Nye opskrifter

Kirsebærkage

Kirsebærkage


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sigt melet med bagepulver og salt. Bland æggehviderne med sukkeret, pisk dem godt, til du får et hårdt skum, der ikke falder af tråden (eller armene på røremaskinen). Tilsæt olien og bland forsigtigt, indtil den er glat. Tilsæt melblandingen i regnen og bland let med en ske fra bunden og op. Sammensætningen sættes i en kageform smurt med olie. Drys kirsebærene med mel og anret ovenpå i gryden. Bages ved 180 grader C i 40-45 minutter eller indtil tandstikketesten består. Hæld og drys med pulveriseret sukker.

God appetit!

PS: Jeg lavede tiramisu igen, og jeg stod tilbage med mange æggehvider :) I stedet for æggehvider kan du bruge 4 store æg (adskil æggehviderne fra æggeblommerne, pisk æggehviderne hver for sig og tilføj de sidste i sammensætningen).


Glutenfri, laktosefri og raffineret sukkerfri check

I denne periode vil jeg teste så mange opskrifter som muligt uden gluten, uden laktose, nogle gange uden æg eller andre allergener. På grund af mine fødevareallergier er mulighederne for hvad jeg kan spise desværre reduceret. Især da hvedemel og æg er de mest almindelige ingredienser, især kager.

Så i dag sagde jeg, prøv en kage. Det er let at lave og lækkert. Du kan nyde den som dessert, snack eller endda som morgenmad ledsaget af en te. Det er en simpel opskrift, som du sikkert kendte fra barndommen. Jeg elsker kagen. Det minder mig om min rutine, inden jeg går i skole. Nogle gange før vi forlod hjemmet, spiste vi et stykke kakaokage og drak en kop te.

Jeg tror, ​​at alle har spist eller lavet en kage indtil videre. Jeg foretrækker den klassiske, med kakao og rosiner. Hvilken slags kage foretrækker du?

Jeg besluttede at prøve en sund og allergenfri version. Jeg erstattede æggene med banan, men hvis du vil, kan du bruge hjemmelavede eller økologiske æg. Det er alligevel meget godt. I opskriften brugte jeg sojamelk, men du kan også bruge komælk, hvis du ikke har allergi eller intolerance over for det. Det vil helt sikkert smage fantastisk.

Ligesom redskaberne behøver du ikke noget særligt, lige hvad du allerede har i dit køkken:

  • En form for kage
  • Minimum 2 plastikskåle
  • Melsigt, kakao, bagepulver
  • Silikone / gummispatel
  • I det mindste en gryde til at smelte kokossmørret og varme mælken.

ingredienser

  • 3 æg eller 2 spsk hørfrø, gennemblødt i 2 spsk vand og en halv knust banan
  • 200 ml ahornsirup eller 250 ml, hvis du vil have det sødere
  • 200 ml kokossmør
  • 200 ml sojamælk
  • citronskal efter smag
  • 50 gr rosiner
  • 10 gr kakao
  • 300 gr mel & # 8211 bland Schar & # 8211 Glutenfri, Universal
  • 7 gr bagepulver

Fremstillingsmetode

  1. Bland de tørre ingredienser i en skål (mel og bagepulver)
  2. Hvis du bruger hørfrø, skal du blande dem med lunkent vand og lade dem trække i cirka 5 minutter. De vil have en tyktflydende konsistens. Bland med resten af ​​de våde ingredienser i stedet for æg. En halv banan erstatter et æg
  3. Bland de våde ingredienser i en skål (æg (eller hvis du ikke bruger æg, hørfrø og knust banan) og ahornsirup)
  4. Smelt kokosnøddesmørret i en bain marie
  5. Opvarm mælken, så når vi blander den med kokosnøddesmørret, hærder den ikke af mælkens for kolde temperatur.
  6. Kokosmør og sojamelk blandes med våde ingredienser
  7. Tilsæt gradvist oven på de våde ingredienser, melet blandet med bagepulver og bland
  8. Tilsæt rosiner og citronskal til sammensætningen
  9. Vi forbereder kagebakken, du kan bruge vegetabilsk olie eller kokosolie, for at gøre det lettere at fjerne fra formen
  10. Hæld halvdelen af ​​sammensætningen i gryden
  11. I den anden halvdel af sammensætningen tilsættes kakao, blandes og hældes i gryden over resten af ​​dejen.

