift)


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hvid og rødkål renses og hakkes fint. Med kålristen er det lettere.

Kom i en gryde med salt, 1 spsk til 2 kg kål og lad det stå i mindst 2 timer for at forlade saften.

Klem stanserne godt og kom det i en skål.

Eddike fremstilles ved at tilnærme den nødvendige mængde. Det er lavet som agurker eller donuts.

Kog eddiken i 2-3 minutter i kog.

Kom selleri og peberrodsblade i glassene, og pres kålen. Tyk ikke for meget og læg ikke op for at give plads til eddike.

Læg selleri og peberrodsblade ovenpå.

Læg glassene på knivene og pakk dem i et vådt håndklæde og hæld den varme eddike.

Rør luften ud, fyld med eddike og luk lågene.

Læg tæppet i afkøling til næste dag.

De lægges i spisekammeret og er gode efter 2 uger.

God appetit!


Syltet kål opskrift, hvordan man sætter syltet kål til vinteren

God syltet kål den har nogle hemmeligheder: det må være efterårskål, med fine blade, ikke sommerkål, som har tykke blade og ribben. Vælg passende kål, der passer i tøndeåbningen, men fladere, ikke rund. Kål, der er fladere, har finere blade, tyndere ribben, er mere slået, så du får vidunderlige ark til kålruller. Vi tænker på sarmale for første gang, ikke sandt? & # 128578 Kål kan laves af enhver slags kål, men til sarmale har vi brug for de fineste blade. & # 128578

Ingredienser til surkålopskriften til vinteren

  • -vandet
  • syltesalt
  • Roer
  • kvæde
  • majs
  • timian
  • basilikum

Hvad laver vi af syltet kål? Se nogle ideer og find opskriften på hver med et klik på billedet:

Sådan ser sommerkålen ud i sektionen med tykke blade og ribben, hvilket ikke er godt for sarmale. Fra sådan en kål får du nogle kålblade oven på og det er det. Men de bliver ikke store. Denne kål er naturligvis ikke god til kålruller.

Lad mig fortælle dig, hvordan du lægger syltet kål til vinteren, syltet kålopskrift & hellip

Skræl squashen, og rens den. Rens derefter indersiden af ​​ryggen med en skarp kniv. Der er mennesker, der dyrker kål i 2 eller 4, eller endda skærer det, for at passe i dåsen. Jeg foretrækker at købe mindre kål, så det passer i min dåse uden at skære det. Jeg fjerner bare rygsøjlen.

Jeg inviterer dig til at se videoopskriften her. Og læs de andre detaljerede tip nedenfor.

Det sker nogle gange, at der er en smuk kål på ydersiden og rådden på indersiden. Det er det, vi smider det væk eller giver det til fuglene.

Sådan ser al kål, der er klargjort til konserves, ud. Jeg havde også 2 blomkålshoveder, jeg syltede det sammen med kålen. Fjern rygsøjlen ligesom kålen.

I hvert hul, hvor kålen var, kom jeg lidt salt. Jeg bruger mit salt til pickles. I hver kål kom jeg cirka 1 tsk revet salt.

Syltet kål opskrift, hvordan man lægger syltet kål til vinteren

Dette salt hjælper kålen med at blødgøre meget hurtigere. Kom kålene i tønden, den største i bunden, den mindste ovenpå. Afsæt 2-3-4 kål, urensede og tilføj dem i de følgende dage. Kålen blødgør og sætter sig meget bedre.

Fyld tønden med koldt vand og tilsæt 20 g salt til 1 kg koldt vand. Normalt bruges 30-35 g salt pr. 1 l vand, men jeg har allerede lagt lidt salt i hver kål, så jeg reducerer det til saltlage. Kom koldt vand i, indtil du ser, at tønden er næsten fuld.

Se nu, hvor meget vand du putter (jeg måler det med en spand eller en gradueret kop) og tilsæt salt i en skål med koldt eller varmt vand. Rør rundt, indtil det er godt opløst, og hæld det over kålen.

Fyld med koldt vand.

Jeg havde en lille dåse på 30 l, så jeg brød blomkålen mindre bundter og lagde dem ved siden af ​​kålen.

For en smuk farve kan kvæde eller majs tilsættes tønde med kål, til den gule farve eller rødbede, til den lyserøde farve. Jeg lod kålen blødgøre, og derefter lagde jeg rødbederne.

Glem ikke at tilføje den hemmelige ingrediens:

Drys med masser af kærlighed og et strejf af venlighed! & # 128578

Opdatering 26.10.2019

Nu er vi i Rumænien, vi finder god kål. I går lagde jeg syltet kål til vinteren, 100 kg. Det holder meget godt til næste efterår.

Tricks:

-Hvis du ikke har røde rødbeder (i Italien finder jeg kun kogt), kan du tilføje 1-2 rødkål, og al kålen får en smuk lyserød farve. & # 128578

-Du kan også tilføje dildpinde, spidskommen, men ikke peberrod! Peberrod hærder, og kålblade vil ikke være gode til kålruller.

-Tilsæt en kvist basilikum til kålen og andre pickles i saltlage, og saften ryster ikke & # 128578

Kålen dampes (pritoceste) dagligt, indtil den dør helt. Du kan lægge en slange eller et rør i tønden og dræne saften og derefter hælde den tilbage. Gentag denne operation 3-4 gange. Slangen skal være lang og nå til bunden af ​​tønden. Hvis kålen ikke er godt ventileret, svulmer saften op, bliver grumset og derefter ødelægges kålen. For at bakterier kan vokse godt, har de brug for luft. & # 128578

Du kan også lave kogende saltlage. Mål så meget vand, som du har brug for, tilsæt salt, kog og hæld over kålen. Dræn saltlage på 3-4 dage, kog endnu en gang (samme saltlage) og hæld kålen over. Det er det, det behøver ikke at blive udluftet, det blødgør hurtigt. & # 128578

Denne surkålopskrift er også blevet prøvet af læsere af Good Luck -bloggen:


Kålsalat med karry

Kålsalat med karry Det er et lækkert alternativ til den traditionelle kålsalat. Det er let at tilberede, med ingredienser du har derhjemme, og du kan lave det efter din smag.

