Usædvanlige opskrifter

Asiatisk kylling med ferskner

Asiatisk kylling med ferskner

Så mange varianter, så lidt tid! Du kan få denne lette aftensmad på dit bord på mindre end en time.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

4

udbenet kinnebryst uden skind (1 1/4 lb)

2

kopper udstenede skiver ferskner, optøet hvis de er frosne

2

grønne løg, hvide og grønne adskilt, skåret på bias

2

spiseskefulde pakket brunt sukker

1

spiseskefuld riseddike

1 1/2

teskefulde chili hvidløgssauce

1 1/2

teskefulde sojasovs

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 400 ° F. I 12-tommers ovnpande stegepande smeltes smør over medium høj varme. Gnid kyllingebryst med salt; tilføj til stegepande. Kog 3 til 4 minutter eller indtil brunet på første side. Tur; kog 3 til 4 minutter længere eller indtil den er brunet på anden side. Overfør til plade; dække for at holde varmen.

  • 2

    Tilsæt ferskner og grønne løghvider til stegepanden; kog 1 til 2 minutter eller indtil den begynder at blive brun. Rør 1 spiseskefuld af brunt sukker og vandet ind; kog 1 til 2 minutter eller indtil karameliseret. Fjern fra varmen.

  • 3

    Bland den resterende 1 spsk brunt sukker, riseddike, chili hvidløgssauce og sojasovs i en lille skål. Placer kylling oven på ferskner i stegepande; børst riseddike blandingen over brysterne. Bages 16 til 20 minutter eller indtil saft af kylling er klar, når midten af ​​den tykkeste del er skåret (mindst 165 ° F). Top med grønne løggrøntsager. Serveres med lime kiler og ris.

Ekspert tip

  • Hvis du bruger frosne (optøede) ferskner, skal du sørge for at klappe dem tørre inden madlavning.
  • Foretrækker du smagen af ​​kyllingelår? Erstat 1 lbs udbenet hudfri lår til brysterne.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
290
Kalorier fra fedt
100
% Daglig værdi
Total fed
11g
16%
Mættet fedt
5g
25%
Transfedt
0g
Kolesterol
105 mg
34%
Natrium
710 mg
30%
Kalium
450 mg
13%
Samlet kulhydrat
15g
5%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
14g
Protein
33g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
4%
4%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 5 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Pers kylling i karry (September 2020).