Bagetid: cirka 50 minutter

Bagetemperatur: for gasovne, mellem trin 1 og 2, for elektriske ovne ved 170 °C

Jeg håber, at du kan lide opskriften og fortælle mig, hvordan det blev. Giv mig et svar, og fortæl mig, hvilke problemer du stødte på, hvordan det var eller ethvert andet spørgsmål relateret til emnet.

Venter på dit svar. Hav en god dag!

Du kan også lide det

Dekadente og sunde boller med chokolade og kirsebær


trin 1. Alle produkter skal være ved stuetemperatur, især creme. Pisk æggene meget godt med sukker, vaniljesukker. Smelt smørret og lad det køle af, tilsæt det derefter til æg- og sukkerblandingen, tilsæt derefter fløden og bland alle ingredienserne grundigt.

trin 2. Bland melet med bagepulver og tilsæt det gradvist til den flydende blanding. Dejen skal være tykkere end normalt, dvs. den skal ikke dryppe, men skal falde hårdt fra gaflen.

trin 3. Hældte blandingen i gryden, jeg tilføjede ribs ovenpå. Hvis du bruger æbler eller kirsebær, er det bedre at lægge dem på bunden. Ellers bages dejen meget hårdt på grund af frugtens vægt.

trin 4. Jeg bagte den i en time og 10 minutter ved en temperatur på 180 C. Det er vigtigt at følge spidsen af ​​kagen og gennembore den med en tandstikker - hvis tandstikken holder sig ren, så er kagen klar.

trin 5. Vigtig! Mange klager over, at kagen "sætter sig" efter bagning. For at undgå dette, lad kagen afkøle i ovnen med lågen på klem. Du kan tage det lige ud af bakken, lad det vende tilbage til papiret i den allerede blæste ovn. På grund af den pludselige temperaturændring vil den fine dej altid forlade.


Kirsebærkage - Opskrifter

Selvom ferien er forbi, har vi lysten og lysten til at forkæle vores kære med særlige kulinariske lækkerier. Under #prajituridroekterMD -kampagnen kogte sangerinden Cornelia Ștefăneț en tærte med kirsebær og nødder efter en særlig opskrift. Se ingredienserne og hele processen herunder.

Nødvendige ingredienser:

8 æg

10 spsk sukker

8 spsk mel

5 spsk malet valnødder

1 bagepulver fra Dr. Oetker

250 g kirsebær, kan også fryses eller stuves

20-50 ml likør eller cognac

Vaniljesukker fra Dr. Oetker

Adskil æggehviderne fra æggeblommerne.

Pisk æggehviderne, tilsæt sukker gradvist og bland æggehviderne, indtil de stivner. Vi tilføjer de æggeblommer, som vi inkorporerer godt, hvorefter vi integrerer, mel efter ske, melet, hvori vi blandede bagepulveret. Bland let, indtil du får en cremet sammensætning uden donuts og tilsæt 1-2 spiseskefulde likør eller cognac.

Bland to spiseskefulde sukker separat med kirsebær og malede valnødder.

Når vi har fået en fin og cremet sammensætning, lægger vi den i bakken (halvdelen af ​​den), som vi tidligere har beklædt med bagepapir smurt med lidt olie eller smør. Lad i ovnen ved 180 grader i 5-7 minutter.

Fjern bakken og anret kirsebærblandingen ovenpå med knuste valnødder og sukker. Hæld derefter resten af ​​den cremede sammensætning ovenpå, jævnt.

Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader C i 20-30 minutter.

For at kontrollere gør vi testen med tandstikken, hvis der ikke er nogen dej tilbage på tandstikkerne, og vi tager den ren ud, når vi stikker, er toppen bagt.

