Traditionelle opskrifter

Kanelrullebrød budding

Kanelrullebrød budding

Denne morgenmad-inspirerede dessert vil blive fortæret på få minutter!MERE +MINDRE-

8

kanelruller (fra 2 pakker Pillsbury ™ Grands! ™ kanelruller)

2

teskefulde vanilleekstrakt

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Forbered kanelruller i henhold til pakkevejledningen, og sæt frosting til side.

  • 2

    Mens du stadig er varm, skal du klippe eller rive 8 af de kogte kanelruller i bitstykker, hvor de resterende 2 ruller kasseres eller spares til en anden brug. Arranger stykker i et enkelt lag på en stor flad overflade, og lad dem afkøle helt.

  • 3

    Tilsæt kanelrullestykker i en smurt 9x13-tommers bageplade. Drys pekannødderne over.

  • 4

    I en stor skål piskes mælk, æg, sukker og vanilje sammen. Hæld blandingen over kanelrullerne, og tryk ruller ned med en gaffel for at dække dem i mælkeblandingen. Lad det sætte sig i 20 minutter for at opsuge noget af væsken.

  • 5

    Bages i 40 minutter eller indtil den er sat. Drys den reserverede frost over toppen og server.

Ekspert tip

  • Dette kunne også serveres som en sød morgenmad eller brunchret.
  • Til en endnu mere dekadent dessert, top med flødeskum eller is.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
330
Kalorier fra fedt
100
% Daglig værdi
Total fed
11g
17%
Mættet fedt
3 1 / 2g
17%
Transfedt
0g
Kolesterol
80 mg
27%
Natrium
400 mg
17%
Kalium
95 mg
3%
Samlet kulhydrat
50 g
17%
Kostfibre
2g
7%
Sukker
28g
Protein
7g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
6%
6%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 2 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Kanelruller går i fuld dessert dessert med dette lette twist på brød budding. Jeg har en tilståelse at gøre. En der kommer til at rocke din verden og chokere dig helt ned til kernen. Jeg kan ikke lide kanelruller, medmindre de kommer fra en dåse. Jeg ved. Det er underligt. Rullerne i indkøbscentret og i bagerier ser så godt ud, men nej. Jeg er bare meget kræsne med kanelruller. Men den dåse slags? Jeg voksede op med de dårlige drenge. Jeg vil spise Pillsbury kanelruller hele dagen, hver dag! Når vi taler om at spise dem hele dagen, hvorfor ikke flytte kanelrullen ind i dessertkategorien, så vi kan nyde dem om aftenen en gang? Lad os faktisk gøre dem så dessert-y, at de er et riff på brød budding, fordi du ikke kan gå galt med brød budding, mine venner. Du kan tage det et skridt videre, hvis du vil, og top disse fyre med lidt flødeskum eller en stor ol scoop is og en dråbe karamel. Himmel, jeg siger dig.