Traditionelle opskrifter

Banh Mi fladbrød

Banh Mi fladbrød

Genskab alle smag fra en klassisk vietnamesisk banh mi sandwich med lethed i dette lækker sjove fladbrød.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

1

dåse (11 oz) Pillsbury ™ kølet, tynd pizzaskorpe

1

fed hvidløg, finhakket

1/8

teskefuld rød peberflager

3

spiseskefulde meget fint hakkede friske korianderblade

1

spiseskefuld meget finhakket jalapeño chile

1

teskefuld frisk limejuice

1

kop tyndt skåret engelsk agurker (varmt hus)

12

(1/2-oz hver) frosne kogte kødboller uden sauce (fra en pose på 22 oz), optøet, halveret

2

grønne løg, tyndt skåret på bias

1

spiseskefulde korianderblade

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 400 ° F. Sprøjt stort cookieark med madlavningsspray. Rul dejen ud på cookie ark; tryk ind i et 15x10-tommers rektangel. Bland olivenolie, hvidløg og peberflager i en lille skål. Børst olivenolieblandingen jævnt over skorpen. Bages 8 til 10 minutter eller indtil lys gyldenbrun.

  • 2

    I mellemtiden blandes mayonnaise, koriander, jalapeño chile og limejuice i en lille skål. Sked i en plastpose, der kan genlukkes i kvartsstørrelse. Sæt til side.

  • 3

    Top delvist bagt skorpe med agurk efterfulgt af gulerødder og derefter kødboller. Bages 7 til 11 minutter, eller indtil skorpen er gyldenbrun og påfyldningerne opvarmes.

  • 4

    Skær hjørnet af posen, og pres majonesblandingen over pizzaen. Top med grønne løg og korianderblade. Tilsæt yderligere røde peberflager, hvis det ønskes.

Ekspert tip

  • Har du svært ved at skære tynde agurkskiver jævnt? Invester i en mandolinsnitter. Denne enkle enhed skærer grøntsager i perfekt tynde skiver hver gang. Udover agurker gør en mandolin hurtigt arbejde med courgette og sommer squash samt kartofler til gratiner og hjemmelavede pommes frites.
  • Almindelige kogte kødboller fås i frysersektionen i købmanden. Hvis du har problemer med at finde kødboller uden sauce, skal du blot skylle sauce af og tørre tør, inden du skærer den i to.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
230
Kalorier fra fedt
130
% Daglig værdi
Total fed
14g
22%
Mættet fedt
3g
14%
Transfedt
0g
Kolesterol
20 mg
7%
Natrium
320 mg
13%
Kalium
120 mg
3%
Samlet kulhydrat
18g
6%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
3g
Protein
6g
A-vitamin
40%
40%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
2%
2%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: How Vietnams Banh Mi Sandwich Changes from the North to South Regions (September 2020).