Når den er kogt, tages kagen ud af ovnen. Drys pulveret eller pynt med de resterende kirsebær.


Wienerkage med kirsebær & # 8211 en rigtig bombe af smag og aroma, som tilberedes fantastisk enkelt og hurtigt!

Wienerkirsebærkagen er en original og meget velsmagende delikatesse. Det er tilberedt af de enkleste og mest tilgængelige ingredienser, men som et resultat får du et rigtigt kulinarisk mesterværk. Den luftige svampekage og den intense smag af kirsebær vil ikke efterlade nogen ligeglade. Det er en ideel kage til en familiemiddag eller et møde med venner.

INGREDIENSER

FORBEREDELSESMÅDE

1. Bland det bløde smør (ved stuetemperatur) med sukkeret. Tilsæt et æg og bland godt efter hvert.

2. Tilsæt lidt sigtet mel, salt og bagepulver. Bland med en mixer.

3. Tilsæt det resterende mel, og bland indtil du får en glat dej.

4. Smør en aftagelig bageplade med smør og hæld dejen heri. Arranger kirsebærene (dåse eller frosne).

5. Bag kagen i den forvarmede ovn ved 160 ° C i 50-60 minutter. Efter 30 minutters bagning kontrolleres kagen hvert 5. minut med en tandstikker. Fjern kagen fra ovnen og drys med pulveriseret sukker.


Fluffy kageopskrift med kirsebær

Så jeg forberedte en faste kage med absolut lækre kirsebær, mere lækker end nogen anden sofistikeret dessert! Det er en enkel opskrift, let at tilberede og resultatet er lækkert. Først blandede jeg bagepulveret med mel og kakao og vaniljesukker med. Selvom jeg for ikke så længe siden præsenterede dig Chec for citron og blåbær, der ligner denne meget, nu i fryseren frugter tilbage fra andre opskrifter, en hver. Den tilberedes på 20 minutter og af tilgængelige ingredienser. Jeg har lavet forskellige kageopskrifter gennem tiden, men i dag ville jeg virkelig prøve denne luftige kirsebærkage. Chokolade og Cherry Check, Biscuit Check, Walnut and Cherry Jam, Cherry Check, Wine Check, Chocolate and Cherry. Lær, hvordan du forbereder denne luftige fest, som indeholder dine yndlingsfrugter. Hæld den således opnåede blanding i en kageform beklædt med bagepapir og. Post et billede af den opskrift, du har lavet.

NUTELLA MUFFINS & # 8211 grundopskrift & # 8211 Opskrifter Alle slags. Muffins med nutella & # 8211 grundopskrift, enkel, hurtig og meget let at tilberede. Sådan tilberedes opskriften på fastende kirsebærkage. Tænd ovnen på 170 grader og læg bagepapir i en kageform.

Lækker Cherry Cake & # 8211 videoopskrift Cherry Cake står for. I dag kommer en vidunderlig og meget enkel opskrift, kage med mange kirsebær! Kalorier: 183 Enkel og hurtig kontrol med yoghurt og kirsebær - Mihaelas opskrifter retemelemihaela.

Jeg kom tilbage med en ideel opskrift på denne varme periode. Ja, det er ikke langt fra deres sæson, men jeg kan godt lide kirsebær i kager uanset årstid, så her er en super simpel opskrift jeg har. Prøv opskriften på Lentl Kitchen Cherry and Cocoa Jam! Den enkle kirsebærkage er en simpel pandispan med mange, mange kirsebær.

En saftig, vanilje, sur kage, der generelt ikke helt overlever. Jeg lavede den luftige kage med flødeskum!


Kirsebærkage

Når du vil lave en let at forberede dessert, der ikke kræver særlig dygtighed, kan du lave en kirsebærkage. Det er meget velsmagende og kan serveres ved forskellige lejligheder.

Vi anbefaler dig en simpel opskrift på kirsebærkage, som helt sikkert vil komme ud.