Hvis du ikke har mayonnaise derhjemme, kan du lave en hurtig mayonnaise på få sekunder.


Hvidkålssalat

En almindelig salat, som jeg elsker. Jeg tænker fra studentens tid, da hun næsten var fraværende fra bordet (selvfølgelig efter jeg ikke kunne finde tomater og agurker på markedet længere). Selvfølgelig er der mange muligheder, og jeg håber at kunne præsentere dem alle for dig, men det er den, jeg overvejer & # 8222basic & # 8221 :).

  • 250 g hvidkål skåret i skiver eller revet
  • 1 knivspids salt
  • 1-2 tsk olivenolie
  • 1-2 spsk yoghurt (creme fraiche)
  • peber

Bland kålen med saltet og lad det sidde i 15 minutter, og pres det derefter lidt. Tilsæt olien blandet med yoghurt og bland. Hvis du ikke bruger yoghurt, skal du udskifte den med eddike eller citronsaft. Smag til med peber.

For daglige opskriftsanbefalinger kan du også finde mig på Facebook -siden, på Youtube, på Pinterest og på Instagram. Jeg inviterer dig til at like, abonnere og følge. Gruppen Let's cook with Amalia venter også på dig til udveksling af opskrifter og oplevelser i køkkenet.


Sur kålsalat

Mine kære, jeg savnede et par dage, jeg undskylder for ikke at have lagt noget ud, men jeg havde ikke tid til at lave mad. I denne uge håber jeg at få min hævn.

Jeg starter med noget simpelt: en surkålssalat& # 8230 Jeg ved, at den er velegnet til vintersæsonen, men jeg lavede nogle kartoffelmos, og jeg havde lyst til surkål. Det er måske den letteste salat, så jeg kan ikke sige, at det er en opskrift på det.

Anyway, jeg skriver hvordan jeg forbereder det, måske hjælper det dig.

Hvordan tilbereder vi surkålssalat?

Pres derefter saften og bland den med lidt olie, paprika og peber.

Det er det! Det er det, salatopskriften er klar, og vi kan servere den.

For daglige opskriftsanbefalinger kan du også finde mig på Facebook -siden, på Youtube, på Pinterest og på Instagram. Jeg inviterer dig til at like, abonnere og følge. Gruppen Let's cook with Amalia venter også på dig til udveksling af opskrifter og oplevelser i køkkenet.


Rød og hvidkålssalat til vinter

Rød og hvidkålssalat til vinteren er en simpel opskrift på diverse pickles, som jeg forbereder hvert år. Det er en blanding af hvidkål, rødkål, gulerod, peberfrugt og selleri, absolut lækker.

Jeg kan godt lide at have flere slags pickles og sidde på en særlig tallerken, fra flere sortiment, når jeg har ferieborde.

Hvad vi har brug for til opskriften på rød og hvidkålssalat til vinteren:

  • -1 rødkål ca. 1,5 kg
  • -1 hvidkål ca. 1,5 kg
  • -4-5 selleristængler
  • -2 peberfrugter
  • -3-4 gulerødder
  • -1 sellerirot
  • -1 tsk spidskommen
  • -4 spiseskefulde salt (ca. 120 g)
  • -peberrod


Sådan laver du opskriften på rød og hvidkålssalat til vinteren:

Opskriften er ekstremt enkel. Hvid og rødkål skæres i skiver, gulerod og sellerirot rives på et stort rivejern, selleristængler og peberfrugter skæres i skiver. Kom alt i en skål, tilsæt salt og spidskommen og bland godt.

Lad skålen være tildækket i 2-3 timer, mens den forlader saften og blødgør grøntsagerne. De lægges i krukker sammen med saften, de efterlod. Kom et par tråde peberrod i hver krukke.

Du kan også tilføje dild og pinde i krukker, hvis du vil, basilikum, laurbær og hellip

Glem ikke hovedingrediensen:

Drys med masser af kærlighed og et strejf af godhed! & # 128578

I en krukke lagde jeg i separate lag hvid og rødkål og gulerod & hellip, men efter 2 dage farvede rødkål alt. & # 128578

Ryst krukken dagligt, som ved udluftning (pritoci) i 1 uge. Låget lukker ikke tæt, for kålen vil gæres. Det er bedst at binde krukkernes mund med dobbelt gaze, på denne måde vil kålen ånde, men myg vil ikke kunne komme ind. Det er lettere at putte en storm eller et rør i en krukke og blæse i det dagligt. Som med surkål skal den koges (pritocita) dagligt.

Når du tager salaten ud af krukken, drænes godt og tilsætter lidt olivenolie og friskmalet og færdig peber, har du en skøn salat. & # 128578

Det er en ekstremt enkel og velsmagende opskrift, ikke sandt?

Den laves hurtigt og er meget velsmagende.

Læsere af bloggen Pofta Buna! har prøvet denne opskrift på rød og hvidkål, kan du se resultatet herunder:


Kålsalat med spidskommen

En meget enkel opskrift, fremragende til kost , fordi det kan indtages uden grænser. Du kan bruge det til grillet kød, men også til grøntsager.
Det kan efterlades i køleskabet.
Hvis du er på en mere drastisk kost, kan du opgive olie eller bruge en mindre mængde. Jeg anbefaler dette kålsalat med spidskommen.