Ingrediens:

  • 200 gr mel
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 100 ml mælk
  • 100 ml olie
  • 1 pose vaniljesukker
  • en halv pose bagepulver
  • en knivspids salt
  • 2-3 dråber romessens
  • 400 gr kirsebær i tern
  • et par rosiner, efter ønske.

Fremstillingsmetode

Bland hele æg og tilsæt sukkeret gradvist. Når det er smeltet, tilsættes olie, mælk og romessens under blanding. Til sidst drysses melet, som du putter bagepulver i og lidt salt i, og blandes derefter langsomt.

Hæld sammensætningen i en bakke beklædt med bagepapir. Top med kirsebær og rosiner, som du tidligere har lagt i blød i lidt varm mælk. Hvis du bruger kirsebær i kompott, lad dem dræne godt, inden du bruger dem.


Kirsebærkage - bland ingredienserne med en ske og kom sammensætningen i ovnen!

Tjek med kirsebær eller anden yndlingsfrugt. Dejen smager som smør og er meget let at forberede, du behøver ikke engang en røremaskine. Bag en kage eller flere skiver i muffins.

INGREDIENS:

& # 8211 100 g smør eller margarine ved stuetemperatur

& # 8211 1 tsk bagepulver

FORBEREDELSESMÅDE:

1. Bland det bløde smør med sukkeret ved hjælp af en gaffel, indtil du får en homogen sammensætning.

2. Tilsæt æggene et ad gangen, omrør godt efter hvert, indtil de er fuldstændig indarbejdet.

3. Kombiner melet med bagepulver, tilsæt ingredienserne til skålen og bland dejen.

4. Fjern kirsebærene.

Råd. Dette gøres meget enkelt med en hårnål: frugten forbliver hel, og saften flyder ikke.

5. Beklæd formens bund (20-24 cm) med bagepapir, fordel kirsebærene i et lag og dæk dem med dej.

Råd. Hvis du laver mad med mindre frugter, såsom ribs, kan du smøre dem oven på dejen.

6. Bag kagen i den forvarmede ovn ved 180 ° С i 30-40 minutter. Tag en tandstikker test.

Råd. Hvis din form ikke er ny, kan ringen være lidt deformeret. I dette tilfælde anbefaler vi, at du også tapetserer væggene med bagepapir, så kirsebærsaften ikke flyder.

7. Før kniven hen over formens kanter, fjern ringen og vend kagen på serveringsfadet.

Lækker, enkel, hurtig og med de mest tilgængelige ingredienser. En dessert kun god til de øjeblikke, hvor du ikke har lyst til sofistikerede opskrifter. Absolut lækker med en klods is!


Hurtig kirsebærkage. Den lækre opskrift af den berømte Sanda Marin

Når du har lyst til noget sødt, før du løber til supermarkedet for at købe det, skal du tænke på, hvordan du kan lave en dessert, der passer til hele familien med de ingredienser, du allerede har. Vælg at tilberede en sund dessert, som dine små kan spise, ved hjælp af kvalitetsingredienser.

Kirsebærkagen er ikke kun en hurtig dessert, men den er ekstremt lækker og vinder hjerterne hos alle dem, der smager den. Denne kirsebærkage er en sød og sur fornøjelse, og opskriften på den berømte Sanda Marin er verificeret af så mange husmødre, der holder opskriftsbogen i stedet for ære.

Kirsebærkage - Ingredienser

Kirsebærkage - Tilberedning

Den berømte kok Sanda Marin deler med os den lækreste opskrift på kirsebærkage i sin kogebog. Tilberedningen af ​​denne opskrift er meget hurtig. & Icircncepem ved at vaske og fjerne s & acircmburii fra & frac12 kg kirsebær. Hvis du ikke har friske kirsebær, kan du bruge noget af kompotten.

Efter vask lægges kirsebærene i en macaroni -si og drænes for saft. Gnid æggeblommerne med pulveriseret sukker, der danner et skum. Derefter kom vi bagepulver, de fem sammenpiskede æggehvider, de fint sigtede brødkrummer og til sidst kirsebærene.

Forbered på forhånd en form for kage smurt med smør og drysset med mel. Hæld derefter sammensætningen og bag ved svag varme. Når den er kølet af, skæres kagen og fjernes fra formen. I stedet for 100 g brødkrummer kan der bruges 50 g brødkrummer og 50 g mel eller 25 g brødkrummer, 50 g knuste valnødder og 25 g mel afhængigt af dine præferencer.

Hvis du ikke har et køkkenredskab, kan du her beregne de nødvendige mængder: en spiseskefuld mel vejer cirka 25 gram, mens en spiseskefuld sukker vejer 25-30 gram. En kop sukker vejer cirka 200 gram sukker.


Cheto keto med kirsebær

Hvis du er en del af de rumænske keto / lav-carb samfund, har du helt sikkert hørt om Cristina Ioniță (dietaketogenica.ro) og hendes seneste bog, Årstider på tallerkenen, hvor han fortæller om vigtigheden af ​​mad baseret på lokale, sæsonbetonede produkter. Alle argumenterne understøttes af undersøgelser gennemført over tid af forskere på området. Jeg anbefaler, at du tager denne bog, så længe du kan finde den på lager (her eller her). De er en interessant og klar læsning, selvom du ikke har dem med videnskab. Ud over den teoretiske del har bogen også en række opskrifter, klassificeret efter årstider, som kan tilberedes af produkter, der er specifikke for hver sæson. Jeg har allerede sat mine øjne på et par stykker, og i dag har jeg valgt at præsentere dig for denne vidunderlige kirsebærkage. Den eneste ændring var det sødemiddel, jeg brugte Grønt sukker, som i de fleste af mine søde opskrifter.
Jeg fik ikke en, men to kager. På grund af de piskede æggehvider forblev dejen fuld af volumen, selv efter at jeg havde indarbejdet kokosmelet. Konsistensen af ​​den bagte kage er blød og som sirupagtig, og kirsebærene er en sur accent mere end passende.

Til en kage (eller to) på 10 portioner (samlet mængde kulhydrater: 50 g)

  • 8 æg
  • 200 g græsk yoghurt
  • 70 g kokosmel
  • 10 g bagepulver
  • 100 g grønt sukker
  • 200 g kirsebær
  • en knivspids salt

60 g kokosmel blandes med bagepulver. Resten af ​​melet drysses over de pitted kirsebær.
Æggene adskilles. Pisk æggehviderne med en knivspids salt og halvdelen af ​​mængden af ​​sødemiddel.

Æggeblommerne blandes med resten af ​​sødemidlet og yoghurten, derefter kombineres de med marengsen.

Brug en spatel og rør let, inkorporer gradvist 60 g kokosmel blandet med bagepulver.

Den opnåede dej hældes i en kagefad, beklædt med bagepapir. Fordel kirsebærene jævnt ovenpå.

Bag kagen i den forvarmede ovn ved 160-170 grader C, til den er brunet, og overfladen vender tilbage, når den trykkes med fingeren. Det tog mig cirka 45 minutter, men mod slutningen dækkede jeg formen med bagepapir.

Fjern kagen på en grill og skær efter fuldstændig afkøling. Slap af.

I ALT: 1020 gram, 1205,2 kalorier, 79,9 protein, 77,2 fedt, 78,7 kulhydrater, 31,9 fibre
Kilde: http://calorii.oneden.com

Bemærk: Disse beregninger er omtrentlige. Hvis du følger en streng diæt, anbefaler jeg, at du foretager dine egne beregninger ud fra de anvendte betonprodukter.


Video: Třešňový koláč - doporučuji udělat alespoň 2 plechy, protože je opravdu výborný! Chutný TV (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Rainart

    I can suggest to come on a site where there are many articles on a theme interesting you.

  2. Faesar

    Suggest a topic of conversation.

  3. Morn

    Efter min mening tager du fejl. Lad os diskutere dette.E -mail mig på premierminister, vi vil tale.

  4. Kyrillos

    jeg tilslutter mig. Jeg er enig i alt ovenstående.

  5. Muramar

    Excuse, that I interfere, would like to offer other decision.



Skriv en besked